Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Ömer Arda Kara Futsal U19 Millî Takımı'nda
Ömer Arda Kara Futsal U19 Millî Takımı'nda
MEB’den yeni bir ilk
MEB’den yeni bir ilk
Gazze’de can kaybı 35 bin 272’ye yükseldi
Gazze’de can kaybı 35 bin 272’ye yükseldi
Kurtulmuş: 'TBMM anayasa yapma yetkisine sahiptir'
Kurtulmuş: 'TBMM anayasa yapma yetkisine sahiptir'
Yılmaz yerel seçim yaklaşımlarını paylaştı
Yılmaz yerel seçim yaklaşımlarını paylaştı
HABERLER>SÄ°YASET
22 Ekim 2010 Cuma - 08:01

Akdağ'dan büyük hedef..

Bahçeşehir'de Abdi İbrahim Teknolojistik Merkezi'nin açılışına katılan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Önümüzdeki 10 sene içerisinde Türkiye'den en az birkaç şirketin dünya piyasasında milyar dolarlarla konuşacağına inanıyorum" dedi.

Akdağ dan büyük hedef..

Türk ilaç sektörünün önde gelen isimlerinden Abdi İbrahim, yeni lojistik merkezini Bahçeşehir'de hizmete açtı. Açılışa Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın yanı sıra Abdi İbrahim Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Barut, üst düzey yöneticiler ve sektörün önde gelen isimlerinden oluşan kalabalık bir davetli grubu katıldı.
Sahip olduğu ileri teknoloji ile sektöre ilk kez "teknolojistik" kavramını kazandıran Abdi İbrahim Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Barut, "Teknolojistik merkezimiz üç nesildir girişimci bir ruhla sanayiye ve insana yatırım yapıyor. Çalışma azmimizle dünyanın en iyi 100 ilaç şirketi arasına girdik. Sıralamada ilk Türk firmasıyız ve bunun onurlu sorumluğunu taşıyoruz" dedi.
Abdi İbrahim'in nasıl bir dünya devi haline geldiğini anlatan Nezih Barut, "Yaklaşık bir asırdır yeniliklerin öncülüğünü yaparak, büyüyerek bu noktaya geldik. Abdi İbrahim olarak 15 ülkeye yaklaşık 40 milyon dolarlık ihracatımızla Türkiye'nin bir ilaç üssü olması için çalışıyoruz. Dünya ilaç devlerinin ilaçlarını Abdi İbrahim'e üretiyor olması ise şirketimize olan güvenin ve uluslararası pazarda saygın bir oyuncu olduğumuzun kanıtıdır" diyerek bir asırlık tecrübeyi insanlık için kullanacaklarını, gelecek
yüzyıllara daha da büyüyerek ulaşmak istediklerini belirtti.
Barut'un konuşmasının ardından kürsüye gelen Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Abdi İbrahim ilaç firmasının Türkiye'nin köklü ilaç kuruluşlarından biri olduğunu belirterek, "Dünyada birçok ilaç fabrikası gezdim. Türkiye'deki ilaç fabrikalarını da gezdim. Türkiye'deki ilaç sektörünün geldiği nokta, dünyadaki teknolojinin geldiği en son noktadır. Türkiyenin en köklü kuruluşlarından biri olan Abdi İbrahim, ülkemize önemli bir teknolojistik merkez kazandırdı. Bunun için başta Abdi İbrahim firması olmak üzere diğer
firmalarımızı da kutluyorum" diye konuştu.
Gelecekle ilgili hedeflerini sıralayan Akdağ, "Abdi İbrahim firmasının dünyada ilk 100'e girmiş olması ülke olarak geldiğimiz noktayı bize söylüyor. Bu başarı, gelecek öngörüleri ve vizyonu da veriyor. Önümüzdeki 10 sene içerisinde Türkiye'den en az birkaç şirketin dünya piyasasında milyar dolarlarla konuşacağına ben inanıyorum. Bize ne düşüyorsa her türlü desteği vermeye hazırız. Artık milyon dolarla 100 milyon dolarla değil, milyar dolarla konuşalım. Ben Abdi İbrahim'i ve aileyi hedeflerinden ve
çabalarından dolayı kutluyorum. Böyle bir firmanın meseleyi bu noktaya kadar taşıması, Türk ilaç sektörü adına iftihar edebileceğimiz bir noktadır" dedi.
Konuşmaların ardından Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Abdi İbrahim Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Barut ve ailesi tarafından Lojistik Merkezi'nin açılışı yapıldı. Daha sonra Nezih Barut, Bakan Akdağ'a toplam 22 bin metrekare kapalı alana ve 14 bin 500 palet kapasitesine sahip Abdi İbrahim Teknolojistik Merkezi'ni gezdirerek bilgi verdi.

 
Kış bu yıl çile olmayacak
 
Bulutlar hizmet hedefini büyüttü
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Dr.Kerim 26 Ekim 2010 Salı 09:33

SAYIN DADAŞ TV YETKİLİLERİ BU YORUMLARI 1. SIRALARA TEKRAR KOYUN.SAĞLIK HİZMETLERİ TAM BİR BATAKTADIR.HAKAN BEYİN DE SALİM BEYİNDE YORUMLARI DOĞRUDUR AMA NOKSANDIR.VATANDAŞ HASTANEYE GİTTİĞİNDE DR BULUYOR VE MEMNUN OLUYOR AMA SONUCUN NE OLDUĞUNU BİLEMİYOR. BU SİSTEM VATANDAŞIN ALEYHİNEDİR. ŞİMDİLİK DR. LARA İYİ PARA ÖDENİYOR DİYE BÖBÜRLENİYOR BAKAN BEY AMA BUDA DEVAM ETTİRİLEMEZ VE HEKİMLERDE YERINLARINDAN ENDİŞELİ.

Yorumu oyla      0      0  
Hakan 26 Ekim 2010 Salı 06:43

Ben doktorum ve bu performan sistemi varken bu ülke sağlıkta ilerleyemez. Hastaların memnun oldu şey doktorların sayısı kaç olursa olsun hasta bakmalarıdır. Biri çıkıp iststistik yapmalıdır. tedavi oranı kaçtır, şifa oranı kaçtır. Bir de ameliyat sayısı neden patlamıştır ona bakmak gerek. Fuzuli yere insanlar açılıp dikilmektedir.

Yorumu oyla      0      0  
Salim 23 Ekim 2010 Cumartesi 10:46

SAĞLIK SİSTEMİNDEKİ BÜYÜK TEHLİKENİN VATANDAŞ FARKINDA DEĞİL.BAKAN BEY HİKAYE ANLATMAYA VE ÇAĞ ATLAMAYA(!) DEVAM EDİYOR. İŞTE BASINDA BİR GERÇEĞİN BAŞLIĞI:"'Puan' için sağlam dişi bile çekmişler Diş sağlığı merkezlerinde, daha fazla katkı payı için kurtarılabilecek dişlerin de çekildiği belirlendi. Bakan Akdağ, puan sisteminin acilen değiştirilmesini istedi"

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cengiz'e hizmet teşekkürü
Dadaşkent Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu öğrencileri Aziziye Belediye ...
Kurtulmuş'tan haber bekliyorlar..
Saadet Partisi’nden ve Genel Başkanlık görevinden istifa eden Prof. Dr. ...
5 Erzurumlu SP GİK’e girdi
Numan Kurtulmuş’un ardından yeni liderini arayan Saadet Partisi, Ankara’daki ...
 
Canınız sağ olsun..
HSYK üyeliği için aday olan Erzurumlu Savcı ve Hakimler yüksek oy almalarına ...
Halk gününden çaresizlik görüntüsü
Palandöken Belediyesince düzenlenen Halk Gününde perişanlık ve işsizlik ...
Kurtulmuş'un partisi şekilleniyor
Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, ekibi ve çok sayıda il başkanıyla birlikte ...
 
Bulutlar esnafın nabzını tuttu
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Kayakyolu semtinin ziyaret ...
Bu halkın çektiği nedir?
MHP Erzurum Milletvekili Ertugay Türkiye'nin son yıllara kadar Suudi Arabistan'a ...
Başörtüsü sorununu siyasi partiler çözer
Gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevaplandıran TBMM Başkanı Şahin, ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva