Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Ömer Arda Kara Futsal U19 Millî Takımı'nda
Ömer Arda Kara Futsal U19 Millî Takımı'nda
MEB’den yeni bir ilk
MEB’den yeni bir ilk
Gazze’de can kaybı 35 bin 272’ye yükseldi
Gazze’de can kaybı 35 bin 272’ye yükseldi
Kurtulmuş: 'TBMM anayasa yapma yetkisine sahiptir'
Kurtulmuş: 'TBMM anayasa yapma yetkisine sahiptir'
Yılmaz yerel seçim yaklaşımlarını paylaştı
Yılmaz yerel seçim yaklaşımlarını paylaştı
HABERLER>SPOR
10 Ocak 2010 Pazar - 00:17

HAYAL KIRIKLIĞI MI?

Matematiksel Olarak Bir Alt Kümeye Düşmesi Kesinleşen Erzurumspor'u Kurtarmak İçin Vali Sebahattin Öztürk Başkanlığında Düzenlenen Toplantıdan Somut Bir Sonuç Çıkmadı.

HAYAL KIRIKLIĞI MI?

Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Salonu'nda düzenlenen,'Erzurumspor'u kurtarma' toplantısında Vali Sebahattin Öztürk. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, AK Parti Erzurum Milletvekili Sadettin Aydın ile çok sayıda sivil toplum örgüt temsilcisi, siyasi parti temsilcisi ile taraftar katıldı. Erzurumspor'un eski başkanları Cemal Polat, Hamza Cimilli, Hakkı Hınıslıoğlu, Selahatin Codur ve Orhan Gözgeç'ten oluşturulan, kulübe yeni bir başkan ve 10 milyon TL'yi bulan borcunun ödenmesine ilişkin çözüm yolları aradı.

Vali Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Milletvekili Sadettin Aydın, MHP İl Başkanı Zekai Kaya ile eski kulüp başkanları Tevfik Özer, Cemal Polat, Hakkı Hınıslıoğlu, Hamza Polat ile Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, kulübün bir alt lige düşmemesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti. Bu arada eski yöneticiler Özer ile Ilıcalı, kulüpten alacaklarından vazgeçtiklerini iddia etti. Kulübün acilen ihtiyacı olan bir milyon 500 bin TL'nin temini ve ara dönemde transfer yapılması için komite oluşturulması için yapılan girişimler ise başarısız kaldı. Pazartesi günü Vali Öztürk başkanlığında, kulüp eski başkanları ile diğer bazı katılımcıların bir araya gelerek 8 kişilik komite oluşturulması için prensip kararı alındı.

Bu arada Erzurum'un düşman işgalinden kurtarılmasında büyük rol oynayan ve şehre ilk giren komutanlardan Ahmet Edip Somunoğlu'nun emekli öğretmen olan 83 yaşındaki kızı Hatice Somunoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler'e 300 TL uzatarak Erzurumspor'a destek çıkmak istediğini söyledi. Başkan Küçükler, Somunoğlu'nun parasını almayıp teşekkür ederek, "Bu örnek davranışınızdan dolayı sizi kutluyorum. Erzurumspor'u kurtarmak için uğraşıyoruz." dedi.

 
İŞE BAK!
 
İYİ HABER
YORUMLAR
Toplam 20 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Köksal DİKBUDAK 11 Ocak 2010 Pazartesi 23:25

(Yazının devamı)İŞLEMİYORMU BURADA AK PARTİ İL BAŞKANINA ÇOK İŞLER DÜŞÜYOR LÜTFEN SİYASETÇİLERİN HEPSİ BİR ARAYA GELSİN GEREKİRSE EĞER GERÇEK ERZURUMLULUKLARINI BELLİ ETMEK AMACIYLA GEREKİRSE ELLERİNİ CEPLERİNE ATSINLAR LÜTFEN.

Yorumu oyla      1      0  
Köksal DİKBUDAK 11 Ocak 2010 Pazartesi 23:21

EVET ARKADAŞLAR TÜRKİYEDEKİ ERZURUMLULUAR VE ERZUMLULAR KONFEREDASYONU ALTINDAKİ TÜM DERNEKLERE SESLENİYORUM LÜTFEN HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA SOKSUN VALLAHİ DOĞUNUN BU GÜZEL ŞEHRİ REZİL OLDU ÇIKTI BU NE İLGİSİZLİK BEYLER BEN BURSADAN YAZIYORUM DAHA EVVELKİ YAZILARIMDA BURSASPORDAN ÖRNEKLER VERDİM BAKIN ŞİMDİ BURSASPOR ŞAMPİYONLUĞA OYNUYOR. BAKAN FARUK ÇELİK BEY BURSASPOR İÇİN HERŞEY YAPTI BİZİM BAKANIMIZ YOKMU YOKMU BİR FARUK ÇELİK,İMİZ YOKMU VAR AMA ORTALARA NEDEN ÇIKMIYOR YADA BİR TAKIM ŞEYLER

Yorumu oyla      1      0  
Köksal DİKBUDAK 11 Ocak 2010 Pazartesi 23:15

ORAYA OKADAR İNSAN TOPLANMIŞ AMA HEPSİDE NAFİLE ORADAKİ İNSANLARDA BU KADAR PARA YOKMU VAR NEDEN ELLERİNİ TAŞIN ALTINA SOKMUYORLAR PARA VERMEYECEKLERSE NEYİN TOPLANTISINI YAPIYORLAR TAKIM Bİ KERE LİGDEN DÜŞTÜ ERZURUM HALKI GÖZÜN AYDIN BEN BU KADAR DUYARSIZ Bİ MİLLET DAHA GÖRMEDİM DİYECEKSİNİZKİ MİLLETTE PARMI VARDA VERSİNLER EVET MİLLETTE BELKİ PARA YOK AMA ZEVKLERİNE PARA VAR ORADAKİ ERZURUM MİLLETİNE VE ESNAFINA İŞ ADAMLARINA SESLENİYORUM 1 GÜNLÜK SİGARA PARALARINI VERSELER OLMAZMI YA DERNEKLE

Yorumu oyla      1      0  
faninan 11 Ocak 2010 Pazartesi 05:57

Erzurumspor çok önemli bir değerimiz,bir başka değer B.Ş.Belediye Güreş Kulübünü kapatan sn Ahmet Küçükler yok olmaya ittiğiniz Erzurum Güreşi dün Antalyada sona eren Şampiyonada Erzurum adına iki final yapmış ve iki Gümüş madalya almıştır,ayrıca sayenizde Erzurumdan giden bir Sporcumuz 96 Kğ Türkiye Şampiyonu olmuştur, 7 sikletin Altısında gurbetci Erzurum çocuğu vardır, Finallerde Erzurumlu birinci sırada ama Erzurum sayenizde Altıncı sıradadır... Şimdi hemen emir ver Palandökenide kapattır.

Yorumu oyla      0      0  
Ağlayan Dadaş 10 Ocak 2010 Pazar 23:39

Satın Erzurumu efendiler , satın yiyin Allah doyursun , Erzurum'da Erzuruma ait olan ne varsa verin gitsin , kapatın her yeri değiştirin isimleri , Erzurumlular da göç etsin önemli değil nasılsa yerine gelecek insanlar var hiç önemli değil , Şekeri de satın , bol bol yol yapın , alt geçit üst geçit yapın , kaldırım yapın, makyaj yapın Erzuruma Kış turizmini geliştirin Kayakcılar yaşasın , Erzurum ezilsin , Erzurumspor ezilsin , Sanayimiz bitsin hazır para gelsin helal olsun efendiler...

Yorumu oyla      0      0  
İnsanın değişimi 10 Ocak 2010 Pazar 12:20

Köylerde hırsızı bekçi tutar rahat eder mantalitesi gibi başta sn Cimilli hariç, istisnalar kaideyi bozmaz tüm ömrünü Erzurumsporu kemirerek geçirmişden medet ummak çok yazık dağ fare doğurmuş... kriptomoni bir hastalıktır, medet umulanlardan biri varki, tedavi olmuşolsa bile şahısta tedavinin etkili olması imkansız....

Yorumu oyla      0      0  
sefa 10 Ocak 2010 Pazar 00:33

Ya şu eski başkanlarda ne yüz var arkadaş halen daha toplantılara gidiyorlarya ne diyelim. Hamca Cimilli hariç.

Yorumu oyla      0      0  
cevat kamalı 10 Ocak 2010 Pazar 00:32

benim anlamadığım şey şu, bu takım düştü mü düşmedi mi? Düştü ise neyi kurtaracaklar. Yani bir alt kümede mi sahip çıkalım deniliyor?

Yorumu oyla      0      0  
vedat Yengi 10 Ocak 2010 Pazar 00:31

EDİTÖR: Yorumunuzda Bazı isimlere hakaret ve küfür olduğu için yayınlanmamıştır.

Yorumu oyla      0      0  
bahri konca 10 Ocak 2010 Pazar 00:30

Kadının hareketi dışında bu toplantının hiçbir anlamı olmamıştır. Umalım ki, gerisi gelsin.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CUMARTESİ NELER OLACAK!
Erzurumspor'un içine düştüğü durumu görüşüp değerlendirecek ve bir karara ...
YAZIKLAR OLSUN!
Erzurumsporlu futbolcular maç sonunda “Bizden bu kadar” diye pankart açtılar… ...
TOYDAN SONRA NARA
Kendi saha ve seyircisi önünde oynayan Erzurumspor, Çankırı Belediyespor ...
 
TOKAT ÜSTÜNE TOKAT!
Kendi sahasında karşılaştığı Tokatspor'a yenilmekten kurtulamayan Erzurumspor'da ...
BİZE YİNE HÜSRAN DÜŞTÜ...
Erzurumspor yine aradığını bulamadı. Ofspor, 13. dakikada Hicabi'nin attığı ...
DİBE DEMİR ATTIK
TFF 2. Lig 3. Grup'ta Erzurumspor, Cemal Gürsel’de oynadığı Akçaabat Sebatspor ...
 
HESABIN NAMUSLUSU BUDUR İŞTE...
ERZURUMSPOR’un içinde bulunduğu kötü duruma rağmen, yönetim anlamında ...
KARDEŞ PAYI...
TFF 2. Lig B kategorisinde oynadığı 14’üncü maçında üçüncü kez puan alabilen ...
ERZURUMSPOR'A BAŞKAN BULUNDU!
Erzurumspor’da uzun süren başkan arayışları bitiyor… DADAŞ TV’nin edindiği ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva