Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
'İsrail ile ihracat ve ithalat tamamen durduruldu'
'İsrail ile ihracat ve ithalat tamamen durduruldu'
PFDK kararları açıklandı
PFDK kararları açıklandı
Tekin Yeni Müfredat taslağını değerlendirdi
Tekin Yeni Müfredat taslağını değerlendirdi
Atatürk Üniversiteli öğrencilerden Filistin’e destek
Atatürk Üniversiteli öğrencilerden Filistin’e destek
Gazze'de can kaybı 34 bin 596'ya yükseldi
Gazze'de can kaybı 34 bin 596'ya yükseldi
HABERLER>SÄ°YASET
2 Ağustos 2010 Pazartesi - 19:37

CHP Erzurum'da da toparlanıyor!

Kılıçdaroğlu ile büyük bir ivme yakalayan CHP'nin Erzurum'daki mitingine ilgi büyük oldu. 10000'e yaklaşan kalabalığa konuşan Kılıçdaoğlu: "hesap sormaya geliyoruz" dedi.

CHP Erzurum da da toparlanıyor!

Kılıçdaroğlu, partisinin Erzurum İstasyon Caddesi'nde düzenlenen mitinginde yaptığı konuşmada, geçmişte doğunun Paris'i olarak bilinen Erzurum'un AK Parti'nin yanlış uygulamaları nedeniyle bugün rant mağduru haline geldiğini savundu.

 

Erzurum'un AK Parti'li milletvekillerinin kentin sorunlarına duyarsız kaldığını ileri süren Kılıçdaroğlu, vatandaşlardan sorunlarını Meclise taşıyacak CHP'ye destek vermelerini istedi.

Hükümetin et ithalatı kararını eleştiren Kılıçdaroğlu, ''Erzurum'a ithal et geliyor. Burada toprak mı yok, besicilik mi yok, yem mi yok? Hepsi var, ama Erzurumlular'ın hakkını savunacak politikacısı yok'' dedi.

Erzurum'un mütedeyyin insanların, dadaşların yaşadığı bir kent olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, ''Bu kardeşiniz boğazından haram lokma geçmemiş bir kardeşinizdir. Rahmetli babam derdi ki 'oğlum sen doğru dur, eğri belasını bulur' doğru duruyoruz, her yerde doğru duracağız'' diye konuştu.

Kentin şeker fabrikasının özelleştirileceğini hatırlatan Kılıçdaroğlu, buranın da AK Parti tarafından rant kapısı haline getirileceğini öne sürdü.

Kılıçdaroğlu, CHP'nin hedefinin temiz siyaset olduğunu belirterek, ''Söz veriyorum siyaseti temizleyeceğim. Bağımsız ve özgür Türkiye'yi kuracağız'' dedi.

AK Parti'nin vatandaşların temiz duygularını sömürdüğünü iddia eden Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

''Erzurumspor'u küme düşürdüler, siz de artık AKP'yi küme düşüreceksiniz. Bunlar din, iman, ahlak derler, milletin en temiz duygularını sömürürler. Bunlara izin vermeyeceğiz. Bunların bütün kirli çamaşırlarını çıkardım. Bazısının dişini çektik. Bazısını genel başkan yardımcılığından ettik. Yarın ramazan gelecek, oruç tutacak namaz kılacaksınız, kul hakkı yiyenlere evet mi diyecek siniz?''

İnançların siyasetin konusu olamayacağını belirten Kılıçdaroğlu, ''Bir tek kişi ben ibadetimi özgürce yerine getiremiyorum diyorsa gelsin Kemal kardeşinizi bulsun. Onun önüne düşeceğim, ibadetini özgürce yapmasını sağlayacağım'' dedi.

AK Parti iktidarının sosyal devlet anlayışından uzaklaştığını ileri süren Kılıçdaroğlu, CHP iktidarında Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da kalkınmayı devletin gerçekleştireceğini, özel sektörün yatırım yapmak istemesi halinde de destek vereceklerini söyledi.

Kılıçdaroğlu, konuşmasının ardından halk oyunları ekibinin gösterilerini izledi.

Miting sonunda 3 yankesici yakalandı.

Bu arada Kılıçdaroğlu, Erzurum'a gelirken Sarıkamış şehitliğini ziyaret etti, yetkililerden bilgi aldı ve dua etti.

 
OSB'mi Depolama alanı mı?
 
Orgeneral Iğsız’a şok soruşturma
YORUMLAR
Toplam 13 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
erzurumlu chp li 18 Eylül 2010 Cumartesi 04:36

bende mitingteydim güzeldi hakkaten ama deniz baykal olsaydı daha güzel olurdu.baykal atatürkçü milliyetçi vatansever birisiydi kuyusunu kazdılar.kılıçdaroğluda iyi dürüst adam ama baykalın liderliğini tutturamaz.ama ne olacak kardeşim evet çıktı kandırdılar yine cahil halkı sömürerek dini duygularından faydalanarak gerçekleri görmüyolar ıraklıların namusu varmı acaba yada afganların yok neden cahillikten ve güçsüzlükten bizde öle olabilirdik başımızda atatürk olmasaydı allaha şükür o vardı CHP

Yorumu oyla      0      0  
CHP 20 Ağustos 2010 Cuma 00:28

CHP toparlansın tabi ki niye toparlanmasın ki ? CHP Atatürk'ten mirastır ve bugüne gelene kadar bir sürü değişikliğe uğramıştır yolundan sapmıştır Erzurumluların aslında CHP'ye de sahip çıkması gerekir sadece ideolojik düşünmeyin CHP'li olmak için ille de Solcu olmak gerekmez biraz araştırın bilgi sahibi olun...!

Yorumu oyla      0      0  
HESAP YANLİŞ... 19 Ağustos 2010 Perşembe 16:48

galiba 1000 yerine 10000 yazmişlar.haaa emniyetide katarsak 1500 vardi.çünkü bende ordaydım ve bu adamdan ne lider olur ne siyasetçi olur nede başbakan...

Yorumu oyla      0      0  
Pasinli 4 Ağustos 2010 Çarşamba 09:49

Kılıçdaroğlu başkan oldu chp ye başbakan talimat verdi. hemen kılıçdaroğlunun açıklarını bulun diye. ssk'ya akrabalarını almış diye de akp liler ayagı kalktı. yaw dokunulmazlıklar kalksa akpli milletvekillerinin hepsi içeri girer akıllı olun biraz şunu düşünün ve ordan bağlantıyı kurun arkadaşlar bizlerinde bacıları var başları kapalı ve ünv okuyorlar. ama başbakanın çocukları amerikada okuyor nedense de bursları albayrak holdingten bize niye vermiyor albayrak fakir bizik bize versin :)

Yorumu oyla      0      0  
sız kımı aldatıyosunuz 4 Ağustos 2010 Çarşamba 00:22

21 dakıka konustu toplmm

Yorumu oyla      0      0  
Turgut Sarkaya 3 Ağustos 2010 Salı 21:28

Ya arkadaş hayret ediyorum, adam sitesine video görüntüleri koymuş üstelik CHA'nın meydan CHP bakımından ciddi kalabalık, buna rağmen meydan şoku diyor! yuh yani ne diyelim. Ben de oradaydım ve 10 bin değil ama en az 5 bin kişi vardı. Yani niye bu düşmanlık, üstelik bunlar solcu. niye çünkü il teşkilatına düşmanlarda ondan. Böyle habercilik olur mu???????

Yorumu oyla      0      0  
vefa karacaoğlan 3 Ağustos 2010 Salı 11:42

Kılıçdaroğlu'nda şeytan tüyü var. Dikkat ettim herkes seviyor adamı. Yani AKP'liler bile sevimli buluyorlar. Bu sefer CHP iktidar mı ne?

Yorumu oyla      0      0  
Remzi kaya 3 Ağustos 2010 Salı 11:41

Ben de oradaydım, 10 bin değil ama 5, 6 bin kişi kesin vardı. Ve çok coşkulu bir kalabalıktı. Bence CHP çok güçlü geliyor! Oyum SP'ye.

Yorumu oyla      0      0  
CHP'ye oy 2 Ağustos 2010 Pazartesi 21:07

Bu sefer bende oy verebilirim CHP'li değilim ama dürüst siyaset yapacaksa saçma sapan insanları barındırmayacaksa ve Atatürk'ün mirasına sahip çıkacaksa neden olmasın sadece bir kesimin partisi olmamalı ve Erzurum'da , Doğuda CHP olmalı , muhalefet olmalı diye düşünüyorum muhalefet olmayan yerde gelişme olamaz , kimse sesini kolay kolay duyuramaz diye düşünüyorum.

Yorumu oyla      1      0  
hasip kolaçan 2 Ağustos 2010 Pazartesi 21:06

Bende oradaydım millet çok heyecanlıydı ve sayıda çoktu onbin filan bilmemde çok kalabalıktı.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti mitinge yoğunlaştı
Referandum çalışmalarını denetlemek ve Başbakan Erdoğan’ın Erzurum mitingi ...
Bulutlar, Küme Evler’de
Palandöken ilçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, mahalle gezilerini sürdürüyor. ...
Coşkuner Erzurum'u takip edecek!
CHP MYK Toplantısı'nda 78 il, CHP Genel Sekreteri Önder Sav ve Genel Başkan ...
 
CHP'den Bulutlar'a soru yağmuru
Geçtiğimiz günlerde CHP’nin “Yeşil katliamı” açıklamalarına sert bir şekilde ...
MHP'den çözüm teklifi
Cumhurbaşkanı Gül, parti genel başkanlarına daveti çerçevesinde MHP lideri ...
AKDAĞ: ANAYASA DEĞİŞECEK
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) kararıyla ...
 
ERZURUM TEŞKİLATINDAN BAYKAL'A DESTEK
Deniz Baykal'ın CHP Genel Başkanlığı'ndan istifa etmesi, partisinin Erzurum ...
YAZICIOĞLU'NDAN KALAN MİRAS: ERZURUM SEVDASI
Yavi’nin BBP’ye mensup Belediye Başkanı A. Halik Yılmaz’ı da ziyaret eden ...
DSP'DEN DOĞRU YAKLAŞIM
Erzurum’u kurulması kararlaştırılan ikinci devlet üniversitesi, şehrin ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva