Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Gazze’de can kaybı 33 bin 797’ye yükseldi
Gazze’de can kaybı 33 bin 797’ye yükseldi
TÜİK: Ciro endeksleri yıllık yüzde 85,1 arttı
TÜİK: Ciro endeksleri yıllık yüzde 85,1 arttı
TÜİK: Ticaret satış hacmi arttı
TÜİK: Ticaret satış hacmi arttı
Erdoğan gündemi değerlendirdi
Erdoğan gündemi değerlendirdi
Işıkhan: 'İstihdam 32 milyon 423 bin kişiye yükseldi'
Işıkhan: 'İstihdam 32 milyon 423 bin kişiye yükseldi'
HABERLER>GÜNDEM
17 Ekim 2016 Pazartesi - 17:11

‘Şükür, böyle mükemmel tesislerimiz var’

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Zafer Medya Ofset Baskı Tesislerini gezerek Yönetim Kurulu Başkanı Metin Barlak'tan yatırımlar hakkında bilgi aldı.

‘Şükür, böyle mükemmel tesislerimiz var’

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Zafer Medya Ofset Baskı Tesislerini gezerek Yönetim Kurulu Başkanı Metin Barlak'tan yatırımlar hakkında bilgi aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen,"Gururlandım ki, Erzurum"da böyle bir tesis var. Zafer Ofset'de Erzurum adına gurur duydum" dedi.

“26 BİN METREKARE ALAN ÜZERİNE KURULU MODERN TESİSLER”

Birinci Organize Sanayi Bölgesi'nde 6 bin metrekare alan üzerine kurulu Zafer Medya Ofset Baskı Tesislerini, beraberinde Özel Kalem Müdürü Hasan Şahin, Basın Halkla İlişkiler Müdürü Şeref Doğan, Başkan Sekmen'in Danışmanı Emre Koç ile birlikte Yönetim Kurulu Başkanı Metin Barlak, Zafer Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Barlak"ın nezaretinde Baskı Tesislerini gezerek Tesis Sorumlusu Ahmet Barlak tarafından bilgilendirildi.

"Zafer Ofset'de Erzurum adına gurur duydum"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum'da böyle bir tesisin kurulumundan son derece mutlu olduğunu ifade ederek, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin modern baskı tesislerini Erzurum'a kazandıran Zafer Medya Ofset Yönetim Kurulu Başkanı Metin Barlak"a teşekkür ederek, şunları söyledi:

"Zafer Ofset denilince en önemli baskı merkezi aklına geliyor. Şimdiye kadar ismini duyuyorduk şimdi ise tesisleri geziyoruz. Baskı tesis ve ilave edilen tesislerini gezdik. Şunu ifade etmek istiyorum hakikaten imrenilecek bir tesis. Ben başta Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Metin Barlak'ı çalışanlarını tebrik ediyorum. Gönlümden şunu geçiriyorum, Allah bu şehre bu gibi onlarca tesis nasip etsin. Benim hep hayalimdir bu tip tesislerin çalışmasıdır, şehri donatmak, bir şehirde yatırım, üretim, istihdam imkanı yoktur. Bu şehir sadece burada yaşanlara sıkıntı verir. Bu tip tesislerle donatılırsa mutluluk kaynağıdır, ekmek teknesidir, aş kapısıdır. Şunu ifade etmek istiyorum, inşallah bu tesislerde ulusal baskı merkezi haline gelmesini temenni ediyorum. Atatürk Üniversitesi, Teknik Üniversitemiz Büyükşehir Belediyesi olarak tesisleri biz de değerlendiriyoruz. Buraları 24 saat çalışır konumunda tutmamız gerektiğine inanıyorum. Hem bolluk, hem bereketlik, güzel ticaretler diliyorum. Çünkü, bu kurumlarımız ayakta durduğu sürece hem şehrin hem de bölgenin ihtiyaçlarını karşılayacak, hem de devletimize vergi ödeyecek. Değerli kardeşimiz Sayın Metin Barlak'ın da ifade ettiği gibi 38 kişi çalışıyor. 38 personel demek büyük hizmet demektir. Ben Barlak Ailesini tebrik ediyorum. Bu tesisleri gezerken gururlandım ki bu tip tesislerimiz var. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi"nde şu anda gördüğüm tek büyük tesisi Erzurum'a kazandıran Zafer Medya Çalışanlarını tebrik ediyorum." diyerek Yönetim Kurulu Başkanı Metin Barlak'a Büyükşehir Belediyesi adına teşekkür plaketi takdim etti.

Barlak, "Modern teknolojimizle ilkeli çizgimizden taviz vermedik"

Başkan Sekmen'e 1984 yılından bu yana kalitede anlayışından taviz vermediklerini söyleyen Zafer Medya Ofset Yönetim Kurulu Başkanı Metin Barlak ise, modern teknolojisi ile sektöründe Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde rakipsiz tek kuruluş olduklarını ifade eden Barlak “. Erzurum 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde 6 bin metrekare kapalı alanda faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Üstün tasarım alt yapısı ve aralıksız devam eden farklı çizgi arayışı ile hizmetlerinden taviz vermeyerek son modern donanımlı ekipmanlarımızı Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi"nin hizmetine sunuyoruz. Üretim ve tasarım departmanlarını ayıran organizasyon yapısı ile hizmetlerinde çeşitliliği amaç ediniyoruz. Son modern teknoloji ürünü 5 renk artı lak ofset makinesi ile bölge illerine hizmet veriyoruz. Üretim ve tasarım tesislerimizde toplamda 38 personel istihdam ediyoruz. Teknolojiyi takip edip tüm imkanlarını Erzurum’a getirtme gayretinde müşterilerimize çözüm odaklı hizmet veriyoruz. Profesyonel ekibimizin yaratıcı logo, katalog, afiş, kitap, dergi, kutu, ambalaj, gazete, web sayfası e-ticaret çözümleri gibi çalışmalarımızla Erzurum ve bölgeye her zaman en iyiyi kaliteli hizmeti yapma gayretindeyiz. ” dedi.

 
Bakan Arslan tarihi açıkladı
 
Vali Azizoğlu’ndan dadaşlara çağrı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Azizoğlu, ‘Kutlu yolculuğa devam edeceğiz’
Azizoğlu, Hz Hüseyin’in o gün Mekke’den o yolculuğa bir gıda alışverişi ...
2. OSB’de son süreç
Erzurum 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti, Vali Seyfettin Azizoğlu'nun ...
'Direnişten Diriliş'e KADEM
KADEM Gençlik Fuarı Erzurum’da düzenlenen törenli açıldı. Tören öncesi ...
 
15 Temmuz’un görünmeyen kahramanları: imamlar ve müezzinler
Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle, Yeni Vizyon 2071 Gençlik ...
Başbakan Yıldırım’a teşvik teşekkürü
Milletvekili Mustafa Ilıcalı eşliğinde Başbakan Yıldırım’da Erzurum temalı ...
Uzay teknolojisinde ATAÜNİ damgası
Ahmet Akbuğa-Atatürk Üniversitesi ile FMV Işık Üniversitesi'nden bir grup ...
 
‘Çıkaracağız, merak etmeyin’
Başbakan Yıldırım, TBMM Grup Toplantısı‘nda konuştu. Bir kişinin "Feto ...
Bölgesel Kalkınmada uluslararası yaklaşım
Konferansta; eğitim, enerji, sanayi, tarım ve hayvancılık ile kültür ve ...
Torun’dan Edebiyatla Emperyalizm uyarısı
Torun akademi öğrencilerine ve diğer katılımcılara ‘Sömürge edebiyatı, ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva