Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
1. Ligde Erzurumspor özel sinerji oluşturdu
1. Ligde Erzurumspor özel sinerji oluşturdu
Hakem Akademisinden, 81 İlde Eğitim uygulaması
Hakem Akademisinden, 81 İlde Eğitim uygulaması
TCMB yılsonu TÜFE beklentilerini paylaştı
TCMB yılsonu TÜFE beklentilerini paylaştı
Bolat: 'Dış ticaret açığı geriledi'
Bolat: 'Dış ticaret açığı geriledi'
Gazze’de can kaybı 34 bin 535’e yükseldi
Gazze’de can kaybı 34 bin 535’e yükseldi
HABERLER>SÄ°YASET
23 Ekim 2010 Cumartesi - 07:23

'Uyduruk raporlara inancımız yok'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Palandöken İlçe Başkanı Hüseyin Karaca, Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümünün suikast olduğunu düşündüklerini belirterek uyduruk raporlarla oyalama yapıldığını ileri sürdü.

 Uyduruk raporlara inancımız yok

Büyük Birlik Partisi (BBP) Palandöken İlçe Başkanı Hüseyin Karaca, Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümünün suikast olduğunu düşündüklerini belirterek uyduruk raporlarla oyalama yapıldığını ileri sürdü.
Basın açıklaması yapan Karaca, son günlerde Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölüm olayının yeniden gündeme geldiğini belirterek, “Son günlerde ülke gündemine oturan Muhsin Yazıcıoğlu, suikastiyle ilgili iki yıla yaklaşan bu süreçte halen daha somut bir adım atılmayışı bizleri ve camiamızı derinden üzmüştür. Bugüne kadar devletin yetkili makamları konuyla ilgili ciddi bir açıklama gereği duymayıp ve bununla yetinmeyip uyduruk uyduruk raporlarla kamuoyunu ve camiamız mensuplarını oyalayıcı taktiksel bir çaba içerisine girmişlerdir.”iddiasında bulundu.
 “Merhum Turgut Özal, Eşref Bitlis gibi devlet büyüklerinin gündeme gelip tartışma konusu olması bizim liderimizden hiç bahsedilmemesi can sıkıcı bir durum değil midir ?” diye soran Karaca açıklamasını şu sözlerle sürdürdü: “ Şimdi bu kurumların başındaki arkadaşlarımıza sormak lazım. Madem genel başkanımızın ve bu helikopterdeki insanların kanında karbon monoksit gazına rastlanmıştı da bugüne kadar neyi beklediniz. Allah aşkına ortamın soğumasını mı? yoksa zaman her şeyin ilacıdır diye düşünüp zamanla bunlar unutulur diye bir gaflete mi daldınız ? Eğer o tarz düşünce ve içerisindeyseniz yanıldınız. Biz Muhsin Yazıcıoğlu’nu bugün kaybetmiş gibi yüreklerimiz yangın içerisinde ve ömrümüz vefa ettiği süre içerisinde de hep böyle olacaktır. Onu bize hiç kimse unutturamaz ve bu faili meçhul suikastın perde arkasını görmeden de sizlerin yakasını bırakmayacağız.”dedi.
Karaca açıklamasında şunları kaydetti, “ Bugün bir kamuyu yoklaması yaptırın Türk toplumunun yüzde doksanındaki kanat şudur Muhsin Yazıcıoğlu, şehit edilmiştir diyeceklerdir. Bu gerçek toplumun bütün alanına bu şekilde sirayet etmişse oturup biraz düşünmek lazım diye düşünüyorum. Bizler devlete olan güven duygumuzu hiçbir zaman kaybetmedik ve etmemeceğizde ancak bu ülkede bir keferenin hücresi on santim daraldı diye ülkeyi cehenneme çevirenlerden bu davamızda kat kat haklıyız. Liderimizin kanının hesabını soruyoruz kim yada kimler ihmal mi, suikast mi bunu adı her neyse bu milletin vicdanını rahat ettirin artık. Biz bu sürecin başından beri hep ılımlı davrandık hiçbir zaman sağ duyuyu elden bırakmadık, kimsenin yakasına yapışmadık. Kamuya ait olan yerleri yakmadık yıkmadık. Biz bu ülkede otobüslerin içerisinde on sekiz yaşında kızları molotofla canlarına kıymadık. Biz bu ülkeye değer verdik, bu ülkenin kurumlarına saygısızlıkta bulunmadık gerektiğinde sağımıza solumuza bakmadan bu ülkenin bölünmez bütünlüğü için biz varız dedik ama geldiğimiz noktada baktı ki o sokakları insanlara dar edenler kamu malını yakıp yıkanlar devlete ve millete baş kaldıranlar devlet ve hükümet nezdinde bizden daha çok itibar gördüler. Bu iki tavrı mukayese edersek öz yurdumuzda öksüz kalmışız. Bu nasıl iştir bu nasıl bir düzendir anlama güçlüğü çekiyoruz. Devletin ve hükümetin bu konudaki yetkili kurumlarını bu konuda görevlerini yapmalarını istiyoruz. Aksi taktirde devlete olan güven duygumuzu kaybetmek üzereyiz bizim sesimiz çıkmıyor diye mi bu vurdumduymazlık? Oysa ki biz başından beri bütün teşkilatlarımızı sağduyulu olmaya çağırdık aksi taktirde farklı şeylerde olabilirdi ama biz hiçbir zaman bir karışıklığa müsaade etmedik bu ülkede biz üzerimize düşen her şeyi yaptık. Bugüne kadar sizde üzerinize düşeni yapıp töhmet altında kalmayın artık saygıdeğer yetkiler. Türkiye genelindeki tüm il ve ilçe başkanı arkadaşlarımızın da bu konuda duyarlı olmalarını temenni ediyorum şehit liderin hesabını sormak için tamamen demokratik çerçeveler içerisinde hakkımızı arama zamanı gelmiştir.”

 
Çığlık gündemi değerlendirdi
 
Erzurum'a iç geçirdi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çığlık gündemi değerlendirdi
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) uzun yıllar sonra Erzurum’u temsil ...
Diriye yok, bari ölene olsun..
Büyükşehir Belediyesi’nin son bir yıl içerisinde 160 kimsesiz ve dar gelirli ...
Bulutlar hizmet hedefini büyüttü
İlçenin Mahallelerinde başlatılan çalışmalarının yüzde 95 bitirildiğini ...
 
Akdağ'dan büyük hedef..
Bahçeşehir'de Abdi İbrahim Teknolojistik Merkezi'nin açılışına katılan ...
Cengiz'e hizmet teşekkürü
Dadaşkent Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu öğrencileri Aziziye Belediye ...
Kurtulmuş'tan haber bekliyorlar..
Saadet Partisi’nden ve Genel Başkanlık görevinden istifa eden Prof. Dr. ...
 
5 Erzurumlu SP GİK’e girdi
Numan Kurtulmuş’un ardından yeni liderini arayan Saadet Partisi, Ankara’daki ...
Canınız sağ olsun..
HSYK üyeliği için aday olan Erzurumlu Savcı ve Hakimler yüksek oy almalarına ...
Halk gününden çaresizlik görüntüsü
Palandöken Belediyesince düzenlenen Halk Gününde perişanlık ve işsizlik ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva