Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Akar’dan terörle mücadelede kararlılık vurgusu
Akar’dan terörle mücadelede kararlılık vurgusu
Yumaklı: 'Dünyanın 117 ülkesine tohum ihraç ediyoruz'
Yumaklı: 'Dünyanın 117 ülkesine tohum ihraç ediyoruz'
Yerlikaya: 'Türkiye'nin huzur için varız'
Yerlikaya: 'Türkiye'nin huzur için varız'
Kurtulmuş’tan şefkat ve merhamet vurgusu
Kurtulmuş’tan şefkat ve merhamet vurgusu
‘PKK'yı kıpırdayamaz, eylem yapamaz hâle getirdik'
‘PKK'yı kıpırdayamaz, eylem yapamaz hâle getirdik'
HABERLER>SPOR
2 Mart 2020 Pazartesi - 15:17

Üneş, “Sezon sonu ipi göğüsleyen taraf biz olacağız”

BB Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş, son 5 yılın en başarılı sezonunu geçirdiklerini söyledi. Ayrıca Üneş sezon sonu Süper Lig hedeflerine ulaşacaklarını ifade etti.

Üneş, “Sezon sonu ipi göğüsleyen taraf biz olacağız”

BB Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş, son 5 yılın en başarılı sezonunu geçirdiklerini söyledi. Ayrıca Üneş sezon sonu Süper Lig hedeflerine ulaşacaklarını ifade etti.

TFF 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Hatayspor maçını kazanarak liderliğe biraz daha yaklaşmak istediklerini belirten Üneş, “Ligin ilk devresini bitirdiğimizde takımımız liderin arkasında ikinci sıradaydı. Liderin 6 puan arkasındayken, en yakın takipçisi ile 2 puan fark vardı. Bugüne kadar geride 25 hafta kaldı. Şuanda lidere 2 puan daha yaklaşırken aşağıda ki en yakın takipçilerimize de 2 puan daha fark açarak puan farkını 4’e çıkardık. Ligi lider bitirmek açısından önümüzde ki hafta oynayacağımız Hatayspor maçı var. Bu maç 6 puanlık bir maç diyebiliriz. Bu süreci hep birlikte en doğru şekilde yönetmek zorundayız. Eğer bir aksilik olursa hep beraber üzülürüz” dedi.

“BİZ RAKİPLERİMİZDEN DAHA İYİ DURUMDAYIZ”

Şampiyonluk hedefinin hem taraftarı, hem futbolcuları strese soktuğunu kaydeden Üneş, “Hedefe oynamanın sadece sahada ki mücadelesi değil, psikolojik mücadelesi de çok önemli. Bizim sezon başında camiamıza verdiğimiz mesajlarda bir daha geri dönmemek üzere Süper Lig’e çıkacağımız vardı. Bununla birlikte taraftarımızın heyecanı ve beklentisi en üst düzeye çıktı. Bu beklenti sterside beraberinde getiriyor. Hep beraber geriliyoruz, hep beraber üzülüyoruz. Puan kayıpları bu ligde hep var. Rakiplerimiz bizden daha fazla puan kaybetmiş. Genel itibariyle biz onlardan daha iyi durumdayız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra ki süreçte de biz daha az hata yapacağız. Sezon sonu itibariyle de ipi göğüsleyen taraf olacağız. Bunu olan inancımız maksimum seviyededir” şeklinde konuştu.

“YABANCI OYUNCULAR BU KADAR BAŞARILI BİR TAKIMIN ELEŞTİRİLDİĞİNİ GÖRÜNCE İNANAMIYORLAR”

Takımın son 5 yılın en başarılı sezonunu geçirmesine rağmen taraftarların inanılmaz şekilde eleştirilerde bulunduğunu ama bu dönemde desteğe ihtiyaçları olduğunu aktaran Hüseyin Üneş, “Adana’da kaybettiğimiz 2 puandan sonra gerçekten yaşanılanlar çok iyi olmadı. Bir kısmı iyi niyetle yapılıyor, üzüldükleri için yapıyor taraftarlarımız bundan hiç şüphemiz yok. Ama bakıyorum belki Erzurumlu bile olmayıp sosyal medyada 3-5 sahte hesap açıp bunun üzerinden algı operasyonu yapıyorlar. Bunlar takımın moral ve motivasyonunu aşağı çekerken, duygusal davranan, iyi niyetli arkadaşlarımızda üzüntüye kapılarak bu olumsuzluğa istemeseler de destek veriyorlar. Ayrıca son almış olduğumuz galibiyetten sonrada inanılmaz derecede takımımıza eleştiriler yapılıyor. Takımda 6-7 tane yabancı oyuncumuz var onlarla konuşunca bize kabul edilebilir gibi değil diyorlar. Profesyonel ve inanılmaz kariyerli futbolcu bunlar. İnanamıyoruz neden böyle yapıyorlar diyorlar. Bu takım 8 hafta kalmış liderin hemen arkasında ikinci sırada bu yapılanlar neden acaba diyorlar. Gerçekten algılamakta zorluk çekiyorlar. Bu futbolcuların performansı doğrultusunda şehrimizin ve bizlerin kaderi belli olacak. Bizde kendi tarafımızdan bakıyoruz. Evet kaybedilen puanlar var bunlara üzülüyoruz. 10 puan önde olmayı herkesten çok biz istiyoruz. Ama şöyle bir gerçek var ki bu takım son 5 yılın en başarılı sezonunu geçiriyor. Eleştirilerin boyutunu abartan taraftarlarımız var. Arkadaşlarımız çalışıyor bir ikisini dava edecekler. Futbolcuların ne annesi kalmış, ne eşleri kalmış. Sebebi ne bunun anlamıyorum. Biz bizle birlikte düştüğümüz takımların önündeyiz şuan. Anlamış değilim ne yapılmaya çalıştığına.” açıklamalarında bulundu.

“İBRAHİM TARAFTARDAN ÖZÜR DİLEYECEK”

Menemenspor maçında taraftarla tartışarak oyundan çıkan İbrahim’in taraftardan özür dileyeceğini de ifade eden Üneş,“ Futbolcumuzun yaptığını doğru bulmuyorum. İbrahim’de çıkıp taraftarımızdan özür dileyecek. Büyük Erzurumspor taraftarı bundan önce olduğu gibi bundan sonrada kendisini destekleyecektir. Her hangi bir yaptırım kararı olacaksa da bunu yöneticiler olarak toplanıp düşünürüz” dedi.

 
Horasanlı Dadaşlar, İdlib Şehitleri için yürüdü
 
Şampiyonluğu Mehmetçiklere hediye etti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumspor: 'Milletimizin başı sağ olsun'
Büyükşehir Belediye Erzurumspor yönetim kurulu İdlib’de Türk askerine ...
Ersel Aslıyüksek’ten Erzurumspor nostaljisi
Trabzon FK'nın başarılı oyuncusu Ersel Aslıyüksek, tBüyükşehir Belediye ...
Sözeri: “Vazgeçmeyeceğiz”
TFF 1. Lig’in 24. haftasında Altınordu’nun sahasında Büyükşehir Belediye ...
 
Erzurumspor’da Altınordu şoku : 1-2
İzmir’de şok puan kaybı yaşayan, ilk kez öne geçtiği karşılaşmayı kaybeden ...
Erzurumspor – Menemen maçını Aydın yönetecek
1 Mart Pazar günü oynanacak olan Erzurumspor – Menemenspor karşılaşmasını Cihan Aydın yönetecek.
TFF 1. Lig: Hatayspor: 1 - Osmanlıspor: 0
TFF 1. Lig'in 24. haftasında Hatayspor, sahasında Osmanlıspor’u 1-0 mağlup etti.
 
TFF 1. Lig: Menemenspor: 2 - Adana Demirspor: 3
TFF 1. Lig’in 24. haftasında Menemenspor sahasında Adana Demirspor’a 3-2 mağlup oldu.
TFF 1. Lig: Fatih Karagümrük: 2 - Eskişehirspor: 0
TFF 1. Lig’in 24. haftasında Fatih Karagümrük, sahasında karşı karşıya ...
Altınordu ve Erzurumspor 6. randevuda
TFF 1. Lig’in 24. haftasında Altınordu, Erzurumspor’u konuk etmeye hazırlanırken, ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva