Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Erzurumspor deplasmanda galibiyet arayacak
Erzurumspor deplasmanda galibiyet arayacak
Gazze'de can kaybı 34 bin 622'ye yükseldi
Gazze'de can kaybı 34 bin 622'ye yükseldi
Tekin: 'Öğretmenlerin yüzde 80'i son 20 yılda atandı'
Tekin: 'Öğretmenlerin yüzde 80'i son 20 yılda atandı'
Yumaklı’dan ‘Orman Benim’ projesi açıklaması
Yumaklı’dan ‘Orman Benim’ projesi açıklaması
Erdoğan’a anlamlı hediye: ‘One Minute’ hattı
Erdoğan’a anlamlı hediye: ‘One Minute’ hattı
HABERLER>GÜNDEM
12 Eylül 2010 Pazar - 20:43

MHP Kaybetti

Ülke genelinde olduğu gibi Erzurum'da da MHP seçmeninin önemli bir kısmını EVET cephesine kaptırdı. Son seçimlerde %21 oy alan MHP, Hayır oylarının tamamını alsa bile %12'lere kadar düşmüş oluyor!

MHP Kaybetti

 
Tarihi zafer
 
Murat Kılıç teşekkür turunda...
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
fani 17 Eylül 2010 Cuma 23:08

Sn Editör, öyle bir cizemli hale getirmişsinizki bende şaşırdım iftiramı atıyorum diye, yorum yazma spontone gelişen bir duygu selidir en azından benim için tabii ki kısmende olsa yorumumu hatırlıyorum, üzüntüm konuyu böyle aksettirmeniz,siyasetten para kanmaktan Allah'a sığınırım üzüntüm 30 yıl peşinden koştuğum partinin bu gün kimlerin yönettiğini yazmaktı, ismimi ve tlf numu istemeniz ve afişe etmeniz manidar,söz Erzurum'a gelince Selahattin abiyi ziyaret edip bu konuyu hatırlatacağım...

Yorumu oyla      0      0  
Pasinli'ye 16 Eylül 2010 Perşembe 21:09

Sayın Pasinli, analizinizde mantık hasatı var, güneydoğu'da boykot etmeyip sandığa giderek EVET diyenler BDP'yi boykot ettiği için EVET dedi. PKK'lılarla beraber olmaları sözkonusu olabilir mi onların.

Yorumu oyla      0      0  
Pasinli 16 Eylül 2010 Perşembe 10:07

Arkadaşlar mazeret yenilenlerin yegane tesellisidir. Burada Akp'liler MHP'ye CHP'nin peşinde vagon olmakla suçluyorlar ya şunu ben soruyorum onlara Güneydoğu'da sandığı boykot etmeyen giden kürt kökenli vatandaşlar Hayır oyu vermedi Evet oyu verdi. AKP'de PKK'lılarla mı beraber oldu. bu seçimde Evetçililer Hayırcıları vatan hayini olarak gördü. Hayırcılarda Evetçileri vatan hayini gördü. Peki şimdi ben size şunu demek istiyorum BDP sandığa gitmedi o zaman en büyük vatan sever onlar mı?

Yorumu oyla      0      0  
fani 15 Eylül 2010 Çarşamba 22:34

EDİTÖR: Bu iddilaranızı yayınlamamız için açık isminizi bir de kayıtlı telefonunuzu yazın... Her türlü hukuki karşılığına göğüs gerip yayınlamaya söz veriyoruz.

Yorumu oyla      0      0  
babacan'a... 15 Eylül 2010 Çarşamba 16:13

millete proje ve fikir sunamayanların başvurdukları yöntem bellidir: öcü göstermek. "türkiye tehdit altında, ulus devlet felsefesi yok oluyor, devleti parçalayacaklar" gibi soyut korkular üretmenin modası geçti, bu safsatalara millet inansaydı referandumda EVET çıkmazdı. "Din odaklı düşünmekten vazgeçip devlet odaklı düşünmek" size mübarek olsun babacan! Sizin devletiniz Hobbes'in Levhiatanı'ndan daha şefkatli olamaz. İslam'dan arındırılmış Türklük düşüncesi ha!! Vay be!

Yorumu oyla      0      0  
babacan 15 Eylül 2010 Çarşamba 14:06

ee f tipi yapılanmanın yalanlarına kanarsanız olacağı bu. bakın çok değerli dadaş kardeşlerim, türkiye'nin gerçekten ulus devlet yapısı, kuruluş felsefesi ve üniter yapısı tehdit ve tehlike altında. bu gidişle adamlar devleti parçalayıp, kürdistanı kurucaklar, onun içindir ki, biraz din odaklı düşünmekten vazgeçip, devlet merkezli düşünme, türk merkezli düşünmeye bakın. selamlar saygılar.

Yorumu oyla      0      0  
Oğuzhan'a... 14 Eylül 2010 Salı 13:39

SEvgili Oğuzhan, milletin % 58'inin verdiği karar neticesinde kendi zayıflığını ve başarısızlığını gizlemek için "“13 Eylül itibariyleTürkiyeiçin karanlık bir dönem başlamıştır” sözünü söyleyen liderinizle aynı kafadasınız. Böyle giderse barajın altında kalıp, "sadakat" ve "hamaset" naraları atmaya devam edersiniz, bu çok açık belli. Zira "bu hal neyi nesi" diye bir sorgulamaya cesaretiniz yok... Siz bilirsiniz, buyurun sonsuza kadar liderinizi ve partinizi aklayın, paklayın...

Yorumu oyla      0      0  
PALANDÖKEN 14 Eylül 2010 Salı 12:14

Bu kadar açık hırsızlıklara rağmen, AKP yüzde 58 oy alıyorsa, yaşasın Hırsızlar, Yaşasın bu hırsızları bağrına basan örtbas eden medya diye, takdir etmekten başka ne yapabiliriz. Yürüyün hırsızlar kim tutar sizi..Bu kadar aleni, fesupanallah dedirten yalanlara rağmen büyük kitleler yine size oy veriyorsa,bu ülkede hiç aç kalmazsınız, talihiniz sonsuza kadar açık olsun. ALINTIDIR

Yorumu oyla      0      0  
OĞUZHAN 14 Eylül 2010 Salı 10:58

BEN MURAT KARDEŞİMİN DÜŞÜNCELERİNE KATILMIYORUM ÜLKÜCÜNÜN GERÇEĞİ SURETİ OLMAZ ÜLKÜCÜ ESKİMEZ ADRES TEK TİR, BU TABLONUN SEBEBİ ERZURUMDAKİ EKONOMİK SIKINTILARA ESNAFIN ZOR DURUMUNA RAĞMEN HALKIN DİNİ DUYGULARININ SÖMÜRÜLEREK TÜM AKP SİYASETİNİN BUNUZ ÜZERİNDE İSTİSMAR POLİTİKASI ÜRETMESİ SONUCU VE ÜLKÜCÜ GÖRÜNÜMLÜ TÜRKÜCÜLERİN PARTİLERİNİ YARI YOLDA BIRAKIP AYRILIKÇI KARANLIK PARTİ SAFLARINA KATILMASI VE BUNLARIN KENDİLERİNİ YARGIDAN KURTARMA ÇABASINA ÇANAK TUTMALRIDIR. SAYGILARIMLA.

Yorumu oyla      0      0  
Murat 13 Eylül 2010 Pazartesi 08:17

Bu sonuçlar MHP'nin resmen bittiğinin belgesidir. Marksist, Leninist yapılarla aynı kulvarda görünmenin basiretsizliğine bu millet böyle tokat vurur işte. Hala gerçek ülkücüler bu yönetimin peşinden gidecek mi? Bunların ülkücülüğünü sorgulamayacak mı? Erzurum'u ne hale getirdiniz, hiç yüzünüz kızarmıyor mu?

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
EGC'den anlamlı mesaj
Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Sabuncuoğlu, ...
Operasyon!
Erzurum'da, üzerinde 63 sahte 50 TL ele geçirilen kişi, adliyeye sevk ...
9 PKK'lı öldürüldü
Hakkari Aksu köyü kırsalında çıkan çatışmada 9 PKK'linin ölü olarak ele ...
 
"Siyaset sorunları çözmüyor"
Cumhurbaşkanı Gül: Maalesef siyasette sorunları çözmek yerine kullanma eğilimi var.
Mehmetçik Vakfı Şehitler için Mevlit Okuttu
Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı, Şehit Olan ya da Herhangi Bir ...
Mahkeme tutuklama kararı verdi
Sabah saatlerinde Emniyet müdürcülüğü Organize Suçlar Şubesi tarafından ...
 
Milli Eğitim Müdürü Adliyeye Sevk Edildi
'Resmi Evrakta Sahtecilik' İddiasıyla Makamında Gözaltına Alınan Erzurum ...
Avrasya ödüllendirdi
Avrasya Yayın Grubunca bu yıl ilki düzenlenen 'Hizmet Anısı Ödülü'ne layık ...
Tank Namluları Millete Dönmeyecek
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, 12 Eylül 1980 Günü Tanklarla Uyandıklarını ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva