KANAL25
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Sağlık çalışanlarından Gazze yürüyüşü
Sağlık çalışanlarından Gazze yürüyüşü
Emniyet Müdürlüğü öğrencileri bilgilendirdi
Emniyet Müdürlüğü öğrencileri bilgilendirdi
Oltu Devlet Hastanesi güncelleştiriliyor
Oltu Devlet Hastanesi güncelleştiriliyor
Erdoğan ailesi yasta
Erdoğan ailesi yasta
Trendyol 1. Lig: Bandırmaspor: 2 - MKE Ankaragücü: 0
Trendyol 1. Lig: Bandırmaspor: 2 - MKE Ankaragücü: 0
HABERLER>SÄ°YASET
9 Mayıs 2011 Pazartesi - 08:05

MUSİAD sert çıktı

MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı A. Mustafa Güvenli, “Türkiye’de sağlık hizmetlerinin yüksek kalite standartlarına kavuşturulmasında çok büyük rolü ve emeği olan Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Erzurum’un yüzünü ak etmekle kalmamış; yöneticilik anlayışı, azmi ve başarısıyla da, her kesimin takdirine mazhar olmuştur” dedi.

MUSİAD sert çıktı

MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı A. Mustafa Güvenli, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’ın isminin, son günlerde asılsız bir takım iddialarla gündeme getirilmek istenmesine sert tepki gösterdi. Türkiye’de sağlık hizmetlerinin yüksek kalite standartlarına kavuşturulmasında çok büyük bir rolü bulunan Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın, görevinin hakkını layıkıyla teslim etmiş bir yönetici olduğunu vurgulayan Güvenli, “Sağlık Bakanımız Sayın Recep Akdağ, sadece Erzurum için değil, Türkiye için de büyük bir şans olarak kabul edilmektedir. İlkeli duruşu, yöneticilik ve siyasi ahlak anlayışıyla toplumun her kesiminden kabul görmüş ve partiler üstü desteklerin muhatabı olmuş bir bakanın ismini, asılsız bir takım iddia ve iftiralarla gündeme taşımaya çalışmak; zayıflıktır, basitliktir.” diye konuştu. Akdağ’ın, Refik Saydam’dan sonra Cumhuriyet tarihi boyunca görevde en uzun süreyle kalan ikinci Sağlık Bakanı olduğuna dikkati çeken MÜSİAD Şube Başkanı Mustafa Güvenli, bu detayın bile Bakan Akdağ’ın kalite farkını ortaya koymaya yettiğini kaydetti.
AKDAĞ HİZMET VE DEVLET ADAMI
Sağlıkta dönüşüm adı altında birbiri ardına gerçekleştirilen çağdaş atılımların tartışmasız tek mimarının Sağlık Bakanı Akdağ olduğunun herkesçe bilindiğini dile getiren MÜSİAD Şube Başkanı Güvenli, “Sayın Bakanımız, ‘Türkiye’nin Bakanı’ olarak üzerine düşen sorumluluğu layıkıyla yerine getirmekle birlikte, aynı zamanda hükümetin Erzurum’a bakan yüzü ve uzanan eli de olmuştur. Bugün Erzurum’dan ‘bölgenin sağlık merkezi’ diye bahsedebiliyorsak, bunda kuşkusuz Sağlık Bakanımız Recep Akdağ’ın katkısı büyüktür. Bununla birlikte Merkezi Hastane Randevu Sistemi (MHRS) sayesinde Erzurum’da bini aşkın gencimiz iş sahibi olmuş, bunun yolunu açan kişi de, yine Sağlık Bakanımız Recep Akdağ olmuştur. Son olarak ‘Sağlık Kampüsü’ projesiyle, Erzurum’u trilyonlarca liralık devasa bir yatırıma kavuşturmanın hazırlıklarını başlatmış olan Sağlık Bakanımız Sayın Recep Akdağ, ülke geneline yönelik hizmetleriyle de, gönüllerdeki yerini almış, adeta baş tacı edilmiştir.” şeklinde konuştu.
KAMU VİCDANI VURGUSU
Başarıları saymakla bitmeyecek bir bakanın, asılsız bir takım ‘iftira’ ve ‘karalama’ kampanyalarına muhatap seçilmiş olmasının kesinlikle kabullenilemeyeceğini vurgulayan MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Güvenli, bu tür girişimlerin, kamu vicdanını da derinden yaralayacağının bilinmesi gerektiğini kaydetti.
Başkan Güvenli, Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın, Cumhuriyet tarihinin en başarılı devlet adamlarından birisi olarak hafızalardaki yerini şimdiden aldığını vurgulayarak, “Bu gerçeği görmeyerek iftiralara başvurmak, güneşi balçıkla sıvamaya çalışmaktan başka bir şey değildir. Bu tür girişimlerin sahiplerinin havale edilecekleri yer ise, ancak ve ancak maşeri vicdandır.” dedi.

 
Kış Turizmi mercek altında
 
Cezagücü rakip tanımadı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aksak seçim gezilerini sürdürüyor
AK Parti Milletvekili Muhyettin Aksak Erzurum’un Hınıs ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürdü.
'Karaçoban Kutlu bir Durak'
AK Parti Milletvekili adayı Aydemir, Karaçoban’da gezi ve incelemelerde ...
CHP adaylarından İspir çıkarması
Cumhuriyet Halk Partisi birinci sıra milletvekili adayı Ahmet Palandöken ...
 
Kurtulmuş'tan Erzurum övgüsü
HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Erzurum Palandöken Eğitim Kültür ...
Çığlık'tan Oltu ziyareti
Ak Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, Oltu İlçesi’nde seçim çalışmalarını sürdürdü.
Meclis tarımsal desteklere yoğunlaştı
Erzurum İl Genel Meclisi Üyesi Emrullah Akpunar, Erzurum’da sulama birliklerinin ...
 
'Akdağ bir Erzurum Markası'
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’a, toplumun her kesiminden olduğu ...
Aydemir'den 'Palandöken Buluşması'
Ak Parti iktidarının Cumhuriyet tarihinin en iyi hükümeti olduğunu belirten ...
Çığlık'tan Palandöken çıkarması
Ak Parti Erzurum Milletvekili ve Adayı Fazilet Dağcı Çığlık ile parti ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva