Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
1. Ligde Erzurumspor özel sinerji oluşturdu
1. Ligde Erzurumspor özel sinerji oluşturdu
Hakem Akademisinden, 81 İlde Eğitim uygulaması
Hakem Akademisinden, 81 İlde Eğitim uygulaması
TCMB yılsonu TÜFE beklentilerini paylaştı
TCMB yılsonu TÜFE beklentilerini paylaştı
Bolat: 'Dış ticaret açığı geriledi'
Bolat: 'Dış ticaret açığı geriledi'
Gazze’de can kaybı 34 bin 535’e yükseldi
Gazze’de can kaybı 34 bin 535’e yükseldi
HABERLER>POLEMÄ°K
10 Kasım 2010 Çarşamba - 10:22

Altaylı'dan yerinde bir değerlendirme daha...

Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı, ülkemizde yaşanan ve "demokrasi" söylemi ardına saklanan bir kepazeliği kaleme aldı... Bizde bölücülük şarteline basanlar kendilerine gelince nasıl da, milliyetçi kesiliyorları anlatıyor!

Altaylı dan yerinde bir değerlendirme daha...

GEÇEN gün George Blecher gelmişti ziyaretime. Harvard profesörüdür kendileri. Yazar, öğretim üyesi, oyuncu, çevirmen. Amerika’nın giderek nasıl “kötüleştiğini” anlattı. Obama’nın yarattığı hayal kırıklığının sonuçlarının hiç de iyi olmayacağını söyledi. Giderek yükselen milliyetçilikten, hatta aşırı milliyetçilikten dem vurdu. Sonra sordu: “Sence ABD’nin gelecek başkanı kim olacak?” “Bir kadın olur bence” dedim. “Haklısın ama senin düşündüğün kadın değil” dedi. Sarah Palin’in yükselişini anlattı. “İnanabiliyor musun, Sarah Palin şu anda gelecek seçimlerde Cumhuriyetçiler’in en ciddi adayı. Ve inanılmaz bir oy potansiyeli oluşturdu. Yükselen milliyetçiliğin sesi oldu. Orta Amerika’yı fethediyor. Sarah Palin’in Amerika Başkanı olduğu bir dünya ve bir Amerika hayal edebiliyor musun?” diye sordu. SadeceAmerika’da değil, ekonomik krizle boğuşan tüm ülkelerde ciddi bir milliyetçilik rüzgârı esiyor. Farklı etnik gruplardan oluşan ülkelerde bile “ortak bir milli bilinç” oluşuyor. Ve hiçbir yerde buna itiraz yok. AB’de bile. Ama Türkiye söz konusu olunca birdenbire bu yükselen değer “tu kaka” oluyor. Ama o bile, söz konusu Türkiye ve Türkler olunca değişken. “Kıbrıs’ı birleştirmeye”, Türkiye’yi ise “ayrıştırmaya” çalışıyorlar. Biz de bunu “demokrasi” diye yutmaya çalışıyoruz. Bu gidişle dünyada tek demokrasi Türkiye olacak galiba. Eğer bize anlattıkları ama kendilerinin inanmadığı şeyler doğruysa!

 
Türkiye büyük önderini anıyor
 
Erzurum, Atatürk'e minnettar
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Memmet 11 Kasım 2010 Perşembe 15:02

Türkçü ağabey işte en büyük oyun buydu belki de Türkiyeyi bölebilecek en iyi senaryo bu ama yapamayacaklar tamamen proje ve plandır hepimiz kardeşiz içiçeyiz ve herkesin çevresindeki cahil kesimi uyarması ve etkilemesi şarttır bu herkesin en büyük görevidir büyük kesim kırsalda yaşayan vatandaşlar bunun farkında değil , kökenlerimiz sömürüldü olmadı şimdi de dinimiz ve dini duygularımız ile sömürülüyor sürekli ayrıştırılıyoruz uyanmak lazım uyuyan ölür, saygılar.

Yorumu oyla      0      0  
Türkçü DADAŞ 11 Kasım 2010 Perşembe 05:46

Kürt memmet kardeş, kürt dediğin kim? O da aslen Türk değil mi? Ermeni iddiaları g3iderek nasıl kabul ediliyor, Ermeni postuna giripte kendine Kürt demiyen hakiki kürt Türk'ün hasıdır, bu oyuna artık dur demek lazım ve en başta da kürt boyundan gelen Türk'ler! Türküm; Bu ad her ünvandan üstündür. Yoktur Azer,Kürt, Kırgız, Özbek, Kazanlı,. Türk Milleti bir bölünmez bütündür.

Yorumu oyla      0      0  
Kürt Memmet 11 Kasım 2010 Perşembe 01:33

Ben Kürdüm ama Türk Milliyetçisiyim böyle olmak zorundayız eğer bir şekilde parçalanacak olursak bu bizim için felaket olacaktır cahil Güneydoğulu bir kısım vatandaş bunun farkında değildi ama onlarda uyanıyorlar darısı tüm Doğu ve Güneydoğunun başına, Bizler birbirimizi yerken,Terör belasıyla uğraşırken Batılılar bizleri sürekli ezdi hor gördü aşağıladı Kaymak tabaka oluştu herkese yukarıdan bakanlara en güzel cevabı bizler yani Doğu,Güneydoğulular vermek zorundayız,bir araya gelip çalışarak !

Yorumu oyla      0      0  
Türkçü DADAŞ 10 Kasım 2010 Çarşamba 16:23

Siz de az tosun değilsiniz. bu memlekette Türk'ü aşağılayan önce sizler oldunuz. Bölücü şerefsizleri önce siz azdırdınız Yine de adamlığa dönmeniz iyi. İsmimi yazmıyorum çünkü: TÜRK'ÜM...BU AD HER ÜNVANDAN ÜSTÜNDÜR

Yorumu oyla      0      0  
alikemalkoc 10 Kasım 2010 Çarşamba 13:29

Güzel bir değerlendirme olmuş, dadaştv ye teşekkürler bunları lütfen yazalım birkaç kişi de uyansa kardır. adamlar mecliste ne idiğü belirsiz dille konuşmaya kadar işi götürdüler ve evet böyle giderse o meclite biz olmayacağız.

Yorumu oyla      0      0  
cevat karacan 10 Kasım 2010 Çarşamba 13:28

üç beş kömür torbasına beynini kiraya veren Türk milleti duy bunları duy. Senin ülken elinden alınıyor. demokrasi diye diye senin yarın evin barkın gidecek haberin olsun. kömür torbasına da, seni aileni sokup ısıtırlar o zaman.

Yorumu oyla      0      0  
Aykut Kurt 10 Kasım 2010 Çarşamba 13:27

Hay ağzına sağlık altaylı gardaş. bunları hergün yazıp bu milleti özellikle de bu aptallıktan bir türlü kurtulamayan türkleri uyandırın lütfen.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Su kaynaklarımız kıymete bindi
Dünya Su Formu Türkiye Danışma Kurulu Üyesi Doç. Dr. Cemal Zehir, iklim ...
Altaylı'ya teşekkür yağmuru başlatalım...
Habertürk'te kaleme aldığı ve bugünlerde milli duygusu körelmemiş herkes ...
Türk olmak nasıl bir duygudur?
Aşağıda okuyacağınız yazıyı, Türkiye’nin ABD Seatle Fahri Konsolosu sayın ...
 
Yakutiye değişiyor mu, dönüşüyor mu?
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Hacıcuma, Taşmescit ve Narmanlı ...
Sağlıktan yana kısmetliyiz..
Türkiye’de kurulan ilk 5 numune hastanesinden birisinin Erzurum Numune ...
Bu ayıp kimin?...
Osmanlı ve Rus orduları arasında 1877-1878 tarihleri arasında yaşanan ...
 
Akdağ'a "mert olamadın" suçlaması
Sağlık Bakanı Akdağ'ın Cumhuriyet resepsiyonunda Hayrünnisa Gül'ün elini ...
Yardım çarkı hızlı işliyor..
Erzurum’da havaların iyice soğumaya başlamasıyla birlikte kömür yardımları ...
CHP nihayet SAV'dı...
Milletin değerlerine karşı davranışından dolayı tepkilerin hedefi olan ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva