KANAL25
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Sağlık çalışanlarından Gazze yürüyüşü
Sağlık çalışanlarından Gazze yürüyüşü
Emniyet Müdürlüğü öğrencileri bilgilendirdi
Emniyet Müdürlüğü öğrencileri bilgilendirdi
Oltu Devlet Hastanesi güncelleştiriliyor
Oltu Devlet Hastanesi güncelleştiriliyor
Erdoğan ailesi yasta
Erdoğan ailesi yasta
Trendyol 1. Lig: Bandırmaspor: 2 - MKE Ankaragücü: 0
Trendyol 1. Lig: Bandırmaspor: 2 - MKE Ankaragücü: 0
HABERLER>GÜNDEM
11 Haziran 2011 Cumartesi - 09:01

‘Mevlaya emanet Olsun Erzurum’

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Erzurum'da partisinin 12 Haziran seçimleri öncesi düzenlediği mitingde dadaşlara hitap etti.

‘Mevlaya emanet Olsun Erzurum’

Başbakan Erdoğan, 14 Ağustos 2001'de Erzurum'dan yola çıktıklarını belirterek, "Yine bu meydandan yola çıktık. Bu meydan bu işin başlangıcıydı. Biz bu yola milletle çıktık. Bu ülkenin yoksul çocuklarını bir an olsun aklımızdan çıkarmadık. Sefaleti terkedilmişliği ihmali aklımızdan çıkarmadık. Asla şımarmadık. Kibire gurura büyüklenmeye pirim vermedik. Hiç kimseye tepeden bakmadık. Sizlere efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik. Güç zehirlenmesi yaşamadık. Bize yapılanları kimseye yapmadık her gün milletin karşısına milletin aynasında kendimize baktık. Her gün kendimizi milletin huzurunda hesaba çektik. Hesaba çekilmeden kendinizi hesaba çekeceksiniz. Biz millet dedik başka hiçbir şey demedik. Biz milliyetçiliği kafa tası milliyetçiliği olarak ırkçılık. Slogan atmak şeklinde hiç görmedik. İş ürettik laf üretmedik. Birileri laf üretti. Şimdi size biraz ondan bahsedeceğim. Milliyetçiliğin hamasetini yapmadık. Biz size aşık olduk bu yola öyle koyulduk. Milleti vatanı sevdik ve herkese hizmet götürdük.
DADAŞLARA ÇAĞRI
Erzurumlular sesleniyorum tüm Türkiye'ye sesleniyorum CHP ye oy vermiş kardeşlerimin vicdanına MHP'ye oy vermiş gönül vermiş ülkücü kardeşlerimin BDP'ye oy vermiş kardeşlerimin vicdanına sesleniyorum. Gelin bir kez daha demokrasi özgürlük hizmet siyaseti diyelim. Kardeşler şunu sorun Allah aşkına futbol takımı tutar gibi parti tutulmaz. Kardeşlerim bunlara sorun siz Allah aşkına bu CHP Erzurum'a ne getirdi dün. Yarın ne getirecek. MHP dün ne getirdi yarın ne getirecek. BDP'yi zaten konuşmaya gerek var mı onların derdi başka onlar şu anda terör estiriyor. terör örgütüne sırtını dayamış imam hatipli çocuklarımızın yurtları molotof atıyor. şu ana kadar 150 yakın büromuzu bu terör örgütüne bağlı teröristler sürekli taciz ettiler. Bunlar değil mi ezanı Kürtçe okutan, cuma namazımıza aykırı cuma namazı kılmaya kalkanlar. İşte CHP'de 1932'de Türkçe ezan okutmadı mı 18 yıl Türkçe ezan okutmadı mı. Merhum Menderesle tekrar Arapça'ya döndü. 50'den bu yana şimdi bunlar çıktı Kürtçe ezan, ayrı cuma, ey bahçeli niye konuşmuyorsun bunları. Tayyip Erdoğan'a gelince kağıttan kaplan kesiliyorsun hadi konuş. Hakkari'de Kılıçdaroğlu BDP'lilerin eline bayrak veriyor onlarla öyle anlaşıyor ama Türk bayrağı veremiyor. Ondan sonra utanmadan sıkılmadan Erdoğan bayrak siyaseti yapıyor diyor. Eğer bu siyasetse. Tek millet tek bayrak tek vatan tek devlet demekse yapıyorum sen ne diyorsun onu söyle. Sen kalkıyorsun orada yerel özerklikten bahsediyorsun Ardahan'a gidiyorsun başka şey söylüyorsun dürüst ol dürüst. Her an farklı bir
yalanla milletin karşısına çıkma. Bahçelinin bir sesi var mı sağ olsun Diyarbakır'a sonunda gitti mutluyum. Ama orada BDP terör örgütüyle ilgili biri söz söylemedi. Orda konuş kirli ittifaklara senaryolar değil gelin istikrara destek verin. Birbirinin yedeği vagonu olan partilere değil bu kez kendimize oy verelim. Sizi temsil edemeyecek partilerde oyumuzu heba etmeyelim. 12 haziranda güç birliği yapalım. Çetelerin kontrolündeki partilere milli manevi değerlerden hazzetmeyenlere cuma namazını ayırmaya çalışanlalar değil kardeşliğe güç verelim. Kazanan Türkiye gelecek. Elazığ'da BDP il başkanının sesli kayıtları düştü. Eş başkan ne diyor CHP'nin kazanma şansı varsa CHP'ye yoksa MHP'ye oy veriyor. Bunu BDP diyor. Düşünebiliyor musunuz. İttifak çıktı mı ortaya. Kardeşlerim unutmayın bu ittifakı burada da yapıyorlar. Güneydoğuda orta Anadolu'da batıda yapıyor Çünkü çok ciddi sıkıntılar var. Erzurum bunlara 12 Haziran'da gereken dersi vermeye hazır mıyız" dedi.

 
Aksak'tan 6-0 vurgusu
 
Erzurum'a süper müjde
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum için yeni yaklaşım
Parti Milletvekili ve MKYK üyesi Prof. Dr. Muzaffer Gülyurt, Erzurum'un ...
Halka hizmette işbirliği
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, mahalle ve köy muhtarlarıyla öğle ...
Kentsel dönüşümde örnek kararlılık
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri, ...
 
ENER'den tarım projesi
Erzurum’un ilk ve tek düşünce ve strateji kuruluşu olan ENER, Erzurum’da ...
Erzurum'da e-muhtarlık dönemi
Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından mahalle muhtarlarına masaüstü ...
Büyükşehir'den 2011 açılımı
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, 2011’i ‘Yatırım Yılı’ ilan etti. Erzurum’un ...
 
Başbakan'a Dadaş karşılaması
Erzurum, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı cuma günü İstasyon Meydanı'nında ...
Temettüat Defterleri yayınlanmayı bekliyor
Tanzimat sonrası döneme ait Erzurum Temettüat Defterleri’nin Başbakanlık ...
Polis eşlerinden örnek kermes
Polis eşleri tarafından hazırlanan yemek, tatlı ve börekler şehit çocukları ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva