Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Aşkale'de Gastronomi Çalıştayı düzenlendi
Aşkale'de Gastronomi Çalıştayı düzenlendi
Taekwondo’da Oltu damgası
Taekwondo’da Oltu damgası
4 yılda 2 mahkemeden görevsizlik kararı
4 yılda 2 mahkemeden görevsizlik kararı
Çomaklı, ÜAK’da tespitlerini paylaştı
Çomaklı, ÜAK’da tespitlerini paylaştı
Tortum'da yaşayan bir insan hazinesi
Tortum'da yaşayan bir insan hazinesi
HABERLER>SÄ°YASET
2 Şubat 2011 Çarşamba - 11:29

Cindilli adı heyecan uyandırdı...

Zaman Gazetesi’nin 'Evet' diyen sembol ülkücüler AK Parti'den aday” haberi Erzurum’da heyecanla karşılandı. Ülkücü Hareketin efsane ismi Muammer Cindilli’nin AK Parti’den aday gösterileceğine ilişkin haber sevinç ve heyecan uyandırdı.

Cindilli adı heyecan uyandırdı...

ÜLKÜCÜ OYLARINI BLOK HALİNDE KAYDIRIR!

Konuya ilşkin DADAŞTV’ye ulaşan çok sayıdaki Erzurumlu, “Muammer Cindilli’nin aday gösterilmesi halinde parti farkı gözetmeksizin Onun arkasında oluruz” mesajını verdiler.

Cindilli’nin sadece Erzurum’da değil, bütün ülke genelindeki ülkücüler üzerinde büyük etkisi olduğunun altını çizen Erzurumlular, “Onun mesajı üzerine ülkücü oylarının önemli bir kısmı evet yönüne kaymıştı. AK Parti’den aday olması durumunda da, Türkiye genelindeki ülkücü oylardan blok şeklinde oy kayması yaşanacak, AK Parti oy oranı asgari birkaç yüzde artacaktır” değerlendirmesinde bulundular.

 

ERZURUM’DA HEYECANLA KARŞILANAN 
ZAMAN GAZETESİNDEKİ HABER

 

'Evet' diyen sembol ülkücüler AK Parti'den aday

 

 

Anayasa referandumunda "evet" diyen ülkücüler, AK Parti'ye geçmeye hazırlanıyor.

 

Referandum sürecinde MHP üst yönetimi tarafından hakarete varan ağır sözlerle eleştirmelerine rağmen partiden kopmayan ülkücüler, Ramiz Ongun'un ihracıyla yol ayrımına geldi. 12 Eylül 1980 askerî darbesinden sonra açılan "Ülkücüler" davasında yargılanan birçok ismin, bu yılki genel seçimde AK Parti'den milletvekili adayı gösterileceği konuşuluyor. Ongun'da 12 Eylül 2010'daki anayasa değişikliği referandumunda "evet" oyu kullanacağını açıkladığı için partinin disiplin kuruluna sevk edilmişti. İhraç kararı, onun gibi "evet" taraftarı ülkücüleri küstürdü.

 

AK Parti'den milletvekili adayı gösterilmesi beklenen isimlerin başında Ramiz Ongun geliyor. Ongun'un teklifi kabul etmesi halinde kendisiyle birlikte hareket eden çok sayıda kişinin de seçimde AK Parti'ye destek vereceği belirtiliyor. Referandumda "evet" için çalışan ülkücülerden Prof. Dr. Vedat Bilgin, Doç. Dr. Ömer Özkan, Yrd. Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Av. İrfan Sönmez, Av. Mustafa Kalınoğlu, Muammer Cındıllı, Ahmet Ulu ve Nevzat Yanmaz'ın da AK Parti listelerinden aday gösterilmesi bekleniyor. Ülkücüler davasında yargılanan bu isimlerden Av. Sönmez'in Elazığ'dan, Cındıllı'nın Erzurum'dan, Ulu'nun Balıkesir'den, Yanmaz'ın da Sivas'tan aday gösterileceği konuşuluyor. İsmi AK Parti'yle anılanlardan Prof. Dr. Bilgin, bir dönem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başdanışmanlığını da yapmıştı.

 

 
MMO'dan şok iddia
 
Yemlenen basın gizlese de...
YORUMLAR
Toplam 17 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 32 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
omer velioğlu 17 Mart 2012 Cumartesi 00:42

sayın muamer cindilli nin milletvekilliginide bakanlıgıda hak eden biridir. bir erzurumlu olarak hep arkasındayız.sözü,özü ve kişiliği ile erzuruma türkiyeye yakışan biri ve bence olması gerek çünkü erzurumun ona ihtiyacı var.

Yorumu oyla      0      1  
Taner Taştekin 15 Şubat 2011 Salı 18:55

Sayın Cindilli Erzuruma katma değer olacaktır. Siyaset onunla çok şey kazanacak. Milletvekilliğinde çıtayı o kadar yukarı taşırsa AKP aday bulmakta çok zorlanacak oda ayrı bir konu. Taa uzaklardan heyecan doldu içime. Allah utandırmasın

Yorumu oyla      0      0  
MURAT DERNEK 8 Şubat 2011 Salı 10:23

REİS SENİ MHP MİLLET VEKİLİ GÖRMEK İSTERİZ SANA YAKIŞAN BUDUR YİNEDE NE OLURSEA OLSUN HER ZAMAN YANINDAYIZ İSTANBUL GAZİOSMANPAŞA DADAŞLAR DERNEĞİ

Yorumu oyla      0      0  
MURAT DERNEK 8 Şubat 2011 Salı 10:21

evet MUAMMER REİS harikla bir insan ERZURUMU en iyi temsil edecek şahsiyet bizde yanındayız lakin gönlümüz REİS MUAMMER CINDILLI YI MHP den millet vekili görmek ister REİS sana MHP yakışır her zaman yanındayız canımız feda sana İSTANBUL ERZURM DADAŞLAR DERNEĞİ

Yorumu oyla      0      0  
KadirBilir 6 Şubat 2011 Pazar 14:12

kör ihtiyara sorarlar geçimini nasıl sağlıyorsun, ihtiyar, benim bir komşum var onun bir ineği var hergün o komşum ineğini sağar sütün yarısını bana getirir der, peki sen ne yaparsın, bende Allah'ın onun o ineğini eilinden alması için sürekli dua ederim der, Muammer Cındıllı senin ne hakkın var vekillikte senin başka işin yokmu ölene tabut doğana beşik olirsan yapma böyle gözün sevem... sen sürüm sürüm sürünmelisinki biz mutlu olalım. ülküyle kalınız ne demekse, bende yeni öğrendim..

Yorumu oyla      0      1  
Gürhan Özorhan 5 Şubat 2011 Cumartesi 10:37

Sizler Sayın Muammer Cındıllı'yı,cemaat yarenlerinin düzenlediği "Maklube" etli pilav yiyenler gurubuna dahil edemezsiniz.Ülküçüler kursaklarında ihanet tanecikleri taşımazlar.Sevgili editör biliyorum bu yorumuda yayınlamıyarak taraf olduğunuzu göstereceğinize inanır oldum.Son nefesime kadar yanlız doğruları savunarak fikrimi beyan edeceğim,ister yayınlayın ister yayınlamayınız.Eğri cetvelden doğru cizgi çıkmaz.Dadaş gönülden çağıldayan cümleleri duyacak birileri var çok şükür.Ülkü İle Kalınız.

Yorumu oyla      0      0  
Berkay 3 Şubat 2011 Perşembe 15:08

Niye sanmıyorsunuz beyefendi, Muammer Cindilli siyasete girmeli, milletvekili olmalı ve millette bir vekil ne yapar, vekillik nasıl olur görmeli. Dahası vekil olursa kesinlikle Bakan da olur.

Yorumu oyla      0      0  
ismail dumlu 3 Şubat 2011 Perşembe 14:17

vedat bilgin gerçek bir münevver hakiki bir türk milliyetçisi umarım milletvekili de bakan da olur.bölgemizin çocuğu bayburt erzurum hattından .muammer cındilli nin siyasete gireceğini hiç sanmıyorum.ülkemize şehrimize hizmet etmenin tek yolu mebus olmak değil mutlaka.

Yorumu oyla      0      0  
Gürhan Özorhan 3 Şubat 2011 Perşembe 11:11

Hacı bayram camiisinde donsuz gezenlerin çığlıklarını ancak kendileri gibi yemlenen kümes hayvanlarını ümitlendirir.Türk milletinin yıkım projesinde bir ülküçünün yer alması düşünülemez.Taş yerinde ağırdır lafını en iyi bilenlerden biri olan sayın cindilli'nin bu yanlışa düşeceğini düşünmek bile,hediyesi bitmeyen kutsal davaya ihanettir.Sayın AKP liler ufak atında sizin civcivler yesin.Denize düşen köpüğe sarılır,idialistlerin gideceği yer bellidir,boşuna kapıları tırmalamayın.Ülkü İle Kalınınız

Yorumu oyla      0      0  
mankurt 2 Şubat 2011 Çarşamba 20:25

Osmanlıda anadoludaki türklere Etrak-i bi-idrak!derlermiş.Emperyalistlr kendi çıkarlarnı gerçekleştrmk ve sömürü ilişkilerni sürdürmek için sürekli yeni mekanizmalr üretirlermiş.bu haber emperyalistlre yenildiğimz anlamına gelir.Hanı bağımlı olanın soyuda(ırk)bağımlıdr.Türk töresi Türk’ün bağımsız yaşamasıdr.Töre kan değişimini ve kağan değişmini gerektirir.CİNDİLLİ VARSIN GİTSİN ÖZEVİNE.OsmanGazi liderine bağlı kalsaydı törem budur diye cesareti göstermeseydi Türklüğün yok oluşunu seyredecekti.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bulutlar'dan Palandöken övüncü
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “İlçemizin nüfusunun devamlı ...
SP'den İran açılımı
Saadet Partisi (SP) Erzurum İl Başkanı Sedat Laloğlu ve Yönetim Kurulu ...
Tanıtımda 'Küçükler Damgası'
Erzurum Büyükşehir belediyesince kiralanan canlı yayın aracı 24 saat ücretsiz ...
 
Göçü sorgulayan var mı?
Türkiye İstatistik Kurumu tarafından geçtiğimiz hafta sonunda açıklanan ...
Siyasetçi dediğin böyle olur..
AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Çığlık, 2011 Dünya Üniversite Kış ...
Özak, Erzurum'a ufuk çizdi
Sporun dünya'da gelişmişlik göstergesi olduğunu ifade eden Spordan Sorumlu ...
 
AK Parti'ye çağdaş vizyon
Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunlarının açılış törenine katılmak üzere ...
'Gel de bereketi gör'
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, başkanlık sistemiyle ilgili soruları, "Benim ...
Küçükler'den CHP'ye tepki
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva