Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik
Erzurum’un şirketleşme performansı düşüşte
Erzurum’un şirketleşme performansı düşüşte
MEB’den Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli
MEB’den Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli
Hainler Avrupa’nın başına bela oldu
Hainler Avrupa’nın başına bela oldu
Şimşek: 'OVP arzulanan sonuçları veriyor'
Şimşek: 'OVP arzulanan sonuçları veriyor'
HABERLER>GÜNDEM
20 Nisan 2013 Cumartesi - 17:22

Bahçeli bildiğiniz gibi...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda 'bayrak mitingi'nde konuştu. Bahçeli alanı hıncahınç dolduran kalabalığın tezahüratları eşliğinde Çözüm Süreci'nde işbirliği yapanlara ağır hakaretler etti.

Bahçeli bildiğiniz gibi...

Bahçeli Bayrak Mitingi'nde şunları söyledi:

Bayrağı koruma kollamak ve dalgalandırmak hepimizin vazifesidir... Bayrak varsa ecdad mücadelesi sayesindedir... Zor anlarda sırt sırta verdik. Kökenimiz, doğduğumuz ve doyduğumuz yer neresi olursa olsun Türk milletinin eşit bir ferdi gibi yaşadık. Bu zamana kadar Türk milleti dedik. Bin yıllık kaynaşma ve kucaklaşma ile anlam ve bütünleşme yaşadık. Türk milleti çökertilmeye çalışılıyor bugün ama millet bu şekilde birlik oldu...

Bu milli irade düşmanı, korkmalı ayağını denk almalıdır. İşbirlikçi hainler, yersiz ve yurtsuzlar bu sesten irkilmelidir... Terör işportacılarıi Kan baronları, Çözüm ve barış fitnesini ağızlarına dolayan ahalaksızlar, kendilerine lazım gelen payı bu seslerden çıkarmalıdır...

63 Aklı karışık PKK sözcülüğünden vazgeçmelidir... Milliyetçilere çapulcular diyen ve asıl çapulcu ve alçaklarla kader ortaklığı fikir birliği yapan Erdoğan bu sese dikkat etmelidir...

Türkiye kapkaranlık bir dönemden geçmektedir. Aziz milletimiz çöküşe götürülmektedir. Allah'ın belası bir süreç ile Türkiye farklı bir yere gidecekmiş. Terör bitecek terör suscakmış... Bunların hepsi aldatmadır...

MHP'nin "Bayrak Mitingi" için geniş güvenlik önlemleri alınırken, çok sayıda kişi alana geldi

MHP'nin, İzmir'de düzenlediği "Bayrak Mitingi" ilgi gördü. Miting için çok sayıda kişi, saatler önce ellerinde bayraklarıyla Gündoğdu Meydanı'na geldi. Katılımcıların Türk ve parti bayrakları yanı sıra Azerbaycan ve KKTC bayrakları da taşıdıkları görüldü. Bazı balıkçı teknelerinin de denizden destek verdiği mitingde, Kordonboyu'nda yer alan binalara da Türk bayrakları asıldı.

Mitingde, terörle mücadelede İzmir'den şehit olanların isimleri okundu, katılımcılar tarafından şehit posterleri tek tek havaya kaldırıldı. Miting öncesi Gündoğdu Meydanı'na gelen İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay güvenlik önlemlerini denetlerken, eğitimli köpekler miting alanında arama yaptı. Miting öncesi ve sırasında polis helikopteri ve botları devriye gezerken, katılımcılar alana üst araması yapılarak alındı.

Toplantı Öncesi Notlar

Miting alanında üzerinde İzmirli 150 şehidin fotoğraflarının yer aldığı 'Biz yan gelip yatmadık. Bu vatanı satmadık' yazılı dev pankart açılacak.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, saat 05.00'te İzmir'e geldi. Parti yöneticileri, Sabuncubeli Mevki'nde karşılama yaptı. Bahçeli, Swissotel'de konaklayacak. Otelden saat 15.30'da ayrılıp, miting yapacağı Alsancak Gündoğdu Meydanı'na makam aracıyla gelecek.

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin çözüm sürecinin ardından başlatıp ilkini 23 Mart'ta 'Kuruluş' adıyla Bursa'da yaptığı, ikincisi yarın İzmir'de yapacağı 'Bayrak' mitingi için Gündoğdu Meydanı, Türk bayrakları çoğunlukta olmak üzere üç hilali bayraklarla süslendi. Alana bakan apartmanlara da bayrak asılacak, denizde bayraklarla süslenmiş tekneler yer alacak. Miting alanı, helikopterle havadan görüntülenecek. MHP miting alanında bir TIR dolusu Türk bayrağı dağıtacak.

Alanda üzerinde İzmirli 150 şehidin fotoğraflarının yer aldığı 'Biz yan gelip yatmadık. Bu vatanı satmadık' yazılı dev pankart açılacak.

Kaynak: DHA

 
Yaviloğlu mesaj verdi
 
Vekilin maaş isyanı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türk Milletinin sanatçısı budur işte!
Bugün beşinci kez İmralı adasına giden ve BDP milletvekillerinden oluşan ...
AK Partili Engin Belediyesini mi suçluyor?
Doğutv.net’te yapılan habere göre Palandöken Belediye Başkan Yardımcısı ...
Erzurum'a geldi, çırpındıkça battı!
"Türk değilim" dediği için büyük tepki alan ve milletin nefretini kazanan ...
 
Demokrasi kahramanına Erzurum'dan alkış!
Hasan Celal Güzel: "Gerekirse, silahımı alıp dağa çıkarım. Sadece üç paralık ...
İstanbul Erzurum'da...
İstanbul İl Genel Meclis üyesi ve iş adamlarından oluşan 255 kişilik heyet ...
Erzurum'da Sorus’çu da Akil Oldu
kil İnsanlar Heyeti’nde, Yahudi para spekülatörü Soros’tan maddi destek ...
 
Erzurum tepkili: ‘Seks İşçisi Oynamak’tan Sıkıldı...
Akil İnsanlar Heyeti Başbakan Erdoğan ile görüşmelerinin ardından çalışmalarına ...
Cindilli'den Akif konferansı
İlim Yayma Cemiyeti Kars Şubesinin düzenlediği “Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal ...
Destansı sahne
Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema (RTS) ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva