Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
AK Parti’de kamp takvimi açıklandı
AK Parti’de kamp takvimi açıklandı
Erdoğan ekonomiyi değerlendirdi
Erdoğan ekonomiyi değerlendirdi
Erdoğan, Balkanlarda en çok beğenilen lider oldu
Erdoğan, Balkanlarda en çok beğenilen lider oldu
Gazze'de can kaybı 35 bin 223'e yükseldi
Gazze'de can kaybı 35 bin 223'e yükseldi
Işıkhan: 'Temmuz’u bekleyelim'
Işıkhan: 'Temmuz’u bekleyelim'
HABERLER>SÄ°YASET
29 Şubat 2016 Pazartesi - 11:05

Aydemir’den, ‘Lider Ülke: Türkiye’ Vurgusu

2016 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu görüşmelerinde, Basın, Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü bütçesi üzerine AK Parti Gurubu adına söz alan Milletvekili Aydemir, Genel Kuruldaki konuşmasında Türkiye’nin değerleri bütününde doğru tanıtılması gereğine vurgu yaptı

Aydemir’den, ‘Lider Ülke: Türkiye’ Vurgusu

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘ On dört yılda, AK Parti hükûmetlerinin ortaya koyduğu muasır yönetim anlayışı ve üslubuyla Türkiye, dünyaya kendini yeniden hatırlatmış, küresel hafıza yeniden canlanmış ve ülkemiz dünya gündeminin ön sözüne girmiştir. ‘dedi.

AYDEMİR’İN VURGULARI

2016 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu görüşmelerinde, Basın, Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü bütçesi üzerine AK Parti Gurubu adına söz alan Milletvekili Aydemir, Genel Kuruldaki konuşmasında Türkiye’nin değerleri bütününde doğru tanıtılması gereğine vurgu yaparak, iç ve dış mihraklarca sahnelenen bölücü terör olaylarına figüranlık edenlerin dezenformasyon çabalarına dikkat çekti.

BASIN YAYIN VE ENFORMASYON GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün özel öneme haiz bir kurum olduğunu kaydeden Milletvekili Aydemir, ‘Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü ülkemizin dünyaya açılan penceresi, kurumun kendisini tarifi içerisinde, ‘dünyayı izleyen, Türkiye'yi anlatan’ bir müessese, bilgi çağında küresel gerçekler ve değerler kapsamında gerçekçi bir Türkiye portresi oluşturma adına tanıtım ve bilgilendirme gayretindeki nadide bir kuruluş.” tanımlamasını yaptı.

REFORMLARIN ÖNÜNÜ KESEMEYECEKLER

AK dava marifetiyle ülkede kaydedilen sosyal ve ekonomik reformların önünü kesmeyi amaçlayan bir güruhun negatif olgu oluşturmak amacıyla iftira ve karalama kampanyası oluşturduğuna işaret eden Milletvekili Aydemir,  ‘Ülkemizin dünya ölçeğinde bütün değerleri bağlamında okunması fevkalade önemlidir. Ne ki bu durumun küresel bir dille anlatılması ve böylelikle asrın idrakine takdimi çok daha mühimdir. Zira, bu sayede yedi düvelin yıllara sari menfi algı oluşturma gayretleri bertaraf edilebilecektir.”dedi.

TÜRKİYE’NİN YANLIŞ TANITIMI NOKTASINDAKİ HAİN ÇABALAR

Türkiye’de baş gösteren terör olaylarına değinerek, toplumu doğru bilgilendirme noktasında özel bir hassasiyet ve dikkat sarf edilmesi gerektiğini vurgulayan Milletvekili  Aydemir, ‘İçinde bulunduğumuz vasat üzerinden hâli tarif etmekte fayda görüyorum. İç ve dış mihraklarca sahnelenen hain senaryolara figüranlık edenlerin dezenformasyon gayretleri ehli vicdan herkesin malumudur ve yine biliniyor ki maksat "AK" dava marifetiyle ülkemizde kaydedilen sosyal ve ekonomik reformların önünü kesmektir. Gaye, önce insan odaklı hizmet felsefesini yok etmek, demokratikleşme ve özgürlük adına atılan tarihî adımları itibarsızlaştırmaktır. Amaç, tarihe kazınmış kardeşlik vizyonumuzu karalamak, Çanakkale'den Kafkaslara, Yemen'den Balkanlara kadar kayda geçmiş yürek frekansımızı hafızalardan silmektir. Ve tabii, bu güzel ülkeyi, ülkemizi, Türkiye'mizi kan ve gözyaşı haritası şeklinde vizyona taşımak, acıların adresi olarak göstermektir. Hülasa, sahnelenen iftira ve karalama kampanyasıdır. İşte tam da bu noktada geleceğin Türkiye'sini muhkem temeller üzerine inşa ettiğimiz bu dönemde, Türkiye'nin doğru anlatılması, ülkemiz hakkında bilgi kirliliği yol açan yol açan aktarımların önlenmesi büyük önem arz etmektedir.”kaydını düştü.

TÜRKİYE’NİN DOĞRU SUNUMU

AK Parti hükûmetlerinin köklü değişim ve öncelikli dönüşüm programlarıyla yeni Türkiye idealinde kararlı ve istikrarlı bir yönetim sergilediğini ifade eden Milletvekili Aydemir, ‘Kamu vicdanında destek bulan reformların hayata geçirildiği bu süreçte, Türkiye'nin dünyaya doğru sunumu ve böylelikle ülkemizin küresel dilde tarif bulması hepimizin ortak amacı olmalıdır. Hükûmetimizin bu noktadaki temel vurgusu çok açık, çok net, çok berraktır. Türkiye'nin, muhteşem mazisi, muhterem konumu ve muasır vizyonu ile küresel dile en gerçekçi bir şekilde aktarılması, anlatılması ve tercüme edilmesini öngören bir anlayış. Türkiye'nin ifade ettiği yüksek haysiyet, vicdan ve irfan örgüsünün küresel bazda seslendirilmesini hedef alan bir tarz.’tanımlamasını yaptı.

YENİ TÜRKİYE SİNERJİSİ

 Aydemir, ‘İktidar olduğumuzdan bu yana hayata geçirilen yatırımlar ve çağdaş reformlarla yeni Türkiye hedefinde imani bir kararlılık gösteren hükûmetlerimizin dünyada gıptayla izlenen tasarrufları, içine kapanık bir ülkeyi bugün artık dünyada gündem oluşturan, söz sahibi olan bir konuma kavuşturmuştur. Sergilenen ve takdir bulan bu politikalar ülkemiz adına çağdaş bir ufuk hareketidir, Türkiye sinerjisinin dünya vizyonunda hak ettiği ölçüde ifadesidir ve tabii, Türkiye değerlerinin küresel idrake söylettirilmesi "Lider Ülke Türkiye" adresine varma adına tarihî bir seferberlik, tarihî bir adım ve tarihî bir açılımdır.” dedi.

TÜRKİYE İSLAM DÜNYASI’NDA REFERANS ÜLKEDİR

Türkiye’nin son 14 yılda hayata geçirilen reformlar, insan odağında kaydedilen yatırımlarla referans bir ülke konumuna eriştiğini aktaran Milletvekili Aydemir, bu çerçevede Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğüne yeni bir vizyon kazandırıldığını kaydetti. 

Aydemir, ‘Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğümüz çağdaş bir yapılanmaya kavuşturulmuş, bilgi teknolojisinin gerekleriyle donatılmış ve ülkemizin küresel boyutta doğru tarifi, değerlerinin doğru takdimi ve kaydettiği çabaların doğru teşhisi bağlamında özel bir konuma eriştirilmiştir. Çağın gereklerine uygun bilgilendirme atılımlarıyla, bugün artık Asya'dan Avrupa'ya, Afrika'dan Amerika'ya adından söz ettiren bir Türkiye vardır. İslam coğrafyasında, Türk dünyasında konumu, vizyonuyla referans olan bir Türkiye vardır.” dedi.

TÜRKİYE, DÜNYA GÜNDEMİNİN ÖNSÖZÜNE GİRMİŞTİR

 Milletvekili Aydemir TBMM Genel Kurulu’ndaki konuşmasının son bölümünde AK Parti iktidarlarıyla başlayan değişime dikkat çekerek,’On dört yılda, AK Parti hükûmetlerinin ortaya koyduğu muasır yönetim anlayışı ve üslubuyla Türkiye dünyaya kendini yeniden hatırlatmış, küresel hafıza yeniden canlanmış ve ülkemiz dünya gündeminin ön sözüne girmiştir. Türkiye adına böylesi bir "AK" süreci başlatan ve ülke adına küresel boyutta "AK" bir sayfa açanlara minnet ve şükranlarımızı sunmayı bir borç biliyorum. Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğümüz özelinde, 2016 yılı bütçesinin ülkemize hayırlı olmasını niyaz ediyorum.’ diye konuştu.

 
Aydemir, Millet 28 Şubat zulmünü unutmayacak
 
‘Kardeşliğimiz ebedi’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bingöl Davutoğlu’nu ağırlayacak
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, ...
Besicilerden Aydemir’e teşekkür
Erzurum ili Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiriciler Birliği 1. Bilgilendirme ...
Ala, ‘Terör ülke gündeminden çıkacak’
İçişleri Bakanı Efkan Ala, yürütülen terörle mücadelenin vatandaşların ...
 
‘Onlara hak ettiği cevabı veriyoruz’
Davutoğlu, "Bakmayın siz bir kısım nasipsizin oralarda terör estirme gayretlerine. ...
Milli irade’ye övgü
Davutoğlu, ‘Bir millet zor günlerde omuz omuza vermeyi başarabilmişse, ...
'78 milyon vatandaşımızla bir ve beraberiz'
Davutoğlu "Terör ve şiddet karşısında 78 milyon vatandaşımızla bir ve beraberiz" dedi.
 
Ala: ‘Terör meselesini Türkiye aşacaktır’
İçişleri Bakanı Efkan Ala, “Yanı başımızda olan hadiselerden kaynaklanan ...
Aydemir TKDK sürecini yorumladı
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, TBMM Plan ve Bütçe komisyonu’nda, ...
Milletvekili Aydemir, DAP’ı değerlendirdi
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva