Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
19 terörist etkisiz hale getirildi
19 terörist etkisiz hale getirildi
Erzurum Tarih Derneği genel kurulunu tamamladı
Erzurum Tarih Derneği genel kurulunu tamamladı
Dezenformasyon Bülteni yayımlandı
Dezenformasyon Bülteni yayımlandı
Kurtulmuş 1. Meclisten seslendi
Kurtulmuş 1. Meclisten seslendi
Erdoğan, Tekin ve beraberindeki çocukları kabul etti
Erdoğan, Tekin ve beraberindeki çocukları kabul etti
HABERLER>ASAYÄ°Ş
19 Mart 2019 Salı - 09:56

‘Kafalarını çıkaramayacaklar’

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “İran’la beraber doğu sınırımızda PKK’ya yönelik ilk kez operasyon yaptık. Bilesiniz bunlara nefes aldırmayacağız, kökünü kazıyacağız. ' dedi

‘Kafalarını çıkaramayacaklar’

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “İran’la beraber doğu sınırımızda PKK’ya yönelik ilk kez operasyon yaptık. Bilesiniz bunlara nefes aldırmayacağız, kökünü kazıyacağız. Milletimizi bu musibetten kurtaracağız” dedi. Antalya’da temaslarını sürdüren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Serik ilçesinde vatandaşlara hitapta bulundu.

Amerika’nın Türkiye’ye, ‘Afrin’e giremezseniz’ dediğini ifade eden Soylu, “Çatır çatır girdik mi? Bunu kim sağladı biliyor musunuz? Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Sizin iradeniz ve 50 gramlık oy pusulanız sayesinde. Sadece orada terör koridorunu engellemedi, dünyaya ve gelecek nesillere not bıraktı. Biz parmağımızı oynatmadığımız sürece bu Coğrafya da kimseye oyun kurdurtmayız. Tezgah güzel. Bir dolar operasyonuyla hükumet ve milletin arasını açabilir miyim? Onu da yaptılar Hiç vazgeçmediler. Zayıflığımızı bekliyorlar” dedi.

"ULAN SİZİ YÜRÜTEN ADAM DEĞİLDİR’ DEDİM”

Soylu, “Şimdi çıkacak diyecekler ki, ‘Biz APO’nun serbest bırakılması için İstanbul’dan yürüyüş yapacağız’ diyecekler. Kim yapacak? HDP’nin vekilleri yapacak. Nereye? Diyarbakır’a gideceklermiş. Bütün vekilleri. Ben onlara milletvekili demiyorum, kimse kusura bakmasın. Ben onlara PKK’nın vekili, terörün vekili diyorum. Bu asil milletin vekili olamazlar. Karekterleri yok, şahsiyetler, yok. Bu ülkeye hizmet etmiyorlar. Diyorlar ki; ‘İstanbul’da başlayacağız, 15 ili geçeceğiz, Diyarbakır’a gideceğiz. Bana dediler ki; ‘İçişleri Bakanı böyle söz söyler mi? Ne dedim? ‘Ulan sizi yürüten adam değildir’ dedim. Yürüyebildiler mi? Ben onlara diyorum ki ‘sakın terörist cenazesine gitmeyin’ o günler geçti, artık gidemezsiniz. Götürmem dedim. Dün gece Diyarbakır’a gitmeye çalışıyorlardı. Ya nafile niye uğraşıyorsunuz? ne havalimanına sokarım, ne şehrin içine sokarım, ne de mezarlığa sokarım. Türkiye eski Türkiye değil. Teröre değil destek vermek, Moral verene tahammülümüz yok” şeklinde konuştu.

Bakan Soylu, yıllardır Türkiye üzerinde oynanan oyunlara değindi.

“O LAFI KILIÇDAROĞLU SÖYLETTİRDİ”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Size bir soru soracağım? 6 aylık kundakta ki bebeğini bırakıp da milletin namusu, ay yıldızlı bayrak için şuan da mücadele eden çocuklarımıza ne anlatacağız? Biz yanlış mı yaptık? Ben 2 buçuk yıldır bakanlık yapıyorum. Şehit cenazelerinde babayı, eşini aradığım zaman, ‘vatan sağ olsun deyince ben eziliyorum. Ne anlatacağız. Türkiye’den bu millette intikam alacaklar diye bu kirli pazarlıklar ya. Bunlar bunu yapıyorlar. 24 Haziran’da her yeri yırttık. Kılıçdaroğlu çıktı şunu söyledi ‘bir oy CHP’ye bir oy HDP’ye’ ne oldu? Bunları meclise soktular. Karşımda kadın şöyle söyledi; ‘Senin askerlerin Hakkari’de, Siirt’te, Diyarbakır’da işgal askeridir’ dedi. Bizim askerimiz, polisimiz, işgal polisi değildir. Bu milletin bu toprakların evlatlarıdır. Ben lafı söyleyene bakmam, lafı söylettirene bakarım. O lafi Kılıçdaroğlu söylettirdi. Ağzını payını fazlasıyla veririm. Bu memleket bunları hak etmiyor” ifadelerini kullandı.

Uyuşturucu ile mücadeleye değinen Bakan Soylu, 2017 yılında uyuşturucu nedeniyle 941 kişinin hayatını kaybettiğine dikkat çekti.

“KODESE TIKTIK”

2018’de bu rakamın yarı yarıya düştüğünü kaydeden Soylu, “Daha bitmedi. 57 bin uyuşturucu satıcısını kodese tıktık. Cumhuriyet tarihinin en büyük uyuşturucu operasyonlarını yaptık. Şunu söylemek istiyorum; büyük bir mücadele var. Kılıçdaroğlu çıkmış, ‘Sadece uyuşturucusu satıcılarını yakalıyorlar’ diyor. Hayır, 300 tane adı sanı bilinmeyen kişiyi kodese gönderdik. Neden? İnancımıza, aile yapımıza saldırıyorlardı. Terör neyse bu da bize aynısını yapmak istiyor. Ailemizi parçalamak istiyor. Onları yerin yedi kat dibine gömmezsek Allah’ta, millet de hesabını sorsun. Hiç acımayacağız” şeklinde konuştu.

“BEN MAFYA-TAFYA TANIMAM”

Türkiye’de 2018 yılında evden hırsızlığın yüzde 35 azaldığını belirten Bakan Soylu, bunun büyük bir iş olduğunu söyledi. Büyük bir mücadele ortaya koyduklarını dile getiren Bakan Soylu, “Ben öyle mafya-tafya tanımam. 275 organize suç örgütünü Türkiye’de çökerttik. Anne sabahleyin çocuğunu okula gönderdiğinde gözü arkada kalmayacak. Sabahleyin amcamız namaza giderken huzur içerisinde gidecek. Esnaf dükkanına kimse musallat olamayacak. Bakın Mardin’e 2018’de 3 milyon turist geldi. Huzursuz olsa gelir mi? Tunceli’de bu yıl otellerde yer yok. Ülkemin her yerinde huzur var. İnşallah bu yıl 50 milyon turistin üzerine çıkacağız. İslim üzerindeyiz. Birileri buna zarar vermeye çalışıyor” diye konuştu.

“Kafalarını çıkaramayacaklar”

‘Size bir şey söyleyeceğim ama kimseye söylemeyeceksiniz’ diyerek espri yapan Bakan Soylu, “Size güveniyorum ama kameramanlara güvenmiyorum. Şimdi insansız hava araçlarını (İHA) öyle bir yazılım yaptık ki çıldırıyorlar. Öyle bir yazılım yaptık ki. Bundan sonra bırak terör örgütleri bırak dağlarda yürümeyi kafalarına çıkaramayacaklar” dedi.

İran’la yapılan ortak operasyona değinen Soylu, “Bu sabah saat 08.00 itibariyle İran’la evet doğu sınırımızda PKK’ya yönelik ilk kez operasyon yaptık. Bilesiniz bunlara nefes aldırmayacağız, kökünü kazıyacağız. Milletimizi bu musibetten kurtaracağız” sözlerine ekledi.

 
Konut fiyat endeksi açıklandı
 
MÜSİAD’dan istihdam seferberliğine destek
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
8 ilde FETÖ operasyonu
Erzurum’un da yer aldığı 8 ilde FETÖ/PDY terör örgütünün ‘askeri mahrem ...
Erzurum polisinden şafakta FETÖ operasyonu
5 emniyet personeli, 3 öğretmen, 1 teğmen, 2 sivil TSK imamı, örgüt yurdunda ...
“O çocukların hesabını sormazsak namerdiz”
Soylu, "13-14 yaşındaki kız çocuklarını alıp, dağa götürüp, Murat Karayılan ...
 
Çat yolunda trafik kazası: 1 ölü
Erzurum’da yolun karşısına geçmek isteyen yaya, otomobil çarpması sonucu hayatını kaybetti.
Mehmetçik olmak bu işte
Zeytin Dalı Harekatı sırasında teröristlerin hain saldırısıyla ağır yaralanan ...
5 yıl ceza alan firari FETÖ'cü yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından Fetullahçı Terör Örgütü üyesi olmaktan ...
 
Bin öğrenci FETÖ baskısıyla ordudan tasfiye edilmiş
15 Temmuz darbe girişiminden sonra kapatılan Kuleli Askeri Lisesi’nde ...
Soylu: ‘Terörü tamamen yok edeceğiz’
Soylu: ‘Türkiye’yi sıçratacağız, terörü tamamen yok edeceğiz. Bu insansız ...
Varto’da terör operasyonu: 8 gözaltı
Muş’un Varto ilçesinde PKK/KCK terör örgütüne yardım ve yataklık ederek ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva