Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Erzurumspor 6 puanlık maça çıkacak
Erzurumspor 6 puanlık maça çıkacak
Türkiye 3 aday gösterdi
Türkiye 3 aday gösterdi
Gazze'de can kaybı 33 bin 970'e yükseldi
Gazze'de can kaybı 33 bin 970'e yükseldi
Kadına yönelik şiddetle mücadelede yeni süreç
Kadına yönelik şiddetle mücadelede yeni süreç
Çelik: 'Cumhurbaşkanımızın desteği tamdır'
Çelik: 'Cumhurbaşkanımızın desteği tamdır'
HABERLER>ASAYÄ°Ş
25 Aralık 2018 Salı - 12:24

“Bu milleti bu zulme düşmekten kurtaran Allah’tır”

Bakan Soylu, “15 Temmuz’da bu milleti bu zulme düşmekten kurtaran Allah’tır, Allah’tır. Biz hep bu doğrultuda gideceğiz. ‘dedi

“Bu milleti bu zulme düşmekten kurtaran Allah’tır”

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Danışma Meclisi’nde konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır’ın Hani ilçesinde şehit düşen Nazım Tuncer’in etkisiz hale getirdiği teröristlerden birinin cesedinin bulunduğunu ifade ederek, “Nazım’ın etkisiz hale getirdiği teröristin leşini jandarmamız gömüldüğü yerden çıkarttı” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Danışma Meclisi’ne katıldı. Kocaeli’nin İzmit ilçesinde gerçekleşen programa Bakan Soylu’nun yanı sıra, AK Parti Kocaeli milletvekilleri, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ahmet Büyükgümüş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, ilçe belediye başkanları AK Parti Kocaeli il ve ilçe teşkilatları yer aldı.

“15 TEMMUZ’DA BU MİLLETİ BU ZULME DÜŞMEKTEN KURTARAN ALLAH’TIR”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda konuşan Bakan Soylu, “15 Temmuz’da bu milleti bu zulme düşmekten kurtaran Allah’tır, Allah’tır. Biz hep bu doğrultuda gideceğiz. Buna engel olmak için hep sıkıntılar ortaya kodular. Şimdi kendimiz, kendi evlatlarımız, kendi insanlarımız, kendi sermayemiz, kendi ay yıldızı ile insansız hava araçlarını yapar. Kendi atak helikopterlerini, kendi mühimmatlarını yapan bir anlayışa doğru gidiyoruz. Bakın terörle mücadelede ne noktadan ne noktaya geldik. Milletvekillerimizin, hükümetimizin gayretiyle bütün arkadaşlarımızın ortaya koyduğu iradeyle, polisimizin, jandarmamızın, korucularımızın, kaymakamlarımızın, valilerimizin ve milletimizin asil duruşu ile bu noktaya geldik” dedi.

“NAZIM’IN ETKİSİZ HALE GETİRDİĞİ TERÖRİSTİN LEŞİNİ JANDARMAMIZ GÖMÜLDÜĞÜ YERDEN ÇIKARTTI”

Sözlerini sürdüren Soylu, terörle mücadele ile ilgili yapılan çalışma ile ilgili bilgiler aktararak, “Peşinde olduğumuz bir teröristle tesadüfi bir şekilde karşılaşan Diyarbakır’daki terörle mücadele şubesindeki bir kardeşimiz Nazım Tuncer’in ikiz evlatları vardı, şehit oldu. Annesi cenazesinde bana ‘Bunların intikamını alacak mıyız’ diye sorduğunda ana bize gerek kalmadı, senin kahraman evladın kendisinin de daha önce şehit edilen evlatlarımızın intikamını kendisi aldı dedim. Bu sabah Nazım’ın etkisiz hale getirdiği daha sonra şehit olduğu 2 teröristten birisinin leşini kahraman jandarmamız aradı buldu ve gömüldüğü yerden çıkarttı” dedi.

“ŞU ANDA TERÖR ÖRGÜTLERİNE KATILIMIN EN DÜŞÜK OLDUĞU SEVİYEDEYİZ”

Avrupa’nın terör örgütlerinin Türkiye’de yapmış olduğu insanlık dışı olaylara Avrupa’nın göz yumduğunu kaydeden Bakan Soylu, “12-13 yaşındaki çocuklarımızı, genç kızlarımızı kandıracaklar ve analarının dizinde durmaları gerekirken alıp dağa getirecekler Kandil’e getirecekler, Murat karayılan’a, Cemil Bayır’a getirecekler ve o 14 yaşındaki kızlarımızı onlara meze gibi sunacaklar, taciz ettirip tecavüz ettirecekler. Ondan sonra onların annelerinin babalarının yanına dönmelerine müsaade etmeyecekler. Ey cici Avrupa. Kadın, çocuk haklarından bahseden Avrupa, bütün bunları ispatları ve delilleri ile önünüze koyduk. Gıkınız çıkmadı ve tek bir kelimeniz çıkmadı. Mecliste terör örgütünün siyasi kolu olan HDP’nin milletvekilleri, kadın hakları gündeme geldiği zaman mangalda kül bırakmıyorlar. Ama Recep Tayyip Erdoğan’ın oluşturduğu politika, ortaya koyduğu siyaset ve gerçekleştirdiği irade ve kararlılıkla Allah’ıma çok şükür olsun şimdi orada çocuklarımızı dağa götürmeye çalışanlara karşı büyük bir engel oldu. Geçen yılda ondan önceki yıl da söyledim. Bu yıl da söylemeye devam ediyorum. Şu anda terör örgütlerine katılımın en düşük olduğu seviyedeyiz” diye konuştu.

“DAĞDAKİ GENÇLERİ O TERÖR ÖRGÜTÜNÜN İÇİNDE OLDUĞU DURUMDAN KURTARMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Terörle mücadele kapsamında terör örgütlere katılmış olan gençleri ikna etmek için yeni bir politika başlattıklarını söyleyen Soylu, “Yeni bir politika daha ortaya koyduk. Terör örgütüne katılanların ailelerine gidiyoruz. Aileleri ile birlikte dağdaki o gençleri ikna etmeye, o terör örgütünün içinde olduğu durumdan kurtarmaya çalışıyoruz. Şimdi önümüzde Fırat’ın doğusu ve batısı var. Hiç kimse endişe etmesin Türkiye’nin gücü Fırat’ın doğusunu da batısını da, Kandili, terör örgütlerinden temizleyecek bir güce sahiptir. Ama bunun için bize 24 Haziran seçimlerinden sonra çok büyük bir güç daha lazım. Cumhur İttifakı’nın ortaya koyduğu sinerjiyi 31 Mart seçimlerinden sonra hep birlikte taşımalıyız. Onun için AK Parti elinden gelen bütün gayreti ortaya koymaktadır. Her seferinde üzerimize gelinmesine rağmen geri adım atmadık. Şimdi birlik ve beraberlik içerisinde bir taraftan gençlik, diğer taraftan kadın kollarımız, diğer yandan da milletvekillerimiz, ana kadememiz, ilçe belediye başkanlarımızla mücadelemize devam edeceğiz. AK Parti davası hiçbir zaman koltuk davası olmadı. Kim öyle zannetmişse yanılmıştır. AK Parti davası bu milletin davasıdır” şeklinde konuştu.

 
Pekcan: “İhracatta cumhuriyet rekoru kıracağız”
 
"Engelliler cennet çocukları’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yıldız son yolculuğuna uğurlandı
Erzurum'un Aşkale ilçesinde bir krom madenindeki manyezit ocağında meydana ...
12 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri Bakanlığı, iç güvenlik operasyonları kapsamında son bir haftada ...
Soylu: " 291 bin Suriyeli ülkesine döndü”
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatları ...
 
Bölücü örgüt hırsızlığa zorluyor
Güvenlik güçlerinin sürdürdüğü kararlı operasyonlar bölücü terör örgütündeki ...
“84 terörist etkisiz hale getirildi”
Milli Savunma Bakanlığı, son bir hafta içerisinde terörle mücadele operasyonları ...
"Teröristler ablukaya alındı"
İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Tunceli’de mağarada sıkıştırılan ...
 
Akar: "Ülkemizi terör belasından kurtaracağız"
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Şimdi önümüzde Münbiç ve Fırat'ın doğusu ...
Doğu'da manda yetiştiricisi sayısı artıyor
Iğdır’da yetiştiriciliği yapılan manda son yıllarda devletin verdiği desteklerin ...
Emniyetten tarihi eser operasyonu
11 ildeki 34 adrese yönelik yapılan operasyonda tarihi eser kaçakçılığı yapan 1 şahıs tutuklandı.
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva