Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Dadaşlar 19 Mayıs coşkusunu paylaştı
Dadaşlar 19 Mayıs coşkusunu paylaştı
Allahuekber Dağı eteklerinde milli coşku
Allahuekber Dağı eteklerinde milli coşku
Muş yolunda feci kaza: 3 ölü, 5 yaralı
Muş yolunda feci kaza: 3 ölü, 5 yaralı
Sözleşmeli öğretmen başvuruları 20 Mayıs'ta
Sözleşmeli öğretmen başvuruları 20 Mayıs'ta
AK Parti Kamp tarihi değişti
AK Parti Kamp tarihi değişti
HABERLER>SÄ°YASET
12 Şubat 2010 Cuma - 11:26

STK'lar siyaset mi yapıyor?

MHP Oltu İlçe Başkanı Mehmet Coşkun ilçedeki bazı sivil toplum örgütü başkan ve yöneticilerinin Ak Parti Oltu İlçe Teşkilatı ile birlikte Oltu Ticaret ve Sanayi Odası’nda Sağlık Bakanı Recep Akdağ’a destek amacıyla düzenlemiş olduğu basın toplantısını kınadı.

STK lar siyaset  mi yapıyor?

MHP Oltu İlçe Başkanı Mehmet Coşkun ilçedeki bazı sivil toplum örgütü başkan ve yöneticilerinin Ak Parti Oltu İlçe Teşkilatı ile birlikte Oltu Ticaret ve Sanayi Odası’nda Sağlık Bakanı Recep Akdağ’a destek amacıyla düzenlemiş olduğu basın toplantısını kınadı.
Geçtiğimiz hafta sonu OTSO binasında düzenlenen Ak Parti Oltu İlçe Teşkilatı birkaç sivil toplum örgütü temsilcisinin de yer aldığı basın toplantısında MHP Ankara Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı provokasyonla suçlanarak siyasi ahlak ve terbiyeye davet edilmişti.
 “Asıl amaç ve gayeleri, mensuplarının mesleki sorunları ile ilgilenmek olan ve tüm siyasi partilere eşit mesafede olması beklenen Sivil Toplum Örgütlerinin bu gayeden uzaklaşarak ve tamamen politize olmuş bir tavırla bir parti milletvekilini siyasi ahlak ve terbiyeye davet etmesi asıl kınanacak yaklaşımdır.” diyen Coşkun ilçedeki bazı sivil toplum örgütlerinin amaçlarının dışına çıktığını savundu.
MHP Oltu İlçe Başkanı Coşkun açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Hiçbir parti, siyasi kurum ve kişi MHP’yi siyasi ahlak ve terbiyeye davet edebilecek konumda değildir. Hele hele bu davet siyasi kimlikten uzak durması gereken sivil toplum kuruluşlarının üzerine vazife hiç değildir. Kaldı ki, bu toplantının siyasi kimlikten uzak durması gereken OTSO’da düzenlenmesi ayrıca düşündürücüdür. Bu anlamda Sağlık Bakanına destek adı altında partimizin Genel Başkan Yardımcısı Sayın Deniz Bölükbaşı’na yönelik kınama mesajını yayınlayan sivli toplum örgütlerini asıl yapmaları gereken iş olan mensuplarının mesleki sorunlarıyla ilgilenmeye davet ediyoruz. Yapılan bu basın toplantısı partimizle birlikte, sivil toplum örgütlerine kayıtlı olup MHP’ye gönül vermiş binlerce üyeyi de derinden yaralamıştır.
Tüm siyasi tavır ve davranışlarında, eylem ve hareketlerinde, konuşmalarında siyasi ahlak ve nezaketten zerre kadar taviz vermeyen Genel Başkan Yardımcımıza ve MHP’ye siyasi ahlak dersi verme kimsenin haddine değildir. Yapılan şey son günlerde MHP’ye yönelik sistematik ve bilinçli karalama kampanyasının bir tezahürüdür.”
MHP Oltu İlçe Başkanı Mehmet Coşkun parti binasında düzenlediği basın toplantısının son bölümünde; “OTSO’da yapılan söz konusu basın toplantısı ile tamamen siyasi bir bildiriye imza atan ve Genel Başkan Yardımcımıza yönelik yakıştırmalarda bulunan Oltu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığını, Oltu Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığını, Oltu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığını kınadığımızı tüm kamuoyuna saygı ile duyururuz.” diyerek Oda Başkanlarını istifaya davet etti.

 
Göç, Erzurum'u yaşlandırdı
 
Karikatür Bakan tepkisi sürüyor
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Cemal 12 Şubat 2010 Cuma 18:28

Sayın belediye Başkanı haklı bu sivil toplum örgütleri ve özellikle ilgililer Sayın bakanın arkasında sabaha kadar küfrediyorlar ama yüzüne karşı yalakalık yapıyorlar. Hepsi de şikayetçi bakan beyden. Haklı dırlar birşey diyemem ama ikiyüzlü davranmasınlar.

Yorumu oyla      0      0  
Zakir ARAZ 12 Şubat 2010 Cuma 14:19

Başkan tebrikler.Haksızlık Karşısında susmayacağız,yağcılık yok,ülkemizin birlik ve beraberliği için her yerde varız.

Yorumu oyla      0      0  
palandöken 12 Şubat 2010 Cuma 10:17

sayın Oltu ilçe başkanının tepkilerini anlıyoruz.Ama uşaklığa alışmış olanlar efendi olmazlar artık.Boşuna kendini yorma.Bunlar millete apo itini bile sevimli göstermeye çalışanlara destek olurlar.Çünkü menfaatleri gereken yerdeler.vatan millet Bayrak umurlarındamı.Gün yiyicilerin koltuk sevdalılarının günü.Keser döner sap döner,gün olur hesap döner.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Özür mü, tevil mi?
Yakutiye Belediyesi hizmet binasında restorasyona yoğunlaşma sürecinde, ...
Siyasette TDH RÜzgarı
"Türkiye Değişim Hareketi," Horasan'da ilçe teşkilatını oluşturarak çalışmalarını ...
Bu hizmet alkışlanır
Yakutiye Belediyesi, e-belediyeciliği hayata geçiriyor.
 
Karar ideolojik mi?
Saadet Partisi Erzurum (SP) İl Başkanı Teoman Kümbet, Danıştay’ın katsayı ...
Kamu-Sen’den sert tepki
Kamu-Sen İl Temsilcisi Müfit Bayraktar, Abant'ta başlatılacak Çalıştay'da ...
Oltu AKP Akdağ'a sahip çıktı
AK Parti Oltu İlçe Başkanlığı, ilçedeki mesleki ve sivil toplum kuruluşlarıyla ...
 
GENÇLER BARUT GİBİ....
Ülkü Ocaklar İl 2. Başkanı Sinan Demir bugün düzenlediği basın toplantısında ...
Küçükler'İn 2011 iddiası
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, “Erzurum bir dünya kenti olacak.” dedi.
Bakan Akdağ, 110 Yıllık Tarihi Numune Hastanesi'ni Kapatan Bakan Olarak Anılacak
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, Geçtiğimiz ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva