Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Erzurumspor 6 puanlık maça çıkacak
Erzurumspor 6 puanlık maça çıkacak
Türkiye 3 aday gösterdi
Türkiye 3 aday gösterdi
Gazze'de can kaybı 33 bin 970'e yükseldi
Gazze'de can kaybı 33 bin 970'e yükseldi
Kadına yönelik şiddetle mücadelede yeni süreç
Kadına yönelik şiddetle mücadelede yeni süreç
Çelik: 'Cumhurbaşkanımızın desteği tamdır'
Çelik: 'Cumhurbaşkanımızın desteği tamdır'
HABERLER>EKONOMÄ°
4 Kasım 2020 Çarşamba - 06:21

Özkan'dan 'yapılandırma' değerlendirmesi

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, “Yapılandırmada; maksimum 18 taksit yapılabilecek ve taksitler 2 ayda bir ödenecektir. Peşin ödenmesi durumda ise işleyen faizler silinecektir" dedi.

Özkan dan  yapılandırma  değerlendirmesi

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, “Yapılandırmada; maksimum 18 taksit yapılabilecek ve taksitler 2 ayda bir ödenecektir. Peşin ödenmesi durumda ise işleyen faizler silinecektir. Daha önce yapılandırmaya katılanlar ya da yapılandırması bozulanlar da bu düzenlemeden yararlanabileceklerdir. İlk taksitin ödenmesiyle de tüm adli takipler durmuş olacaktır” dedi.
AK Parti Grup Başkanvekili Özkan, TBMM gündemine ilişkin açıklama yaptı. Özkan, konuşmasına İzmir’de yaşanan deprem felaketine ilişkin, “Öncelikle, İzmir’de meydana gelen ve birçok çevre illerimizde de hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Devletimiz tüm birimleriyle afetin yaşandığı ilk günden bugüne yoğun bir çaba göstererek her bir nefese ulaşmaya çalıştı, çalışıyor. Gece gündüz demeden hassasiyetle görev yapan tüm ekiplerimize buradan teşekkür ediyorum. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Rabbim devletimizi ve milletimizi her türlü afetlerden korusun” ifadelerini kullandı.
TBMM Genel Kurulu’nda İşsizlik Sigortası ve Vergi, SGK gibi bazı kamu alacaklarının yapılandırılması Kanun Teklifi’ni görüşeceklerini aktaran Özkan, kanun teklifinin iki bölüm 51 madde olduğunu söyledi. Özkan, “Hükümetimiz, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınının oluşturacağı olumsuzlukları ortadan kaldırmak için var gücüyle çalışmaktadır. Salgının ülkemizde görülmeye başladığı ilk günden itibaren başarılı mücadelemizle aziz milletimizin takdirini topladık. Dünyanın dikkatini çektik. Aynı şekilde salgının milletimiz üzerinde oluşturduğu ekonomik yaraları da hızlı bir şekilde kapatıyoruz. Bu doğrultuda; Sosyal Koruma Kalkanı kapsamında bugüne kadar ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yaklaşık 40 milyar lira destek sağladık. Ve destek sağlamaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.
İşsizlik Sigortası kanun teklifi hakkında bilgi veren Özkan, “Burada vergi affı söz konusu değildir. Belediyelere olan emlak vergisi de dâhil tüm vergi borçları, idari para cezaları, SGK prim borçları, yaklaşık 3 milyon gencin merakla beklediği KYK borçları gibi kamu alacaklarının anapara sabit kalarak, faizlerin silinmesidir. Yapılandırmadan faydalanmak isteyen vatandaşlarımız, kanunun çıktığı tarihten itibaren yıl sonuna kadar posta yoluyla ya da internet aracılığı ile müracaat etmesi gerekecektir. Böylece başvuru için kamu kurumlarında yığılmalar yaşanmayacaktır. Yapılandırmada; maksimum 18 taksit yapılabilecek ve taksitler 2 ayda bir ödenecektir. Peşin ödenmesi durumda ise işleyen faizler silinecektir. Daha önce yapılandırmaya katılanlar ya da yapılandırması bozulanlar da bu düzenlemeden yararlanabileceklerdir. İlk taksitin ödenmesiyle de tüm adli takipler durmuş olacaktır” değerlendirmesini yaptı.

 
Selçuk eğitim vizyonunu açıkladı
 
Türkiye'nin riskli yapı gerçeği
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum Ekim 2020 TÜFE’si açıklandı
DOSİAD - EKONOMİ ARAŞTIRMALARI - TÜİK Ekim 2020 dönemi Erzurum İstatistik ...
Demirdöğen göç gerçeğine işaret etti
DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Prof. Dr. Osman Demirdöğen ise vizyon ...
Milletvekili Aydemir Erzurum projelerini sundu
Milletvekili Aydemir Bütçe sunumunda, Palandöken Kültür Merkezine ilişkin ...
 
KUDAKA’dan Sektörel Altyapı Programı
KUDAKA, 2020 yılı sektörel rekabet gücünün geliştirilmesi altyapı programı ilan edildi.
İhracatta yeni bir rekor
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Ekim ihracatımız geçen yılın aynı ayına ...
Kalkınmada Yerel Vizyon Toplantıları başlıyor
Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından ulusal kalkınmada yerel yönetimlerin ...
 
Erzurum’dan 10 ayda 25.8 milyonluk ihracat
DOSİAD - EKONOMİ ARAŞTIRMALARI - Erzurum’da bu yılın Ekim ayında 3 milyon ...
TBB Erzurum çek verilerini açıkladı
DOSİAD - EKONOMİ ARAŞTIRMALARI - Erzurum bölgede zamanında ödenen çek ...
Erzurum’da 4 bin 702 araç devredildi
DOSİAD - EKONOMİ ARAŞTIRMALARI - Erzurum’da devri yapılan araç sayısı ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva