KANAL25
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 5 - Yeni Malatyaspor: 1
Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 5 - Yeni Malatyaspor: 1
Atatürk Üniversitesi yeni döneme hazır
Atatürk Üniversitesi yeni döneme hazır
Yerlikaya 8 aylık operasyon verilerini paylaştı
Yerlikaya 8 aylık operasyon verilerini paylaştı
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
HABERLER>SÄ°YASET
9 Aralık 2009 Çarşamba - 11:50

OSMAN DURMUŞ NE DİYOR YAAAA..

MHP'li Durmuş Sağlık Bakanı Akdağ'la ilgili öyle iddialı laflar etti ki, yenilir yutulur gibi değil. Başbakan'ın bile Akdağ'ı görevden alamayacağını söyleyen Durmuş, "İlaç kartellerinin adamı" nitelemesinde bulundu.

OSMAN DURMUŞ NE DİYOR YAAAA..

TBMM Genel Kurulu’nda eczacı ve eczanelerin sorunları hakkında konuşan MHP Kırıkkale Milletvekili Osman Durmuş, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın Sağlık Bakanı Recep Akdap’ı görevden alamayacağını öne sürdü. Durmuş, şöyle konuştu: “Bugün Türkiye için elzem olan grip aşısının durumunu görüyorsunuz. Her gün ölü reklamı yapıyor Sağlık Bakanı. Niçin? Arkasında ilaç kartelleri var. Adamı bağırttırırlar, söylettirirler. Sayın Başesgioğlu uluslararası karteller tarafından görevden uzaklaştırıldı. Daha sonra Sayın Çelik bakan oldu. Tasarruf yapmak istedi, o da gitti. Sayın Tayyip Erdoğan, Sayın Recep Akdağ’ı görevden alabilir mi? Alamaz. Niçin? İlaç kartellerinin rahatı bozulur. Türkiye’de zincir eczaneler kurulacak ve para uluslararası sermaye gruplarına gidecek. Türkiye, bir sömürge olarak, bu hizmeti Recep Akdağ marifetiyle yapacak. Eyalet valisi odur. Tayyip Erdoğan’ın ona gücü yetmez. Almaya kalksın, görün hükümetin düşeceği durumu.”

 
POLİSTEN GEREKSİZ SERTLİK!
 
SAĞLIK'TA FİYASKO!
YORUMLAR
Toplam 16 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ilhan 21 Ocak 2010 Perşembe 16:21

ya tabi şimdi at tut bakalım osman durmuş beyyy senin zamanında eczacılar küpür calıp devleti dolandırırlardı şimdi eczaneler çok ii yapıyor hasta parası yok nasıl alsın güvencesi yok ilaç evt çok pahalı fiyatlar tavana vurmuş fakir fukara ekmek alamıyor ilaç en azı 50 başlıyor bence çok ii yapıyor bu dam salagın tek osman durmuş bey şimdi 18 yaşına kadar ilaç alıyor devletten sizin zamanınızda neden yoktu calacak çırpacak şimdi adam yok evt ak parti kötü olabilir ama yaptırıkları salık konusu

Yorumu oyla      0      0  
14 Aralık 2009 Pazartesi 18:23

Ölenlerin sayısı 415'e yükseldi Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıkalamada domuz gribinden ölenlerin sayısının 415'e yükseldiği bildirildi. Yazı Boyutu 10 12 14 16 Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıkalamada domuz gribinden ölenlerin sayısının 415'e yükseldiği bildirildi. Son 4 günde 62 kişi öldü. 14.12.2009 18:07:02 siz siyaset yapın ben erzurumlu akdağın tırnağını durmuşa değişmem hemşerim benim onun için erzurumdan birşey cıkmıyor çıkanı biz yere vuruyoruz.çokayıp

Yorumu oyla      0      0  
meyve veren ağaç misali 14 Aralık 2009 Pazartesi 16:43

bu dadaş tv yı kımın ne amaçla kurduduğu belli... türkiyeye mal olmuş bir bakanı ancak art nıyetiı ınsanlar yada gruplar eleştirebilir çünkü amaç ve niyet bellidir.gerçeklerı görür ve duyarlar ama amaçları karalamak olduğu için gerçekleri söyleyemezler en kötüsü söylemekten korkarlar...bazılarının başarısı bazılarının başarısızliğina neden olur.am bılmelilerkı bu nedenden dolayı hep basarısız olacaklarsdır...kısacası MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR... UNUTMAYALIM HER TAŞLANAN MEYVEDE AĞAÇTAN DÜŞMEZ..

Yorumu oyla      0      0  
BayDadaş 13 Aralık 2009 Pazar 05:30

Sayın Osman Durmuş bu memleketin görüp görebileceği en dürüst ve en delikanlı insanlardan biridir , onun gibi sağlam politikacı da zor bulunur eleştirirken mantıklı eleştirin !

Yorumu oyla      0      0  
Selami 13 Aralık 2009 Pazar 00:25

Sayın Osman çakır İspir'de Recep Akdağ'ı mağlup etmiştir. Daha doğrusu İspir halkı Recep Akdağ'a ders vermiştir. Bir seçim önce kendi adayını dayatan AKP ve Recep Akdağ ikinci seçimde Osman Çakır'a yalvarmıştır. Bu ispir halkının zaferidir.

Yorumu oyla      0      0  
adem 12 Aralık 2009 Cumartesi 15:23

yıl 2006 yer polat otel,ispir ilçe teşkilatı ve başkanı recep akdağla ispiri konuşurken ozaman bağımsız belediye başkanı olan osman çakırın akp ye geçmesi için çalışmaların yapıldığı olumsuz olmasını gerektiren davranışların olduğunu dile getiren recep akdağ ispir akp ilçe başkanını dizine vurarak başkan osman çakır,bana çirkin konuşmadımı osman çakır,başbakana çirkin konuşmadımı osman çakır,kadın kolları başkanı darp ettirmedimi diyen recep akdağ neden2009 da osman çakıra sahip çıkt

Yorumu oyla      0      0  
fani 11 Aralık 2009 Cuma 20:59

Recep Akdağı enaniyetinden eleştirelim yerden yere vuralım, ama dürüstlüğünü eleştirmek hele hele halefi eski bakanın haddine değildir, ki yedi sulalesini bakanlık müteahhidi yapmıştır temizlik şirketlerine bakmak yeterlidir, Erzurum'a hizmet olarak yaptırdığı Hastahaneler mükemmeldir yönetim ve atamaları ise aynı aranda rezalettir. Akdağ bu yönden memkeketine karşı duyarsızdır hatta suçludur Bakanlıkta Erzurumlu gariptir...

Yorumu oyla      0      0  
Murathan 11 Aralık 2009 Cuma 15:01

Recep Akdağ'la Osman Durmuş'u aynı kefeye koymak Recep Akdağ'a haksızlık olur.Hem işini iyi yapıyor hem de dadaş.Yetmez mi?

Yorumu oyla      0      0  
Hakkı 9 Aralık 2009 Çarşamba 20:27

Evet Bakan Erzurumlu diye sahiplenilmeli mi? Ama Bakanın kendisi hepimizin gözüne baka baka ben Erzurumun bakanı değilim demedi mi? Ayrıca size bir soru Eczaneler isyan ederken neden o koca firmaların sesi çıkmıyor hiç düşündünüz mü?

Yorumu oyla      0      0  
ZIYA 9 Aralık 2009 Çarşamba 18:50

BAKIN KARDESIM OSMAN DURMUS KAFAYI YEMIS ONUDA BAKANLIGINA GORDUK TARIHE ISKENCECII BAKAN OLARAK GECTI BIR HASTEN E ZIYARETINDE KALORUFER COK YANIYOR DIYE DOKTORUN ELINI 5 DK DAN FAZLA ISINAN PETEKLERE TUTURDU ADAM KAFAYI YEMIS ORTALIGI KARISTIRMAYA KAFASII CALISIR ALLAH ASKINA INAN MAYIN BU OSMAN DURMUSA SUNU BILMELI ARTIK ESKI KAFALAR CEKILMELI SIYASETTEN 50 YIL ONCEKI SIYASI YAKLASIM TARZII VARR MANTIKLI OLSUN

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İKİ BAŞKAN KAPIŞTI!
AK Parti İl başkanı Murat Kılıç’ın basın toplantısına dile getirdikleri, ...
ARA Kİ MUHALİF SES BULASIN!
MHP Yakutiye İlçe Başkanı Muhittin Çapadağ, hükümetin orya koyduğu demokratik ...
PALANDÖKEN’E ATAMA HAZIR!
İbrahim Küçükoğlu’nun istifa ettirilmesi üzerine boş kalan AK Parti Palandöken ...
 
KÜÇÜKOĞLU İSTİFA ETTİRİLDİ....
AK Parti’de beklenen gelişme gerçekleşti… Partinin kuruluşundan beri partiye ...
HALKI KANDIRMAYIN!
“Ötekileştirmek” sözü çok afili çok fiyakalı geliyor sayın milletvekiline. ...
MİLLET KÖSE'Yİ MUMLA ARIYOR!
Erzurum’da giderek artan biçimde eskiye özlem dile getiriliyor. Özellikle ...
 
DEMOKRASİ BUYSA...
İl Genel Meclisi Başkanlığına aday olan, meclisin en tecrübeli ve sevilen ...
KÜÇÜKOĞLU'NUN AKİBETİ DE BU OLACAKTI.
AK Parti’de parti içi demokrasi adına eşine az rastlanır örnek bir gelişme ...
AKDAĞ İNANDIRICI OLAMADI...
Sağlık Recep Akdağ’ın açılım sürecini anlatmak üzere geldiği Erzurum’da ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva