KANAL25
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 5 - Yeni Malatyaspor: 1
Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 5 - Yeni Malatyaspor: 1
Atatürk Üniversitesi yeni döneme hazır
Atatürk Üniversitesi yeni döneme hazır
Yerlikaya 8 aylık operasyon verilerini paylaştı
Yerlikaya 8 aylık operasyon verilerini paylaştı
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
HABERLER>2011 UÄ°VERSÄ°ADE
9 Şubat 2010 Salı - 08:05

İşte böyle..

Erzurum'da yapılacak olan 2011 Dünya Üniversiteler arası Kış Oyunları'nın tanıtımı standı ISPO Fuarı'nda Geniş İlgi Gördü.

İşte böyle..

Erzurum'da yapılacak olan 2011 Dünya Üniversiteler arası Kış Oyunları'nın tanıtımı standı ISPO Fuarı'nda Geniş İlgi Gördü. Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Almanya'nın Münih kentinde açılan Uluslararası Spor Malzemeleri Fuarı İSPO 10'u gezdi. Bakan Özak, fuarda, Erzurum'da yapılacak olan 2011 Dünya Üniversiteleri Kış Oyunları'nın tanıtımı için kurulan standı ve fuarda ürünlerini sergileyen diğer Türk şirketlerin stantlarını ziyaret ederek yetkililerle görüştü.
Almanya'nın Münih şehrinde açılan Uluslararası Spor Malzemeleri Fuarı İSPO 10'da Erzurum 2011 Dünya Üniversiteleri Kış Oyunları'nın tanıtımı için kurulan stand yetkilisi olarak bulunan Üniversite Sporları Federasyonu Genel Sekreteri Erdoğan Çelebi, çalışmalarının kış oyunlarını tanıtmak amaçlı olduğunu belirterek, Erzurum'da gerçekleştirilecek olan kış oyunları tanıtım standının bu fuarda bulunmasının çok önemli olduğunu belirtti. Çelebi, "Burası 2 binden fazla ülkenin iştirak ettiği dünyanın en büyük kışsporları fuarı. Ülkemizden de 7 firmanın yer aldığı bir fuar. Böyle bir fuarda Erzurum 2011 Kış Oyunları standının da bulunması Erzurum için önemli. Erzurum Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları, 60 ülkenin iştirak edeceği, yaklaşık 3 bin katılımcının beklendiği ve bizde bugüne kadar gerçekleştirilecek olan kış oyunlarıyla ilgili en büyük organizasyon olma özelliğini taşıyor. Bununla ilgili Erzurum'un buzla ilgili 5 adet spor salonu, Kandilli ve Konaklı'da yeni kayak merkezlerinin gerçekleştirileceği mekanlar hazırlanıyor. Ayrıca Palandöken'in yeniden revizesi sağlanıyor. Bunların dışında kaderciliği bir kenara bırakabileceğimiz, kar yağmazsa ne olur söylemlerini bertaraf edebileceğimiz imkanlara sahip bir organizasyon. Kar makinaları ve göletlerin bulunacak ve şehrin yeniden revizesi sağlanacak. Erzurum bu organizasyonla üniversiteler için çeşitli sosyal faaliyetlerin gerçekleştirileceği görkemli bir konuma dönüşecek. Aynı zamanda Doğu Anadolu için de kış sporları açısından önemli bir atılım olacağını düşünüyorum. Tanıtım açısından buradan başka yerlerde de böyle aktiviteler olacak. Ülkemizin de tanıtımı aynı zamanda gerçekleştirilecek. Tanıtım kapsamındaki organizasyonlarda oyunlar için gereken yaklaşık 3 bin gönüllünün bulunabilmesi için de çağrı yapıyoruz. Organizasyonda görevli dil bilen ve üniversiteli gençlere ihtiyacımız var" şeklinde konuştu. "İspo 10" fuarında, aralarında 10'un üzerinde Türk şirketinin bulunduğu 45 ülkeden 2 bin 45 şirket yer alıyor. Fuar 10 Şubat'a kadar açık kalacak.

 
Toraman zoru başardı
 
Oltu AKP Akdağ'a sahip çıktı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
2011'e Almanya açılımı
Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları'nın yapılacağı Palandöken Kayak ...
BİR SEVDADIR ERZURUM..!!!
2011 Üniversite Oyunlarını tanıtmak amacıyla hazırlanmış "TANITIM FİLMİ"
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva