Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Ömer Arda Kara Futsal U19 Millî Takımı'nda
Ömer Arda Kara Futsal U19 Millî Takımı'nda
MEB’den yeni bir ilk
MEB’den yeni bir ilk
Gazze’de can kaybı 35 bin 272’ye yükseldi
Gazze’de can kaybı 35 bin 272’ye yükseldi
Kurtulmuş: 'TBMM anayasa yapma yetkisine sahiptir'
Kurtulmuş: 'TBMM anayasa yapma yetkisine sahiptir'
Yılmaz yerel seçim yaklaşımlarını paylaştı
Yılmaz yerel seçim yaklaşımlarını paylaştı
HABERLER>SPOR
8 Ekim 2011 Cumartesi - 09:30

Mersin Büyükşehir Belediye ümitlendi

Spor Toto Türkiye Kupası Elemeleri, B Grubu’ndaki Olin Edirne ile Mersin Büyükşehir Belediye arasında oynanan günün ilk maçında Mersin temsilcisi rakibini 69-76 skorla mağlup etti.

Mersin Büyükşehir Belediye ümitlendi

Spor Toto Türkiye Kupası Elemeleri, B Grubu’ndaki Olin Edirne ile Mersin Büyükşehir Belediye arasında oynanan günün ilk maçında Mersin temsilcisi rakibini 69-76 skorla mağlup etti.
Erzurum’da devam eden Spor Toto Türkiye Kupası Elemeleri, B Grubu mücadelelerinde günün ilk maçında dünü Tofaş galibiyeti ile kapatan Olin Edirne ile Fenerbahçe Ülker’e mağlup olan Mersin BŞB karşı karşıya geldi. Mersin temsilcisi, karşılaşmayı 69-76’lık skorla kazanarak gruptaki ilk galibiyetini elde etti. Karşılamayı 15 sayı, 5 ribaund ile tamamlayan Mersin BŞB oyuncusu Can Maxim Mutaf, ‘Maçın Yıldızı’ olarak seçilirken, oyuncu ödülünü ErzurumSpor İl Müdürü Fatih Çintımar‘ın elinden aldı.
EDİRNE OLİ ÜÇ SAYIYLA BAŞLADI
Karşılaşma Edirne temsilcisinden Wesley Wilkinson’ın üç sayılık basketi ile başlarken, bu isabetin ardından orta mesafeli atışlarla 8-0’lık bir seri yakalayan Mersin Büyükşehir Belediye, 4. dakikada durumu 3-8’e getirdi. Ivan Lilov ile hücumdaki sessizliğini yeniden bozan Olin Edirne’ye çeyreğin son dakikalarında Yalçın Azizmahmutoğulları ve Can Maxim Mutaf ile karşılık veren Mersin temsilcisi, ilk çeyreği 15-21’lik üstünlükle tamamladı. İkinci periyot Vladimir Stimac’ın orta mesafeli basketi ve Ogün Sevinç üçlüğü ile başlayan Olin Edirne’ye Can Maxim Mutaf – Mutlu Demir ikilisi ile karşılık veren Mersin Büyükşehir Belediye, 15. dakikada durumu 22-30’a getirerek aradaki farkı korudu. Devrenin son bölümünde ise hücumda bir tempo yakalayan Edirne temsilcisi, özellikle Christopher Wright’ın sayıları ile oyuna yeniden ortak olarak soyunma odasına 1 sayı farkla 37-38 geride girdi.
İLK GALİBİYET
Üçüncü çeyreğin hemen başında Olin Edirne, Ogün Sevinç’in üç sayı çizgisinin gerisinden kaydettiği isabetle öne geçerken Asım Pars’la boyalı alandan sonuca giden Mersin temsilcisi, 22. dakikada skora denge getirdi (40-40). Bu dakikadan sonra mücadele karşılıklı sayılarla devam ederken, periyodun sonunda Demetri McCamey ve Vincent Grier ikilisi ile skor üstünlüğünü eline alarak final periyoduna 50-54’lük üstünlükle girdi. Son çeyreğe hızlı başlayan Mersin BŞB, McCamey – Mutlu - Mays üçlüsünün basketleri ile 32. dakikada farkı çift hanelere çıkardı (50-60). Oyunun son bölümünde hücumda top kayıpları yapan rakibinin hatalarını Can Maxim Mutaf ve James Mays ile iyi değerlendiren Mersin Büyükşehir Belediye, karşılaşmadan 69-76 galip ayrılarak Spor Toto Türkiye Kupası Elemeleri, B Grubu’ndaki ilk galibiyetini elde etti.
SALON: Cemal Gürsel Spor Salonu
HAKEMLER: Rüştü Nuran- Kaan Büyükçil- Semih Vural
OLİN EDİRNE (69): Christopher Wright 28 (3 asist), Ogün Sevinç 9 (1 ribaund – 1 asist), Mustafa Abi 4 (6 ribaund – 3 asist), Ivan Lilov 8 (1 asist), Vladimir Stimac 15 (10 ribaund – 2 asist), Wesley Wilkonson 3 (4 ribaund), Polat Kocaoğlu 2 (3 ribaund – 1 asist), Fırat Töz, Davud Kamer (1 ribaund)
MERSİN BŞB (76): Asım Pars 8 (5 ribaund – 1 asist), Erdal Bibo 2 (3 ribaund), Demetri McCamey 12 (3 ribaund – 3 asist), Yalçın Azizmahmutoğulları 3 (3 ribaund), Can Maxim Mutaf 15 (5 ribaund), Vincent Grier 7 (3 ribaund), Anthony Grundy 11 (5 ribaund – 3 asist), James Mays 12 (6 ribaund- 2 asist), Mutlu Demir 6 (4 ribaund)
1. PERİYOT: 15-21
2. PERİYOT: 22-27
3. PERİYOT: 13-16
4. PERİYOT: 19-22
 

 
Baskette FB ülker farkı
 
Hedefte final var
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Baskette FB ülker farkı
Spor Toto Türkiye Kupası Elemeleri, B Grubu’ndaki ikinci maçında Tofaş ...
Basketbolda heyecan dorukta
Spor Toto Türkiye Kupası Elemelerinde B Grubu’nda ikinci gün maçları ...
Erzurum basketbola doydu
Spor Toto Türkiye Kupası Elemelerinde B Grubu’nun ilk karşılaşmalarında ...
 
Erzurum basketbolle gündemde
Erzurum'da bugün başlayacak olan Spor Toto Türkiye Kupası Basketbol Elemeleri ...
Aşkale sporda marka olma yolunda
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Aşkaleli ...
Spor salonu için geri sayım
Aziziye Belediyesi, Spor Toto Genel Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor ...
 
Kamu, futbolda yarışıyor
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Erzurum Bölge Müdürlüğü HİF departmanı ...
Aydın Çarşamba galibiyetini değerlendirdi
3. Grup takımlarından Erzurum Büyükşehir Belediyespor'da ligin 6. haftasında ...
GÜDAK’tan zirve yürüyüşü
Ramazan ayı öncesinde 3 bin 934 metre rakımlı Kaçkar Zirvesi ve bayram ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva