Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Gazze’de can kaybı 34 bin 151’e yükseldi
Gazze’de can kaybı 34 bin 151’e yükseldi
Tekin’den Türkiye Yüzyılı ufku vurgusu
Tekin’den Türkiye Yüzyılı ufku vurgusu
GSB’den 57. Alay’a vefa
GSB’den 57. Alay’a vefa
Erzurum’da ‘Gelecek kuşaklar buluşuyor’ etkinliği
Erzurum’da ‘Gelecek kuşaklar buluşuyor’ etkinliği
Erzurum’un Mart ayı bölge payı yüzde 12,6 oldu
Erzurum’un Mart ayı bölge payı yüzde 12,6 oldu
HABERLER>POLEMÄ°K
2 Şubat 2010 Salı - 00:33

İSYAN DORUKTA...

GİZLİ emelleri için İslam’ı maske olarak kullananlar, gazeteci yazar Mehmet Şevket Eygi’yi adeta çıldırttı. “Sözüm Müslümanlara değil, sahte İslamcılara” diyen Eygi, sınıf sınıf açıkladığı bu kesimlere çok ağır eleştiriler yöneltti.

İSYAN DORUKTA...

Sapık fetvaya uymaktan dönün!
BİR de uyarıda bulunan Eygi “Bozuk düzenlerde bozuk işler yapılır, nice b... yenilir, diyen İslâmcılar!.. Bu sapık fetvaya uymaktan dönmezseniz bizden beri (uzak, ayrı) olunuz, sizi gözümüz görmesin, yıkılın gidin!” diye yazdı.


Vah size, eyvah size...
- Haram rant yiyen İslâmcılara yazıklar olsun, 2 yakanız bir araya gelmesin, tepe üstü düşün, beter olun, berbat olun! 
- İhalelere fesat karıştıran sahte İslâmcılar. Başlarınıza o ihaleler kadar taş düşsün!
- Saçı bitmedik yetimlerin, fakir fukaranın hakkını çiğneyen uğursuz İslâmcıları gözümüz görmesin.
- Emanetleri ehil ve layık olana değil, kendi yakınlarına dağıtan İslâmcılar!.. Sizin yatacak yeriniz yok.
- Arazilere fazla yapı, fazla kat izni çıkartıp, oluşan ranttan milyonlarca lira haram komisyon alan İslâmcılar!.. O komisyonlar size zehir zıkkım olsun!..  
- İslâm’ı yeryüzünden silmeye yemin etmiş amansız kâfirlerle işbirliği yapan İslâmcılar!..


Mehmet Şevket Eygi’yi çileden çıkarttılar...
İslami kesimin önemli yazarlarından biri olan Mehmet Şevket Eygi, “Sahte İslamcılar” dediği bir kısım kimseler için çok ağır konuştu. Eygi’nin, Milli Gazete’de yayımlanan dünkü yazısı şöyle:

Ey sahte İslamcılar
Mü’min ve sâlih Müslümanlar başımın tacı olsunlar; ellerinden ve eteklerinden öperim. Var olsunlar sağ olsunlar, sıhhat ve afiyette olsunlar. Allah’ın selâmı, rahmeti, bereketi, koruması üzerlerine olsun.
Allah yolunda, Peygamberin izinde; Kur’ân’a, Sünnete, icmâ-i ümmete, Şeriata, ahlâk-ı islâmiyeye uygun şekilde; ihlâsla, irfanla, hikmetle, adaletle, insafla, istikametle hizmet edenler, i’lâ-i kelimetullah edenler biz sizin peşinizdeyiz. Ayağınızın tozu olmak ne büyük şereftir bize...
Konumuz Müslümanlar değil, İslâmcılardır. İslâmcıların da hepsi değildir, aşağıda zikr ettiklerimdir.
- Varan1: Haram rant yiyen İslâmcılar size yazıklar olsun, iki yakanız bir araya gelmesin, tepe üstü düşün, beter olun, berbat olun! Müslümanlara leke sürdünüz...
- Varan 2: Bozuk düzenlerde bozuk işler yapılır nice b.... yenilir diyen İslâmcılar!.. Bu sapık fetvaya uymaktan dönmezseniz biz sizden, siz bizden beri olunuz, sizi gözümüz görmesin, yıkılın gidin!
- Varan 3: İhalelere fesat karıştıran sahte İslâmcılar. Başlarınıza o ihaleler kadar taş düşsün!
- Varan 4: Vaktiyle bu düzen bozuk diyen, ellerine fırsat ve imkan geçince bozuk ve çarpık dedikleri düzenin veya sistemin haram nimetlerine aç köpekler gibi saldıran sahtekâr İslâmcılar!.. Bu yolda giderseniz akıbetiniz 
- Varan5: Hazret-i Ömer Faruk Efendimiz Ümmetin işini görürken Ümmet mumunu yakar, kendi işini görürken kendi kandilini uyandırırmış edebiyatı yapan, ellerine imkân geçince saçı bitmedik yetimlerin, fakir fukara halkın hukukunu çiğneyen uğurssuz İslâmcılar... Sizleri gözümüz görmesin.
- Varan 6: Kur’ân’da Rabbimiz “Allah müsrifleri sevmez... İsraf edenler Şeytanın kardeşleridir...” buyurmuşken, kendileri Nemrud gibi, Fir’avn gibi, Neron gibi, Şeddat gibi israf, debdebe, tantana, şaşaa, ihtişam, gurur, kibir içinde yaşayan, ne oldum delisi, küçük dağları kendisi yarattı sanan türedi İslâmcılar, başınıza haram servetleriniz kadar taş yağsın!..
- Varan 7: Saçlarına yün yumakları ilave edip sözde tesettüre giren dar ve rengarenk elbiseler içinde gezip tozan; erkeklerin şehvetli dikkatlerini açık hafifmeşrep karılardan fazla çeken İslâmcı sayın bayanlar!.. Ya tevbe edip dosdoğru tesettüre girin, yahut bu numaraları, bu tiyatroları bırakın.
- Varan 8: Arazilere daha fazla yapı, daha fazla kat izni çıkartıp, bu yüzden oluşan rantlardan milyonlarca lira haram komisyon alan İslâmcılar!.. O haram komisyonlar size zehir olsun, zıkkım olsun!..
- Varan 9: Emanetleri ehil ve layık olanla değil, kendi yaranına, yakınlarına, akrabalarına dağıtan, nepotizm yapan, emanetlere hıyanet eden İslâmcılar!.. Sizin yatacak yeriniz yoktur.
- Varan 10: Bir yanda Sünnî görünen, öte yandan ne kadar reformcu, yenilikçi, bid’atçi, değişimci varsa onlarla işbirliği yapan bukalemun tıynetli İslâmcılar!.. Bu münafıklıklarınız cezasız kalır mı sanıyorsunuz?
- Varan 11: Haklı ve doğru uyarılardan, olumlu tenkitlerden nefret eden, yalan da olsa övgülere bayılan münafık İslâmcılar!.. Bu kafayla daha ne kadar sürdürebilirsiniz bu oyunu?
- Varan 12: Yâranlarını, yalakacılarını, yağcılarını, meddahlarını, pohpohlayıcılarını mükafatlandıran, onların önüne yağlı kemikler atan, övgülere doymayan İslâmcılar!.. Tarihteki benzerlerinizden hiç ibret almaz mısınız siz?
- Varan 13: Riyaset, makam, mevki, erîke, şan, şeref, ün, alkış delisi İslâmcılar!.. Hubb-i riyasetin cinsel şehvetten 360 kat fazla ve yakıcı olduğunu size hiç söylemediler mi?
- Varan 14: Mukaddes dâvâmızı deve eden İslâmcılar!..
- Varan 15: Allah’ın âyetlerini ucuza satan İslâmcılar!..
- Varan 16: İslâm’ı ve Müslümanları yeryüzünden kazıyıp silmeye yemin etmiş harbî, militan, amansız kâfirlerle işbirliği yapan İslâmcılar!..
- Varan 17: İslâm’ın ve Ümmetin önündeki en büyük engeli oluşturan İslâmcılar!..
Veyl size!.. Eyvah size!.. Vah size!.. Efsus ki efsus size!..

 
BANDIRMA NİRE NARMAN NİRE...
 
AKDAĞ'A FENA BENZETME
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Utanıyorum !! 8 Şubat 2010 Pazartesi 02:10

Dünyada insanlar inanılmaz bir hızla ve azimle çalışıyor Teknoloji üretiyor,akla zarar teknolojiler geliştiriyor insanlığa hizmet için,gece gündüz demeden çalışıyorlar Allah katında da çok büyük değere sahip olduklarına inanıyorum,birbirlerini yemiyorlar,perişan etmiyorlar , adamlarda öyle teknolojiler var ki hayret edersiniz,kendimdem utanıyorum,Mühendisliğimden utanıyorum,TV'yi açıyorum kavga dövüş,Türban,İslam,Din,Dinci,Dinsiz,Kürt,Alevi v.s......Yazıklar olsun bize be, Başka muhabbet yokmu ?

Yorumu oyla      0      0  
hak divanı 4 Şubat 2010 Perşembe 23:31

Ak partiye yamanmasına izin verilen ilkesiz kadın erkek fark etmez rantçılarının menfaatçilerinin ülkeye hediye etiği yeni müslüman imajına çok uymuş. böylelerinin gerçek mümin olduklarını kim söyleyebilir? ama bunun hesabına da hazır olunmalı.

Yorumu oyla      0      0  
DÜZGÜN 4 Şubat 2010 Perşembe 15:36

MUHYETTİN AKSAK KEŞKE OKUSA

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ERZURUMLU VİCDANI YANKI BULDU....
Erzurumlulara ait gruplarda yazışmalara katılan Rasim KRC isimli yazarın, ...
ETSO TİCARİ EMELLERE ALET EDİLİYOR!
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Ahmet Karadayı’nın bir heyet ...
SERDARLI'DA HES REZALETİ...
Geçen hafta HES projelerinin protesto edildiği Serdarlı beldesinde 5 kişinin ...
 
İNSAN CAHİL OLMAYA GÖRSÜN!
Ülkemizin en büyük derdi siyasi Partiler Yasası... Halkın dediği değil, ...
DİLE GELEN BERRAK BİR VİCDAN!
Erzurum’un sevilen ve sayılan simalarından Prof. Dr. Sıtkı Aras, Palandöken ...
AKSU'DAN YERİNDE TESPİTLER!
Palandöken Gazetesi Yazarlarından Vahdet Nafiz Aksu’nun “Kürt Vicdanı ...
 
ÜNİVERSİTEMİZE HAKSIZLIK YAPILMIŞTIR!
7 Aralık 2009 tarihinde meydana gelen Tokat katliamı sonrasında kınama ...
FATİH ALTAYLI BOMBALADI: DELİKANLI OL!
Habertürk Genel yayın Yönetmeni Fatih Altaylı, Sağlık bakanı Akdağ ile ...
TERÖR ARTIK UMURUMUZDA DEĞİL!
Tokat’ta 7 askerimizin şehid olmasına sebep olan terörist saldırı Erzurum’da ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva