Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Erzurumspor 6 puanlık maça çıkacak
Erzurumspor 6 puanlık maça çıkacak
Türkiye 3 aday gösterdi
Türkiye 3 aday gösterdi
Gazze'de can kaybı 33 bin 970'e yükseldi
Gazze'de can kaybı 33 bin 970'e yükseldi
Kadına yönelik şiddetle mücadelede yeni süreç
Kadına yönelik şiddetle mücadelede yeni süreç
Çelik: 'Cumhurbaşkanımızın desteği tamdır'
Çelik: 'Cumhurbaşkanımızın desteği tamdır'
HABERLER>POLEMÄ°K
18 Aralık 2009 Cuma - 17:49

ÜNİVERSİTEMİZE HAKSIZLIK YAPILMIŞTIR!

7 Aralık 2009 tarihinde meydana gelen Tokat katliamı sonrasında kınama bildirisi yayınlamadığı gerekçesiyle haberleştiren DADAŞTV'ye bir açıklama gönderen Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü "Haksızlık yapılmasın, ilk kınama bildirisini Atatürk Üniversitesi Senatosu yayınlamıştır" açıklamasında bulundu.

ÜNİVERSİTEMİZE HAKSIZLIK YAPILMIŞTIR!

Konuya ilişkin olarak yayınlanan bildiriyi de DADAŞTV'ye gönderen Üniversite yönetimini duyarlı davranışlarından dolayı tebrik ediyor, sorumlu yayıncılık ilkesi gereğince yayınlanan bildiriyi olduğu gibi veriyoruz.

 

 

 

KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR

 

 

      7 Aralık 2009 tarihinde Tokat'ın; Reşadiye ilçesinde terörist saldırıda şehit düşen 7 kahraman askerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, milletimize ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı, yaralı askerimize de acil şifalar diliyoruz,

 

      Milletimizin birlik ve beraberliğine, ülkemizdeki huzur ve kardeşlik ortamına yönelen.bu hain saldırıyı şiddetle; tel'in ediyoruz. Bu saldırıların Türkiye'ye ve milletimize yönelik olduğu açıktır. İnsanlık değerlerinden nasibini almamış terör odaklarına verilecek en.'.güzel cevap da milli birlik ve: beraberliğimize sahip çıkmak olacaktır. Ülkedeki kardeşlik ortamını pekiştirmeyi amaçlayan çalışmaların sürdüğü bir dönemde gerçekleşen bu hain saldırıdan yarar bekleyenler devlet-millet beraberliğini hiçbir şekilde sarsamayacaklarını bilmeliler.

 

      Terör odaklarının ülkemiz üzerindeki emellerine ulaşamayacaklarına ve Türkiye Cumhuriyeti'nin ülkesi ve milletiyle ilelebet payidar kalacağına inancımız tamdır. Bunun teminatı olan şehitlerimizin aziz hatırası milletimizin gönlünde ebediyen yaşayacaktır. Onların vatanımızın bekası için yaptıkları bu şerefli hizmet hiçbir zaman unutulmayacaktır.

 
MİLLETİN KAFASI ALLAK PULLAK!
 
KİMİN UMURUNDA!
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Muhammet 20 Aralık 2009 Pazar 18:18

Üniversite dadaş tv nin yayınından sonra kınama yaptı bildiğim kadarı ile

Yorumu oyla      0      0  
Apo’nun 21 yumurtası varken, 2’si kırılırsa... 20 Aralık 2009 Pazar 13:40

Hepsi yırttı. Ahmet Türk yasaklı. İyi de... Bütün gıcığımız ona mı? * Senatör yapılsın Ahmet Türk. Niye dışarda kalsın? Mardin Senatörü olsun. * (Şimdi diyeceksiniz ki, bizim sistemimizde senatörlük yok... Güzel kardeşim, sizin sisteminizde Apo’nun Meclis’te grup kurması var mıydı? Senatörlük niye olmasın?) * Veya, Lord olsun. Lordlar Kamarası kurulsun. * Olmadı, şehir sayısı 82’ye çıkarılsın, Mardin ikiye bölünsün, Din’i AKP alsın, Mar’dan Mehmet Türk seçilsin. * (Şimdi de diyeceksiniz ki, Mehmet Türk kim? Canım kardeşim, yasak kime? Ahmet Türk’e... E Meclis’ten istifa edemedi, isminden istifa etsin, Mehmet Türk olsun, hallolsun... Kürt olmasına rağmen soyadı Türk değil mi? Ahmet niye Mehmet olmasın?) * Şaka bir yana... Apo boşuna bunların lideri olmamış; kafası hepsinden fazla çalışıyor. * (Hatırlayan hatırlar... Ayıptır söylemesi, üç dört gün önce “Olmaz ilaç sine-i sad pareme” isimli sanat musikisi eserimizde, “Bunlar sine-i millete filan dönemez” demiştim... Bizim yalaka basın “Eyvah, sine-i millete dönüyorlar” diye Diyarbakır’a koşarken, ben kendi payıma, Marmara Denizi’ndeki hava durumunu kolluyordum... Fena lodos vardı. İmralı’ya vapur çalışmıyordu. Dolayısıyla, avukatlar Apo’ya gidemiyordu. Hava düzeldi. Vapur geldi. Böylece, Ankara’nın hava durumu da belli oldu, oturun oturduğunuz yerde!) * Çünkü. DTP’nin 21 milletvekili varken, grup için 20 milletvekili gerekirken, stepnede 1 tane milletvekili (Ufuk Uras) varken ve DTP bu aritmetik şartlarda kapatılırken... Neden 3 veya 7 milletvekili yasaklanmadı da, kuyumcu terazisi gibi, sadece 2 milletvekili yasaklandı? * 21 eksi 2, eşittir 19. Stepneyi ekle, 20. * Öbürleri “İstenmediğimiz yerde durmayız” filan diye sallarken, yalaka basınımız karmaşık araseçim problemlerine girişirken, Apo’nun bu basit toplama çıkarmayı yapabileceği aşikârdı. * Diyorum ya, Apo boşuna bunların lideri olmamış... Ve bazen düşünmüyor değilim, Bekaa’dayken mi tehlikeliydi, yoksa İmralı’dayken mi? * Ve sanırım, bu arkadaşı paketleyerek bize veren Amerikalılar, daha basit olan hesabı çoktan yapmıştı: “Boşuna vuruşma, bu Türkler cephede kazanır, masada verir!”

Yorumu oyla      0      0  
İlk kınayan Üniversite 19 Aralık 2009 Cumartesi 17:01

İlk kınayan Üniversite Gaziosmanpaşa Universitesidir Bakarsanız görursunuz

Yorumu oyla      0      0  
feyyaz 19 Aralık 2009 Cumartesi 11:53

yayıncılık budur işte.gerektiğinde özür dilemek insanı ve kurumu yüceltir.her işimizde kul olduğumuzun farkında olarak davranmak...namuslu yayın yapıyorsunuz yolunuz açık olsun.

Yorumu oyla      0      0  
Dadaş Vicdanı 19 Aralık 2009 Cumartesi 00:38

Sayın Dadaş Tv yetkilileri, ajansların haberlerini bu menfur katliam döneminde takip eder ve bakarsanız, ilk kınayan üniverszitenin A.Ü olmadığı ortaya çıkar. Bunu İHA'dan CİHAN'dan da tarayabilirsiniz. Nİtekim bazı yerel gazeler diğer üniversitelerin tepki açıklamalarını verirken, A.Ü takip ettiğimiz kadarıyla sizin sitenizde yayımlanan haber sonrası açıklama yaptı. Keşke ilk tepkiyi, ilk milli tepkiyi herzaman bizim üniversitemiz verse..Gurur duyarız. adına da bu yakışır.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
FATİH ALTAYLI BOMBALADI: DELİKANLI OL!
Habertürk Genel yayın Yönetmeni Fatih Altaylı, Sağlık bakanı Akdağ ile ...
TERÖR ARTIK UMURUMUZDA DEĞİL!
Tokat’ta 7 askerimizin şehid olmasına sebep olan terörist saldırı Erzurum’da ...
ÇOK KİŞİNİN CANI YANACAK!
DADAŞTV Yazarı Mehmet Şener, Özel İdare Vurgununun arka planını yazdı... ...
 
KİM BU İSİMLER?
Özel İdare’den sahte hak edişle götürülen 1 milyon 359 bin Tl’lik vurgunla ...
BU DA ERZURUM'A ÖZEL AÇILIM!
“Sen misin Başbakan’a rağmen aday olan? Ben senin soyadını taşıyan herkesi ...
MİNARE YASAĞINI ASIL KİM DESTEKLİYOR?
İsviçre'nin getirdiği minare yasağının gerçek yüzünü görmek istiyor muyuz? ...
 
AYMAZLIK BASININ GÜNDEMİNDE....
2011'le ilgili sergilenen vurdumdaymaz yaklaşıma tepkiler artıyor. Son ...
GÜVENÇ VE SODAN HESAP VERMELİ
Özel İdare’den uçup giden 1 milyon 359 bin Tl kolay kapanmayacak bir hesap… ...
ERZURUM TAM DİPTE...
Maliye Bakanlığı verilerinden yapılan belirlemeye göre, yılın 10 aylık ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva