KANAL25
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Sağlık çalışanlarından Gazze yürüyüşü
Sağlık çalışanlarından Gazze yürüyüşü
Emniyet Müdürlüğü öğrencileri bilgilendirdi
Emniyet Müdürlüğü öğrencileri bilgilendirdi
Oltu Devlet Hastanesi güncelleştiriliyor
Oltu Devlet Hastanesi güncelleştiriliyor
Erdoğan ailesi yasta
Erdoğan ailesi yasta
Trendyol 1. Lig: Bandırmaspor: 2 - MKE Ankaragücü: 0
Trendyol 1. Lig: Bandırmaspor: 2 - MKE Ankaragücü: 0
HABERLER>GÜNDEM
26 Nisan 2011 Salı - 07:57

Orakçıoğlu'ndan yol haritası

Orka Group Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, başarılı olmanın ilk adımının hayaller kurmak olduğunu söyledi. Atatürk Üniversitesi İİBF’nin davetlisi olarak Erzurum’a gelen ve fakültede bir konferans veren Orakçıoğlu, “ORKA Group” olarak bugüne kadar ürettikleri başta Damat-Tween markaları olmak üzere geliştirdikleri kreasyonlarla gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında geniş bir tüketici kitlesine ulaşmayı başarmış öncü bir firma olduklarını söyledi.

Orakçıoğlu ndan yol haritası

Orka Group Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, başarılı olmanın ilk adımının hayaller kurmak olduğunu söyledi. Atatürk Üniversitesi İİBF’nin davetlisi olarak Erzurum’a gelen ve fakültede bir konferans veren Orakçıoğlu, “ORKA Group” olarak bugüne kadar ürettikleri başta Damat-Tween markaları olmak üzere geliştirdikleri kreasyonlarla gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında geniş bir tüketici kitlesine ulaşmayı başarmış öncü bir firma olduklarını söyledi.
ORAKÇIOĞLU’NUN DİKKATLERİ
“Dünya artık tek kutuplu kültürleri sevmiyor” diyen Orakçıoğlu, tüm dünyada üzerine yatırım yapılan yeni yaşam trendinin artık, çok kültürlü sentezlerin aynı anda verildiği çoğaltılmış / katlanmış hazları yaşatan ürün ve servislerin tercihi etrafında ortaya çıktığını, bu yeni anlayışı, “Kebap ve Krep”in, “Oryantal ve Opera”nın tadının, zevkinin aynı anda yaşanmasını sağlamak olduğunu ifade etti.
Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Orakçıoğlu, grup olarak amaçlarının, “ORKA Group’u, geçmişten gelen köklü değerlerimizi, geleceğe olan inancımız ile bütünleştirerek, dünya moda sektörüne yön veren, ‘trend’leri belirleyen, en çok tanınan 10 ana markadan biri yapmak” olduğunu söyledi.
KÜLTÜR HAZİNEMİZ
“İnsanlara Doğu ve Batı’nın ortak sentezi olan 7000 yıllık kültürümüzü bir zenginlik olarak modaya yansıtan; onu yaşama, onu giyinme, ona dokunma ve ondan haz alma şansını veren; hem yaşam biçimlerinde hem teknolojideki gelişmelere hızla uyum sağlayıp sürekli fark yaratarak değişimi yönlendiren; mükemmellik kültürünü içselleştirmiş bir dünya markası olacağız” diyen Orakçıoğlu, şöyle devam etti:
“ORKA Group bugün 40’dan fazla ülkedeki toplam 385 satış noktasıyla dünya modasına yön veren markalar ligindeki yerini güçlendirmektedir. Gruba adını veren ilk şirketimiz Orka Tekstil A.Ş,yüzde 100 Türk sermayesi ile kendi markalarını yaratan ve modayı bir yaşam stili haline getirmiş bir moda endüstrisi kuruluşudur. 1986 yılında Damat markası ile erkek giyimine adım atan Orka Tekstil A.Ş., artan talepler doğrultusunda kısa sürede Tween ve ADV markalarını yaratmıştır. ORKA Group’un büyüme stratejileri doğrultusunda 2002 yılından kurulan OR-PAZARLAMA A.Ş DS Classic/DS Casual / TWN markaları ile her mevsim hem şık hem kullanışlı tasarımları uygun ve rekabetçi fiyat politikasıyla tüketiciye sunmaktadır.”
YENİ ÜRÜNLER
ORKA Group’un uluslararası markaları olan Damat-Tween-ADV’ı, yıllardır erkek giyiminde koleksiyon ve modellerini hem en yeni moda trendlerini hem de ileri teknolojinin üstünlükleriyle oluşturduklarını anımsatan Orakçıoğlu, “ORKA Group son yıllarda yaşanan teknolojik gelişmeleri, günlük hayatın en önemli parçalarından biri olan giysilerimize taşıyarak, hayattan daha fazla keyif almamızı sağlayacak yepyeni bir öneri sunuyor: Artık beyaz gömlek giydiğinizde kendinizi hiç olmadığı kadar özgür ve rahat hissedeceksiniz. Beyazlığını daima koruyan, leke tutmayan; şık ve pratik Nanoteknolojik gömleği de biz ürettik!” dedi.
Konferanstan sonra İİBF Dekanı Prof. Dr. Mehmet Suphi Orhan ORKA Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı iş Adamlı Süleyman Orakçıoğlu’na bir teşekkür plaketi sundu.
BAYŞARI HİKAYESİ
Mezun olduğu Atatürk Üniversitesi (AÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde (İİBF) bir konferans veren Orakçıoğlu, her türlü zorlukların üstesinden gelerek nasıl büyük başarı yakaladıklarını, başarılı olabilmek için de dikkat edilmesi gereken püf noktaları anlattı.
Maddi durumları iyi olmadığı için zor koşullarda Üniversite eğitimini tamamladığını ve mezun olduğu zaman da ailesinden kalan bir mal varlığının bulunmadığını vurgulayan Orakçıoğlu, "Bütün zorlukları iliklerime kadar yaşamıştım. Mezun olduktan sonra hayaller kurmaya başladım. Başarılı olmanın da ilk adımı hayaller kurmaktır. Bir işte büyümek için önce vizyon önemlidir. Vizyon da planlanmış hayaller demektir" dedi.

 
Dadaş kuaföre övgü yağıyor
 
Tarihe, tarihi yanlış
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dadaş kuaföre övgü yağıyor
İzmir Bostanlı İşadamları Derneği, 10. Uluslararası Kristal Melek Güzellik ...
Öztürk gündemi değerlendirdi
MHP Erzurum milletvekili Adayları İhlas Haber Ajansı Erzurum Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
Altan girişimciler için konuştu
Gazeteci - yazar Mehmet Altan, Türkiye'nin çağdaş ve modern bir demokrasiye ...
 
Öztürk'ten Kentsel Dönüşüm vurgusu
Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Erzurum’da kış turizminden sonra en ...
Gözyaşları sel oldu...
Erzurum Bölge Araştırma Hastanesi'nde önceki gün odasında ölü bulunan ...
Ozanlardan sitem var
Erzurumlu halk ozanları ilgisizlikten yakınarak aşıklık geleneğinin sürdürülebilmesi ...
 
İstinat duvarı yağmura direnemedi
Erzurum'da 25. Üniversiteler arası Kış Oyunları kapsamında yaklaşık 9 ...
Cana geleceğine mala gelsin..
Erzurum Bölge Hıfzıssıhha Enstitüsü’nde geçtiğimiz hafta meydana gelen ...
Kotan ismi parkta yaşatılacak
Yakutiye Belediyesi tarafından Dumlu mahallesi girişinde Karasu kenarında ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva