Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Aydemir: 'Başbağlar katliamını unutmayacağız'
Aydemir: 'Başbağlar katliamını unutmayacağız'
TÜED seçime gitti
TÜED seçime gitti
Erzurum’da 3 bin 979 araç devredildi
Erzurum’da 3 bin 979 araç devredildi
Sefa Akgün ve Mustafa Akbaş 'Erzurumspor' dedi
Sefa Akgün ve Mustafa Akbaş 'Erzurumspor' dedi
Bolat’tan girişimciliğe destek müjdesi
Bolat’tan girişimciliğe destek müjdesi
HABERLER>SÄ°YASET
28 Şubat 2011 Pazartesi - 07:23

Kılıç'ın gündeminde MHP vardı

AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, partisinin İl Danışma Meclis Toplantısı'nda yaptığı konuşmada MHP'nin Erzurum’da oy aldığı seçmene anlatacak bir şeyi olmadığını söyledi.

Kılıç ın gündeminde MHP vardı

MHP'nin Ergenekon soruşturmasında yargılanan bazı kişileri milletvekili yapacağı yönünde açıklamaları olduğunu belirten Kılıç,  "Erzurumlular olarak burada MHP’li kardeşlerimizi tanıyoruz. Bunların hiçbiri darbecilere prim verecek insanlar değil. Referandumda söyledik. CHP ile birlikte hareket ederek bu ülkeye vereceği hiçbir şey yoktur. Ülkenin ümidi yine AK Parti’dir." dedi.
MHP’YE ELEŞTİRİ
Murat Kılıç, 2001 yılında 31 milyar dolar olan ihracatın bugün 115 milyar dolara ulaştığını belirten Kılıç, merkez bankasındaki döviz rezervinin de 22 milyar dolardan 82.6 milyar dolara çıktığını vurguladı. Her alanda 3-4 kat gelişme kaydedildiğini ifade eden Kılıç, CHP ve MHP’yi eleştirdi. MHP’nin Ergenekon Terör Örgütü davasından yargılananları bazı kişileri milletvekili yapama durumu olduğunu dile getiren Kılıç, şunları söyledi: "İsmet İnönü 1960 ve 1989’da askeri darbeyi meşru gören açıklamaları var. Deniz Baykal’ın da 2008’de askeri darbeyle ilgili açıklaması var. Bugün Kılıçdaroğlu da darbe yapılabileceği mantığıyla açıklamaları var. CHP halkın desteğiyle iktidara gelemeyeceğini biliyor. Ama MHP Erzurum’da oy aldığı seçmene anlatacak bir şeyi yoktur. Şu an tek başına yaptığı açıklama bile bizi derinden etkiliyor. Ergenekon’dan yargılanan generalleri milletvekili edeceğini açıklıyor. Erzurumlular olarak burada MHP’li kardeşlerimizi tanıyoruz, arkadaşlarımız var. Bunların hiçbiri darbecilere prim verecek insanlar değil. Referandumda söyledik. CHP ile birlikte hareket ederek bu ülkeye vereceği hiçbir şey yoktur. Ülkenin ümidi yine AK Parti’dir."
 
 

 
MHP'den yeni yaklaşım
 
Esnaf nakit sıkıntısı çekiyor
YORUMLAR
Toplam 32 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Sabri 7 Mart 2011 Pazartesi 01:10

İzmirde AKP kazanması lazım arkadaşlar CHP yönetimi artık yeterli değil, Şehir iyi durumda değil,bu iş çok ciddi bir iş oldu gerçekten, MHP den ümidim yok AKP alması gerekiyor bu şehir iyi durumda değil anormal bir Göç var ve İstanbul kadar büyüyor süratle en kısa zamanda hükümetin el atması gerekiyor aşırı göç ve kalabalığı kaldırmayacak yoksa bu şehir.Erzurumun en uzak ilçesi İzmir - Kemalpaşa ilçesinden selamlar sevgiler , bu ilçenin yarıdan çoğu erzurumlu bence :)) bekleriz efendim.

Yorumu oyla      0      0  
izmirden Dadaş mahmut 6 Mart 2011 Pazar 19:00

lütfen dadaslar çok önemli !! gereksiz tartışmaları bırakın egeden herkese selam AKP'yi izmirde destekleyelim lütfen aslında particilik olsun istemeyiz burada çok sayıda dadaş gibi Mhp ye de yakınız ancak Ak Partinin artık izmirde kazanması lazım on binlerce dadaşın desteklemesi lazım izmiri almamız lazım saygılar.

Yorumu oyla      0      0  
KILIÇ A 6 Mart 2011 Pazar 13:54

SİZİN ERGENEKONCU DEDİĞİNİZ GENERAL TERÖR ÜN KÖKÜNÜ KAZIMAK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPAN VE APO YU TÜRKİYE YE GETİREN ADAM SENİN GİBİ DEVLETİ SOYAN KİŞİ DEĞİL ONLAR ASIL KAHRAMAN SİZ LEŞ KARGALAR LÜTFEN BAŞKALARININ NE YAPTIĞI DEĞİL SİZİN AMACININ YOLSUZLUKLARINIZ GÜNDEEME GELDİMİ HEMEN MHP YE SALDIRIN HIRSIZLIKLARIN ELBET BİGÜN HESABI SORULUR KİMSE SORAMAZSA ALLAH SİZE BİR GÜN SORAR

Yorumu oyla      0      0  
ali kurt 5 Mart 2011 Cumartesi 18:38

sayın kılıcı tebrik ediyorum.kimin erkek kimin ürkek oldugunuda milletimin takdirine bırakıyorum.saygılar.

Yorumu oyla      0      0  
Nafiz - Elbette MHP olacak 5 Mart 2011 Cumartesi 15:48

Tabiki gündemde Mhp olacak başka sermayeleri yokki çok acı birşey halbuki gündemlerinde erzurum sanayisi erzurum fabrikaları üretim rekorları fabrikalar ve dünya çapında anlaşmalar iş anlaşmaları protokoller olmalıydı ama nerdeee Mhp ile uğraşıp Oy almak ve milletin bütün duygularını iliklerine kadar sömürmek varken hazıra konmak varken başka gündemlere ne gerek varki.

Yorumu oyla      0      0  
Sayın Kılıç 5 Mart 2011 Cumartesi 11:14

Pastanelerinizi dolduranlara bi bakın?Onlar Akpartili mi?Sizin borç içinde yüzdüğünüzü ve çalıştırdığınız elemanlar üzerine krediler çektiğinizi söyledi bir ERGİAD üyesi.Doğruluğunu bilemem ancak,o makamda boşuna oturmadığınız belli.Ülkücülere,MHP'lilere taş atmakla kendi bindiğin dalı kesiyorsun.Bazı konularda elbette AKPARTİ nin,bazı konularda başka partilerin önergeleri desteklenir.Çünkü düğru bir tanedir.Siz MHP ye laf atacağınıza kendinize bakın.Kelin ilacı olsa önce kendine vurur...!

Yorumu oyla      0      0  
Ünal Dadaş Ege 4 Mart 2011 Cuma 19:16

Terörün nasıl bitirildiğini yıllarca Dağlarda çakal eşkıya aramış anası ağlamış,PKK'lı köpekleri avlamak için hayatını feda etmiş komutanlarımıza soracaksın onlar sana herşeyi gerçeğini anlatır,arada üç beş kendini bilmez elbette olmuştur onlar zaten ayıklanıyor,hayal aleminde yaşıyorsunuz,oyların verdiği rehavet ve zafer duygusu bu kendiniz gibi olmayan ve sizin gibi düşünmeyenlerin işi çok zor,eziyorsunuz iftira ve çamur atıyorsunuz.Ha bu arada PKK mecliste haberin vardır herhalde !! değilmi ?

Yorumu oyla      0      0  
palandöken 4 Mart 2011 Cuma 16:31

pkklı itleri kırmızı halıyla karşılayanlar,yüksekovada linç edilen polisler,cinayet zanlısını almaya giden polislere fırlatılan bıçaklar ayaklanmalar,hırsıza avukat, mazluma tokat Olimpiyatlarda yolsuzluk,asker düşmanlığı pkkyı hoşgörme.Riyakar toplum olduğumuz Rahmetli Erbakan'ın cenazesinde daha belirgin olarak ortaya çıktı.

Yorumu oyla      0      0  
Ünal Egeye 4 Mart 2011 Cuma 13:44

Merhaba terörü nasıl bitirdiniz gördük (!) ya kardeşim hangi hükümet zamanında teröre yardım eden bu ordu içindeki şerefsizler gün yüzüne çıktı _? heronlarla yapılan gözetlemeleri birilerinin ötrbas ettiklerini kim ortaya cıkardı ? tabi şimdi size sorsak onlara sahip çıkarsızınız .. onlar orduda görev yapmış kahraman subaylarımız dersiniz teroristeleri çoban zanneden zihniyetle ne farkınız var ...

Yorumu oyla      0      0  
Ünal Ege 4 Mart 2011 Cuma 01:18

MHP'ye Vura vura hakaret ederek halkın duygularını sömürerek buralara getirdiniz ülkeyi,PKK'yı canla başla bitiren susturan MHP'yi suçluyorsunuz şimdi Allahtan korkun be, sizin gitme zamanınız gelmedi mi acaba merak ediyorum? Hele Erzurum bu hale nasıl geldi Sanayi Sıfır, Üretim sıfır ve bunlara rağmen sizi Erzurumda seçerlerse söylenecek artık hiçbirşey kalmamış demektir geçmişler olsun demekten başka çaremiz yok, Nice Ülkücülerimiz de ağız değiştirmiş yön değiştirmiş şaşkınım izliyorum sadece.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP'den yeni yaklaşım
Milliyetçi Hareket Partisi 2011 seçim Beyannamesi hakkında Erzurum'daki ...
AK Parti seçime yoğunlaştı
AK Parti İl Başkanlığı Danışma Kurulu; milletvekilleri, belediye başkanları ...
'Eserleriyle Yaşayacak'
TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Necmettin ...
 
Saadet, yerini yasa terketti
Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın ölüm haberi, Saadet Partilileri yasa boğdu.
Erbakan'a HAS Yas..
Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın ölüm haberi uzun ...
Türk Siyasetinin rengi soldu
Güven Hastanesinde bir süredir tedavi gören, dün gece rutin tedavi için ...
 
HAS Parti'den Baro çıkarması
HAS Parti Erzurum İl Başkanı Teoman Kümbet, beraberinde Genel Başkan Başdanışmanı ...
AK Partili kadınlar seçime yoğunlaştı
AK Parti Erzurum Kadın Kolları Yönetim kurulu üyeleri yaklaşan seçim öncesi ...
Hem siyaset, hem hizmet..
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, mahalle statüsündeki köylerde halk toplantılarına başladı.
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva