KANAL25
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 5 - Yeni Malatyaspor: 1
Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 5 - Yeni Malatyaspor: 1
Atatürk Üniversitesi yeni döneme hazır
Atatürk Üniversitesi yeni döneme hazır
Yerlikaya 8 aylık operasyon verilerini paylaştı
Yerlikaya 8 aylık operasyon verilerini paylaştı
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
HABERLER>GÜNDEM
6 Mayıs 2010 Perşembe - 07:04

ERZURUM'A TEŞEKKÜR

Erzurum’un tanıtımına önemli katkı sunacak ‘Nenehatun-Aziziye’ filminin çekimleri sürüyor. Yaklaşık bir aydır devam eden çekimler sayesinde Erzurum her gün ulusal medyada yer alırken, film ekibi de kendilerine gösterilen ilgiden oldukça memnun olduklarını dile getirdiler. Film yapımcılığını üstlenen Kat Prodüksiyon yapım şirketinin sahibi Kat, başta Erzurum Valisi Öztürk olmak üzere katkı sunan herkese teşekkür etti.

ERZURUM A TEŞEKKÜR

Erzurum’un tanıtımına önemli katkı sunacak ‘Nenehatun-Aziziye’ filminin çekimleri sürüyor. Yaklaşık bir aydır devam eden çekimler sayesinde Erzurum her gün ulusal medyada yer alırken, film ekibi de kendilerine gösterilen ilgiden oldukça memnun olduklarını dile getirdiler.

Film yapımcılığını üstlenen Kat Prodüksiyon yapım şirketinin sahibi Sebahattin Kat, başta Erzurum Valiliği, Milletvekilleri, AK Parti İl Başkanlığı, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aziziye Belediye Başkanlığı ve 2011 koordinatörlüğü olmak üzere katkı sunan herkese teşekkür etti.

//2011 TANITIMI İÇİN ÖNEMLİ FIRSAT

Filmin Erzurum ve 2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları’nın tanıtımı için çok önemli bir fırsat olduğunu dile getiren Kat, kısa bir süre önce çekimlere başlamamıza rağmen başta Milletvekilleri, Erzurum Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, AK Parti İl Başkanlığı, Aziziye Belediye Başkanlığı ve 2011 Koordinatörlüğü, başta olmak üzere çeşitli kurum ve kuruluşlardan ve özellikle şehir halkından büyük destek gördük. Gösterilen ilgi ve destek oyuncularımızın motivasyonunu pozitif yönde etkilediği gibi, bizim de şevk ve heyecanımızı daha da artırdı. Bu destekler, filmin amacına ulaşmasına vesile olacaktır.” dedi.

//YÖNETİCİLERE TEŞEKKÜR

Filme destek sunan Vali Sebahattin Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz ve 2011 Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz’a özellikle teşekkür eden Kat, Erzurum’da daha önce de dizi çekimi yaptığını ve yüreğinde hizmet sevdası taşıyan, ortak paydası Erzurum olan bir ekiple karşılaşmadığını söyledi. Erzurum’da yöneticiler arasında iyi bir diyalog olduğunu yakından gözlemlediğini ifade eden Kat, “2011 gibi uluslararası bir organizasyona ev sahipliği yapacak bir şehirde ancak bu kadar birliktelik olur. Herkes birbiriyle uyumlu, diyaloglar iyi ve hepsinden önemlisi herkes kendi üzerine düşeni yapıyor. İşte şehrin özlediği tablo budur ve kalkınma hamlesi de ancak bu şekilde gerçekleşebilir.” şeklinde konuştu.

//KATKI SUNACAK HERKESE KAPIMIZ AÇIK

Film için yapılan çalışmalarda kendilerine destek sunmak üzere çok sayıda Erzurumlu’nun müracaatta bulunduğunu ifade eden Sebahattin Kat, “Erzurumluluk paydasından ziyade kişisel çıkar ve menfaat sağlamak isteyenler de kapımızı çaldı. Ancak bütçemiz fazla el vermediği için imkanlarımız ölçüsünde, filme ve Erzurum’a katkı sunacak kişilere ve çalışmalara da destek verdik, vermeye de devam edeceğiz. Bu film Erzurum’un ve Erzurumlu’nun ortak eseri olacaktır. Kişisel talepleri geri çevrilen bazı şahıslar ise, haksız ve mesnetsiz iddia ve iftiralarda bulunarak, saldırılarda bulunmaktadırlar. Gerçek anlamda, iyi niyetli ve samimi olarak çalışmaya katkı sunacak, her görüş ve öneri bizim başımızın tacıdır. Ancak bu çalışmayı engellemek, kişisel çıkar sağlamak kimsenin haddine değildir. Bu kişilere bizden önce değerli Erzurum halkı cevabını verecektir. Biz buna yürekten inanıyoruz.” diye konuştu.

Öte yandan, yerel yöneticiler, işadamları ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin film setini ziyaret ettiklerini de dile getiren Kat, duygu dolu anların yaşandığını ve çoğu ziyaretçinin gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını ifade ettiğini sözlerine ekledi

 
KÜLHANCI BABA TÜRBESİ NİHAYET RESTORE EDİLECEK
 
2011'E 7 AY KALA ERZURUM GÜZELLEŞECEK
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
KÜLHANCI BABA TÜRBESİ NİHAYET RESTORE EDİLECEK
Erzurum Vakıflar Bölge Müdürü Ungan, Şeyhler Mahallesi’ndeki Şeyhler Hamamı ...
YAPILAN UÇUŞ RUTİN EĞİTİM UÇUŞU
05 Mayıs 2010 tarihinde çeşitli basın yayın organlarında iki adet F-16 ...
VAKIFLAR HAFTASI'NDA ÖRNEK BAĞIŞ
Hayırsever İyisoy çifti Vakıflar Haftası’nı fırsat bilerek Oltu Birlik ...
 
BAŞARI BEDEL İSTER
Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından “ ...
YİNE İDDİANAME KRİZİ
Erzurum’da görülen Ergenekon duruşmasında yine iddianame tartışmaları yaşandı.
BACAĞI ASANSÖRDE SIKIŞTI
Erzurum’un Oltu ilçesinde asansör ile kapı arasına düşen topunu almak ...
 
HATIRLAMIYORUZ
Erzurum Türk-İslam Medeniyeti’nin önemli merkezleri arasında. İlde şekillenen ...
BİR ZAMANLAR GEZKÖY VARDI
Aziziye Belediyesi kentsel dönüşüm kapsamında bulunan Gezköy’de yıkım ...
GÜLHANİ DUALARLA UĞURLANDI
Halk ozanı Mehmet Gülhani, yakalandığı amansız hastalıkla mücadelesini ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva