Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Ömer Arda Kara Futsal U19 Millî Takımı'nda
Ömer Arda Kara Futsal U19 Millî Takımı'nda
MEB’den yeni bir ilk
MEB’den yeni bir ilk
Gazze’de can kaybı 35 bin 272’ye yükseldi
Gazze’de can kaybı 35 bin 272’ye yükseldi
Kurtulmuş: 'TBMM anayasa yapma yetkisine sahiptir'
Kurtulmuş: 'TBMM anayasa yapma yetkisine sahiptir'
Yılmaz yerel seçim yaklaşımlarını paylaştı
Yılmaz yerel seçim yaklaşımlarını paylaştı
HABERLER>SPOR
28 Aralık 2009 Pazartesi - 01:06

YAZIKLAR OLSUN!

Erzurumsporlu futbolcular maç sonunda “Bizden bu kadar” diye pankart açtılar… Tarihinde hep başa oynayan bir takım olan Erzurumspor son yıllarda adeta küme düşsün diye kaderine terk edildi. Bu durumun sorumlusu ise, başta siyasiler olmak üzere Erzurum’da öncü pozisyon alan bütün kurum ve şahıslar olarak görülüyor!.

YAZIKLAR OLSUN!

SORUMLU BAKAN VE DİĞER SİYASİ HEYET

Konuya ilişkin olarak DADAŞTV’ye açıklamalarda bulunan Erzurumspor taraftarları, “Bir vakitler namağlup olmakla övünürken bugünlerde tek galibiyeti olmadan küme düşüyoruz. Bunun sorumlusu Sağlık bakanı Recep Akdağ ile birlikte iktidar milletvekilleri ve belediye başkanlarıdır” dediler.

 

AŞKALE ÇİMENTO İSTESE TAKIM DÜŞMEZDİ!

Erzurumspor’un çok az bir bütçe ile küme düşmeyebileceğinin altını çizen taraftarlar, “Aşkale Çimento Fabrikası çok kazanmakla, Türkiye’de ilk 500 şirket arasına girmekle övünüyor. Yeri geliyor Trabzonspor’a maddi yardım yapıyor ama Erzurumspor’a gelince kıllarını kıpırdatmıyorlar. Bu mu, Erzurum’un sanayi kuruluşu olmak? Takımımızın küme düşmesinde sorumluluğu olan kurumların başında da bu şirket gelmektedir. Sayelerinde takımımız küme düştü. Bunlarda artık kına yakabilirler.” Değerlendirmesinde bulundular.

 

MAÇ SONRASI ANLAMLI PROTESTO!

Erzurumsporlu futbolcular Trabzon Karadenizspor'a 1-0 yenildi. Maddi sıkıntılar çeken Mavi Beyazlı takımın oyuncuları maç sonunda 'Bizden bu kadar' yazılı pankart açarak, protesto eylemi yaptı.

 

TFF 2. Lig 3. grupta mücadele eden Erzurumspor, evindeki Trabzon Karadenizspor karşılaşmasından 1-0 yenik ayrıldı. Cemal Gürsel Stadı'nda maçın başlama düdüğünün ardından Erzurumsporlu futbolcular yaklaşık 1 dakika yerinde hareketsiz beklerken, Trabzon Karadenizsporlu futbolcular da topu kendi aralarında dolaştırarak destek oldu. Erzurumspor, karşılaşmanın 18. dakikasında da konuk oyuncu Göksu'nun attığı golle yenik duruma düştü. 1-0. Başka gol olmayınca maç bu skorla sona erdi. Ligi son sırada götüren ve uzun süredir maddi sıkıntılar yaşayan Erzurumspor'da futbolcular maç sonunda da ilginç bir protesto gerçekleştirdi. Hakemin bitiş düdüğünü çalmasının ardından sahadan ayrılmayan Mavi Beyazlı oyuncular ve gönüllü yöneticiler, sahaya siyah bir bez üzerinde 'Bizden bu kadar' yazılı pankartla çıktı. Takımlarına sahip çıkılmadığını belirten futbolcular sahada bir süre oturarak yetkilileri protesto etti. Bu sırada bazı taraftarların ağladığı görülürken, futbolcular taraftarla karşılıklı 'Mavi Beyaz' şeklinde tezahüratta bulundu.

 

Erzurumspor'un defterinin kapandığını belirten Mavi Beyazlı futbolcu Mehmet Emin Bakan, "3. lige düştüğünü düşünüyorum. Takıma kimse sahip çıkmıyor." dedi. Ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen Savaş Turan ise, takımı bu hale getirenlerin utanması gerektiğini vurguladı.

 

Golcü futbolcu Aykan Öksüz ise şehrin önde gelenlerinin takıma sahip çıkmadığından yakınarak, "Daha önce benzer bir protesto yaptık ancak sonuç alamadık. Çok üzgünüz." diye konuştu.

 

Gönüllü yöneticilerden Yavuz Şenocak, "Valimizi, belediye başkanımızı, sivil toplum örgütlerini ziyaret ettik ve takımı 18 hafta daha taşıdık. Gördükki Erzurum duyarsızlığını devam ettiriyor. Ben ve gönüllü arkadaşlarım sesleniyoruz: 1 aylık süreç var. Dünyanın sonu değil, takım 3. lige yöneldi ama kurtarılabilir. 2-3 milyon liranın bu takımın tüm sorunları çözülebileceğini haftalardır anlatmaya çalışıyoruz. Artık top valimiz, belediye başkanımız ve diğer sivil toplum kuruluşlarındadır." diye sözlerini tamamladı.

 

ERZURUM(CİHAN)- STAT: Cemal Gürsel

HAKEMLER: Oğuz Kaan Turan , Çetin Demirhan, A. Hamit Çiftsüren

 

ERZURUMSPOR: Salih 5, Samet 5, Savaş 5, Umut 6, Emin 5, Ferhat 5 (Dk. 83 Mühendis), Doğukan 5, Muhammet Emin 6, Rasin 5 (Dk. 87 Resul), Aykan 5, Fatih 5 (Dk. 46 Tugay 6)

 

TRABZON KARADENİZSPOR: Erhan 5, Göksu 6, Serhat 6 (Dk. 64 Ahmet), Gökhan 7, İlkay 6, Mustafa 5, Yasin 6 (Dk. 82 Adem), Erhan 6, Selçuk 6, Kadir 6 (Dk. 75 Sami 6), Utku 5

 

GOL: Dk. 18 Göksu (Trabzon Karadenizspor)

 

SARI KARTLAR: Dk. 55 Gökhan, Dk. 57 Yasin (Trb Karadenizspor)

 
DADAŞLAR ÖZER AYIK'A MİNNETTAR!
 
TEKEL BİNASI KURTULDU!
YORUMLAR
Toplam 17 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ayşe 30 Aralık 2009 Çarşamba 15:04

ben üzüldüm kardeşim ağladı.özellikle meydanlarda yaptıklarına rağmen şekerle karşılananlarla bizim çocuklarımızın psikolojisini düşündüm içim sızladı.Neden niçin orasını bilmem kim yemiş... 2011 ev sahipliği yapacak bir ile bu yapılırmı hadi erzurumlu ölmüş devlet nerede kimi bağrına basıyor.

Yorumu oyla      0      0  
Dursun akcan 30 Aralık 2009 Çarşamba 14:44

iyi hoşta sn inan. bizde bir ata sözü var en hafif deyimiyle kimi kime şikayet edirsen gardaş.. neyse son yazdına aklım yattı adliyeye düşerse kaynağı gösterilmeyen sahte alacaklılar ortaya çıkar orasi doğri ama hemşerim minareyi çalanda kılıfını hazırlamıştır jeral...

Yorumu oyla      0      0  
Ö.Faruk KIZILKAYA 30 Aralık 2009 Çarşamba 11:12

Erzurumlu nine haberleri izlemiş, hava durumunu izlemektedir. Spiker sayar: İstanbul 15, İzmir 17, Antalya 20, Ankara 13, ... Erzurum -5. Nine içlenir, dolukur ve isyan eder: eee Tebi ne olacah, Sahapsız melmeket, -5 de olur - 25'de. Şaka bir tarafa bu yaşananlar sahipsizliğimizin cezası olsa gerek. Pertev Naili Boratav der ki: Borçların en kutsalı VATAN borcudur, ödenmez elbet; ama Bir hakikat var ortada Vatan borçlu kalmıştır ERZURUM'a ve ERZURUMLU'ya...

Yorumu oyla      0      0  
Halis AKTOPRAK 30 Aralık 2009 Çarşamba 10:44

Kınayı topyekün Erzurum halkı yakmalıdır. Siyasete bulaşacağım için bana kızabilirsiniz ama "yiğidi öldür, hakkını yeme" demişler. 6-7 senedir Hükümette olan AKP çuvalla oy alıp bu şehre hiçbir şey verdi. Buna karşılık her fırsatta kötülenen DSP-MHP- ANAP koalisyonu döneminde zorla da olsa 3 sene 1. ligde oynadık. Hükümet o zaman çok daha fazla destek verdi. 98'de tribünlerde yer bulamazdık şimdi 50-60 kişiye maç yapılıyor. Maçlara gidilse bile epey para kazanırdı kulüp.

Yorumu oyla      0      0  
Hüseyin İnan 29 Aralık 2009 Salı 02:00

Spor gn md Mehmet Atalay,Kulübü borç batağına götürenleri bulmak için yarğıya gideriz beyanına, bu sutunda eski yönetici olarak yarğılanmak istediğimi kimsenin Cumhuriyet caddesinde arkamdan bana ve evlatlarıma bunlar Erzurumsporun parasını yedi dedirtmem dedim ama ne sayın Atalay nede Erzurum kamoyu bu konuya sahip çıkmadı, Yargıya gidilseydi,ta baştan sahte alacaklılar feragat etmiş ve bugün Kulup kurtulmuş olacaktı., Meydan okuyuşa cevap vermemin sebeplerinden biride buydu Sayğılarımla

Yorumu oyla      0      0  
28 Aralık 2009 Pazartesi 22:33

Kaç has erzurumlu havaalanı yolunda pankart açacak, milletvekillerine?

Yorumu oyla      0      0  
28 Aralık 2009 Pazartesi 22:31

Fazilet Çığlık'ın eşi Başbakan müşaviri, herkesten çok ona yakışır Erzurumspor için finans kaynakları bulmak!.....büyük projesi belki budur..

Yorumu oyla      0      0  
gani akdağ 28 Aralık 2009 Pazartesi 18:24

Aşkale Çimento bir adamın malı gibi oldu. O ne derse o. Ya erzurumun olacaktı. Şimdi o istemediği için erzurumspora yardım edilmedi. O kim mi? LÜTFÜ YÜCELİK!

Yorumu oyla      0      0  
ufuk Arıkan 28 Aralık 2009 Pazartesi 18:23

Recep Akdağ daha başından dediki ben türkiyenin bakanıyım. öyle ise onun suçu yok. Ona oy verenler bunu istediler.

Yorumu oyla      0      0  
abid 28 Aralık 2009 Pazartesi 18:23

Cemal Polat asıl kınayı yaksın. Takımın asıl anasını ağlatan odur. Ona yazıklar olsun.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TOYDAN SONRA NARA
Kendi saha ve seyircisi önünde oynayan Erzurumspor, Çankırı Belediyespor ...
TOKAT ÜSTÜNE TOKAT!
Kendi sahasında karşılaştığı Tokatspor'a yenilmekten kurtulamayan Erzurumspor'da ...
BİZE YİNE HÜSRAN DÜŞTÜ...
Erzurumspor yine aradığını bulamadı. Ofspor, 13. dakikada Hicabi'nin attığı ...
 
DİBE DEMİR ATTIK
TFF 2. Lig 3. Grup'ta Erzurumspor, Cemal Gürsel’de oynadığı Akçaabat Sebatspor ...
HESABIN NAMUSLUSU BUDUR İŞTE...
ERZURUMSPOR’un içinde bulunduğu kötü duruma rağmen, yönetim anlamında ...
KARDEŞ PAYI...
TFF 2. Lig B kategorisinde oynadığı 14’üncü maçında üçüncü kez puan alabilen ...
 
ERZURUMSPOR'A BAŞKAN BULUNDU!
Erzurumspor’da uzun süren başkan arayışları bitiyor… DADAŞ TV’nin edindiği ...
ERZURUMSPOR YİNE KAYBETTİ..
Az sayıda taraftarın izlediği maçta kısa süreli gerginlik yaşandı. Polis, ...
ERZURUMSPOR İÇİN TEK ÇÖZÜM VAR!
Erzurumspor’un içinde bulunduğu hazin durumla ilgili eski Gençlik ve Spor ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva