KANAL25
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Erzurum Ocak ayı trafik bilançosu açıklandı
Erzurum Ocak ayı trafik bilançosu açıklandı
DAİB’den Irak yaklaşımı
DAİB’den Irak yaklaşımı
Sağlık Bakanlığı’ndan 81 ile talimat
Sağlık Bakanlığı’ndan 81 ile talimat
İnsani Yardım Tugayı 7 gün 24 saat teyakkuzda
İnsani Yardım Tugayı 7 gün 24 saat teyakkuzda
İnsani Yardım Tugayı 7 gün 24 saat teyakkuzda
İnsani Yardım Tugayı 7 gün 24 saat teyakkuzda
HABERLER>EĞÄ°TÄ°M
8 Şubat 2025 Cumartesi - 07:40

ÖğretmenİZ Dergisinin 5. sayısı yayımlandı

Millî Eğitim Bakanlığında görev yapan öğretmenlerin eğitim, kültür ve sanat alanlarındaki özgün çalışmalarına yer verilen "ÖğretmenİZ" dergisinin 5. sayısı dijital platformda yayımlandı.

ÖğretmenİZ Dergisinin 5. sayısı yayımlandı

Millî Eğitim Bakanlığında görev yapan öğretmenlerin eğitim, kültür ve sanat alanlarındaki özgün çalışmalarına yer verilen "ÖğretmenİZ" dergisinin 5. sayısı dijital platformda yayımlandı.

 24 Kasım 2023'te ilk sayısı çıkan "ÖğretmenİZ"; özgün projeler geliştiren, ulusal ve uluslararası başarılarıyla öne çıkan öğretmenleri ve çalışmalarını okuyucuyla buluşturuyor. Millî Eğitim Bakanlığı bünyesinde hazırlanan dergi; öğretmenlerin sanatsal, kültürel ve edebî dünyalarına açılan bir pencere niteliği taşıyor.  

ÖğretmenİZ; fotoğraf, resim, şiir, anı, deneme, köşe yazısı, iz bırakanlar, öykü, seyahat yazısı ve eğitim haberleri gibi çeşitli bölümlerle öğretmenlere özgün çalışmalarını sergileme imkânı sunuyor.

 Öğretmenlerin, çağın gerektirdiği dijital dönüşüm ve yenilikçi öğrenme yaklaşımlarına öncülük etmelerine de katkı sağlayan bu platform, öğretmenleri yalnızca bir meslek grubu olarak değil aynı zamanda geleceği inşa eden en önemli aktörler olarak konumlandırıyor.

 Yeni sayının "İz Bırakanlar" bölümünde yaklaşık sekiz yıl önce Tunceli'de terör örgütü tarafından kaçırılıp şehit edilen öğretmen Necmettin Yılmaz anıldı.

 Ayrıca 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ikinci yıl dönümü dolayısıyla dergide buna yönelik özel bir bölüm hazırlandı.

 Dergide karekodlar aracılığıyla "ÖğretmenİZ" YouTube kanalına yönlendirilen okuyucular, "Hayat Kurtaran Öğretmenler" videolarına da erişim sağlayabiliyor.

 Mobil uygulama okuyucularla buluşuyor

Video kanalı, dergi ve internet sayfası olarak faaliyet gösteren dijital platform "ÖğretmenİZ" artık mobil uygulaması ile de okuyucuyla buluşuyor.

 
Eroğlu: Erzurumspor maçına odaklanmamız gerekiyor
 
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tekin Milli Eğitim Felsefesini paylaştı
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile eğitimde ...
Emniyetten kaçakçılık operasyonu
Erzurum'da polis ekiplerince yapılan operasyonlarda 350 litre kaçak, sahte etil alkol ele geçirildi.
YKS başvuru süreci başladı
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Bayram Ali Ersoy, Yükseköğretim ...
 
TÜBİTAK'tan ATAUNİV’in 2 projesine destek
Donanımlı altyapısı, bünyesinde barındırdığı fakülteler, araştırma merkezleri, ...
Bilişim tabanlı üniversite sayısı 70'e çıkarılacak
YÖK Başkanı Özvar, YÖK olarak yükseköğretim sistemlerini çağın gerektirdiği ...
Tekin Maarif Modelini yorumladı
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in katılımıyla, "Türkiye Yüzyılı Maarif ...
 
Erdoğan eğitim yatırımlarını paylaştı
Erdoğan, “Dijital mecraların kontrolsüz, başıbozuk ve pek çok tehditle ...
Tekin’den fırsat eşitliği vurgusu
Tekin; eğitimde fırsat eşitliğini güçlendiren politikaları hayata geçirirken ...
2030’a Doğru Yükseköğretim Vizyonu
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, "Bu sene 20 üniversitemizde ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva