Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Akar’dan terörle mücadelede kararlılık vurgusu
Akar’dan terörle mücadelede kararlılık vurgusu
Yumaklı: 'Dünyanın 117 ülkesine tohum ihraç ediyoruz'
Yumaklı: 'Dünyanın 117 ülkesine tohum ihraç ediyoruz'
Yerlikaya: 'Türkiye'nin huzur için varız'
Yerlikaya: 'Türkiye'nin huzur için varız'
Kurtulmuş’tan şefkat ve merhamet vurgusu
Kurtulmuş’tan şefkat ve merhamet vurgusu
‘PKK'yı kıpırdayamaz, eylem yapamaz hâle getirdik'
‘PKK'yı kıpırdayamaz, eylem yapamaz hâle getirdik'
HABERLER>SÄ°YASET
25 Aralık 2018 Salı - 12:26

Sayan'dan Akdağ vurgusu

AK Parti Ağrı Belediye Başkan adayı Savcı Sayan, ‘Erzurum nasıl Recep Akdağ’a sahip çıkıyorsa, Rize nasıl Sayın Erdoğan’a sahip çıkıyorsa, Kayseri nasıl Mehmet Özhaseki’ye sahi çıkıyorsa, Osmaniye nasıl Devlet Bahçeli’ye sahip çıkıyorsa sizde bana sahip çıkacaksınız. Ben sizin evladınızım.” dedi

Sayan dan Akdağ vurgusu

AK Parti Ağrı Belediye Başkan adayı Savcı Sayan seçimlere ilişkin yaptığı konuşmada, “Belediyenin kapısını, makam odasının kapısını ilk seçildiğim gün sökeceğim arkadaşlar. Kapı olmayacak. Bakınız buradan size söz veriyorum kapı olamayacak. Benimle sizin aranızda kimse olmayacak. Evim, barkım, ocağım, makamım, ilim, ilçem hepimiz biriz aramızda kimse olmayacak arkadaşlar” dedi.

Ağrı’ya gelen AK Parti Ağrı Belediye Başkan adayı Savcı Sayan’ı Eleşkirt ilçesi Çiftepınar Köyü yakınlarında onlarca vatandaş karşıladı. Beraberindeki AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi ve İl Başkanı Abbas Aydın ile birlikte kendilerini karşılayan vatandaşlar ile sohbet edip selamlayan Savcı Sayan, burada oluşturulan ve yaklaşık bir kilometrelik araç konvoyu ile Ağrı merkeze geldi.

Savcı Sayan ve beraberindekiler AK Parti İl Başkanlığı önünde kendilerini bekleyen yüzlerce vatandaşla bir araya geldi. Otobüsün üzerinde yapılan selamlama konuşmalarının ardından konuşan AK Parti Ağrı Belediye Başkan adayı Savcı Sayan, yoğun kar yağışında kendisini bekleyenlere teşekkür edip Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını vatandaşlara ileterek konuşmasına başladı.

Ağrı’da yaşayan bütün herkesin adayı olarak Ağrı’ya geldiğini dile getiren Savcı Sayan, herkesin kapısına gideceğini ve oy isteyeceğini söyledi.

‘SİZDE BANA SAHİP ÇIKACAKSINIZ’

Ağrılıların kendisine ve Ağrı’ya sahip çıkmaları gerektiğini ifade eden Sayan, şöyle konuştu: “Yalova nasıl Muharrem İnce’ye çıkıyorsa, Erzurum nasıl Recep Akdağ’a sahip çıkıyorsa, Rize nasıl Sayın Erdoğan’a sahip çıkıyorsa, Kayseri nasıl Mehmet Özhaseki’ye sahi çıkıyorsa, Osmaniye nasıl Devlet Bahçeli’ye sahip çıkıyorsa sizde bana sahip çıkacaksınız. Ben sizin evladınızım.”

Ağrı’nın marka şehir olacağını ve Hz. Ömer’in adaleti ile yönetileceği sözünü veren Sayan, “Kimse kimseyi ezemeyecek. Kimse kimsenin hakkına müdahale edemeyecek. Kimse Ağrı’da ki garibanları ezemeyecek. Kimse Ağrı’nın yatırımı yok diye Ağrı’ya kötü gözle bakmayacak değerli kardeşlerim. Ben hepsinin hakkından gelirim yeter ki siz bana güç verin değerli kardeşlerim” şeklinde konuştu.

 

‘Tutak mı uzak, Muş mu uzak’

İlçelerin Ağrı’nın birer evladı olduğunu ve kendisine yönelik yapılan eleştirilere ‘Tutak mı uzak, Muş mu uzak’ sorusunu soran Savcı Sayan, şu ifadeleri kullandı: “Tutak mı uzak Muş mu uzak? değerli arkadaşlar. Onun için böyle şeylere itibar etmeyin. Hepimiz Ağrı’nın evlatlarıyız. Ağrı bizim babamız, bizim memleketimiz. Biz ilçeler olarak Ağrı’nın evlatlarıyız. Baba kimi emrederse görev ona düşer. Hepimiz görevimizi yapmak zorundayız. Biz bu terbiyeyle büyüdük. Biz büyüklerimizin yanında sigara içmeyiz. Büyüklerimizin yanında çocukları yanımıza almayız. Büyüklerin dediğinden çıkmayız. Bizi yok etmek için önce bu geleneklerimizi yok ettiler. Önce bizi parçaladılar, böldüler. Evlerimizi ortadan kaldırmaya çalıştılar. Ağrı yeniden Türkiye’nin en medeni şehri olacak.”

 

‘Belediyenin kapısını, makam odasının kapısını seçildiğim ilk gün sökeceğim’

Babasının kendisine vasiyet olan sözlerini anlatan Sayan, “Rahmetli babamın bir sözü vardı; ‘misafir ile kendi aranıza kimseyi koymayacaksınız, 50 tane misafirinde olsa gelen misafirinize kendiniz hizmet edeceksiniz’ bunu yapacağım. Babamın ikinci vasiyeti, belediyenin kapısını, makam odasının kapısını seçildiğim ilk gün sökeceğim arkadaşlar. Kapı olmayacak. Bakınız buradan size söz veriyorum kapı olamayacak. Benimle sizin aranızda kimse olmayacak. Evim, barkım, ocağım, makamım, ilim, ilçem hepimiz biriz aramızda kimse olmayacak arkadaşlar. Birlik ve beraberlik içerisinde Türkiye’nin her tarafından buraya yatırım getireceğiz.”

Ağrı’ya belediye başkanı olarak seçilmesi halinde kentin ileri gelenlerinden akil adamlar grubu oluşturacağını ve 15 günde bir toplantı yapacaklarına dikkati çeken Sayan, Vali Süleyman Elban’ın yaptığı başarılı çalışmaları hatırlattı.

‘Şu anda 15 bin kişi yazılım öğreniyor’

‘Seçim sürecinde, seçim çalışmalarında bana sizin hatırınız için Ağrı’nın huzuru için, Ağrı’nın geleceği için bana küfürde etseler ben kabul ediyorum diyen, baş göz üstüne diyorum’ diyen Sayan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bakınız Vali Beyin başlatmış olduğu bir proje var. Şu anda 15 bin kişi yazılım öğreniyor. Yazılım ve kodlama dünyada geçerli olan bir şey. Yarın, sonraki gün 5 sene sonra belki de Türkiye’de ki bütün bilgisayarlarının başında, bütün şirketlerinin başında birer tane Ağrılı olacak. Bizim ufkumuz geniş Avrupa’yı dolaştık, dünyayı gezdik, Türkiye’yi gördük. Bırakın Allah rızası için bırakın bu evladınız sizin memleketinizi batıda ki en güzel şehirden daha güzel bir şehir yapsın.

 
Erzurum’da 11 ayda 208 şirket kuruldu
 
Belleten 295. sayısıyla okurlarla buluştu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
YSK seçim yasaklarını açıkladı
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Mahalli İdareler Seçimleri için uyulacak propaganda ...
Emekliler Sekmen’e müteşekkir
Türkiye Emekliler derneği Erzurum Şube Başkanlığını ziyaret eden Büyükşehir ...
Gaziler CHP’li Özel’e tepki gösterdi
15 Temmuz Gazileri CHP Grup Başkanı Vekili Özgür Özel’in Milli Savunma ...
 
Erzurum’da oy verme saatleri açıklandı
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler ...
Siyasette Atatürk Üniversitesi damgası
TBMM 27’inci döneminde 27 milletvekili Atatürk Üniversitesi mezunu. Üniversite ...
CHP Yakutiye adayını açıkladı
Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi’nde İstanbul ve Ankara'nın da aralarında ...
 
Koca sağlıkta 2023 vizyonunu paylaştı
2019 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Teklifi ile 2017 Kesin Hesap Kanun Tasarısı ...
Aydemir: ‘Biz ‘Hakka tapan’ ecdadın torunlarıyız’
Milletvekili Aydemir, ‘‘Korkma’ vurgusuyla başlayan ve nihayetinde, asırlara ...
Gül: ‘İhanetlerinin hesabını yargı önünde veriyorlar’
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, FETÖ mensuplarının ihanetlerinin hesabını ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva