Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Erzurumspor 6 puanlık maça çıkacak
Erzurumspor 6 puanlık maça çıkacak
Türkiye 3 aday gösterdi
Türkiye 3 aday gösterdi
Gazze'de can kaybı 33 bin 970'e yükseldi
Gazze'de can kaybı 33 bin 970'e yükseldi
Kadına yönelik şiddetle mücadelede yeni süreç
Kadına yönelik şiddetle mücadelede yeni süreç
Çelik: 'Cumhurbaşkanımızın desteği tamdır'
Çelik: 'Cumhurbaşkanımızın desteği tamdır'
HABERLER>TÜRKÄ°YE
26 Şubat 2018 Pazartesi - 10:15

‘Bize ihanet edenlere saygımız olmaz’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te yaptığı açıklamada, Afrin'de 2021 teröristin öldürüldüğünü açıklayarak, "İnşallah oradaki teröristleri derdest edip, o toprakları sahiplerine teslim edeceğiz" dedi.

‘Bize ihanet edenlere saygımız olmaz’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te yaptığı açıklamada, Afrin'de 2021 teröristin öldürüldüğünü açıklayarak, "İnşallah oradaki teröristleri derdest edip, o toprakları sahiplerine teslim edeceğiz" dedi.

AK Parti 6. Olağan İl Kongresine katılmak üzere Gaziantep'e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kongre öncesinde kapalı spor salonu önünde toplanan vatandaşlara hitaben konuşma yaptı. Erdoğan, konuşmasında Zeytin Dalı Harekatı'nın sürdürüldüğü Afrin'de 2021 teröristin öldürüldüğü açıklayarak, "Şu an Afrin’de 2021 terörist etkisiz hale getirildi. Mehmetçik, dağ taş demeden teröristlere gereken dersi veriyor. Şu anda askerlerimiz zırhlı araçlarla Afrin'e giderken ne diyorlardı? 'Düğüne gidiyoruz' diyorlardı. Şehadete, düğüne gider gibi yürüyorlar. 2 bin 21 oldu. Daha da olacak. Tek terörist kalmayıncaya kadar sürecek. İnşallah oradaki teröristleri derdest edip, o toprakları, o yerleri sahiplerine teslim edeceğiz. Fırat Kalkanı’nda, Cerablus, Rai’de El Bab’da yaptık mı? Afrin’de, İdlip'te Münbiç’te de bunu yapacağız. Sahibi olanlar gelecek" dedi.

ABD'YE TEPKİ

Erdoğan konuşmasının devamında teröristlere destek veren ABD'ye tepki gösterdi. Erdoğan, "11 bin kilometreden kalkıp gelenler, maaşlarını verenler, kusura bakmasınlar. Bizimle müttefik iseniz, müttefikliğinizin gereğini yapın, değilseniz onu söyleyin. Biz müttefiklerimiz ile birlikte yürüdük, ihanet etmedik. Bize ihanet edenlere saygımız olmaz. Şu anda Suriye’de Esed’den bahsediliyorsa, Esed katil. Zira 1 milyona yakın vatandaşını öldüren bu değil mi? Kimyasal silahlarla bunun yanında konvansiyonel silahlarla kendi vatandaşını öldüren bu değil mi? Dünya bu adama nasıl sahip çıkıyor. Biz hiçbir zaman zalimlerle beraber olmadık. Zulmetmedik. Zulmedenlerle beraber olmadık. Şu anda da bunu yapıyoruz. Şu an biz Afrin’e gittiysek, bunun için gidiyoruz. Bunun için de devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

FETÖ TEPKİSİ

Erdoğan, ABD'nin FETÖ'cülerin arkasında durduğunu belirterek, "Rastgele tarladan vatan olmaz. Kanla yoğrulmuşsa işte o vatan olur. 780 bin metrekare ile tek vatan, tek devlet. Bizim Türkiye Cumhuriyeti'nden başka devletimiz var mı? Paralel devlet, neredeler? Pensilvanya’da. Arkasında kim duruyor. Ondan sonra 'niye bizim için böyle söylüyorsunuz' diyorlar. Siz, bu ülkede, hem de senin stratejik ortağına, darbe yapanı orada saklıyorsun. Onu bize vermiyorsan, kusura bakma. Benim milletime bunu anlatamam, anlatamıyorum da. Bunun yolu, bu FETÖ denen darbeciyi, bu ülkeye vermenizdir. Vermediğiniz sürece kusura bakmayın" şeklinde konuştu.

GAZİANTEP'E ÖVGÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep'in 500 bin Suriyeli mülteciye kucak açtığını hatırlatarak, kente övgü yağdırdı. Cumhur İttifakı'na da sahip çıkılması konusunda çağrıda bulunan Erdoğan, "İçeride kongre var. Bu 6. olağan kongremiz. Gaziantep bu yolda bizi hiçbir zaman yalnız koymadı. Bundan sonra inanıyorum Mart 2019’da önemli bir seçim ardından Kasım 2019 önemli bir seçim. Hiç merak etmeyin. Gaziantep’in benim gönlümde özel bir yeri var. Siz ensarsınız, ensar. Ya siz, 500 bin muhacire, Suriyeli kardeşine ev sahipliği yapıyorsunuz. Siz müjdelenenlerdensiniz. Siz efsane oldunuz. Allah yardımcınız olsun. Hep beraber, kapı kapı dolaşarak, kurduğumuz bu Cumhur İttifakı ile 2019’u farklı kılacağız" diye konuştu.

 
“Mehmedimize saldıranları inlerinde boğduk”
 
Ümraniyespor Giresunspor’u tek golle geçti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
“Mehmedimize saldıranları inlerinde boğduk”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Mehmedimize saldıranları inlerinde boğduk, boğuyoruz” ...
"2019 ittifak yılı olacak"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Önümüzde 2019 bizim için ittifak ...
Zalimlere lanet, Hocalı Şehitlerine rahmet
Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki savaşta Ermeni güçlerinin Hocalı'da ...
 
Cumhurbaşkanı’ndan kararlılık vurgusu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye’nin güney sınırlarını terör örgütlerinin ...
‘2053 ve 2071 ufuk çizgisi ‘
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin artık savunma sanayinin ...
Hepsi gönüllü olunca kura çekildi
TSK tarafından Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK-PYD/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine ...
 
Hollanda’ya tepki yağıyor
Türk avukat Melih Akkurt, Hollanda Parlamentosu’nun 1915 olaylarını Ermeni ...
Ekonomide tarihi adım
Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Amacıyla Bazı kanunlarda Değişiklik ...
Bakü'de Erzurum gündemi
Azerbaycan ve Türkiye’nin Bakü-Tiflis-Erzurum ve Bakü-Tiflis-Kars gibi ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva