Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Erzurum’un araç varlığı 150 bin eşiğinde
Erzurum’un araç varlığı 150 bin eşiğinde
Erzurum Mart ayı 2. El Taşıt verileri açıklandı
Erzurum Mart ayı 2. El Taşıt verileri açıklandı
TCMB faizi sabit tuttu
TCMB faizi sabit tuttu
Gazze’de can kaybı 34 bin 305’e yükseldi
Gazze’de can kaybı 34 bin 305’e yükseldi
‘Kadına şiddeti normalleştirmeyeceğiz’
‘Kadına şiddeti normalleştirmeyeceğiz’
HABERLER>EKONOMÄ°
2 Nisan 2018 Pazartesi - 13:47

Yücelik: “Daima itibar gören bir kurum olduk”

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Meclisi, Oda organ seçimleri öncesinde son toplantısını yaptı.

Yücelik: “Daima itibar gören bir kurum olduk”

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Meclisi, Oda organ seçimleri öncesinde son toplantısını yaptı. ETSO Meclis Salonu’nda, Meclis Başkanı Saim Özakalın başkanlığında gerçekleştirilen Mart ayı olağan toplantısına üyelerin tamamına yakını katıldı.

Toplantının başında kısa bir konuşma yapan Meclis Başkanı Özakalın, geride kalan dönemde ETSO Meclisi’nin birlik ve beraberlik içerisinde, özveriyle Erzurum’a ve Oda’ya hizmet etmeye çaba gösterdiğini dile getirdi.

ÖZAKALIN’IN SUNUMU

Amaçlarının her zaman Erzurum’a ve ETSO üyelerine güzel hizmetler sunmak olduğunu vurgulayan Özakalın üyelerden helallik isteyerek, “Eskilerin deyimiyle ‘Şerefü'l-mekân bi'l-mekîn’ Yani bir yerin şerefi, oradaki insanlardan gelir. Görevden, makamdan şeref alınmaz, bilakis göreve ve makama saygınlık kazandırılır. Bizler hep bu anlayışla hizmet ettik. Bizimle birlikte bugüne kadar aynı çatı altında görev yapan bütün mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

YÜCELİK, “DAİMA İTİBAR GÖREN BİR KURUM OLDUK”

2013 yılından bu yana bütün Meclis üyeleriyle uyum içerisinde çalıştıklarını ve her bir Meclis üyesinin yapıcı ve birleştirici bir tutum içerisinde görev yaptığını anlatan Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, “Bizimle yola çıkan ve her biri bu şehrin bir değeri olan arkadaşlarımızla birbirimizi kırmadan, incitmeden ve hiçbir karşılık beklemeden görevimizi yapmaya, sorumluluğumuzun gereğini yerine getirmeye çalıştık. Her zaman ifade ettiğimiz gibi biz, söylemden ziyade eylem yapmayı tercih ettik. Odamız her dönemde, sözüne itibar edilen, saygı duyulan bir kurum oldu. Bu Oda; hep şehrimizin menfaati istikametinde hizmet etme gayreti içerisinde oldu. Bu kurumda hiçbir dönem gruplaşma, ayrımcılık olmadı. Her zaman seviyeyi koruyarak, saygı ve hoşgörüyle şehrimize ve üyelerimize hizmet etmeye çalıştık. Hükümetlerle, bakanlıklarla her zaman iyi ilişkiler kuran, muhalefete daima kapısı açık olan, insanların siyasi görüşünden dolayı hiçbir zaman ötekileştirilmediği bir meslek kuruluşu olduk. Bu yapımızla da her zaman iftihar duyduk” diye konuştu.

“ŞEHRİMİZE KATMA DEĞER SAĞLAMAYI SÜRDÜRECEĞİZ”

ETSO olarak, iş dünyasında yaşanan sıkıntıların çözümü noktasında her zaman taşın altına ellerini soktuklarını ifade eden Başkan Yücelik şunları söyledi:

“Bölgedeki müteşebbislerin, özellikle finansmana erişim noktasında yaşadığı problemlerin çözümü noktasında gerek, hükümet nezdinde, gerekse bu anlamda firmalara destek sağlayan Kredi Garanti Fonu (KGF), KOSGEB ve Kuzeydoğu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) gibi kurumlarla ilişkilerimizi ve işbirliğimizi güçlü tutmaya gayret gösterdik. İnşallah bu desteklerin daha da güçlü ve objektif kriterle sunulması yönündeki çalışmalarımız önümüzdeki dönemde de artarak devam edecek.”

Şehrin kalkınması için üretim seferberliğinin başlatılması gerektiğini belirten ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik, yatırımcıların önünün açılması, işlerinin kolaylaştırılması için birtakım düzenlemelerin hayata geçirildiğini kaydederek, “Bizler de iş dünyası olarak azami çabayı gösterip, bir seferberlik ruhuyla çalışıp başarmak zorundayız. Birlikte rahmet ve bereket vardır. ETSO şehrimiz için bir katma değerdir. Bizler daima birlik ve bütünlük içerisinde şehrimize, bölgemize katma değer sağlamaya devam edeceğiz. İnşallah yeni dönemde de aynı ruh ve heyecanla hizmete devam edeceğiz” dedi.

Başkan Yücelik’in konuşmasının ardından plaket töreni düzenlendi. Törende, ETSO Meclisi’nde 2013-2018 yılları arasında görev yapan Meclis üyelerine, disiplin kurulu üyeleri ile Genç ve Kadın Girişicimler kurullarının başkanlarına plaket verildi

 
Eskişehir’de Balıkesirspor şoku
 
“Ölümlü kazaların yüzde 50'sinin sebebi hız”
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum’dan yüzde 158’lik rekor
Türkiye ihracatçılar Meclisi (TİM) Mart ayı ihracat rakamlarını paylaştı
Erzurum’un dış ticaret bölge payı açıklandı
Erzurum’un yılın 2 aylık ölçeğinde gerçekleştirdiği dış ticaret değerinin ...
YZB’de Dadaş girişimcinin başarı hikayesi
YZB 2018’de 91 yıl önce Erzurum'da küçük bir atölyede büyük hayallerle ...
 
Erzurum’un KUDAKA payı yüzde 59’a çıktı
Erzurum’un KUDAKA istatistik Bölgesi teşvikli yatırım payı yüzde 59’a yükseldi.
ETB’de seçim gündemi
Erzurum Ticaret Borsası seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını sürdüren ...
Dast-Bir'den STK'lara ücretsiz proje danışmanlığı
Doğu Anadolu Sivil Toplum Kuruluşları Birliği STK’lara ücretsiz proje desteği sağlayacak.
 
Erzurum Mermeri MARBLE’de tanıtılıyor
24. MARBLE-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı.
Milletvekili Aydemir’den Sakalıkesik istişaresi
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir DSİ 8’inci Bölge Müdürlüğünde ...
ETSO Meclisi Teşvik beklentilerini paylaştı
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) tarafından "Teşvik ve Destekler" konulu toplantı düzenlendi
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva