Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
'İsrail ile ihracat ve ithalat tamamen durduruldu'
'İsrail ile ihracat ve ithalat tamamen durduruldu'
PFDK kararları açıklandı
PFDK kararları açıklandı
Tekin Yeni Müfredat taslağını değerlendirdi
Tekin Yeni Müfredat taslağını değerlendirdi
Atatürk Üniversiteli öğrencilerden Filistin’e destek
Atatürk Üniversiteli öğrencilerden Filistin’e destek
Gazze'de can kaybı 34 bin 596'ya yükseldi
Gazze'de can kaybı 34 bin 596'ya yükseldi
HABERLER>GÜNDEM
2 Aralık 2009 Çarşamba - 04:08

POLAT'A VATANDAŞ TEPKİSİ

Polat Otel’in sahibi İbrahim Polat “patronlardünyası” isimli portala verdiği mülakatta, haksız bir sürü ithamın ardından, Erzurum Palandöken'de otelinin önüne yapılan inşattan dolayı, olayı Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Erdoğan'a raporla anlattığını belirttikten sonra "Eğer otel için izin verirlerse otelimin anahtarını Cumhurbaşkanı ve Başbakana vereceğim" diyor…

POLAT A VATANDAŞ TEPKİSİ

Konuya ilişkin olarak DADAŞTV’yi arayıp tepkiyle birlikte bilgi veren vatandaşlar ise, Polat’ın bu konuda yerden göğe kadar haksız olduğunu belirterek, “Kardelen Otel’in eski sahibi rahmetli Hayati Urluoğlu maddi açıdan darboğaza girince söz konusu olan oteli öncelikle İbrahim Polat’a satma girişimlerinde bulundu. Urluoğlu’nun o sıkışık halini hiç önemsemeyen Polat bu teklifi birkaç defa reddetti. Hatta “ben almam kardeşim, alıcı bulursan sat” diyerek başından savdı. O da, Can Dikmen diye bir alıcı bulup sattı” değerlendirmesinde bulundular.

 

Can Dikmen’in ciddi bir yatırımcı olduğunu fark ettikten sonra İbrahim Polat’ın feveran etmeye başladığının altını çizen söz konusu vatandaşlar, “otelinin önü kapanmasın diye Erzurum’a yapılacak bir turizm tesisini engellemeye çalışmak, Erzurum’a yapılacak en büyük kötülüklerdendir. Biz yana yakıla kış turizm yatırımları yapılsın, devlet buna önayak olsun diye dövünürken Polat’ın bu tavrını ferdi çıkarlarını memleket menfaatlerinin üstüne koymak olarak görüyoruz” nitelemesinde bulunarak şunları ilave ettiler;

 

“Sayın Polat 30 milyon dolarlık yatırım yaptığını söylüyor, doğrudur o otelin ederi o kadar olabilir, amma bunun önemli bir kısmını devlet karşıladı diye biliyoruz. Yani turizm yatırım olduğu gerekçesiyle teşvikten faydalandı. Buna da kimsenin bir şey dediği yok. Lakin O’nun da sırf otelinin önünde otel yapılmasın diye bir turizm yatırımını engelleme hakkı olmamalı”

 
KORKMAZ ÇOK VURDUMDUYMAZ!
 
AYMAZLIK BASININ GÜNDEMİNDE....
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
fatih çetin 6 Aralık 2009 Pazar 17:42

polat denilen menfaat düşmanı hakkında da,palandöken hakkında da herşey ve çok şey biliyorum.erzurumu düşündükleri bir tek nokta yok.milleti kandırıp milletin sırtından zenginleşiyorlar.allah b........ versin bütün hainlerin.

Yorumu oyla      0      0  
acaba 4 Aralık 2009 Cuma 16:28

sayın polatın oteli acaba mevzuata uygun mu yapılmışki okadar mert konuşuyor. aslında ibrahim bey kendi ayağına belkide baltayı vuruyordur haberi yoktur iyi düşünmeli. bıraksında erzuruma yatırım gelsin gençler kahve köşesinden kurtarsın

Yorumu oyla      0      0  
HERKES KENDİSİ İÇİN ÇALIŞIYOR 4 Aralık 2009 Cuma 16:17

Sayın polat sadece erzuruma gelecek yatırımcının önünü kesmektedir buda erzurumu ve erzurumluyu sevmiyor polat gazeet güncelde okudum çok üzüldüm erzuruma fabrika atıklarını okullara ve bunun gibi yerlere göndermiş hayırmı yapmış yoksa ne yapmış bilmem ama erzurumlular ben size böyle yardım ettim diyip erzurumlular benden başka yatırım yapanı bırakmayın demeye hakkı yok erzurumluların onun göndereceği fayanslarla satın alamaz sayın polat otel yerini nasıl almış imara uygunmu yoksa kaçakkatvarmı

Yorumu oyla      0      0  
erdal1 2 Aralık 2009 Çarşamba 13:59

O mülakata girip okudum ve bende şahsen ayıpladım.

Yorumu oyla      0      0  
Pasinli 2 Aralık 2009 Çarşamba 13:58

Çıra ne zaman dibine ışık vermiş ki bizim Erzurumlu zenginlerimiz de Erzurum'a yatırım yapsın. Zamanı gelmeden yatırım yapmaz ama; bir baksın ki menfeatleri oluşmuş hemen en iyi milliyetçi onlar olur. Bizler halen daha uyumaya devam edelim. Gitmeyelim bizlerde onların otellerine yıllardır bir tane zengin çıkıpta Pasinler ve Ilıcada kaplıca var diyipte beş yıldızlı bir turizm merkezi haline getirmediler bunlar dan bir şey olmaz biz de bunların isimlerini ağzımıza almayalım arkadaşlar

Yorumu oyla      0      0  
recep 2 Aralık 2009 Çarşamba 13:58

Adamcağız bilinç altını koymuşy ortaya, sanki yaranmak nasıl olacakmış. Kardeşim sen almış en baba yere oteli oturtmuşsun. E önüne yapılınca bağırıyorsun. Orası arsa değil mi? Haa, sen diyorsun ki ağanın . nun üstüne b olmaz. Yok ya.

Yorumu oyla      0      0  
fatih AKINCI 2 Aralık 2009 Çarşamba 13:57

ya ne kadar ayıp bişey şu söylediğine bakar mısınız "Eğer o inşaatı yaptırırlarsa otelin anahtarını sayın Cumhurbaşkanına Sayın Başbakana götürüp teslim edeceğim. Palandöken'e ilk oteli ben yaptım, yapılana bak. Bununla beraber Aşkale'ye 25 derslikli okul yaptım. Numune hastanesinin tüm fayanslarını ücretsiz değiştirdim. Genede yaranamadım." ne demek bu ya. Ne yapsın bu millet sana, belediye adını bile caddeye verdi.

Yorumu oyla      0      0  
DADAŞ ALİ 2 Aralık 2009 Çarşamba 10:40

YA GARDAŞLARIM BIRAKIN BU ADAMLARI ŞİMDİYE KADAR NE FAYDASINI GÖRDÜKKİ ERZURUM İÇİN, ONLAR İSTANBUL İÇİN YAŞARLAR. HALLERİ KEYİFLERİ YERİNDE. ERZURUMU KİM DÜŞÜNÜR. ADAMLARIN İŞİ GÜCÜ MADDİYAT OLMUŞ.

Yorumu oyla      0      0  
orhan 2 Aralık 2009 Çarşamba 04:16

İbrahim Bey oğluna dede gs'ın milyonda birinide memleketinin takımına yapsın.

Yorumu oyla      0      0  
doğrucu dadaş 2 Aralık 2009 Çarşamba 04:14

aynen ben de böyle söylerim. Ne demek ya anahtarı verirmiş, ver kardeşim. kime minnet ediyorsun. alsaydın adam sana teklif etmiş. Allah Allah!

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
KORKMAZ ÇOK VURDUMDUYMAZ!
2011’e bir yıl kaldı… İki yıldır, Erzurum’un yegane ekonomik kurtuluş ...
EMLAK SATIŞLARI DİBE VURDU
Erzurum Bölgesi’nde konut satışları ciddi oranda düşüş gösterdi. 2009 ...
NEREDE DENİZ FENERİ?
Oğlu trafik kazası geçirdi, eşi felç oldu, geçim mücadelesi omuzlarına ...
 
KURBANLIKLAR ELDE KALDI
Suni zamlar yaparak, kurbanlık fiyatlarını astronomik rakama çeken ve ...
ŞÜPHE İÇİNDE YAŞIYORUZ...
Vatandaşların yüzde 60.9'u "AKP iktidarı döneminde hak ihlalleri arttı ...
ACI KADER!
Askerden bir kaç ay önce dönen Cabbar Muşlu, Sevdiği kızı tabancayla evinin ...
 
HIRSIZIN CESARETİNE BAK!
İl Özel İdaresi ve Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinin imzası taklit ...
HERKES SONUCU BEKLİYOR!
Musa Kanğ Cinayetinin Katil Zanlıları S.K. ile B.E., Cinayet Mahallinde ...
KATİL YAKALANDI MI?
3 Kasım'da kaybolduktan sonra 9 Kasım gecesi ölü bulunan Musa Kanğ cinayetiyle ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva