Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Hekimlerden Filistin'e destek
Hekimlerden Filistin'e destek
H-ÜFE yıllık yüzde 84,60 arttı
H-ÜFE yıllık yüzde 84,60 arttı
Yaz Okulları 250 bin genci ağırlayacak
Yaz Okulları 250 bin genci ağırlayacak
Kara Kuvvetleri 2 bin 233'üncü gurur yılında
Kara Kuvvetleri 2 bin 233'üncü gurur yılında
TÜRKSAT 6A’nın fırlatılma tarihi belli oldu
TÜRKSAT 6A’nın fırlatılma tarihi belli oldu
HABERLER>GÜNDEM
6 Ekim 2011 Perşembe - 09:08

Kahraman polislere ödül

Erzurum'un Hınıs ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Özel Harekat binalarına yönelik terör saldırısında kahramanca teröristlerle çatışan ve olası bir faciayı önleyen 4 polis memuru düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Kahraman polislere ödül

Hınıs ilçesinde 6 Eylül günü akşam saatlerinde meydana gelen ve güvenlik kamerası görüntülerinde kahramanca teröristlerle çatışarak püskürttükleri görülen 4 polis memuru bugün Erzurum Emniyet Müdürlüğü Brifing salonunda düzenlenen törenle ödüllendirildi. Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk ve diğer mülki amirlerin katıldıkları tören polis memurlarının can güvenliği açısında basına kapalı olarak gerçekleştirildi.
4 POLİSİN CAN FEDAKARLIĞI
Vali Sebahattin Öztürk, güvenlik kamerası görüntüsünde 1 polis memurunu görüldüğünü ancak toplam da 4 polis memurunun kahramanca çatışarak, teröristleri püskürterek faciayı önlediklerini ifade ederek, "Bugün kahraman polislerimiz için bir tören düzenledik. Polislerin deşifre olmamaları, can güvenliği nedeniyle basına kapalı olarak yapıldı. Emniyet, Valilik ve diğer kurumlarımız takdirnamenin yanı sıra küçük hediyelerle kendilerini ödüllendirdi" diye konuştu.
6 EYLÜL GÜNÜ TERÖR SALDIRISI
Varto sınırında bulunan Divanhüseyin köyünde arıcılık yapan bir kişinin elini ve ayaklarını bağlayarak gasp ettikleri 52 plakalı kamyonet ile Erzurum'un Hınıs ilçesine gelen 6 kişi oldukları sanılan teröristler, Özel Harekat binaları ile İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne uzun namlulu silahlar ve el bombasıyla saldırıda bulundular. Nöbetçi polisin ve diğer 3 polisin hemen karşılık vermeleri üzerine teröristler amaçlarına ulaşamadan 52 plakalı kamyonetle ile kaçtılar. Kaçan teröristlerden ikisinin vurularak yaralandığı Valilik makamınca açıklanırken bölgede operasyon başlatılmıştı.
SALDIRI ANI GÜVENLİK KAMERASINDA
Hınıs'ta Özel Harekat binaları ile İlçe Emniyet Müdürlüğüne uzun namlulu silahlar ve el bombasıyla yapılan terör saldırısı güvenlik kamerasına yansımıştı.
Saat 18.50 sularında gerçekleşen saldırının görüntüleri, bir facianın nasıl önlendiğini gözler önüne serdi. 4 terörist, arkası açık bir kamyonetle emniyet amirliğinin önüne geliyor. Bunlardan 3'ü, silahlarıyla birlikte aşağı atlayarak bir otomobilin arkasına gizleniyor. Bir tanesi ise arabada unutuluyor. Kamyonet, yaklaşık 50 metre ilerledikten sonra tekrar duruyor ve bu PKK'lı da aşağı inerek arkadaşlarının yanına doğru koşuyor. Daha önce bölgeye gelerek yakınlardaki iş yerlerine saklanan 2 kişi de katılınca teröristlerin sayısı 6'ya çıkıyor. Militanları fark eden nöbetçi polis, erken davranarak ateş açmaya başlıyor. Saklandıkları arabanın arkasından kafalarını bile çıkaramayan teröristler, ne yapacağını şaşırarak havaya ateş açıyor. Sonradan gelen PKK'lı el bombası atmasına rağmen polisin direnci devam ediyor. Sol elinin baş parmağından yaralanan polis, çatışmayı sürdürüyor. Çaresiz kalan teröristler geri çekilerek kendilerini bekleyen kamyonete doğru koşuyor. PKK'lıların peşini bırakmayan polis, arkalarından giderek ateş etmeyi sürdürüyor.
Kamyonete binen teröristler geldikleri gibi olay yerinden uzaklaşıyorlar. Görüntülerde, teröristlerin çocuk yaşta olduğu dikkat çekiyor.

 
Dalgınlık kazaya yol açtı
 
TDP öğrencileri bilinçlendiriyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kongre binası restore edilecek
Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk tarihi Kongre Binasında incelemelerde ...
Anaları ağlatanları Allah kahretsin
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, barışı, bereketi, ekmeği, hürriyeti ...
Gündeme bomba gibi düşen iddia..
Asılsız Soykırım İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMED) Başkanı Yrd. Doç. ...
 
Kış kapıda..
Araçlarına kışlık bakım yaptırmak isteyen Erzurumlu sürücüler, sanayinin ...
Leyla ninesiyle konuşabilecek
Leyla artık ninesi ile konuşabiliyor. Erzurum'un Bağbaşı beldesinde HES ...
Taşlıköy halkı istimlak bekliyor
Ayvalı Barajı'nın suları altında kalacak Erzurum'un Olur ilçesi Taşlıköy'ün ...
 
Günde 300 ton çöp bertaraf ediliyor
Erzurum’da toplanan çöpler, Büyükşehir Belediyesi’nin Katı Atık Düzenli ...
İsmi ve soy ismi 43 harften oluşuyor
Denizli'de ismi ve soyadı 43 harfli olan baba, kızına da 43 harften oluşan bir isim koydu.
Doğunun tıbbi çöpü Erzurum'a
Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki 9 ilin ve bağlı tüm ilçelerin tıbbi atıkları, Erzurum ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva