KANAL25
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 5 - Yeni Malatyaspor: 1
Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 5 - Yeni Malatyaspor: 1
Atatürk Üniversitesi yeni döneme hazır
Atatürk Üniversitesi yeni döneme hazır
Yerlikaya 8 aylık operasyon verilerini paylaştı
Yerlikaya 8 aylık operasyon verilerini paylaştı
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
HABERLER>2011 UÄ°VERSÄ°ADE
12 Nisan 2010 Pazartesi - 15:43

CEMAL GÜRSEL SİLBAŞTAN

Erzurum Cemal Gürsel Stadı baştan ayağa yenileniyor. Statta söküm işleri dün başladı. 17 Milyon TL’ye ihaleye çıkarılan ve Erzurumlu firma olan Akgün İnşaatın ihaleyi kazanması ile Cemal Gürsel Stadı’nı yenileme çalışmaları dün başladı.

CEMAL GÜRSEL SİLBAŞTAN

İş makineleri dün Cemal Gürsel Stadı’nın tribünlerini yıkmaya başladı. Yine yapılacak olan stad UEFA ve FİFA kriterlerine uygun hale getirilecek. Dün gerçekleştirilen yıkım çalışmalarına Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile stat personeli de katıldı.
STAD DÖRT BUÇUK AYDA BİTİRİLECEK
Cemal Gürsel Stadı’nın yenilenmesi için 17 milyon TL’ye ihaleye çıkarıldığını ve ihaleyi Erzurumlu firma olan Akgün İnşaat’ın kazandığını belirten Çintimar, işi yüklenen müteahhit firmanın dünden itibaren yıkım çalışmalarını başladığını ve tribünlerin yıkımından sonra stadın inşaatının başlayacağını söyledi. Çintimar, “Stadın yapımı dört buçuk ayda bitecek. Yani Eylül ayı sonu itibariyle yeni stad hizmete girecek. İnşallah yeni stadımız Erzurum ve Türk futbolu için hayırlı olacak ve en güzel maçlara ev sahipliği yapacak” dedi.
HERKESTEN GÖRÜŞ ALINDI
Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, yenilenecek olan Cemal Gürsel Stadı için her kesimden görüş aldıklarını belirterek, “Basınımızdan, sporun ileri gelenlerinden ve kısacası her kesimden görüş aldık ve onların destekleri ile bir proje hazırladık, Bu stad bittiğinde UEFA ve FİFA kriterlerine uygun olacak. İnşallah Doğu Anadolu Bölgesinde oynanacak milli maçlarda yeni statta yapılacak. Stadın kale arkalarındaki tribünler tamamen sökülerek yeniden yapılacak. Kapalı tribünlerde güçlendirilecek ve şeref tribününde localar ve VİP tribünleri yapılacak” diye konuştu.
RÜYAM GERÇEKLEŞİYOR
Göreve geldikten sonra hedeflerini bir bir gerçekleştirmenin gururunu yaşadığını belirten Çintimar, “Rüyam gerçekleşiyor. Erzurum’un bir Avrupa çapında stadı olmasını arzuluyordum, İnşallah bu hayalimize de kavuşacağız” dedi.
Kayseri Kadir Has Stadı’ndan sonra Erzurum’un stadının Anadolu’nun en güzel stadı olacağına işaret eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, “Palandöken Dağına bakan kale arkasına Basın Enformasyon Merkezi yapılacak. Tren Yoluna bakan kale arkasına ise kapalı atletizm pisti yapılacak. Hem atletizme , hem de futbola hizmet verecek” şeklinde konuştu.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Çintimar, bir espri yaparak, Cemal Gürsel Stadı’nın yıkılmadan önceki son haline görmek isteyenlerin, gelip stadın önünde hatıra fotoğrafı çekilebileceklerini de sözlerine ekledi.

 
ÇALIŞMALAR NORMAL SEYRİNDE
 
'HIRSIZLIK ÇETESİ'NE JANDARMA'DAN 'DARBE'
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Manisa 7 Haziran 2010 Pazartesi 17:26

erzuruma böle bi stadın yapılması gerçekten güzel. inş erzurumspor tekrar eski başarısını yakalar

Yorumu oyla      0      0  
Misafir 19 Nisan 2010 Pazartesi 09:22

Bunca ihtiyaçmız varken yazık bu paralara

Yorumu oyla      0      0  
Şaka gibi 16 Nisan 2010 Cuma 21:31

Erzurumla Erzurumsporla sanki dalga geçiyorlar hakkaten, Erzuruma geldim son geldiğimde Erzurumu hiç tanıyamadım Erzurumda Erzurumlular haricinde herkes var gardaş geçmiş olsun Erzurum...Bunlar yakında Erzurumun da adını değiştirirler emin olun yazın bir kenara.

Yorumu oyla      0      0  
Erzurum Sevdalısı 13 Nisan 2010 Salı 21:40

Sayın Çintimar birinci hayalin de Erzurum Sporun 3. lige düşmesini sağlayarak kapısına kilit vurmakmıydı? Erzurum Spor üzerinden almış olduğun tüm görev harcırahları sana zehir zıkkım olur inşallah

Yorumu oyla      0      0  
Bu ne iştir ? 13 Nisan 2010 Salı 20:20

Erzurumspor ilgisizlik yüzünden liğden çekilmek zorunda kaldı şimdide UEFA kriterlerine uygun stad yapılıyor herhalde amatör küme maçları burada oynanır

Yorumu oyla      0      0  
Lütfen Türkçe! 13 Nisan 2010 Salı 11:36

" ihaleyi Erzurumlu firma olan Akgün İnşaat’ın kazandığı.." bir firma nasıl "Erzurumlu" olabilir? Firmanın kimlik hanesine Erzurumlu mu yazıyor? Firma sahibi Erzurumlu olabilir, lütfen Türkçe'yi katletmiyelim.

Yorumu oyla      0      0  
Zulüm 13 Nisan 2010 Salı 01:00

Allahım bu ne zulümdür Erzurumsporum için ? Erzurumsporun adı bile yok artık yok oldu itti battı tabiri caizse ve yardım eli uzanmadı yazıklar olsun sizlere, Erzurum sporu kim bu hale getirdiyse ! 17 Trilyon harcanıyor daha da ne paralar harcanacak kimbilir Erzurumspor ortada yok adı yok kendisi yok Ligde yok içim eziliyor , yüreğim eziliyor...Erzurum adınada mı saygı yok ?

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ÇALIŞMALAR NORMAL SEYRİNDE
Spor’dan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, bu yaz döneminde organizasyon, ...
OLİMPİYAT KÖYÜ SON SÜRAT
Yurt-Kur Bölge Müdürlüğü kampusu içerisinde bulunan ‘Olimpiyat Köyü’ hazırlıkları ...
DÜNYA 2011'E KOŞUYOR
Ülke başvuru ve akreditasyon sürecinin Aralık ayına kadar devam edeceği ...
 
İşte böyle..
Erzurum'da yapılacak olan 2011 Dünya Üniversiteler arası Kış Oyunları'nın ...
2011'e Almanya açılımı
Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları'nın yapılacağı Palandöken Kayak ...
BİR SEVDADIR ERZURUM..!!!
2011 Üniversite Oyunlarını tanıtmak amacıyla hazırlanmış "TANITIM FİLMİ"
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva