Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Erzurumspor 6 puanlık maça çıkacak
Erzurumspor 6 puanlık maça çıkacak
Türkiye 3 aday gösterdi
Türkiye 3 aday gösterdi
Gazze'de can kaybı 33 bin 970'e yükseldi
Gazze'de can kaybı 33 bin 970'e yükseldi
Kadına yönelik şiddetle mücadelede yeni süreç
Kadına yönelik şiddetle mücadelede yeni süreç
Çelik: 'Cumhurbaşkanımızın desteği tamdır'
Çelik: 'Cumhurbaşkanımızın desteği tamdır'
HABERLER>TÜRKÄ°YE
18 Aralık 2018 Salı - 12:40

"Bu millete kimse bedel ödetemeyecek”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu millete kimsenin bedel ödetemeyeceğini ifade ederek, "Bazıları şimdi gelip sızlıyor, ağlıyorlar. Benim oğlumun suçu yok bilmem ne. Suçu yoksa çıkar, varsa çeker" şeklinde konuştu.

 Bu millete kimse bedel ödetemeyecek”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu millete kimsenin bedel ödetemeyeceğini ifade ederek, "Bazıları şimdi gelip sızlıyor, ağlıyorlar. Benim oğlumun suçu yok bilmem ne. Suçu yoksa çıkar, varsa çeker" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Konya’nın, bölgesinin ve ülkesinin parlayan yıldızı durumunda olduğunu ifade ederek, "Konya, sadece ülkemizde sınırlı kalmamış, kendisini uluslararası düzeyde de kabullendirmiştir. Geçtiğimiz 16 yılda Konya’ya yaptığımız yatırımın miktarı 48,5 katrilyon. Konya’ya bu yakışırdı. Burada asıl söylemek istediğim şudur: Bir millete, bir ülkeye yapılan hizmetin ölçüsü sevgidir. Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri. Bay Kemal, lafla olmuyor bu iş. Ne yaptın bu ülkede onu söyle. SSK’da genel müdürlük yaptın, bütün hastanelerimiz rezaletti. Sağlam giren hasta çıkardı. Sen böyle mi genel müdürlük yaptın. Biz Türkiye’yi ve Türk milletini, milletimizi çok sevdik. Çok sevdiğimiz için de çok hizmet etme gayreti içinde olduk. AK Parti iktidarları döneminde demokrasi ve ekonomi de ülkemizi bugünkü seviyeye taşımasaydık nasıl bir yıkıma uğrayacağımızı tahmin dahi edemiyoruz. Türkiye bugün böylesine kendinden emin bir şekilde, hakkını ve hukukunu savunabilmesinin dışında ülkemizi 16 yılda 3,5 kat büyüttük" dedi.

“BU MİLLETE KİMSE BEDEL ÖDETEMEYECEK”

“Şimdi kazdıkları kuyulara teröristleri gömüyoruz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gömmeye de devam edeceğiz. Trump ile konuştuk. Bu teröristlerin gitmesi lazım. Gitmezse biz göndereceğiz. Çünkü bizi rahatsız ediyorlar. Madem Amerika ile stratejik ortağız, o zaman gereğini yapmamız lazım. Yaptığımız hiçbir yatırımın, projenin ve attığımız hiçbir adımın boşa gitmediğini görmenin mutluluğu içindeyiz. Ülkemiz ve milletimi üzerinde oyunlar oynamaya kalkanları, senaryolar çizenleri her seferinde bozguna uğrattık. Sadece son 5-6 yılımızı gözden geçirdiğimizde maruz kaldığımız her saldırının üstesinden Allah’ın yardımı ve milletimizin desteği ile geçtiğimiz görüyoruz. Gezi dediler, 10-12 ağaç bir yerden bir yere sökülüp taşınacak kıyamet oldu. Bay Kemal, Taksim Meydanına geldi. Dolmabahçe’de caminin içerisine bira şişeleri ile girdiler. Bunlar böyle ahlaksız. İş makineleriyle yolları mahvettiler. Dolmabahçe’deki başbakanlık ofisimize saldırdılar. Sonunda ne oldu. Sonunda bu gezicileri derdest ettik. 15 Temmuz’da devlete karşı darbe girişiminde bulundular. 16 saat sürdü. 16 saatin sonunda bu FETÖ’cüleri, darbecileri milletime verdiğimiz işaretle elhamdülillah derdest ettik mi? Birçoğu cezaevinde, cezalarını çekecekler. Bu millete kimse bedel ödetemeyecek. Bazıları şimdi gelip sızlıyor, ağlıyorlar. Benim oğlumun suçu yok bilmem ne. Suçu yoksa çıkar, varsa çeker. Biz 251 şehidimizi verdiğimiz 15 Temmuz’u unutmadık. Eğer bunun bedelini sormazsak, ödetmezsek Allah’a bunun hesabını veremeyiz. 17-25 Aralık’ta emniyet yargı darbesine teşebbüs ettiler. Çukur eylemleriyle Güneydoğu’da kimi mahallerimize işgale girişenleri açtıkları çukura gömüldüler. Çözüm süreci dedik önlerini açtık yanaşmadılar. Bir daha çözüm süreci beklemeyin. Geçti o iş. Tüm terör örgütleri ile başlattıkları canlı bomba saldırıları, silahlarla büyük şehirlerimizi işgal etmek istediler ama milletimizin püskürttü. Bay Kemal sokağa çağırıyor. Portakal mıdır, mandalina mıdır, narenciye midir nedir sokağa çağırıyor. Haddini bil haddini. Bilmezsen haddini, bu millet patlatır enseni. Bu milletle dalga geçilmez. Öyle buldun ekranı, sokağa mı çağırıyorsun, işte buyur. Bu ülkede benim milletim ile artık onuruyla oynanmaz, ağır olur. Bay Kemal, 15 Temmuz’da Atatürk Havalimanı'ndan tankların arasından kaçtın Bakırköy Belediyesine gittin. Ama bu defa kaçamazsın. Bu ifadeleri kullanırken dikkatli kullan. O eski Türkiye idi. Geçti o iş. Anında bedel ödersin. Eğer bir şey yapacaksan 31 Mart’ta sandık var, çalış senin de olsun. Sandıkta alabiliyorsan al. Ne diyor, bütün belediyeler CHP’li olacak. 31 Mart’ta göreceğiz. Benim milletim CHP’ye bu güne kadar ödediğinden çok daha fazlasını ödetecek. Buna inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

 
Koca sağlıkta 2023 vizyonunu paylaştı
 
Erzurum kasım ayı vergi performansı açıklandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Bir gece ansızın gelebiliriz '
Erdoğan, ': "Yaklaşık 500 kilometrelik sınır hattı boyunca, özellikle ...
''Kudüs arzın üstünde bir sancak''
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2. Dünya Savaşında Avrupa'daki Musevilere ...
Erdoğan: “Heveslerini kursaklarında bıraktık”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Kurdaki kısa süreli dalgalanmayı ...
 
Uzay araştırmalarında tarihi adım
Uzay araştırmalarında tarihi adım
454 dev proje
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Cumhurbaşkanlığı İkinci 100 Günlük İcraat Programı"nı açıkladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan GÖKBEY" müjdesi
Erdoğan'ın ismini açıkladığı GÖKBEY helikopteri, en zorlu iklim ve coğrafyalarda ...
 
Savunma sanayisinde tarihi adım
Erdoğan, “Bazıları bu vizyonu anlamakta zorlanıyor. Mesela, Türkiye’nin ...
‘Hedefimiz terör örgütleridir’
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Biz milletimize ve ülkemize tuzak kurmaya çalışanlarla ...
Reform Eylem Grubu bildirisi açıklandı
Reform Eylem Grubu Bildirisinde, Gümrük Birliği’nin güncellenmesi müzakerelerinin ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva