Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Ömer Arda Kara Futsal U19 Millî Takımı'nda
Ömer Arda Kara Futsal U19 Millî Takımı'nda
MEB’den yeni bir ilk
MEB’den yeni bir ilk
Gazze’de can kaybı 35 bin 272’ye yükseldi
Gazze’de can kaybı 35 bin 272’ye yükseldi
Kurtulmuş: 'TBMM anayasa yapma yetkisine sahiptir'
Kurtulmuş: 'TBMM anayasa yapma yetkisine sahiptir'
Yılmaz yerel seçim yaklaşımlarını paylaştı
Yılmaz yerel seçim yaklaşımlarını paylaştı
HABERLER>SÄ°YASET
1 Şubat 2010 Pazartesi - 14:02

CHP HÜKÜMETİ SUÇLADI

CHP Aziziye İlçe Başkanlığı Kongresi, CHP ilçe binasında yapıldı. İl başkanı Aktaş, Yönetim Kurulu üyeleri ve partililerin katıldığı kongrede, Mustafa İspirli ilçe başkanı seçildi. İlçe binasında çok sayıda partiye hitap eden Aktaş, Aziziye’ye hak ettiği değerin verilmediğini ileri sürerek, ilçede yaşanan göç sorununa vurgu yaptı. Aktaş, iktidar milletvekillerinin kent sorunlarıyla yeterince ilgilenmediğini iddia etti.

CHP HÜKÜMETİ SUÇLADI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aziziye İlçe Başkanlığı Kongresi, CHP ilçe binasında yapıldı. İl başkanı Tuncer Aktaş, Yönetim Kurulu üyeleri ve partililerin katıldığı kongrede, Mustafa İspirli ilçe başkanı seçildi. İlçe binasında çok sayıda partiye hitap eden Aktaş, Aziziye’ye hak ettiği değerin verilmediğini ileri sürerek, ilçede yaşanan göç sorununa vurgu yaptı. Kongrede söz alan CHP İlçe Başkanı Mustafa İspirli ise, ilçede sosyal ve ekonomik alanda kan kayıpları yaşandığını belirterek, ilçenin sorunlarına dikkat çekti.

//İSPİRLİ’DEN DEĞERLENDİRME
2009 yılı nüfus sayım sonuçlarını değerlendiren İspirli, “Aziziye ilçesi önemli sorunları olan her fırsatta ihmal edilen bir ilçedir. Biz görevimizin bilincindeyiz. İlçemiz yanlış politikalar neticesinde sürekli kan kaybediyor. Göç sorunu en önemli sorunlarımız içerisinde yer alıyor. 2009 yılı nüfus sayım sonuçlarına göre, Erzurum’un merkez ilçelerinden nüfusu artmayan ilçe sadece Aziziye ilçesi oldu. İşsiz gençlerimiz kahvehane köşelerinde umut aramaktadır. İlçemiz, önce ismini, daha sonra kurtuluş törenlerini kaybetti. Yani ilçemiz, kaybedilen değerler ve yaşanan ilgisizlik ve duyarsızlık nedeniyle köy olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.” dedi.
//AKTAŞ: BİRİLERİ CHP MİSYONUNU İNSANLARA FARKLI YANSITIYOR
Daha sonra söz alan CHP Erzurum İl Başkanı Tuncer Aktaş, iktidar milletvekillerinin kent sorunlarıyla yeterince ilgilenmediğini iddia etti. Aktaş, “ 1977de Aziziye’de öğretmenlik yaptım. O günden bugüne kadar ilçede fazla bir şey değişmemiş. Önemli kan kayıpları yaşanmıştır. 7 milletvekilinin hangisi halkın içine inip, samimi bir şekilde sorun dinliyor Şeker fabrikası dahi özelleştirilerek kapatılmaya çalışılmaktadır Şeker fabrikasın akıbeti de, TEKEL gibi olacak. Tüm çalışanlar mağdur olacaktır. Böyle bir atmosferde Ilıcalılar tek düze görüşün partisi AKP’ye oy vermişlerdir. Sosyal demokrat çizgide olmak, dar gelirliyi, işçiyi, emeği savunmak ve bu kavramların hak ettiği konuma gelmesine çaba sağlamaktır. Bizim siyasi görüşümüzde din kavramını dışlamak gibi bir dayatma asla olamaz. Birileri bu durumu vatandaşa farklı yansıtıyor. Sarıgüllerin, Kırmızı güllerin kurdukları partiler, CHP’nin önünü kesmek içindir. Sarıgül’ün Başbakan’dan bir farkı yoktur. Erzurumlu artık tek düze görüşleri tasvip etmemeli, sosyal demokrat bir partiye de şans tanımalıdır. Ülke çapında CHP oyları en çok Erzurum’da düşmüştür, bu durum üzücüdür. Köy köy, ilçe ilçe gezip; partimizi anlatmaya devam edeceğiz. CHP iktidara geldiğinde ilçenin şanlı ismi Ilıca, tekrar ilçeye geri kazandırılacaktır.” diye konuştu.
//“ONE MINUTE” DEYİP, TÜRK TELEKOM’U YAHUDİLERE SATTILAR
Hükümetin özelleştirme anlamında başarısız çalışmalara imza attığını belirten Aktaş, “Başbakan İsrail’i ‘one minute! diyerek protesto etmiş, Telekom’u Yahudilere satmıştır. Bu tezatların hangisine inanalım. Özelleştirme yasaları ve açılım ülke açısından önemli tehlikeleri beraberinde getirmiştir. Erzurum açısından bir diğer olumsuz konuda et balık kurumunun özelleştirilerek, atıl duruma getirilmesi doğrultusunda yapılan girişimlerdir. Ana muhalefet partisi olarak yaşananlara kayıtsız kalmayacak, kentin sorunlarını etkin bir şekilde gündeme getireceğiz.” ifadelerini kullandı.

 
GERÇEK SUÇLU KİM?
 
MODERN KOMBİNA GELİYOR!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AKDAĞ 28 ŞUBAT'TA ÇOK BASKI GÖRDÜM DİYOR!
Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın “28 şubat mağduruyum” demesi, başta üniversite ...
AKDAĞ ŞAŞIRTTI!
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Ankara’da Doğan Medya Center’da katıldığı kahvaltıda ...
MHP İL BAŞKANI KAYA: ERZURUMSPOR'UN 2 MİLYON LİRADAN FAZLA BORCUNU HALLETTİK
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, Erzurumspor'dan ...
 
PASİNLER'DE AKSAK'I FENA HAŞLADILAR!
AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, Pasinler'de incelemelerde ...
GENÇ KIZLAR SİYASETİ
AK Parti Kadın Kolları bünyesinde ‘Genç Kız’ komisyonu kuruldu.
HAYRET BAKAN VATANDAŞLA GÖRÜŞÜYOR!
Muhtarlar ile istişare toplantısı yapan Bakan Akdağ, 2011 Kış Oyunlarının ...
 
AK PARTİ'DE KAPIŞMA
AK Parti’de ilginç gelişmeler yaşanıyor. Başbakan’ın fırça attığı Bakan ...
UĞRAŞTIKLARI ŞEYE BAK!
Narman Belediye Başkanının "sponsorluğumuza Büyükşehir Belediyesi engel ...
MİTİNG COŞKUSUNA ERZURUM İMZASI
MHP “Varol Türkiye” mitinglerinin ilki Ankara Tandoğan meydanında yapıldı. ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva