Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Muş yolunda feci kaza: 3 ölü, 5 yaralı
Muş yolunda feci kaza: 3 ölü, 5 yaralı
Sözleşmeli öğretmen başvuruları 20 Mayıs'ta
Sözleşmeli öğretmen başvuruları 20 Mayıs'ta
AK Parti Kamp tarihi değişti
AK Parti Kamp tarihi değişti
Erdoğan: ‘Yeni bir tarım süreci başlatıyoruz’
Erdoğan: ‘Yeni bir tarım süreci başlatıyoruz’
Işıkhan müjde verdi
Işıkhan müjde verdi
HABERLER>SPOR
19 Ekim 2010 Salı - 07:45

Tuttuğunuz tuş olsun..

Türkiye Güreş Federasyonu (TBF) Yıldızlar Karakucak Güreş Türkiye Şampiyonası Ceyhan Şehir Stadında yapıldı. Ceyhan Belediyesi ve Türkiye Güreş Federasyonu işbirliğinde düzenlenen Şampiyonaya 200 güreşçi katıldı. Erzurum şampiyonada takım halinde üçüncü oldu.

Tuttuğunuz tuş olsun..

Türkiye Güreş Federasyonu (TBF) Yıldızlar Karakucak Güreş Türkiye Şampiyonası Ceyhan Şehir Stadında yapıldı. Ceyhan Belediyesi ve Türkiye Güreş Federasyonu işbirliğinde düzenlenen Şampiyonaya 200 güreşçi katıldı. Erzurum şampiyonada takım halinde üçüncü oldu.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan şampiyonanın açılış konuşmasını Adana İl Gençlik ve Spor Müdürü Fazlı Bayram Hadi yaptı. Hadi, Karakucak'ın, Türk güreşinin altyapısı olduğunu belirterek, "Karakucak güreşleri olmasaydı bugün aramızda bulunan İsmet Atlı gibi dünya ve olimpiyat şampiyonlar yetişmezdi. Ata sporumuz güreşe ve diğer spor dallarına verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı sayın Hüseyin Sözlü'ye çok teşekkür ediyorum" dedi.
Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise, Türk'ün gücünün timsali olan Karakucak güreşlerinin Ceyhan'da yapılmasının gurur verici olduğunu söyledi. Sözlü, "Umut ediyorum ki bu şampiyonadan yetişecek gençlerimiz, gelecekte Avrupa ve dünya minderlerinde şampiyonluklar kazanacaktır. Tüm sporculara ve takımlara başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından şampiyonaya destek veren kuruluşlara plaketleri takdim edildi. Daha sonra ise müsabakalara geçildi. Şampiyonanın sonunda 39-42, 46, 50, 54, 58, 63, 69, 76, 85, +85 Kg'da düzenlenen müsabakalarda derece kazanan güreşçilere ödülleri verildi.
Şapiyonayı, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erdal Yılmaz, Emniyet Müdürü Zülfikar Sökmen, Ceyhan Eski İlçe Emniyet Müdürü Bayram Kadir Tüylü, çevre il ve ilçelerden gelen gençlik ve spor müdürleri, dünya ve olimpiyat eski şampiyonu Milli Güreşçi İsmet Atlı, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, meslek ve oda temsilcileri, daire amirleri ve okul müdürleri, mahalle ve köy muhtarları ile çok sayıda vatandaş da izledi.
Başhakemliğini Uluslararası Güreş Hakemi Satılmış Baykuş'un yaptığı güreş müsabakaları sonunda şu sonuçlar alındı:
39-42 Kg. 1. Batuhan Bozkurt (Aksaray), 2. Ömer Çalışır (Beşiktaş), 3. Mirkan Toptumuş (Yüreğir Belediye), 3. İrfan Kel (Payas Belediye)
46 Kg. 1. Ramazan Kanderun (Çorum Belediye), 2. Abdullah Kesimal (Rize GEM), 3. Emre Çakıt (Yüreğir Belediye), 3. Mustafa Zopalı (Mersin GEM)
50 Kg. 1. Cihat Çakmak (Erzurum TORTUM), 2. Yakup Kazan (Kahramanmaraş SGK), 3. Yasin oğuz (Erzurum YOL SPOR), 3. Mehmet Yaman (Ankara Kızılcahamam)
54 Kg. 1. Emrah Gül (Ceyhan Belediye), 2. Nebi Uzun (Ankara ŞEKERSPOR )
3. Mert Çınar (Sivas GEM), 3. Ahmet Türk (Erzurum YOL SPOR)
58 Kg. 1. H. İbrahim Bodur ((Kahramanmaraş), 2. Ali Karaboğa (Kahramanmaraş SGK), 3. Ferhat Arslan (Beşiktaş), 3. Güner Hançeri (Sivas GEM)
63 Kg. 1. Tuncay Tacar (Beşiktaş), 2. İ.Hakkı Bakır (Erzurum GEM), 3. Halil Koçak (Tokat GEM), 3. Kemal Karaboğa (Kahramanmaraş SGK)
69 Kg. 1. Ali Öztürk (Tokat Belediye), 2. Aydın Dinç (Tokat Belediye), 3. Necdet Koç (Ceyhan Belediye), 3. Ali Kurt (Ankara TEDAŞ)
76 Kg. 1. Resul Kalaycı (Ceyhan Belediye), 2. Fatih Erdin (Çorum Belediye), 3. Murat Özgen (Rize GEM), 3. Enes Kaya (Yüreğir Belediye)
85 Kg. 1. Ramazan Tanrıkulu (Çorum Belediye), 2. Mehmet Karagöz (Yüreğir Belediye), 3. Furkan Gökçel (Sivas GEM), 3. Sezai Arslan (Kahramanmaraş GEM)
100 Kg. 1. Ali Bönceoğlu (Ankara ŞEKERSPOR, 2. Mücahit Demir (Kahramanmaraş SGK), 3. M.Ali Gök (Yüreğir Belediye), 3. M.Akif Türkman (Beşiktaş)
Sporcuların aldığı başarıya göre illerin takım sıralaması ise 1. Adana (72 puan), 2. Kahramanmaraş (50 puan), 3. Erzurum (43 puan) şeklinde oluştu.

 
Gürpınar'dan Erzurum'a sanat hizmeti
 
KUDAKA’dan şelale desteği
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir 2'de 2 yaptı
Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Erzurum Büyükşehirspor deplasmanda ...
Şampiyonluğa kilitlendiler
Erzurum Gençlikspor 17 Ekim’de Tokatta yapılacak olan Büyükler Türkiye ...
Medyada 2011 seferberliği
Erzurum 2011 Kış Oyunları’na 106 gün kala, organizasyonun resmi yayıncısı ...
 
2011 Erzurum için nimet..
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mehmet Ali Şahin, Dünya 2011 ...
Erzurumspor Galip
Türkiye Futbol Federasyonunun Amatör futbol heyecanını arttırmak için ...
240 günde 220 gün kamp yaptılar
Erzurum’da gerçekleşecek olan 2011 Üniversite Kış Oyunları'nda mücadele ...
 
2011'e dadaş görkemi yansıyacak
Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Erzurum'da düzenlenecek 2011 Dünya Üniversitelerarası ...
Dayanç, eskrimde gururumuz oldu
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Eskrim Antrenörü ve Eskrim İl Temsilcisi ...
Çin Seddi'nden Yakutiye'ye
Klasik otomobillerin katıldığı 4. Pekin-Paris Rallisi'nin yarışmacıları, ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva