KANAL25
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Sağlık çalışanlarından Gazze yürüyüşü
Sağlık çalışanlarından Gazze yürüyüşü
Emniyet Müdürlüğü öğrencileri bilgilendirdi
Emniyet Müdürlüğü öğrencileri bilgilendirdi
Oltu Devlet Hastanesi güncelleştiriliyor
Oltu Devlet Hastanesi güncelleştiriliyor
Erdoğan ailesi yasta
Erdoğan ailesi yasta
Trendyol 1. Lig: Bandırmaspor: 2 - MKE Ankaragücü: 0
Trendyol 1. Lig: Bandırmaspor: 2 - MKE Ankaragücü: 0
HABERLER>SÄ°YASET
9 Haziran 2011 Perşembe - 11:34

'AK Parti eser odaklı hizmetlerin adresi'

AK Parti Milletvekili Adayı İbrahim Aydemir seçim gezileri kapsamında Uzundere ilçesi ve köylerini ziyaret etti. Uzundere belediye Başkanı Halis Özsoy’un da eşlik ettiği ziyaretlerde, AK Parti’nin hizmet vizyon ve ufkunu vatandaşlarla paylaşan Aydemir, AK hizmet davasının kardeşlik, sevgi ve sosyal dayanışma tabanlı olduğuna vurgu yaptı.

 AK Parti eser odaklı hizmetlerin adresi

AK Parti Milletvekili Adayı İbrahim Aydemir seçim gezileri kapsamında Uzundere ilçesi ve köylerini ziyaret etti. Uzundere belediye Başkanı Halis Özsoy’un da eşlik ettiği ziyaretlerde, AK Parti’nin hizmet vizyon ve ufkunu vatandaşlarla paylaşan Aydemir, AK hizmet davasının kardeşlik, sevgi ve sosyal dayanışma tabanlı olduğuna vurgu yaptı.
ÇÖZÜM ODAKLI SİYASET
AK Parti’nin problemler ve sorunlar zemininde değil çözüm ve hizmet odaklı bir platformda siyaset ürettiğine dikkat çeken Aydemir, “AK dava, halkla devlet arasında bir gönül köprüsüdür. Hak rızası için halka hizmet anlayışı üzerine kurulu bir sevgi köprüsüdür.” dedi.
YAPISAL DEĞİŞİM
Dokuz yıllık sürekçe AK Parti iktidarının tüm hizmet alanlarında değişim ve dönüşüm ağırlıklı yapısal reformlar gerçekleştirdiğine değinen Aydemir, özellikle kırsal alanda hayata geçirilen yatırımlarla halkın refah düzeyinin yükseldiğini, sosyal dayanışma ve yardımlaşma açılımlarıyla da dargelirli ve yoksul köylülerin desteklendiğini belirtti.
CUMHURİYET TARİHİNDE BİR İLK
KÖYDES Projesinin cumhuriyet tarihinde köylere yönelik ilk ciddi atılım olduğunun altını çizen Aydemir,” Köylerimiz AK Parti iktidarı döneminde alt yapıya kavuştu. İçme suyu, enerji, yol ihtiyaçları giderildi. Tarım alanlarının sulama sorunlarına bu projeyle çözüm üretildi. Köylerimizde örnek yaşam alanları oluşturuldu. “dedi.
AK PARTİ İKTİDARININ UZUNDERE YAKLAŞIMI
Vatandaşlarla yaptığı görüşmede Uzundere’nin tarih ve doğa turizmi açısından bir marka ilçe olduğunu kaydeden Aydemir, AK Parti iktidarının ilçenin turizm kaynaklarının katma değer üretir hale gelmesi noktasında ciddi destek ve katkıları bulunduğunu kaydetti. Erzurum’un kış turizminde marka il haline geldiğini, ilde yürütülen Kış Turizmi Master Planı çerçevesinde ilçelerin turizm değerlerinin ifade fırsatı bulmalarına yönelik yatırımların da yer aldığını ifade eden Aydemir, Uzundere’nin bu kapsamda tarih ve doğasıyla markalaşma fırsatını yakaladığını kaydetti.
ORGANİK TARIM ATILIMI
Uzundere’nin turizm yanında organik tarım açısından da zengin imkan ve kaynaklar barındırdığını söyleyen Aydemir, AK Parti iktidarı döneminde çiftçiye alternatif tarım fırsatları sunulduğunu, organik tarımın bu açılımın bir parçası olduğunu belirterek, “Uzundere turizm de olduğu gibi tarımda da marka bir ilçe haline geliyor. AK Parti iktidarının uygulamaya koyduğu tarımsal destekler Uzundere başta olmak üzere tarla tarımının yapıldığı ilçelerimiz için yeni imkanlar sunuyor. Tarımsal kalkınmayı tetikleyen bu katkı ve desteklerle AK Parti çiftçimizin toprağıyla barışık durmasına hizmet ediyor.” dedi.
ERZURUM MARKA İL
AK Parti iktidarının eğitim, sağlık, turizm, ulaştırma,spor ve  enerji boyutunda Erzurum’u bir marka il haline getirdiğine değinen Aydemir, Sağlık Bakanı Akdağ’ın hayata geçirdiği sağlıkta dönüşüm reformuyla ilin bir cazibe merkezi konumuna yükseldiğini anlattı. Aydemir, “Bu gün şükürler olsun ki en ücra köşede yaşayan kardeşlerimiz bile hava ambulanslarıyla sağlık hizmeti alır hale geldi. Erzurum sağlık kampüsü, çağrı merkezi ve Aile hekimliği sistemlerinin hayata geçirilmesiyle Bir Sağlık şehri oldu. Artık köylerimizde hiçbir kardeşimiz sağlık çilesi ve sorunu yaşamıyor.” diye konuştu.
YÜKSEK ÖĞRETİM AÇILIMI
Uzundere halkının ufuk ve vizyon sahibi olduğuna dikkat çeken Aydemir, Erzurum’da ikinci üniversitenin kurulmasıyla birlikte ilçelere uzanan bir yüksek öğretim açılımının başladığını, Uzundere’nin de bu fırsattan yararlanan ilçelerin başında geldiğini hatırlattı. Aydemir, “Doğu Anadolu Bölgesinin ilk teknik üniversitesi Erzurum’da kuruldu. Artık gençlerimiz, başka illerde değil Erzurum’da teknik öğretim alabiliyor. Bu AK Parti iktidarının halkın hizmetine sunduğu yeni fırsattır.” dedi.
NABUCCO PROJESİ
Bakü-Tiflis-Erzurum enerji hattının konuşlandırıldığı  Erzurum’un AK iktidar atılımıyla Nabucco enerji Projesinin merkez illerinden biri haline geldiğini kaydeden Aydemir, “Erzurum yalnız ülkemizin değil, Avrupa ve ön asyanın bir enerji koridoru haline geldi. Bu yatırım ilçelerimiz için de özellikle istihdam alanında yeni imkanları beraberinde getiriyor. Erzurum artık bir enerji şehri olarak da ülke gündeminde. “ vurgusunu yaptı.
Erzurum ulaşım merkezi
KÖYDES projesi dışında duble yol projelerinin en yoğunluklu olarak Erzurum’da uygulandığını belirten Aydemir, ilçe yollarının AK Parti döneminde güncelleştirildiğini, Lojistik köy ve Türkiye’nin yedinci büyük Havalimanına sahip ilin aynı zamanda duble yollarla bir ulaştırma merkezi durumuna kavuştuğunu ifade etti.
AK Parti iktidarının yalnız fiziki değil aynı zamanda sosyal yatırımlarla halka hizmet ürettiğini, sosyal yardımlaşma ve dayanışmaya yeni vizyon kazandırıldığını, SODES uygulamasıyla kırsal kesim yaşayanlarının meslek edindiğini söyleyen Aydemir, bu yaklaşımın AK Partiye has bir ufuk hareketi olduğunu aktardı.
 
 
 

 
Başbakan'a Dadaş karşılaması
 
Milletvekili olarak son miting
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ispir 10 Haziran 2011 Cuma 14:07

inşallah karşılığını alırsınız bu hızlı tenponuzu yöremize hizmet için kullanırsınız erzurum 6-0 olarak gidecek yöremiz gerçekten kendine uzanan eli hissedecektir tüm erzurum sevdalılarını bu defa ibrahim AYDEMİR demeye davet ediyoruz,ispir hazır sıra sizde öyleyse 6-0 hayırlı olsun

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Akdağ'dan kardeşlik vurgusu
Erzurum'da partisinin Çat'ta düzenlediği mitinginde konuşan Sağlık Bakanı ...
Aydemir STK yaklaşımlarını açıkladı
AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, seçim çalışmaları kapsamında ...
Aksak’tan üniversite ziyareti
12 Haziran’da yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimleri’ne 4 gün gibi ...
 
Yavilioğlu seçim turunda
AK Parti Milletvekili Adayı Dr. Cengiz Yavilioğlu, Oltu, Tekman ve Palandöken ...
Aydın seçmenlere seslendi
12 Haziran’daki genel seçimlere 5 gün kala ziyaretlerini sürdüren MHP ...
Erzurum seçime huzurla gidiyor
Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk 12 Haziran Pazar günü yapılacak olan ...
 
Akdağ'dan yüzde 87 hedefi
Bakan Akdağ, AK Parti’nin Türkiye genelinde hem sağlıkta hem de diğer ...
'Milli irade en büyük güç'
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Belki Sayın Kılıçdaroğlu'na Ergenekon sanıklarını ...
'12 Haziran tarihi dönemeç'
Seçimlere sayılı günler kala heyecan doruk noktaya ulaşırken, adayların ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva