Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
19 terörist etkisiz hale getirildi
19 terörist etkisiz hale getirildi
Erzurum Tarih Derneği genel kurulunu tamamladı
Erzurum Tarih Derneği genel kurulunu tamamladı
Dezenformasyon Bülteni yayımlandı
Dezenformasyon Bülteni yayımlandı
Kurtulmuş 1. Meclisten seslendi
Kurtulmuş 1. Meclisten seslendi
Erdoğan, Tekin ve beraberindeki çocukları kabul etti
Erdoğan, Tekin ve beraberindeki çocukları kabul etti
HABERLER>SÄ°YASET
1 Ağustos 2018 Çarşamba - 14:18

Aydemir: ‘Kardeşliğimiz, temel değerimiz’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum’daki çalışmaları kapsamında Maksut Efendi Mahallesinin konuğu oldu

Aydemir: ‘Kardeşliğimiz, temel değerimiz’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum’daki çalışmaları kapsamında Maksut Efendi Mahallesinin konuğu oldu, Sivil Toplum’un Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi bazında Erzurum’a yönelik öneri ve görüşlerini almak, Erzurum için 2028-2023 sürecinde beklentileri tespit, 24 Haziran Seçimlerindeki desteğe teşekkür amacıyla ESTP’yi ziyaret etti.

AYDEMİR’DEN MAKSUT EFENDİ BULUŞMASI

Maksut Efendi Mahallesi sakinleriyle buluşan Milletvekili Aydemir, Semt muhtarının da katıldığı ziyarette ülke, bölge ve il sosyo-ekonomik gündemine ilişkin istişarelerde bulundu, yeni döneme dair talep ve öngörüleri dinledi.

DEVLETE MUTİ, MİLLETE DUACI HEMŞEHRİLERİMİZ

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a güven ve saygının doruk noktasında olduğu, yeni dönem bazında kentsel dönüşüm de dahil olmak üzere yaşama ait düzenleme ve yatırımlar beklentisinin yüksek tutulduğunu kaydeden Milletvekili Aydemir, ‘Mahalle ziyaretlerimizin bu defaki ayağı Maksutefendi’ydi. Dört bir yanını kolaçan ettiğimiz bu güzel yerleşim yeri, Belediyelerimizin gayreti ile çok daha yaşanabilir hal alacak. Devlete muti, millete duacı hemşehrilerimizle iftihar ediyoruz. ‘ değerlendirmesini yaptı.

GENÇLERLE 2023 BEKLENTİLERİ SOHBETİ

Semtte gençlerle bir araya gelen Milletvekili Aydemir, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte genç kesime yönelik olarak kaydedilecek çalışmaları aktardı, özellikle eğitim odağında yeni vizyonu paylaştı. 2002-2018 sürecinde AK Parti tarafından hayata geçirilen ‘gençlik’ odaklı reform ve yatırımları anlatan Milletvekili Aydemir, ‘Her ilde bir üniversite kurulması’ gibi tarihi bir atılımın AK Parti ile hayata geçirildiği, bunun gençlerin geleceğine yönelik reform düzeyinde bir açılım olduğunu belirtti.

MAKSUT EFENDİ KARDEŞLİK ADRESİ

Mahalle sakinlerinin ev ve işyerlerine konuk olan Milletvekili Aydemir, ‘Maksut Efendi, Erzurum’daki yerleşik adıyla Süt Evleri, bizim çocukluk ve gençlik dönemimizde hatıralarımızı paylaştığımız, yaşayanlarıyla hemhal olduğumuz müstesna bir yerleşim alanı. Her dem kardeşliğin yaşandığı, birlik ve beraberlik imanının yüksek olduğu bir mahalle. Semt halkının beklentilerini yalnızca önemsemiyor, aynı zamanda özümsüyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a gösterilen vefa ve kaydedilen sadakate müteşekkiriz.’ yorumunu yaptı.

TOSYA HATIRALARI VE MERHUM HÜSEYİN AMCANIN NASİHATLERİ

Gençlerle yaptığı sohbette, hayatının önemli bir bölümünü geçirdiği Tosya Mahallesinde, Süt Evlerinde oturan Mahalle Bakkalı Merhum Hüseyin Polat’a dair hatıralarını anlatan Milletvekili Aydemir, ‘Hüseyin Amca, 12 Eylül öncesinde kardeşi kardeşe düşman ettiren zihniyetin hep karşısında oldu. Bize nasihat eder, birlik ve beraberliğin muhafazası, kardeşliğin en titiz biçimde korunması için tavsiyelerde bulunur, ayrışmayı değil bütünleşmeyi öğütlerdi. Bugün Maksut Efendi’de aynı hassasiyet ve dikkati görüyoruz.  Maksut Efendi bir kardeşlik adresi. Kardeşlerimize minnettarız.’ dedi.

ÖZİNAL İLE BİRLİKTE ESTP ZİYARETİ

Semt ziyareti sonrasında Gazeteci Samet Özinal ile birlikte Erzurum Sivil Toplum Platformu Başkanı Mustafa Güvenli’nin konuğu olan Milletvekili Aydemir, ‘Erzurum için Vizyon 2023 Arayışları’na dair görüş alışverişinde bulundu. Aydemir, ‘Sivil Toplum Platformu Başkanı Sayın Mustafa Guvenli ‘yi ziyaretimiz, gazeteci kardeşim Samet Özinal ‘ın da iştirakiyle vizyon arayışları istişaresine dönüştü. Ortak kabulümüz şu: AK Parti öncesini akıldan çıkarmadan geldiğimiz noktaya teşekkür; daha iyisi için gayret.’  ifadesini kullandı.

ERZURUM İÇİN VİZYON 2023 ARAYIŞLARI

Erzurum’un AK Parti döneminde aldığı yatırımların gündem oluşturduğu ziyarette, yeni döneme değgin beklentiler, Erzurum’un bölgesindeki lider il konumunun devamı noktasında ekonomik ve sosyal ihtiyaçları, 16 yılda gerçekleştirilen sosyal ve ekonomik altyapı noktasında il ekonomisinin önüne çıkan fırsatlar ele alındı.

ÇALIŞMA OFİSİNDE TORTUM GÜNDEMİ

Günlük programını Erzurum Çalışma Ofisinde sürdüren Milletvekili Aydemir, Tortum Ziraat Odası Başkanı İhsan Tohumcu ve AK Parti Belediye Meclisi Üyesi Fikriye Tohumcu’yu ağırlayarak, ekonomik ve siyasi gelişmeleri değerlendirdi. Tortum odaklı istişarede ilçenin tarımsal vizyonu ele alındı, turizm, eğitim ve tarım sektörleri ölçeğinde marka İlçe konseptine yönelik beklentiler ele alındı.

Milletvekili aydemir, ‘Tortum Ziraat Odaları Başkanı Sayın İhsan Tohumcu ve muhterem eşi AK Parti  Belediye Meclis üyemiz Fikriye Hanımla Tortum’daki tarıma ve hayvancılığa ait gelişmeleri konuştuk. Süt Birliği için verilen gayretin, soğutma tanklarındaki son durumun iyi olması bizi mutlu kıldı. ‘ dedi.

 
Şehit anne ve bebeği için tören düzenlendi
 
Egemen ve Auremir imzayı attı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Atama Kararları yayımlandı
Resmi Gazete’de 3 yeni Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi yayımlandı.
Sekmen esnafla istişare etti
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Esnaf Buluşmaları” toplantılarına devam ediyor.
Aydemir: ‘Erzurum ekonomik değerleriyle buluşuyor’
Aydemir, Erzurum’da resmi veriler bazında tarım, ticaret, inşaat ve enerji ...
 
Dadaş Özdemir: ‘AK Parti aydınlığın öncüsü’
AK Parti kapatma davasının yıldönümü münasebetiyle AK Parti Ankara İl ...
Erzurum'da çok Özz'el açılış...
Erzurum’da bugün çok özel bir açılış gerçekleştirildi. Diyetisyen Zeynep ...
TRT ERZURUM RADYOSU KA PA TI LA MAZ !..
Sene 15 Aralık 1960… TRT Erzurum Bölge Radyosu kurulur… O gün bu ...
 
Bulutlar Palandökenlilerin nabzını tutuyor
Palandöken ilçesinde katılımcı belediyecilik örneği olarak başlatılan ...
Yeni Bakan Yardımcıları açıklandı
Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile, Milli Eğitim Bakanlıkları ile Cumhurbaşkanlığı ...
Aydemir: ‘Basın milli vicdanın sesidir’
AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir, ‘Basın, milli vicdan, dikkat ve ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva