KANAL25
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 5 - Yeni Malatyaspor: 1
Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 5 - Yeni Malatyaspor: 1
Atatürk Üniversitesi yeni döneme hazır
Atatürk Üniversitesi yeni döneme hazır
Yerlikaya 8 aylık operasyon verilerini paylaştı
Yerlikaya 8 aylık operasyon verilerini paylaştı
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
HABERLER>SÄ°YASET
20 Şubat 2010 Cumartesi - 02:26

Aksak da tartışmalara katıldı

Milletvekili Muhyettin Aksak, Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Cihaner’in tutuklanmasının ardından yaşanan gelişmelerle ilgili bir değerlendirme yaptı.

Aksak  da tartışmalara katıldı

AK Parti Milletvekili Muhyettin Aksak, Türkiye’de bütün gözlerin Erzurum’un üzerine çevrilmesine neden olan süreçle ilgili olarak bir değerlendirmede bulundu. Milletvekili Aksak, “Gelinen nokta, Türkiye’de bir yargı reformuna duyulan acil ihtiyacı gözler önüne sermiştir.” dedi.
Milletvekili Muhyettin Aksak, Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Cihaner’in tutuklanmasının ardından yaşanan gelişmelerle ilgili bir değerlendirme yaptı. Türkiye’nin bir hukuk devleti olduğunu ve herkesin kanun önünde eşit bir statüye sahip olduğunu dile getiren Aksak, “Ülkemizde kim olursa olsun, hangi makamda bulunursa bulunsun, yargı önünde herkes eşittir. Buna savcılar da dahildir. İcap etmişse ve lüzum görülmüşse herkes yargıya hesap verir, vermek zorundadır.” diye konuştu.
Halen yürütülmesine devam edilen bir soruşturma çerçevesinde konuşmayı doğru bulmadığını vurgulayan Aksak, ortada kişilerin ya da kurumların suçlu ilan edildiği bir durumun da bulunmadığına dikkati çekerek, “Kaldı ki, kimsenin kimseyi suçlu ilan ettiği yoktur. Ortada bir takım iddialar vardır ve bu iddialar araştırılmaktadır. Bu bir süreçtir; herkes gibi bizler de, bu sürecin sonunu görebilmek için beklemek durumundayız.” dedi.
Soruşturma sürecinde yargıya müdahale noktasında bir takım girişimlerin olduğunu, bu girişimlerin de, kamu vicdanını derinden yaraladığını ifade eden Milletvekili Aksak, HSYK’yı işaret ederek, hukuki sürecin ciddi manada işletilmesi için herkesin katkıda bulunması gerektiğini, öbür türlü tutum ve davranışların, hukuka müdahale anlamına geleceğini belirtti. Yaşanan gelişmelerin, Türkiye’de yargı reformuna duyulan acil ihtiyacı bir kez daha gündeme getirdiğini dile getiren Aksak, toplumdaki hakim görüşün de bu yönde olduğunu söyledi. Yanlış hesabın her zaman Bağdat’tan döneceğini sağlayan Aksak, “Hukuki sürecin işletilmesine müdahale edilerek, yanlışlık yapılmıştır. Yanlış hesap ise, mutlaka Bağdat’tan dönecektir.” dedi.
Öte yandan bu gelişmelerin merkezinde Erzurum’un olmasının ise, kendisini üzen ayrı bir husus olduğunu hatırlatan Muhyettin Aksak, CHP milletvekillerinin Erzurum’a çıkarma yapmalarını da eleştirerek, “Fazla söze gerek yok. Erzurum’a gelen CHP milletvekillerinin kimlikleri ve kim oldukları, hangi amacı taşıdıklarını ortaya koymaktadır.” ifadelerini kullandı.  
 

 
Kazan’dan zehir zemberek açıklama
 
2011 proje konusu oldu
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ABD 25 Şubat 2010 Perşembe 18:34

ABD projelerine ne zamandan beri dadaşlar eşlik ediyor......

Yorumu oyla      0      0  
karlıdağ 25 Şubat 2010 Perşembe 12:17

sayın Aksak,çalışmadan maaş alan kadın kolları başkanına bak,aşıları alıp alıp fazla diye hibe eden bakana bak,Göçveren,işsizlikte rekor kıran iline bak,zaten bütün işlerinizde soyadınız gibi ağır AKSAK yürüyor.Amacınız hizmet değil,Dadaşların sırtından yükselip makamınızı sağlama almak. İnin artık şu Erzurum'lunun sırtından,sizden başka ihsan isteyen yok artık.

Yorumu oyla      0      0  
Doğukan 24 Şubat 2010 Çarşamba 19:07

AKP sanki kendini kapattırmak istiyor orduyla bu kadar uğraşmamak gerek ordu zaten kendi içerisindeki illegal oluşumları ve yanlış insanları eleyebilecek güçtedir.

Yorumu oyla      0      0  
Has Dadaş 23 Şubat 2010 Salı 16:49

Memleketin başına ne geldiyse yobazlardan ve gericilerden bir de dinsizlerden geldi bu gruplardan bu milletin arınması gerekiyor her ikisi de çok tehlikeli Erzurumlu hemşerilerimi akıllanmaya davet ediyorum cahil kesimi de uyarın lütfen.AKP'ye oy vermiştim ama bir daha asla, bu işlerin buralara geleceğini düşünemedik AKP'yi bitirirse kendi içlerindeki bu yobazlar ve cahiller bitirecek bunlar çok tehlikeli insanlar AKP'nin bir an evvel bunlardan kurtulması lazım yoksa işi zor.

Yorumu oyla      0      0  
Dadaş 23 Şubat 2010 Salı 13:59

Türk silahlı kuvvetlerinin mensuplarını teker teker içeri alan zihniyetler acaba kendi hırsızlıklarının hesabını ne zaman verecekler özelleştirme adı altında en önemli şirketleri yabancılara satanlara, malı götürenlere sesleniyorum.

Yorumu oyla      0      0  
galalı 22 Şubat 2010 Pazartesi 22:18

sayın milletvekilim neler yapdığınızı eskiden beri biliriz az zamanın kaldı bu süreyi iyi değerlendirde ilerisinde sıkıntın olmasın.Sizden kurtulmak için Erzurumlu gün sayıyor bunu bilesin.

Yorumu oyla      0      0  
salih 22 Şubat 2010 Pazartesi 18:33

sayın vekil bırak sen bu işleri.sayın turgutcana üstün hizmet madalyasını verdirmiştin.bu sene de lütfü yücelike veriyormuşsun.AK-LUT-CAN lar olarak tarihe geçmeye bak sen.

Yorumu oyla      0      0  
Gündem 21 Şubat 2010 Pazar 19:44

Tamamen gündemi deyiştirmek ve meşgul etmek için tezgah bunlar emin olun,memleketin hali ey değil kövlerde kışın ayakkabısız lastikle gezen çocuklar,ısınamayan garibanlar,çöp toplayan üniversite mezunları var yemin ediyorum yüzlerini kapatıyorlar istanbulda,işten atılanlar var torpili olmayanların hali perişan, insanlar aç ve geleceğinden umutsuz,Erzurumda değil ülkede fabrika yapmıyorlar, deniz feneri ne oldu ? İsrailli iş adamı Ofer davası ne oldu ? hepsinin üstü örtüldü araştırın

Yorumu oyla      0      0  
VATAN 21 Şubat 2010 Pazar 13:14

ARKADAŞLAR ERZURUMA KİM HİZMET ETMİŞKİ ONLARDA ETSİN BUNLARINKİ HAVA BAŞKA BİRŞEY DEĞİL

Yorumu oyla      0      0  
palandökenli 20 Şubat 2010 Cumartesi 17:07

syn milletvekili sen boş ver Erzuruma birşeyler yap gidiş o gidiş gittiniz

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ersin, Cihaner olayını değerlendirdi
CHP İzmir Milletvekili Ahmet Ersin, Erzurum'da tutuklu bulunan Erzincan ...
Kılıç, suskunluğunu bozdu
AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı İlhan ...
CHP sert çıktı
CHP Grup Başkanvekilleri Kemal Anadol, Kemal Kılıçdaroğlu ve Hakkı Suha ...
 
Bozdağ’dan anayasa ihlali iddiası
AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun ...
Vatandaşın ayağına giden kazanır
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, bir yıllık çalışmalarını ve projelerini ...
Fırat güvenoyu alacak mı?
Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne bağlı meslek odalarındaki ...
 
Hep göç türküsünü mü söyleyeceğiz?
MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Zeki Ertugay, Erzurum’un 2009 yılına ...
Güçbirliği, dedi, kazandılar
Makina Mühendisleri Odası (MMO) Erzurum İl Temsilciliği’ne Nejmi Furunci ...
TDH teşkilatlanmaya yoğunlaştı
Türkiye Değişim Hareketi, Erzurum’da teşkilatlandırma çalışmalarını tamamlamak ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva