Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Aydemir: 'Başbağlar katliamını unutmayacağız'
Aydemir: 'Başbağlar katliamını unutmayacağız'
TÜED seçime gitti
TÜED seçime gitti
Erzurum’da 3 bin 979 araç devredildi
Erzurum’da 3 bin 979 araç devredildi
Sefa Akgün ve Mustafa Akbaş 'Erzurumspor' dedi
Sefa Akgün ve Mustafa Akbaş 'Erzurumspor' dedi
Bolat’tan girişimciliğe destek müjdesi
Bolat’tan girişimciliğe destek müjdesi
HABERLER>GÜNDEM
27 Eylül 2011 Salı - 04:08

Aziziye rekora gidiyor

Aziziye Belediyesi, hizmet seferberliği başlattığı ilçede asfalt çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bilali Habeş Mahallesi’nde asfaltsız yol bırakmayan belediye, Sultan Alparslan Mahallesi’nde çalışmalara başladı.

Aziziye rekora gidiyor

 Aziziye Belediyesi, hizmet seferberliği başlattığı ilçede asfalt çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bilali Habeş Mahallesi’nde asfaltsız yol bırakmayan belediye, Sultan Alparslan Mahallesi’nde çalışmalara başladı. 30 bin ton asfalt ihalesi yapan belediye, ilçede rekor seviyede yol çalışması yapacak. Asfalt çalışması yapılan bölgelerin sorunlu kısımlarında yağmursuyu drenaj kanalı da yapan belediye, günü kurtarmak için değil, ilçenin geleceğini de kurtaracak hizmetler üretiyor.
Geçtiğimiz yıl Dadaşkent Ahmet Yesevi ile Ilıca Yavuz Selim Mahallesi’nin altyapısıyla birlikte yollarında kilitli taş çalışması yapan belediye, bu yıl da Ilıca’da Yeşil Mahalle TOKİ konutları ve Yeni Mahalle’de çalışmalarını tamamladı, Bahçelievler Mahallesi’nde ise çalışmalar sürüyor.
Çalışmaları sürekli yerinde inceleyen Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, mahalle sakinleriyle de sohbet ediyor ve beklentileri dinliyor,
ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, ilçede hizmet girmemiş mahalle ve sokak bırakmamak için kararlı bir şekilde çalıştıklarını ve 30 bin ton asfaltla Dadaşkent’in yol sorununu tamamen çözeceklerini kaydetti.
200 bin metrekare asfalt çalışması yapılacağının altını çizen Başkan Cengiz, “Bilali Habeş Mahallesi’nde çalışmalar tamamlandı, şimdi Alparslan Mahallesi’nde çalışmalar sürüyor. Buradan Abdulhamit Han Mahallesi’ne geçeceğiz ve inşallah ilçemizin yol sorununu bu sezon sonuna kadar önemli ölçüde çözüme kavuşturmuş olacağız.” dedi.
Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin ilçedeki sorumluluk alanında yaptığı çalışmaların ardından, Aziziye Belediyesi olarak da ara yollarda önemli çalışmalar yaptıklarına vurgu yapan Başkan Cengiz, “İlçemiz bir bütün olarak bu sezon çok önemli hizmetlerle tanışmış oluyor. Milli Egemenlik Caddesi’ne bizim temin ettiğimiz ağaçlar ve Büyükşehir Belediyemizin de kaldırımları yenileyip, ışıklandırma yapmasıyla çağdaş bir görünüme kavuştu. Ara sokaklarda başlattığımız asfalt seferberliği ile de ilçemiz adeta hizmete doymuş olacak.” diye konuştu.
HİZMET GİRMEMİŞ SOKAK KALMAYACAK
Aziziye’nin Erzurum’un girişi olduğunu, bu bağlamda şehir adına önemli bir misyon üstlendiğinin altını çizen Başkan Fatih Cengiz, şunları söyledi: “İlçemizde son yıllarda yapılan altyapı çalışmaları nedeniyle, çok geniş olan sokaklarda, sağlam tek bir yol bulunmuyordu. Sezon başında 30 bin ton asfalt ihalemizi yaptık ve önce alt yapı çalışmalarına başladık. İmara uygun olmayan bir yapılaşma nedeniyle ilçe kurulduğu günden beri her yağmur yağdığında su baskınlarına maruz kalıyordu. Önce yağmursuyu drenaj kanalları ile sorunlu bölgeleri çözüme kavuşturduk. Geçtiğimiz hafta asfalt seferberliği başlattık ve sorunlu tüm yollarda asfalt çalışması yapacağız. Yaptığımız hizmetlerde popülizm yapmıyor, günü kurtarma amacı gütmüyoruz. İlçemizin geleceğini planlayarak, yarınlarına hizmet ediyoruz. Yaptığımız asfalt çalışması bunun ifadesidir. Değerli hemşehrilerime en güzel hizmeti sunmak için hız kesmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” Öte yandan mahalle sakinleri de Başkan Cengiz’e güzel hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler

 
Palandöken'de asfalt seferberliği
 
Teşekkürler Bilkent..
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Palandöken'de asfalt seferberliği
Palandöken Belediyesi asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Asfalt ...
Aşkale'de 7 bin balya ot yandı
Erzurum’un Aşkale ilçesinde meydana gelen yangında 7 bin balya ot ile bir depo tamamın yandı.
Eroğlu istifa etti
Erzurum'un Tortum ilçesine bağlı Bağbaşı Belde Belediye Başkanı ile belde ...
 
Gündemde yine HES var
Erzurum'un Tortum ilçesinde yapılması planlanan Hidroelektrik Santrali ...
Uzundere'de alternatif tıp açılımı
Uzundere Kaymakamı Dede Mustafa Baştürk, pankreas iltihabı ile şeker ...
'Türk Dili, Dünya Dili'
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, “Dili ile bayram eden ...
 
İl Sağlıktan obeziteyle mücadele
Obezite ile mücadele kapsamında, Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü tarafından, ...
Taşdöğen yine şaşırtacak..!
Özel bir televizyon kanalına yapımcı Gül Altın tarafından hazırlanan yeni ...
KÖYDES yüz güldürdü
Oltu İlçesi’ne bağlı Sülünkaya Köyü’nde yol sevinci yaşanıyor. Köylüler ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva