KANAL25
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Sağlık çalışanlarından Gazze yürüyüşü
Sağlık çalışanlarından Gazze yürüyüşü
Emniyet Müdürlüğü öğrencileri bilgilendirdi
Emniyet Müdürlüğü öğrencileri bilgilendirdi
Oltu Devlet Hastanesi güncelleştiriliyor
Oltu Devlet Hastanesi güncelleştiriliyor
Erdoğan ailesi yasta
Erdoğan ailesi yasta
Trendyol 1. Lig: Bandırmaspor: 2 - MKE Ankaragücü: 0
Trendyol 1. Lig: Bandırmaspor: 2 - MKE Ankaragücü: 0
HABERLER>SÄ°YASET
10 Haziran 2011 Cuma - 10:44

'Aklı selim galip gelecek'

AK Parti Milletvekili adayı Aydemir, AK Parti’nin 9 yıllık iktidarı döneminde Türkiye’de yatırım odaklanmasının gerçekleştiği illerin başında Erzurum’un geldiğini, AK Parti’nin bu özel yaklaşımının dadaşlara has, vefa hasletiyle karşılık bulacağını söyledi.

 Aklı selim galip gelecek

AK Parti Milletvekili adayı Aydemir, AK Parti’nin 9 yıllık iktidarı döneminde Türkiye’de yatırım odaklanmasının gerçekleştiği illerin başında Erzurum’un geldiğini, AK Parti’nin bu özel yaklaşımının dadaşlara has, vefa hasletiyle karşılık bulacağını söyledi.
KAMU KURUMLARINI ZİYARET
AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret etti. Karayolları Bölge Müdürlüğü, ESKİ ve SGK’da yöneticilere nezaket ziyaretinde bulunan Aydemir, görüşmeler sonrasında yaptığı açıklamada, AK Partinin kamuda çağdaş bir yapılanma gerçekleştirdiğini, vatandaşla kamu kuruluşları arasındaki ilişkilerin AB normuna kavuşturulduğunu, bu yaklaşımın da vatandaş taleplerinin zamanında ve yerinde değerlendirilmesini sağladığını belirtti.
TORBA YASANIN GETİRİSİ
SGK ziyareti sonrasında Torba Yasa diye adlandırılan uygulamaya değinen Aydemir, “AK Parti iktidarınca hayata geçirilen, borçların yeniden yapılandırılması uygulaması esnafımız, çiftçimiz ve vatandaşımız için yeni bir fırsat sunumu olmuştur. Yeniden yapılandırmada yüzde 95’lere ulaşan talep yoğunlaşması borçlu kesimin böyle bir beklenti içinde olduğunu ortaya koymuş, aynı zamanda yüksek orandaki başvuru sonuçları vatandaş memnuniyetini de ifade etmiştir.”dedi.
ERZURUM’UN ULAŞIM VİZYONU
Karayolları Bölge Müdürlüğünü ziyaret ederek yönetici ve çalışanlarla görüşen Aydemir, yaptığı değerlendirmede, Karayollarının Erzurum’un ulaşım vizyonunun bilgi çağına uygun şekilde dizaynında etkin olduğunu belirterek, “Erzurum duble yol varlığı bakımından bölge illeri içinde ilk sıraya yükseldi. Lojistik Köy Projesi ve Türkiye’nin yedinci büyük havalimanına kavuşan Erzurum duble yollarıyla ulaşımda cazibe merkezi haline geldi. Tüm bunlar halkın yaşam kalitesinin artırılmasını hedefleyen AK Parti yaklaşımının eseridir.” diye konuştu. Aydemir, daha sonra, Büyük Şehir Belediyesi ESKİ Genel Müdürlüğünü ziyaret ederek, Genel Müdür Remzi Ertek ve ESKİ çalışanlarıyla istişarede bulundu.
HİZMET GÜNDEMİ DEĞERLENDİRMESİ
Gez Mahallesi’ndeki seçim bürosunda seçim gündemini ele alan Aydemir, AK Parti’nin 9 yıllık iktidarı döneminde Türkiye’de yatırım odaklanmasının gerçekleştiği illerin başında Erzurum’un geldiğini, AK Parti’nin bu özel yaklaşımının dadaşlara has, vefa hasletiyle karşılık bulacağını söyledi.
ARTIK VEFA ZAMANI
Sağlık Hizmet ve Yatırımları alanında Erzurum’un bölgede benzersiz eserlere kavuşturulduğunu, ilk çağrı merkezinin Erzurum’da kurulduğunu, hava ambulans sisteminin hayata geçirildiğini, BEAH gibi AB standartında hizmet veren bir sağlık kuruluşunun tesis edildiğini, Aile Hekimliği uygulamasında Erzurum’un pilot il olduğunu anlatan Aydemir,”Erzurum 6 yeni hastanenin yer alacağı Sağlık Kampüsüne kavuşuyor. Erzurum bu yatırımlarla sağlık şehri oldu, sağlık alanında marka il konumuna yükseldi. Tüm bunlar Sayın Genel Başkanımız ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan önderlik ettiği AK Hizmet davasının ürünü; mümtaz Devlet, siyaset ve hizmet adamı, siyasette bir dadaş markası olan, iftiharımız Sayın Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın gerçekleştirdiği sağlıkta dönüşüm reformunun eseridir. Erzurum’un, bu mümtaz evladına karşı vefa göstereceğinden kuşkumuz yoktur.” dedi.
ERDOĞAN’IN ERZURUM SEVDASI
Erzurum’un 2011 Universiade Kış oyunları döneminde adaylık sürecinin iyi hatırlanması gerektiğini ifade eden Aydemir şunları kaydetti, “Hatırlanırsa o dönemde kış turizminin yapılabildiği pek çok ilimiz de bu organizasyona talipti. Ancak, Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Erzurum sevgisinin sonucu olarak, bu organizasyonda Erzurum’u aday gösterdi. Oyunların alınması noktasında Erzurum adına FİSU’ya kefil oldu. 700 milyon dolarlık bir harcamayla, dünya çapında kış oyunları tesislerine kavuşturulan Erzurum, Universiade 2011 başarısıyla dünya olimpiyat kentleri arasına girdi. Dünya Kış Turizmi destinasyonunda özel yer buldu, Dünya markası oldu. Bu yatırım aynı zamanda esnafımıza da yeni alternatifler taşıdı. Erzurum bu açılımla dünya vizyonuna girdi. Sayın Başbakanımızın Erzurum’a karşı sergilediği özel yaklaşımın teşekkürü 12 Haziran’da dadaş vefasının ifade edilmesiyle olacaktır inşallah”
ERZURUM ENERJİ KORİDORU
2013 yılında temellendirilecek olan, dünya çapında büyük enerji organizasyonu Nabucco’nun konuşlandırılacağı merkezler arasında Erzurum’un bulunduğunu, bu projenin yanı sıra Bakü-Tiflis-Erzurum enerji hattıyla Erzurum’un dünya enerji vizyonuna girdiğini vurgulayan Aydemir, enerji yatırımlarının istihdama büyük katkı sağladığını, aynı zamanda dünya ülkelerinin Erzurum’a odaklanmasını temin ettiğini aktardı.
ÇILGIN PROJE: DAP BAŞKANLIĞI
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Erzurum’a yönelik,  yeni ve önemli bir müjdeyi Konya’da açıkladığını, DAP Başkanlığının Erzurum’da kurulacağını kaydeden Aydemir, “Bu başkanlık küçük çaplı, birkaç uzmanın istihdam edildiği bir yapılanma değildir. Birkaç bin uzmanın görev yapacağı bir yatırımdır. Erzurum DAP Başkanlığı kapsamında bölgeye ufuk çizen il olacağı gibi, aynı zamanda bu yatırımla ticaret sektörü yeni bir ivme kazanacak, sanayi sektörü daha da gelişecek, tarım sektöründe üretim patlaması yaşanacaktır. Ayrıca Atatürk Üniversitesi ve Erzurum Teknik Üniversitesi’nin de katkı sağlayacağı bu yatırım, Erzurum’un bilgi merkezi vasfına güç kazandıracaktır. Herkesin GAP başkanlığıyla Güneydoğu’da özellikle Şanlıurfa’daki ekonomik gelişmelere dikkat etmesini tavsiye ederiz.” dedi.
 

 
Yavilioğlu 2023 hedefini anlattı
 
Aksak'tan 6-0 vurgusu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yavilioğlu 2023 hedefini anlattı
AK Parti Milletvekili adayı ekonomist Dr. Cengiz Yavilioğlu, Türkiye'nin ...
'Halkın hizmetine talibiz'
Ak Parti Erzurum Milletvekili adayı Adnan Yılmaz, vaat etmek yerine vatandaşın ...
Akdağ STK'ların nabzını tuttu
Erzurum'da gezi ve incelemelerini sürdüren Akdağ, Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar ...
 
Kamalak Erzurum'daydı
Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Erzurum'da vatandaşlara ...
Milletvekili olarak son miting
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Agah Kafkas, AK Parti ...
'AK Parti eser odaklı hizmetlerin adresi'
AK Parti Milletvekili Adayı İbrahim Aydemir seçim gezileri kapsamında ...
 
Akdağ'dan kardeşlik vurgusu
Erzurum'da partisinin Çat'ta düzenlediği mitinginde konuşan Sağlık Bakanı ...
Aydemir STK yaklaşımlarını açıkladı
AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, seçim çalışmaları kapsamında ...
Aksak’tan üniversite ziyareti
12 Haziran’da yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimleri’ne 4 gün gibi ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva