KANAL25
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Sağlık çalışanlarından Gazze yürüyüşü
Sağlık çalışanlarından Gazze yürüyüşü
Emniyet Müdürlüğü öğrencileri bilgilendirdi
Emniyet Müdürlüğü öğrencileri bilgilendirdi
Oltu Devlet Hastanesi güncelleştiriliyor
Oltu Devlet Hastanesi güncelleştiriliyor
Erdoğan ailesi yasta
Erdoğan ailesi yasta
Trendyol 1. Lig: Bandırmaspor: 2 - MKE Ankaragücü: 0
Trendyol 1. Lig: Bandırmaspor: 2 - MKE Ankaragücü: 0
HABERLER>SÄ°YASET
6 Mayıs 2011 Cuma - 13:18

Dadaşlardan Yıldırım'a destek

AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Bedrettin Yıldırım’ın Nilüfer Seçim Bürosu; İl Başkanı Sedat Yalçın, Nilüfer İlçe Başkanı Alpaslan Yıldız, Milletvekili Adayı Cemile Yiğit, Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu Başkanı Ömer Ömeroğulları ve dernek üyeleri ile çok sayıda partili ve vatandaşın katıldığı coşkulu bir törenle açıldı.

Dadaşlardan Yıldırım a destek

Sağanak yağmur altında gerçekleştirilen açılışta konuşan İl Başkanı Sedat Yalçın, AK Parti’nin Türkiye’nin 2023 vizyonu için önemli hedefleri olduğunu söyledi. İlk hedeflerinin ileri demokrasi olduğunu belirten İl Başkanı Yalçın, “Bunun içinde sivil anayasa var, yeni siyasi partiler kanunu var, yeni sivil toplum var, devletin vatandaşa iyi hizmet etmesi var, güvenli toplum var… Bunların hepsi çok önemli hizmetler… Hepsini başaracağız inşallah… İkinci başlığımız büyük ekonomi… Türkiye şu anda çok yüksek oranlarda, Avrupa birinciliğini elde edecek kadar hızlı büyüyor. Genç nüfusumuzu eğitecek, onlara istihdam alanı kazandıracak şekilde büyümesini devam ettiriyor. Bir diğer hedefimiz, güçlü toplum… Bunun içinde kadınlar, engeliler, gençler, çocuklar, yaşlılar var. Bunlarla ilgili tüm projeleri AK Parti 8.5 yıldır büyük bir başarıyla uyguladı, bundan sonra da uygulamaya devam edecek. Yoksul insanımız kalmayacak. 2023’e girerken bu hedefler son derece önemli… Ve marka şehirler kuracağız. Dört büyük kentimiz, büyüme standartlarında dünyanın en büyük 100 kenti arasına girecek. Türkiye dünyanın 10. büyük ekonomisi olurken, kentleri de daha yaşanabilir hale gelecek” dedi.
ERZURUMLULAR TEK YÜREK
Nilüferliler’den ve açılışa katılan Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu üyesi Erzurumlular’dan destek isteyen Sedat Yalçın, “Bedrettin Bey, Bursa için önemli bir kazanımdır. Bursa siyasetinde, Bursa’da yapılacak projelerde, kendisinin devlet tecrübesi ve bilgi birikimi çok etkili olacak. Sizlerden hem Bedrettin Bey’e hem de AK Parti’ye destek vermenizi istiyorum. Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu üyelerinin bir güç birliği ve gönül birliği içerisinde hareket ederek bu desteği vereceğine inanıyorum. Bizi desteklemeye devam edin. Nilüfer’de, Bursa’da, Türkiye’de istikrar sürsün, bu istikrarın sonucunda herkes kazansın, Türkiye kazansın” diye konuştu.
“DEĞİŞİME AYAK UYDURAMAYANLAR ÇÖP SEPETİNE GİDECEK”
“Bursa’da 12 Haziran’da büyük bir tarih yazılacağını şimdiden müjdeliyorum” diyen AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Bedrettin Yıldırım da, sözlerine şöyle devam etti: “AK Parti iktidarı, 8.5 yılda, Türkiye’nin dört bir yanında, dünyanın en seçkin projelerini hayata geçirdi ve dünya milletlerini adeta kendisine gıpta eder hale getirdi. Doğudan batıya, kuzeyden güneye Türkiye’nin dört bir yanı otoyollarla, duble yollarla, hastanelerle, okullarla, sanayi kuruluşlarıyla zenginleşti. AK Parti iktidara geldiğinden bu yana Türkiye her yıl yüzde 50’lerin üzerinde büyüdü. Türkiye büyüyecek, Türkiye gelişecek, değişim sürecek. Bu değişime ayak uyduramayanlar ise çöp sepetine gidecek. İnşallah Türkiye 2023’e AK Parti ile yürüyecek. Milli hasılamız 2 trilyon dolara, milli gelirimiz 25 bin dolara, ihracatımız 600 milyar dolara çıkacak. Türkiye’yi çok daha iyi şartlara kavuşturmak için kararlıyız.”
“NİLÜFER 2023’E HAZIRLANIYOR”
Cumhuriyet’in 100. yılında Türkiye’yi ilerletmek, kalkındırmak ve her alanda şahlandırmak istediklerini belirten AK Parti Nilüfer ilçe Başkanı Alpaslan Yıldız ise “Nilüfer 2023’e hazırlanıyor, Bursa 2023’e hazırlanıyor, Türkiye 2023’e hazırlanıyor. Ulaşabildiğimiz herkese hizmetlerimizi tek tek anlatıyoruz. Eğitimde, sağlıkta, ulaşımda, her alanda AK Parti ile değişen Türkiye’yi kalkınan Türkiye’yi anlatıyoruz. ‘İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün’ diyoruz. 12 Haziran Genel Seçimleri tarihi bir önem taşıyor. Büyük yatırımlar yaptık ve bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Bizim hedefimiz 2023, bizim hedefimiz büyük Türkiye, güçlü Türkiye, itibarlı Türkiye… Daha güzel günler için, çocuklarımız için, gençlerimiz için, kadınlarımız için, birimiz değil, hepimiz için, daha çağdaş, daha demokratik bir ülke ve hukukun üstünlüğü için, Nilüfer için, Bursa için, aydınlık bir Türkiye için yollara düştük” şeklinde konuştu.
Erzurum Bar Ekibi’nin de kısa bir gösteri sunduğu açılışta; Sedat Yalçın, Bedrettin Yıldırım, Cemile Yiğit, Alpaslan Yıldız, Ömer Ömeroğulları ve konuklar, davul zurna eşliğinde halay çekti. AK Parti Milletvekili Adayı Bedrettin Yıldırım’ın Nilüfer Seçim Bürosu’nun açılışı bu renkli görüntülerin ardından kurdele kesilerek gerçekleştirildi. Konuklar daha sonra seçim bürosunu gezdi.

 
KKEF'te Orta Asya Rüzgarı
 
HAS Parti adayları seçim meydanında
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydemir Üniversitelilerle istişare etti
AK Parti Erzurum Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, seçim çalışmaları ...
CHP'den birlik gösterisi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) hareketli günler yaşıyor. Ahmet Palandöken’in ...
“Biz yüreğini hizmete adamış iyi bir ekibiz”
Aziziye Belediyesi’nde işçi bayramı gecikmeli olarak kutlandı. Belediye ...
 
Yılmaz Ankara'ya sevkedildi
Mide kanaması geçiren AK Parti Erzurum milletvekili adayı Adnan Yılmaz, Ankara'ya sevk edildi.
Çığlık kadınlarla istişare etti
Ak Parti Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık ile Yakutiye Kadın Kolları ...
Akdağ Memur-Sen raporunu değerlendirdi
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, seçim çalışmaları nedeni ile Erzurum’daki ziyaretleri ...
 
Aksak yatırımları anlattı
AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor. Seçim çalışmalarına ...
Gülyurt seçim turunda
23. dönem AK Parti Erzurum Milletvekili ve Merkez Karar Yönetim Kurulu ...
Aydemir'e sevgi seli
AK Parti Erzurum Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, seçim çalışmaları ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva