KANAL25
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Sağlık çalışanlarından Gazze yürüyüşü
Sağlık çalışanlarından Gazze yürüyüşü
Emniyet Müdürlüğü öğrencileri bilgilendirdi
Emniyet Müdürlüğü öğrencileri bilgilendirdi
Oltu Devlet Hastanesi güncelleştiriliyor
Oltu Devlet Hastanesi güncelleştiriliyor
Erdoğan ailesi yasta
Erdoğan ailesi yasta
Trendyol 1. Lig: Bandırmaspor: 2 - MKE Ankaragücü: 0
Trendyol 1. Lig: Bandırmaspor: 2 - MKE Ankaragücü: 0
HABERLER>SÄ°YASET
21 Mayıs 2011 Cumartesi - 09:51

Aksak'tan Pasinler buluşması

Erzurum’un Pasinler ilçesinde 12 Haziran Milletvekilliği Genel Seçim çalışmalarını sürdürdüren AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak “Türkiye’de yaşanan huzur, barış ve istikrarı bozmak isteyenler var. Bu istikrar ve huzurun devam etmesini sizler sağlayacaksınız” dedi.

Aksak tan Pasinler buluşması

Erzurum’un Pasinler ilçesinde 12 Haziran Milletvekilliği Genel Seçim çalışmalarını sürdürdüren AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak “Türkiye’de yaşanan huzur, barış ve istikrarı bozmak isteyenler var. Bu istikrar ve huzurun devam etmesini sizler sağlayacaksınız” dedi.
Pasinler Kaymakamlığı, Pasinler Belediye Başkanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve bazı kamu kuruluşuna ziyarette bulunan Muhyettin Aksak, 12 Haziran’da yapılacak seçimler öncesi kurumların çalışmaları hakkında bilgi aldı.
ESNAFI ZİYARET ETTİ
İlçe esnafını tek tek gezen Aksak, Pasinler esnafı tarafından memnuniyetle karşılandı. Esnafın istek ve taleplerini dinleyen Aksak, esnafın karşılaştığı sorunların çözümü için gerekli çalışmaları yapacaklarını belirtti. Pasinler Belediyesi’nin ağaç dikme programına da katılan Aksak AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç ve Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu ile birlikte ağaç dikti.
İSTİKRARI BOZAMAYACAKLAR
AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, AK Parti Pasinler İlçe Başkanı ve yönetimi ile birlikte seçim irtibat merkezinde toplanan yaklaşık 350 kişiye konuşan Milletvekili Muhyettin Aksak, AK Parti iktidarınının Türkiye’ye her alanda istikrar sağladığını belirterek, “Geldiğimiz noktada açık ve net bir şekilde görünen AK Parti hükümeti ve kadrolarının sağlamış olduğu istikrarı bozmak isteyenleri ne yazık ki bu emellerinde başarılı olamayacaklardır. Çünkü 13 Haziran sabahı AK Parti yine tek başına iktidar olacak ve iktidara giden bu yolda Erzurum’da ve Pasinler halkının bu istikrara katkısı karşılıksız kalmayacak” dedi.
SOSYAL DEVLET ANLAYIŞINI AK PARTİ GERÇEKLEŞTİRDİ
AK Parti iktidarının 8 yıllık faaliyetlerinden bahseden Milletvekili Muhyettin Aksak, yıllardır sosyal devlet anlayışının sadece söylemlerde kaldığını ancak AK Parti iktidarının Sosyal Devlet söylemini gerçekleştiren tek hükümet olduğunu söyleyen
SOSYAL DEVLET YAKLAŞIMI
Milletvekili Aksak konuşmasına şöyle devam etti. “2002 yılında devlet tarafından yapılan sosyal yardımlar 1 milyar 346 milyon iken, bugün bu miktar 12 milyar 931 milyon lirayı buldu. 50 bin yoksul aile peşinatsız ve ayda 100 lira ödeme karışlığında ev sahibi olma fırsatı yakaladı. Sağlık alanında yoksul ve dar gelirli ailere yönelik olarak çeşitli adımlar atıldı ve bunlardan en önemlisi olan Yeşilkart uygulaması sayesinde fakir aileler sağlık ve ilaç ihtiyaçları karşılıksız giderildi. Yine Dar gelirli ailelerin öğrencilerine yönelik olarak burs ve kırtasiye ile giyim yardımlarının yanında, hala okula devem eden dar gelirli öğrencilerin ailelerin hesaplarına para yatırılmaktadır”
Engelli vatandaşlardın önceden ailelerine yük olarak görülürken AK Parti iktidarının engellilere yönelik olarak başlattığı uygulamayla engellilerin aileleri için umut haline geldiğini belirten Muhyettin Aksak, bu güne kadar 310 bin engelli ailesine ayda 570 lira maaş ödendiğini hatırlattı. Aksak engelli çalıştıran işyerlerinin SSK pirimlerinin devlet tarafından ödenmesinin sağlandığını kaydetti,
MALİ KRİZDEN GÜÇLENEREK ÇIKTIK
Güçlü bir ekonominin ancak güçlü siyasetle sağlanacağına vurgu yapan AK Parti Milletvekili Muhyettin Aksak, tüm dünyada yaşanan ekonomik krizde AK Parti hükümetinin izlediği güçlü ekonomik politikayla mali kriz sürecinden güçlenerek ve zarar görmeden çıkan tek ülke olduğunu ifade etti.
Yıllardır vatandaşın enflasyon altında ezildiğini belirten Aksak, “ Önceden yıllık enflasyon oranı yüzde 30’larda seyrederken, 8 yıllık Ak parti hükümeti döneminde yıllık enflasyon yüzde 5’lere indirilerek cumhuriyet tarihinde enflasyonu tek rakama indiren hükümet olduk. Yine geceleki faiz oranları yüzde 7500 iken, Ak parti gecelik faiz oranlarını yüzde 6’lyara kadar düşürüldü. Milli gelir 230 milyar dolardan, 236 milyar dolara kadar çıkarıldı” diye konuştu.

 
Atlama kulelerinden şampiyon çıkacak
 
DAGC'de
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydemir'den Şenkaya çıkarması
AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, Şenkaya ilçesi ve köylerine ...
CHP'den ekonomi değerlendirmesi
Erzurum Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili adayı Ahmet Palandöken, ...
Yılmaz ekonomi politikalarını anlattı
Erzurum AK Parti Milletvekili adayı Adnan Yılmaz, toplumun ve ekonominin ...
 
Hem mebus, hem muhtar seçecekler
12 Haziran’da herkes sandık başına milletvekili seçmek için giderken, ...
Kurtulmuş Erzurum'daydı
HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Erzurum'da partisince düzenlenen ...
Kurtulmuş Halka hitap edecek
Halkın Sesi Partisi (HAS PARTİ) Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, ...
 
'Erzurum Eğitim Merkezi'
AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, 12 Haziran’da yapılacak olan ...
'Bu istikrar sürmeli'
A K Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, Yakutiye ilçesinde esnaf ...
Aksak'tan esnaf ziyareti
12 Haziran Milletvekilliği Genel Seçimleri’ne 24 gün kala seçim gezilerini ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva