KANAL25
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Sağlık çalışanlarından Gazze yürüyüşü
Sağlık çalışanlarından Gazze yürüyüşü
Emniyet Müdürlüğü öğrencileri bilgilendirdi
Emniyet Müdürlüğü öğrencileri bilgilendirdi
Oltu Devlet Hastanesi güncelleştiriliyor
Oltu Devlet Hastanesi güncelleştiriliyor
Erdoğan ailesi yasta
Erdoğan ailesi yasta
Trendyol 1. Lig: Bandırmaspor: 2 - MKE Ankaragücü: 0
Trendyol 1. Lig: Bandırmaspor: 2 - MKE Ankaragücü: 0
HABERLER>SÄ°YASET
21 Mayıs 2011 Cumartesi - 09:43

Aydemir'den Şenkaya çıkarması

AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, Şenkaya ilçesi ve köylerine ziyarette bulundu. Şenkaya esnafı ve vatandaşlarla istişarede bulunan Aydemir, AK Parti ilçe Teşkilatında yaptığı konuşmada, AK Parti’nin 8.5 yılda gerçekleştirdiği yatırım ve hizmet atılımlarına değinerek, herkesin geçmişle AK Parti iktidarı dönemi arasındaki hizmet farkı ve halka yaklaşımı iyi değerlendirmesi ve bir vicdan muhasebesi yapması gerektiğini söyledi.

Aydemir den Şenkaya çıkarması

AK PARTİ’NİN HAKKI
Aydemir, ‘AK Parti iktidarının 8.5 yıllık hizmet ve yatırım sürecini  iyi okuyalım. Ama önce, geçmişi, sizi, bizi yokluklara mahkum edenlerin dönemlerini de hatırlayalım. Geçmişi hatırlamazsak, bugün elimize geçen nimetleri anlayamayız.  Vicdanınız, İrfanınız  AK Parti’nin hakkını teslim edecektir. “dedi.
HERKES HAFIZA TURU YAPMALI
Herkesi bir hafıza turu yapmaya davet eden Aydemir şunları söyledi, “ Köylerde, mezralarda, hatta ilçelerde acil hastalarımızın bin bir zahmet ve çileyle il merkezlerine, hatta Erzurum’dan da büyük şehirlere tedavi için götürüldüğü  o kötü günleri bir hatırlayın. O hastaların, o hasta yakınlarının çektikleri çileleri, umutsuzlukları aklınıza getirin.. Bazen komşumuz bazen yakınımız olan yoksulların, dulların, yetimlerin çaresizliğini hatırlayın. Kendilerine ulaştırılacak bir yardımı günlerce bekleyen çaresizleri hatırlayın.. Çocuklarını okula gönderirken kitap, defter parası bulamayan babaların ahlarını hatırlayın.. Deftersiz kitapsız çocuğunu okula gönderen annelerin gözyaşlarını, eğitim gereçlerinden yoksun bırakılan çocukların geleceğe küskünlüklerini hatırlayın.. Hafızanızı tazeleyin ve hatırlayın..Karın yalnız çile olduğu günleri, uçağa binmenin zengin işi olduğu zamanları.. Hatırlayın köylerin, ilçelerin susuzluğunu, yolsuzluğunu, okulsuzluğunu.. Kadastrosu yapılmadığı için arazisini değerlendiremeyen köylümüzün derdini, çilesini.. Ve o aziz dadaş vicdanınıza elinizi koyun, bir de bugüne, AK Parti iktidarı dönemine bakın. ”
AK PARTİYLE BAŞLAYAN YAPISAL DEĞİŞİM
AK Parti iktidarı döneminde Türkiye’nin ciddi biçimde yapısal bir reform yaşadığına işaret eden Aydemir şöyle dedi, “ Hastaneleri, sağlık merkezleri, ambulans helikopterleriyle Erzurum bir sağlık merkezi bugün. En ücra mezralara ulaşan bir sağlık hizmeti ağı var. Yoksulun onuru, haysiyetini rencide etmeden devlet sosyal yardım vakıflarıyla yoksulun ayağına gidiyor. Çocuklarımız devletin verdiği ücretsiz kitaplarla eğitimde fırsat eşitliği onurunu yaşıyor. Günde bir uçağın bile zor indiği hava alanı, bugün uluslararası uçuşların yapıldığı bir havalimanı olarak hizmet sunuyor. Uçağa binmek artık sıradan bir iş haline geldi. Kar çileden ak bir nimete dönüşerek turizmde, sporda katma değer üretiyor. Palandöken dünya vitrinine çıkarken, siz dadaşlarda palandöken gibi dimdik durarak Erzurumla övünüyorsunuz. KÖYDES projesiyle köylerimiz yeniden inşa ediliyor..Foseptik çukur ayıpları siliniyor, susuzluk tarih oluyor, karanlıklar elektrikle aydınlanıyor. En ücra köyümüze bile bilişim ağları, bilgisayarlar bilimin aydınlığını taşıyor. Kadastrosu yapılmamış köy, tapusuz arazi yok artık. SODES uygulamalarıyla gençlerimiz meslek öğreniyor, işyeri açma fırsatı buluyor. Ve Erzurum tüm bu hizmetlerle sıradan bir il değil, gelişen ve büyüyen bir şehir artık.. Bu hakkı teslim edecek olan sizin Dadaş irfanınızdır. Bu hakkı verecek olan sizin Dadaş vicdanınızdır.”
SAĞLIKTA DÖNÜŞÜM
Sağlık Bakanı Akdağ’ın hayata geçirdiği sağlıkta dönüşüm projesiyle Türkiye’nin sağlık alanında çağ atladığına vurgu yapan Aydemir, “ Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, 8.5 yılda gerçekleştirilen yatırım ve hizmet seferberliğiyle Türkiye’nin, Doğu Anadolu’nun, Erzurum’un, Şenkaya’nın ufku aydınlandı. Erzurum’u Bölgede Sağlık Merkezi, ülkede ise bir sağlık cazibe merkezi haline getiren AK iktidar şimdi içinde 6 yeni sağlık merkezinin yer alacağı Sağlık Kampüsünü hayata geçiriyor. Sağlık hizmetlerinin tamamı bu kampüsten verilecek. En ücra mezradaki vatandaşa helikopter ambulansla ulaşım imkanı sağlayan AK Parti iktidarıyla Erzurum artık sağlık alanında bir marka şehirdir’ dedi.
AK Parti’nin eğitim alanındaki yatırım seferberliğini anlatan Aydemir, Erzurum’un ikinci üniversiteye AK Parti iktidarıyla kavuştuğunu, ilin Doğu Anadolu’da Teknik üniversiteye sahip tek il olduğunu söyledi. Aydemir Atatürk üniversitesi bünyesinde açılan Açık Öğretim Fakültesiyle il eğitim vizyonunun güçlendirildiğini, Teknokent atılımıyla Erzurum’un aynı zamanda bir bilişim merkezi haline sokulduğunu kaydetti.
ERZURUM OLİMPİYAT KENTİ
Sağlık, Turizm, Spor ve Eğitimde marka kent haline gelen Erzurum’un Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın girişim ve başlattığı yatırımlarla bir Olimpiyat kenti olduğunu kaydeden Aydemir, “Dünya artık kış turizm ve sporlarında Erzurum’u konuşuyor. “dedi. Erzurum’da hayata geçirilmekte olan Lojistik Köy Projesiyle ilin ulaşım alanında da da bölgenin çekim merkezi haline geldiğini anlatan Aydemir, sözlerini şöyle tamamladı, “Dünün hizmetsizlik zulmünü giderip, halkın ufkunu 8.5 yıldan bu yana ak hizmet ve yatırımlarla aydınlatan AK Hizmet davasının tek dayanağı ve tek gücü dualarınızdır.. Sadece Allah razı olsun duası.. Hizmeti imanının bir parçası olarak bilen bu davanın erleri için hayatlarının en büyük onuru yine size hizmet etmek olacaktır.”
 
 

 
Harşit’te arama çalışmaları devam ediyor
 
Yakutiye'de ulaşım atılımı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ispir 21 Mayıs 2011 Cumartesi 10:36

sayın İbrahim bey her ilçede var ve samimi iktidarın 9 yıllık sürecini detayları ile halka sunumu,anlatımı içten ayrıca bölgemizin eksikleri ve atılacak adımları detayları ile halkımızla paylaşıyor, siyasette dürüst olmanın örneği olan ibrahim bey kimseye tavır almadan bölgemiz insanına nasıl bir hizmet verebiliriz,sıkıntılarını nasıl giderebiliriz ibrahim beyin sevdası bu ispirliler olarak ibrahim beyin muhakkak seçilmesini arzu ediyoruz çünkü her ilçenin ankarada bir kardeşi olacak

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'den ekonomi değerlendirmesi
Erzurum Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili adayı Ahmet Palandöken, ...
Yılmaz ekonomi politikalarını anlattı
Erzurum AK Parti Milletvekili adayı Adnan Yılmaz, toplumun ve ekonominin ...
Hem mebus, hem muhtar seçecekler
12 Haziran’da herkes sandık başına milletvekili seçmek için giderken, ...
 
Kurtulmuş Erzurum'daydı
HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Erzurum'da partisince düzenlenen ...
Kurtulmuş Halka hitap edecek
Halkın Sesi Partisi (HAS PARTİ) Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, ...
'Erzurum Eğitim Merkezi'
AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, 12 Haziran’da yapılacak olan ...
 
'Bu istikrar sürmeli'
A K Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, Yakutiye ilçesinde esnaf ...
Aksak'tan esnaf ziyareti
12 Haziran Milletvekilliği Genel Seçimleri’ne 24 gün kala seçim gezilerini ...
Bölücülere sert tepki
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Kim ayrımcılık bölücülük yapıyorsa, kim bizim ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva