Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Kick Boksta Büyükşehir damgası
Kick Boksta Büyükşehir damgası
Erzurum’dan İran’a arama kurtarma desteği
Erzurum’dan İran’a arama kurtarma desteği
Genç Dadaşlardan milli görkemde fener alayı
Genç Dadaşlardan milli görkemde fener alayı
Oltulu Dadaşlar milli coşku yaşadı
Oltulu Dadaşlar milli coşku yaşadı
Dadaşlar 19 Mayıs coşkusunu paylaştı
Dadaşlar 19 Mayıs coşkusunu paylaştı
HABERLER>SPOR
8 Ekim 2011 Cumartesi - 09:29

Baskette FB ülker farkı

Spor Toto Türkiye Kupası Elemeleri, B Grubu’ndaki ikinci maçında Tofaş ile karşılaşan Fenerbahçe Ülker, mücadeleyi 88-65 kazanarak gruptan çıkmayı büyük ölçüde garantiledi.

Baskette FB ülker farkı

Spor Toto Türkiye Kupası Elemeleri, B Grubu’ndaki ikinci maçında Tofaş ile karşılaşan Fenerbahçe Ülker, mücadeleyi 88-65 kazanarak gruptan çıkmayı büyük ölçüde garantiledi.
Erzurum’da Cemal Gürsel Spor Salonu’nda devam eden Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası Elemeleri B Grubu, ikinci günün son maçında Fenerbahçe Ülker ile Tofaş karşı karşıya geldiler. Mücadeleden 88-65 galip ayrılan Sarı-Lacivertli ekip, Spor Toto Türkiye Kupası 8’li Finalleri için büyük bir avantaj elde etti. Maçı 11 sayı, 3 ribaund ile tamamlayan Fenerbahçe Ülkerli James Gist ise ‘Maçın Yıldızı’ seçilirken, oyuncuya ödülünü Erzurum Basketbol İl Temsilcisi Semahattin Yıldız takdim etti.
FB ÜLKER HIZLI BAŞLADI
Karşılaşmaya hızlı başlayan Fenerbahçe Ülker, dışarıdan Curtis Jerrells ve Emir Preldzic’le içeriden de Gasper Vidmar ile skor üreterek 5. dakikaya 11-0’lık skorla önde girdi. Mola alan Tofaş, mola dönüşünde Ronald Steele’in üçlüğü ile ilk sayılarını kaydetse de oyunun kontrolünü çeyreğin son bölümünde de bırakmayan Sarı-Lacivertli ekip, ilk 10 dakikayı 21-17’lik üstünlükle geçti. İkinci periyotta savunma sertliğini daha da arttıran Fenerbahçe Ülker, bu çeyreğe de 11-2’lik bir seriyle başlayınca 15. dakikada fark yeniden çift haneli sayılara çıktı (32-19). Jurica Zuza ile rakibinin serisini sonlandıran Tofaş, devrenin sonlarına doğru James Gist’in sayılarına engel olmayınca Sarı-Lacivertliler soyunma odasına 41-28’lik skor avantajı ile girdi.
FARK 20 SAYININ ÜSTÜNE ÇIKTI
İkinci yarıya da diğer iki çeyreğe olduğu gibi hızlı başlayan Fenerbahçe Ülker, özellikle Curtis Jerrells- James Gist ikilsinin etkili oyunu ile 14-1’lik bir seri yakaladı ve 25. dakikada farkı 20 sayının üzerine çıkardı (55-29). Düşük bir yüzdeyle hücum eden Tofaş, Kenan Sipahi ve İnanç Koç skor üretse de oyunun bu bölümünde Oğuz Savaş’la sonuca giden Sarı-Lacivertli ekip, final periyoduna 67-41 önde girmesini bildi. Son çeyrek Oğuz Savaş ile İnanç Koç’un karşılıklı basketleri ile başlarken, bitime 5 dakika kala durum 77-55’e geldi. Kalan dakikalarda Tomislav Ruzic ve Uğur Dokuyan’ın serbest atış çizgisinden kaydettikleri isabetlere Bojan Bogdanovic – Roko Ukic ikilisinin basketleri ile yanıt veren Fenerbahçe Ülker, mücadeleden 88-65 galip ayrılarak Spor Toto Türkiye Kupası 8’li Finalleri için büyük bir avantaj elde etti.
SALON: Cemal Gürsel Spor Salonu
HAKEMLER: Emin Moğulkoç – Fatih Arslanoğlu – Osman Sinan İşgüder
FENERBAHÇE ÜLKER (88): Roko Ukic 12 (3 ribaund – 4 asist), Curtis Jerrells 8 (4 ribaund – 4 asist), Ömer Onan 7 (2 ribaund – 3 asist), Gasper Vidmar11 (5 ribaund), Kaya Peker 8 (5 ribaund), James Gist 11 (3 ribaund), Oğuz Savaş 11 (4 ribaund – 3 asist), Hakan Demirel (1 ribaund – 3 asist), Bojan Bogdanovic 13 (1 ribaund – 2 asist), Emir Preldzic 7 (7 ribaund – 4 asist)
TOFAŞ (65): Ronald Steele 6 (1 asist), Austin Nichols 3 (1 ribaund – 1 asist), Uğur Dokuyan 2 (1 asist), Can Altıntığ 7 (2 asist), İnanç Koç 4 (3 ribaund), Tomislav Ruzic 13 (9 ribaund – 1 asist), Can Özcan 11 (3 ribaund – 1 asist), Jurica Zuza 8 (3 ribaund – 1 asist), Bradley Buckman 4 (1 ribaund), Kenan Sipahi 2 (3 asist)
1. PERİYOT: 21-17
2. PERİYOT: 20-11
3. PERİYOT: 26-13
4. PERİYOT: 21-24
 

 
Basketbolda heyecan dorukta
 
Mersin Büyükşehir Belediye ümitlendi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Basketbolda heyecan dorukta
Spor Toto Türkiye Kupası Elemelerinde B Grubu’nda ikinci gün maçları ...
Erzurum basketbola doydu
Spor Toto Türkiye Kupası Elemelerinde B Grubu’nun ilk karşılaşmalarında ...
Erzurum basketbolle gündemde
Erzurum'da bugün başlayacak olan Spor Toto Türkiye Kupası Basketbol Elemeleri ...
 
Aşkale sporda marka olma yolunda
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Aşkaleli ...
Spor salonu için geri sayım
Aziziye Belediyesi, Spor Toto Genel Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor ...
Kamu, futbolda yarışıyor
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Erzurum Bölge Müdürlüğü HİF departmanı ...
 
Aydın Çarşamba galibiyetini değerlendirdi
3. Grup takımlarından Erzurum Büyükşehir Belediyespor'da ligin 6. haftasında ...
GÜDAK’tan zirve yürüyüşü
Ramazan ayı öncesinde 3 bin 934 metre rakımlı Kaçkar Zirvesi ve bayram ...
Pınarbaşı, karatenin altın çocuğu
Karatenin altın çocuğu Necati Pınarbaşı, Çarşamba günü Dünya şampiyonası ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva