KANAL25
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Sağlık çalışanlarından Gazze yürüyüşü
Sağlık çalışanlarından Gazze yürüyüşü
Emniyet Müdürlüğü öğrencileri bilgilendirdi
Emniyet Müdürlüğü öğrencileri bilgilendirdi
Oltu Devlet Hastanesi güncelleştiriliyor
Oltu Devlet Hastanesi güncelleştiriliyor
Erdoğan ailesi yasta
Erdoğan ailesi yasta
Trendyol 1. Lig: Bandırmaspor: 2 - MKE Ankaragücü: 0
Trendyol 1. Lig: Bandırmaspor: 2 - MKE Ankaragücü: 0
HABERLER>GÜNDEM
25 Nisan 2011 Pazartesi - 09:04

Dadaş kuaföre övgü yağıyor

İzmir Bostanlı İşadamları Derneği, 10. Uluslararası Kristal Melek Güzellik ve Kuaför Festivali’nde ‘Büyük Ödül’e layık görülen Erzurumlu şampiyon kuaför Harun Cici ve ekibini ağırladı. İzmir’deki habercilerle kahvaltılı basın toplantısında buluşan şampiyon kuaförler, aldıkları ödüllerle göz doldurdular.

Dadaş kuaföre övgü yağıyor

– İzmir Bostanlı İşadamları Derneği, 10. Uluslararası Kristal Melek Güzellik ve Kuaför Festivali’nde ‘Büyük Ödül’e layık görülen Erzurumlu şampiyon kuaför Harun Cici ve ekibini ağırladı. İzmir’deki habercilerle kahvaltılı basın toplantısında buluşan şampiyon kuaförler, aldıkları ödüllerle göz doldurdular.
CİCİ’NİN ULUSLAR ARASI BAŞARISI
Türkiye’nin fahri doktora unvanlı ve dünya şampiyonu tek bayan kuaförü olan Erzurumlu Harun Cici’nin, 10. Uluslararası Kristal Melek Güzellik ve Kuaför Festivali’nde Büyük Ödüle layık görülmesi, Erzurum’da olduğu kadar İzmir’de de memnuniyet uyandırdı. Katıldığı etkinlik ve festivallerde Erzurum’un tanıtımına büyük katkı sunan Harun Cici ve ekibi, Türkiye’ye döner dönmez ilk olarak İzmir Bostanlı İşadamları Derneği tarafından konuk edildi. Türkiye’yi temsilen katıldıkları 10. Uluslararası Kristal Melek Güzellik ve Kuaför Festivali’nde ‘Büyük Ödül’ün yanı sıra birçok dalda ödül alan ve aralarında Erzurumlu bayan kuaförlerin de bulunduğu ekibi misafir eden dernek yönetimi, şampiyon kuaförleri basınla buluşturdu. Dernek Başkanı Feyyaz Sungur, Harun Cici’nin, artık dünya çapında tanınan bir marka haline geldiğini belirterek, “Erzurumlu şampiyon kuaförümüz, kendi memleketi başta olmak üzere, Ege’nin incisi İzmir’in de tanıtımına büyük katkılar sundu. Bu gerçeği göz ardı edemeyiz. Dünyanın birçok kentinde düzenlenen festivallerde, insanlar yeri geldi Erzurum’daki Çifte Minareli Medrese’yi sembolize eden saç tasarımını, kimi zaman da, İzmir Saat Kulesi’ni sembolize eden saç modelini konuştu. Böyle bir reklamı yurt dışında parayla yaptıracak olsak, bu kadar başarılı olamazdık.” diye konuştu.
SUNGUR: ŞAMPİYON KUAFÖR HARUN CİCİ GÖĞÜSÜMÜZÜ KABARTTI…
İzmir Bostanlı İşadamları Derneği Başkanı Sungur, Dünya Şampiyonu Harun Cici’ye teşekkür ederek, sanatlarıyla Türkiye’nin gururu olan herkese yüreklerinde taşıyacaklarını ifade etti. İzmirliler Derneği ve İzmir Kent Konseyi Derneği Başkanı Turgay Yokuş’un da katıldığı basın toplantısında, 2011 Kış Oyunları’nın İzmir’de tanıtımına katkı sağlayan Avrasya Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nihat Sözeri ve Şair Namık Kuyumcu da hazır bulundu.
Öte yandan İzmir’de yaşayan Erzurumlular da, Dünya Şampiyonu Harun Cici’nin, sanatıyla adeta gönüllü turizm elçiliği yaptığını belirterek, “Hemşehrimiz olan Harun Cici’ye, Erzurum’daki yöneticilerin de en azından bir vefa borcu var. Çünkü kendisi katıldığı uluslararası her festivalde Erzurumlu birisi olarak Türkiye’nin tanıtımını yaptı, ödüllerle döndü. Bu nedenle bizim de Erzurumlu değerlerimize sahip çıkmamız gerekiyor.” dediler.
 

 
Öztürk gündemi değerlendirdi
 
Orakçıoğlu'ndan yol haritası
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Helal Olsun Ağabey !! 27 Nisan 2011 Çarşamba 00:15

Hey gidinin Efesi, Efelerin Efesi İzmirin Efesi :) Şaka bir yana ben bu ağabeyimizi gördüm İzmir'de ve ünvanını duydum gurur duydum helal olsun,çok seviliyor İzmir'de ve çalışıyor,Adımızı gururla taşıyor, Dünyaya açılmış yerinde saymamış !! ılıca'dan öteye geçebilmiş gözü açılmış,dünyayı Erzurum'dan ibaret görmemiş örnek olmuş dünya görmüş,kendini geliştirmiş helal ağabeyim sana yürekten kutlarım seni,Yatırım yap işlerini büyüt isim yap Dadaşlığımızı göster,Hacı babası gurur duymalı.Tebrikler..

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Öztürk gündemi değerlendirdi
MHP Erzurum milletvekili Adayları İhlas Haber Ajansı Erzurum Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
Altan girişimciler için konuştu
Gazeteci - yazar Mehmet Altan, Türkiye'nin çağdaş ve modern bir demokrasiye ...
Öztürk'ten Kentsel Dönüşüm vurgusu
Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Erzurum’da kış turizminden sonra en ...
 
Gözyaşları sel oldu...
Erzurum Bölge Araştırma Hastanesi'nde önceki gün odasında ölü bulunan ...
Ozanlardan sitem var
Erzurumlu halk ozanları ilgisizlikten yakınarak aşıklık geleneğinin sürdürülebilmesi ...
İstinat duvarı yağmura direnemedi
Erzurum'da 25. Üniversiteler arası Kış Oyunları kapsamında yaklaşık 9 ...
 
Cana geleceğine mala gelsin..
Erzurum Bölge Hıfzıssıhha Enstitüsü’nde geçtiğimiz hafta meydana gelen ...
Kotan ismi parkta yaşatılacak
Yakutiye Belediyesi tarafından Dumlu mahallesi girişinde Karasu kenarında ...
Şehitlere rahmet yağdı...
Atatürk Üniversitesi Türk - Ermeni İlişkileri Araştırma Merkez Müdürü ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva