KANAL25
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 5 - Yeni Malatyaspor: 1
Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 5 - Yeni Malatyaspor: 1
Atatürk Üniversitesi yeni döneme hazır
Atatürk Üniversitesi yeni döneme hazır
Yerlikaya 8 aylık operasyon verilerini paylaştı
Yerlikaya 8 aylık operasyon verilerini paylaştı
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
HABERLER>SPOR
20 Şubat 2010 Cumartesi - 02:43

2011 zirvesi toplandı

Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın başkanlığında her ay Ankara’da bir araya gelerek Erzurum’la ilgili değerlendirmelerde bulunan Erzurum Milletvekillerinin bu ayki gündemi, 2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları hazırlıkları oldu.

2011 zirvesi toplandı

Ankara Hekimevi’nde yapılan toplantıya milletvekilleri Muzaffer Gülyurt, İbrahim Kavaz, Saadettin Aydın, Muhyettin Aksak ve Fazilet Dağcı Çığlık’ın yanı sıra, Erzurum’dan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ile AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç katıldı.
2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz, Universiade sürecinde Erzurum’da yapılan tesisler ve organizasyon hazırlıkları ile ilgili katılımcılara bilgi sundu, sorulan soruları cevaplandırdı.
Bekir Korkmaz, her şeyin planlandığı şekilde devam ettiğini ve toplam 550 milyon TL üzerinde yatırım yapıldığını kaydederek, 11 dalda yapılacak yarışmalar için dünyanın 60 ülkesinden yaklaşık 3 bin sporcunun katılacağı 2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları organizasyonunda çalışmaların Gençlik Spor Genel Müdürlüğü, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Kayak Federasyonu Başkanlığı olmak üzere 3 ayrı koldan koordineli olarak yürütüldüğünü belirtti.
Genel Koordinatör Korkmaz, organizasyon öncesi komite başkanları ve direktörlerin oluşturulduğunu anlatarak, önümüzdeki dönemde Erzurum’un hazırlanması için çalışmalara ağırlık verileceğini bildirdi. Korkmaz, Erzurum’u olimpiyat havasına sokmak için büyük bir tanıtım çalışması içerisine gireceklerini dile getirerek, bunun için bir çok proje hazırlandığını ve kısa süre içerisinde bu projelerin ardı ardına uygulamaya konulacağını dile getirdi.
// 2011 hazırlıklarının sorunsuz bir şekilde devam etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Sağlık Bakanı Recep Akdağ ise, "Erzurum’da 2011’in saman alevi gibi gelip geçmesini istemiyoruz. Yapılan tesislerin devamlılığı çok önemli. Oyunlar bittikten sonra bile tesislerin kullanılması, Erzurum’un bir kış turizm merkezi haline gelmesi gerekiyor. Bu fırsatı çok iyi değerlendirmeliyiz. Belediyelerimizin, sivil toplum örgütlerimizin, esnafın ve halkımızın bu organizasyonu sahiplenmesi gerekiyor. Erzurum halkıyla tek vücut olup bunu başarmalıyız. “dedi.
 

 
Tekel İşçilerine destek
 
HES Tortum'u ayağa kaldırdı...
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Cemal 22 Şubat 2010 Pazartesi 23:35

Körler sağırlar birbirini ağırlar. Erzuruma ve Erzurumun sorunlarına kör ve sağır olanlar otururlar çay içerler, devletin parasıyla gezerler tozarlar ve sonra da Allah derler. Gezin beyler bayanlar gezin parası devletten size ne zararı var. Şan sizin saltanat sizin.

Yorumu oyla      0      0  
galalı 22 Şubat 2010 Pazartesi 22:13

Erzurum milletvekilleri duyumlarıma göre haftanın her çarşamba günü toplanıyorlarmış.ALLAH aşkına herhalde nerede bir arsa çıkacakmı yada cafere nerede iş veririzimi düşünüyorlar yoksa fatihemi iş nasıl buluruzumu düşünüyorlar merak ediyorum ALLAH bu abakandan ve milletvekillerinden Erzurumu ve ahalisini kurtarsın buna hep dua ediyorum.

Yorumu oyla      0      0  
Hamit 22 Şubat 2010 Pazartesi 16:03

Ne toplantı ne toplantı. Boş işler toplantısı sonuç sıfır çünkü kapasiteleri sıfır. Kimi kandırıyorlar bence kendilerini. Peygamber Efendimiz ne diyor Aldatan Bizden Değildir. Bunlar bizleri aldatıyorlar. Yiyin efendiler yiyin. Aksırıncaya, tıksırıncaya kadar yiyin. Ama çıkarması çok zor olacak çok.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
2011 proje konusu oldu
Acarkent Doğa Koleji Öğrencileri ve okul öğretmeni Vedat Tekin, Erzurum ...
2011 tesisleri ilgi odağı oldu
2011 kış oyunları için yapılacak tesis inşaatları devam ederken, inşaatların ...
2011'e yol haritası
Uluslararası Spor Organizasyonları Koordinatörü Mehmet Atalay, Kanada'da ...
 
Allah mahçup etmesin
Kandilli’de yapılan Kuzey Disiplini ve Biatlon tesislerinde çalışmalar devam ediyor.
Helal sana Kaya..
Avrupa üçüncüsü olarak bronz madalya kazanan milli karateci Rahmetullah ...
İSPO 10’da 2011 açılımı
Uluslararası Spor Malzemeleri fuarı "Ispo 10"a katılmak üzere Almanya'nın ...
 
Atalay 2011 nöbetinde
Uluslararası Spor Organizasyonlarından Sorumlu Baş Koordinatör ve Basın ...
Enes'le övünüyoruz
Dadaş karateci Enes Kaya, Avrupa Ümit-Genç Karate Şampiyonasında üçüncü ...
KÜÇÜKLER'DEN İSABETLİ ÇIKIŞ
Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler, Erzurumspor’dan ümit kesildiği yolundaki ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva