Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
5’inci Bölge Teşvik verileri açıklandı
5’inci Bölge Teşvik verileri açıklandı
Erzurum’dan ihracatta sektörel rekabet arttı
Erzurum’dan ihracatta sektörel rekabet arttı
81 ilaç geri ödeme listesine alındı
81 ilaç geri ödeme listesine alındı
TESK’ten Perakende Yasası çağrısı
TESK’ten Perakende Yasası çağrısı
Erzurumspor deplasmanda galibiyet arayacak
Erzurumspor deplasmanda galibiyet arayacak
HABERLER>SÄ°YASET
7 Aralık 2009 Pazartesi - 02:51

İKİ BAŞKAN KAPIŞTI!

AK Parti İl başkanı Murat Kılıç’ın basın toplantısına dile getirdikleri, Büyükşehir belediye başkanı ile aralarını fena halde açtı. DADAŞTV’ye ulaşan bilgilere göre, ikili arasında ciddi bir tartışma yaşandı.

İKİ BAŞKAN KAPIŞTI!

İl Başkanı'nın basın toplantısında “Suyun problem olduğunu herkes biliyor” açıklamasına fena halde sinirlenen Küçükler'in İl Başkanını arayıp, “Sen bu işlerden anlamazsın” diyerek tepki göstermesine Kılıç'ın da aynı tonda cevap verdiği ve aralarında tamir sınırlarını aşan bir tartışma yaşandığı bilgisine ulaşıldı.

 

Tartışmanın fitilini ateşleyen açıklamaları hatırlayalım...

 

SU PROBLEMLİ

Basın toplantısının soru cevap kısmında, “Erzurum’un su probleminin ozonlama sisteminin tamamlanmasıyla tamamen ortadan kalkacağına işaret eden İl Başkanı Kılıç “Suyun problem olduğunu herkes biliyor. Geçmiş dönemlerde günün her saati su akmıyordu. O zaman böyle bir sıkıntı vardı. Geçmişte akan suyun kaliteli olduğu konusuna da katılmıyorum. Şimdi gelinen noktada su 24 saat akıyor. Baraj yapılırken, önceden köyler kaldırılabilirdi. Birinci sıkıntı bu konuda. İkincisi ise edindiğim bilgilere göre, barajdan alınan suyun ön kısımdan değil de, orta kısımdan ve daha yüzeyden alınması gerekiyormuş. Baraj ve arıtma konusunda tecrübesizlik olmuş olabilir. Bunlar gideriliyor. Sudaki renk ve koku olayı da ozonlama sisteminin devreye girmesiyle tamamen ortadan kaldırılacak. Yani bu konudaki ciddi eksiklikler gideriliyor. Sanırım sistemin devreye girmesiyle sıkıntı bitecek”diye konuştu.

 

HARABE GÖRÜNTÜ BİZİ ÜZÜYOR

Erzurum’un önemli spor organizasyonlarına ev sahipliği yapacağını ve kentsel dönüşümün büyük bir sıkıntı olduğunu da vurgulayan Kılıç, “Erzurum’un harabe görüntüsü bizi üzüyor” diye konuştu. Erzurum’un modern bir kent konumuna kavuşturulması için yerel yönetimlerle birlikte acilen çalışmalar yapılması gerektiğini söyleyen Kılıç, parti yönetimi olarak kendilerinin de gerekli siyasal desteği vereceklerini hatırlattı.

 
TOKAT ÜSTÜNE TOKAT!
 
ÇOK KİŞİNİN CANI YANACAK!
YORUMLAR
Toplam 30 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
aziziyeli 20 Aralık 2009 Pazar 12:13

ak parti il başkanının yaptiği konusma ve tavrı cok guzel...ahmet beyınde hatalarının farkına vardığını zannedıyorum kı bazı konuları duzeltmeye calışıyo ınanıyorum kı düzeltecek...sadece zaman tanımak lazım..zaman herseyın ılacıdır...

Yorumu oyla      0      0  
kenan kıyı 15 Aralık 2009 Salı 00:50

Ya Ahmet Küçükler bu şehri rezil ettin bıraktın.Yaptığın düzgün bir şey yok.İl Başkanı senin yanlış yatırımlarını savunuyor.İl Başkanı yine sana kolkanat gerdi.Şimdide ona sığındın.Her zaman sığınacak bir yer buluyon.Kıymey bil halkın içine biraz girde dertlerine,sıkıntılarına kulak ver.

Yorumu oyla      0      0  
YOLUN AÇIK OLSUN İL BAŞKANI 12 Aralık 2009 Cumartesi 22:54

Su konusunda yapmış olduğu açıklamadan ötürü teşkkür ederiz.Senden beklenilen beklentileri boşa çıkarmadın.Ahmet KÜÇÜKLER biraz yaptığın işten anla,anlamadan bilmeden her işe atlama.Yada danışman al yanına.Bu yazılanları İnşallah Başbakan duyar.

Yorumu oyla      0      0  
m.tevfik 10 Aralık 2009 Perşembe 16:17

aslında erzurum türkiyenin tamda küçültülmüşü...bişeyler yapmak isteniyor. bir tarafta bilinçli ne yaptığından haberi olan akp il başkanı diğer tarafta kendinden sölediklerinden bile haberi olmayan belediye başkanı...konu:sular temizmiş...:)

Yorumu oyla      0      0  
sil baştan 10 Aralık 2009 Perşembe 11:25

Sn KILIÇ 'ın yapmış olduğu dürüst ,objektif ve bir siyasetçinin yapması gereken Halkın tercümanı olmasını,çözüm önerisi sunmasını takdirle karşılıyorum....Ahmet Küçüklerinde bundan ders almasını tavsiye ediyorum...Sn küçükler'in dikkate almayacağınıda biliyorum ..

Yorumu oyla      0      0  
su problemi 10 Aralık 2009 Perşembe 11:20

SN KÜÇÜKLER ; gemişte olduğu gibi şimdide gerek İl Başkanlığı,gerek Belediye başkanları Gerekse Halk ile bir türlü yıldızınız barışmadı bunun sebebini KİBİRLİ oluşunuza bağlıyorum...halkın feryatlarını duymazdan geldiniz,,vekilleri dinlemediniz,İl başkanını dinlemediniz...amacınız ne? tasavvuf yönünden bakıldığı zaman sizinki 'Hubbu Cah'..(makam arzusu ve şöhret düşkünlüğü demektir ve kalbin üzerine zift çekip, ruhu felç eden kötü hasletlerdendir. ) bu olsa gerek....

Yorumu oyla      0      0  
Solmaz Güzel 10 Aralık 2009 Perşembe 10:11

Sayın Ahmet KÜÇÜKLER yaptığın işlerdan bir tane düzgün işleyen varmı? Zaten Erzurum'a yaptığın Birşey yok şimdide Erzurumun Suyuyla oynadın düzeltemiyorsun.Yazık bu şehre yatırılan paralara.

Yorumu oyla      0      0  
kenan orbal 9 Aralık 2009 Çarşamba 22:54

Sayın AHMET KÜÇÜKLER biraz il başkanı kadar şehrinin sorunlarına eyil.Bak il Başkanına açık yüreklilikle sıkıntıyı söylüyor ve çözüm bile veriyo sana.Bırak halktan uzak durmayı.Halkın içine gir Ahmet KÜÇÜKLER.

Yorumu oyla      0      0  
memet akın 9 Aralık 2009 Çarşamba 18:24

. 2009 yerel seçimlerde ispirde akp den 5 n üniversite mezunu adaylığı dikkate alınmadı, halk araştırması yapıldı osman çakır değiştirilmeli dendi,aday oldu aylar sonra osman çakır hakkında yolsüzlük,davranışları ile ilgili rapor hazırlandı genel merkeze gönderildi,sağlık bakanı osman çakıra sahip çıkıyormuş rapordan ses yok, rapor işleme koyulsa ispirdeki yolsuzlukları görün,müfttişlere belediyede çok iş var hele köydes ihaleleri leş kokuyor ak parti ispirde ve erzurumda yanlış aday gösterdi

Yorumu oyla      0      0  
mesut 9 Aralık 2009 Çarşamba 12:46

Belediye başkanında azcık onur varsa istifa eder bu milleti bir yıldır su temiz diye kandırıyordu yalanı ortaya çıkmıştır yapacağı en güzel şey hemen istifa etsin en azından azda olsa itibarını kurtarır

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ARA Kİ MUHALİF SES BULASIN!
MHP Yakutiye İlçe Başkanı Muhittin Çapadağ, hükümetin orya koyduğu demokratik ...
PALANDÖKEN’E ATAMA HAZIR!
İbrahim Küçükoğlu’nun istifa ettirilmesi üzerine boş kalan AK Parti Palandöken ...
KÜÇÜKOĞLU İSTİFA ETTİRİLDİ....
AK Parti’de beklenen gelişme gerçekleşti… Partinin kuruluşundan beri partiye ...
 
HALKI KANDIRMAYIN!
“Ötekileştirmek” sözü çok afili çok fiyakalı geliyor sayın milletvekiline. ...
MİLLET KÖSE'Yİ MUMLA ARIYOR!
Erzurum’da giderek artan biçimde eskiye özlem dile getiriliyor. Özellikle ...
DEMOKRASİ BUYSA...
İl Genel Meclisi Başkanlığına aday olan, meclisin en tecrübeli ve sevilen ...
 
KÜÇÜKOĞLU'NUN AKİBETİ DE BU OLACAKTI.
AK Parti’de parti içi demokrasi adına eşine az rastlanır örnek bir gelişme ...
AKDAĞ İNANDIRICI OLAMADI...
Sağlık Recep Akdağ’ın açılım sürecini anlatmak üzere geldiği Erzurum’da ...
MHP POLAT İLE ÇİMEN'İ DEFTERDEN SİLDİ...
MHP 9. Olağan Büyük Kurultayı çalışmalarını tamamladı. Eski milletvekili ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva