KANAL25
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Sağlık çalışanlarından Gazze yürüyüşü
Sağlık çalışanlarından Gazze yürüyüşü
Emniyet Müdürlüğü öğrencileri bilgilendirdi
Emniyet Müdürlüğü öğrencileri bilgilendirdi
Oltu Devlet Hastanesi güncelleştiriliyor
Oltu Devlet Hastanesi güncelleştiriliyor
Erdoğan ailesi yasta
Erdoğan ailesi yasta
Trendyol 1. Lig: Bandırmaspor: 2 - MKE Ankaragücü: 0
Trendyol 1. Lig: Bandırmaspor: 2 - MKE Ankaragücü: 0
HABERLER>GÜNDEM
11 Haziran 2011 Cumartesi - 09:29

Aydemir'den Erzurum'a teşekkür

Bir buçuk ay boyunca sürdürdüğü seçim çalışmalarında halkın gösterdiği ilgi ve verdiği desteğin her türlü takdirin üstünde olduğuna vurgu yapan AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, “Biz ak emellerimizi ve ak hedeflerimizi dadaşlarla paylaştık. Artık bundan sonrası dadaş vicdanı ve dadaş irfanına kalmıştır. “ dedi.

Aydemir den Erzurum a teşekkür

Bir buçuk ay boyunca sürdürdüğü seçim çalışmalarında halkın gösterdiği ilgi ve verdiği desteğin her türlü takdirin üstünde olduğuna vurgu yapan AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, “Biz ak emellerimizi ve ak hedeflerimizi dadaşlarla paylaştık. Artık bundan sonrası dadaş vicdanı ve dadaş irfanına kalmıştır. “ dedi.
“ Tekman’dan İspir’e, Horasan’dan, Hınıs’tan Aşkale’ye, Tortum’dan, Uzundere’den Çat’a, Karaçoban’dan Pazaryolu’na, Köprüköy’den Olur’a, Oltu’dan Aziziye’ye, Şenkaya’dan Yakutiye’ye, Narman’dan Palandöken’e kadar Erzurum sevdasıyla bürülü hemşehrilerimizin destek ve ilgilerini gördük.”diyen aydemir, “ Her birine kalbi şükranlarımı sunuyorum. Cenabı hak Türkiye’miz, Erzurum’umuz için hayırlısını nasip etsin. Rabbim Erzurum’un geleceğine hizmet edenleri, Erzurum irfanını seslendirenleri, Erzurum vicdanını benimseyenlenleri utandırmasın. Seçimlerin ülkemiz, bölgemiz ve ilimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.
BAŞARILMIŞ GERÇEKLER
AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, AK Parti’nin eser ve hizmet siyaseti yaptığını, vatandaşla ‘başarılmış gerçekleri’ paylaştığını belirterek, “AK Dava hayallerin, kuru vaatlerin değil;  yatırımların, seslendirildiği bir hizmet hareketidir. “ dedi.
Perşembe günü Yakutiye Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Sanayi ve Ticaret il Müdürlüğü ve TEAŞ’ın aralarında bulunduğu kamu kuruluşlarıyla, Din Görevlileri Derneği ve Çiftlik Köyünü ziyaret eden AK Parti Milletvekili adayı Aydemir yoğun ilgiyle karşılandı.
Kamu kuruluşları ziyareti sonrasında bir açıklama yapan Aydemir, 9 yıllık süreçte AK Parti iktidarının kamuda çağdaş bir yapılanma ve dönüşüm gerçekleştirdiğini ifade ederek, halkın yaşamını kolaylaştıran, refah düzeyini yükselten ilk ve tek ciddi adımın AK parti iktidarı döneminde atıldığını hatırlattı.
Yakutiye Belediyesi ziyaretinde AK Parti’nin kentsel dönüşüm ve tarihi dokunun canlandırılmasına yönelik atılım ve öngörülerine değinen Aydemir, AK Dava kapsamında hayata geçirilen kentsel dönüşüm yatırımlarıyla kentlerin gerçek kimlikleriyle buluştuğunu, tarihi vizyonlarının ortaya çıkarıldığını söyledi.
KENTSEL DÖNÜŞÜM BAŞARISI
Erzurum’da tarihi dokunun yoğunluklu olduğu Yakutiye’deki kentsel dönüşüm çalışmalarına atıfta bulunan Aydemir şunları kaydetti, “ AK Parti Türk Belediyeciliğinde bir ufuk açmıştır. Yerel yönetimlerin mali güç kazanmasının sağlanması yanında belediyelerin AB Normunda hizmet üretebilmesi noktasında her türlü destek verilmiş, yerel yönetimlerde halkın beklentileri ifade edilir hale gelmiştir. Erzurum’da Çifte Minareler, Yakutiye, Üç Kümbetler, Kale gibi tarihi ziynetlerin ortaya çıkarılması, tarih ve kültür turizmine kazandırılması bu dönemin eseridir. Bir yerde, Erzurum bu atılımlarla tarihiyle yeniden buluşmuştur. Kentin tarihi kimliği ortaya çıkarılarak, Erzurum vizyonuna tarihi görkemi yeniden kazandırılmıştır.”
Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla Erzurum’da sağlıklı biçimde çağdaş yaşam alanları oluşturulduğuna işaret eden Aydemir, gecekondulaşmayla etkin mücadelenin AK Parti belediyelerince gerçekleştirildiğini, Erzurum’da tarihi vizyonu bozan çarpık yapılaşmaya bu dönemde son verildiğini belirtti.
EĞİTİMDE BİR İLK
Milli Eğitim Müdürlüğü ziyareti sonrasında bir değerlendirme yapan AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, AK Partinin eğitimde çığır açtığını söyledi. Okullarda ücretsiz ders kitabı uygulamasının AK iktidar döneminde başlatıldığını, velilerin mali yükten kurtarıldığını, öğrencilerin ise ders araç ve gereci bakımından fırsat eşitliği ortamına kavuşturulduğunu bildiren Aydemir, “Karayazı’daki öğrenci ile Erzurum’daki öğrenci eğitim araçları bakımından aynı şekilde destekleniyor. Bu eğitim tarihimizde bir ilktir.” dedi.
ERZURUM EĞİTİM ŞEHRİ
AK Parti’nin Erzurum’a en büyük yatırımlardan birinin Erzurum Teknik üniversitesi olduğunu anlatan Aydemir şöyle dedi, “ Erzurum ikinci üniversitesiyle bir Eğitim şehri oldu. Avrasya ülkelerine eğitim ufku çizecek boyut ve kapasiteye ulaştı. Türk Cumhuriyetleri ile sınır ülkelerinin eğitimde Erzurum’a odaklanmaları sağlandı. İlk ve orta öğretimde gerçekleştirilen yatırımlarla eğitim kalitesi artırılırken, diğer yandan Erzurum ETÜ ve projelendirmesi tamamlanan üç özel üniversitenin hayata geçirilmesiyle bir Üniversiteler şehri vasfı kazandı. Başka bir deyişle bölgede eğitimin nabzı Erzurum’da atar hale getirildi.”
SAĞLIKTA DÖNÜŞÜM
Erzurum’un Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın hayata geçirdiği Sağlıkta Dönüşüm reformu kapsamında bir Sağlık kenti hüviyeti kazandığını, sağlık hizmetleri bakımından marka şehir haline geldiğini vurgulayan Aydemir, eğitim, enerji, ulaştırma, turizm ve spor alanlarında Erzurum’un artık bölgesinde lider il olduğunu, tüm bunların AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Erzurum sevdasından kaynak bulduğunu ifade etti.
ERDOĞAN BİR ERZURUM SEVDALISI
Aydemir, “Erzurum’u anlatırken artık Olimpiyat Şehri, Sağlık Şehri, Kış Turizmi şehri, üniversiteler şehri, Nabucco merkezi, Lojistik Köy merkezi vasıflarıyla tarif ediyoruz. Yani yokluklar yoksulluklarla değil, yatırımlarla, hizmetlerle Erzurum tarif edilir duruma kavuştu şükürler olsun. Kalkınma ve gelişme adına fırsatlar ve imkanlar sunuldu Erzurum’a..Tüm bunlar Erzurum’a yönelik bir sevdanın sonucudur. Tüm bunlar Başbakan Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki AK davanın Erzurum’a bakış açısının ürünü, AK Davanın eseridir.” dedi.
ERZURUM İÇİN AK DÖNEM
AK Partinin hayata geçirdiği yatırım ve hizmetler sonrasında, bundan böyle artık hiç kimsenin Erzurum üzerinden istismar ve sefalet edebiyatına dayalı siyaset yapamayacağının altını çizen Aydemir, “ Erzurum vizyonu 8.5 yılda aklanmıştır. Bu şehrin üzerine karamsarlığı taşımak isteyenlere artık dadaş vicdanı ruhsat vermeyecektir. İnşallah 12 Haziran’da Ak niyetlerini akça ifade edecek olan seçmenimizin teveccühü ve Hakkın yardımıyla Türkiye’de, Doğu Anadolu Bölgesinde ve Erzurum’da istikrar sürecek, ülkemiz, bölgemiz ve Erzurum’umuz büyüyecektir. “diye konuştu.

 
'Seçim hayırlara vesile olsun'
 
Seçmen 'AK Parti' dedi..
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
MÖKKEMDADAŞ 16 Haziran 2011 Perşembe 20:21

Hocam dogunun başbugu sn yılma DURAK tır türkiyenin her tarafını gezdim üniversite mezunu emekliyim yeni sizin kadar ön yargılı yorum yapanlar tanısaydınız belki utanırdınız yeddi sülaleme yetecek kadarda bu necip millete hizmet ettim rabbime şükür siz deve kuşu gibi kafanızı kuma gömüp at gözlügü ile bakıyorsunuz gerçekler böle görünmez size tavsiyem kendinizi çok akıllı görüp başkalarına cahil sataşması yapmayın öz eleştiriye açık olun selam saygılarımla ALLAHA Emanet olun

Yorumu oyla      0      0  
MÖKKEMDADAŞ 16 Haziran 2011 Perşembe 20:13

RAHMETLİ BAŞBUGUM ülkücülerin partisi MHP Demişti dursaydı olsaydı vekil karslı vekil oldu diyen hani biz kardeşdik edebiyatı yapıyorsunuz şimdi kars erzurum ayrımı yapıyorsunuz sarıkamışın erzurumdan ayrıldıgını unutma zaten erzurumda ülkü ocagı başkanlıgıda yapmış peki faruk çelik urfadan nasıl vekil oldu haksızlık yapmayın kendimden bahsedin erzurum mahmutpaşa magazasının üstündeki ülkü ocagında 1974 bu kutlu davaya adım attım üniversite mezunu yeni emekli

Yorumu oyla      0      0  
DADAŞ VİCDANI 16 Haziran 2011 Perşembe 10:31

BU MÖKKEM DADAŞ KİM İSE, BUNUN DADAŞ FERASETİYLE ALAKASI YOK. ERZURUM PAYDASINDA BİRLEŞTİRMEK YERİNE, SİYASET CAZGIRLIĞINI TERCİH EDİYOR. ÇOK YAKIŞIKSIZ BİR ANLAYIŞ. MÖKKEM OLMAK DEMEK, ERZURUM TERMİNOLOJİSİNDE YÜREĞİNİ FESATLIĞA KAPATMAK DEMEKTİR. İBRAHİM AYDEMİR BİR TERBİYE ADAMI. ERZURUMLULUĞUN HESABINI TUTAN, ERZURMULUK SEVDA VE SEVGİSİNDE HERKESİ VE HERKESİMİ BULUŞMAYA DAVET EDEN BİR SİYASETÇİ. E ONU ANLAMAMAK HERHALDE MÖKKEMLİK DEĞİL..OLSA OLSA ZEVZEKLİK OLUR.

Yorumu oyla      0      0  
şeyda 16 Haziran 2011 Perşembe 09:45

Acaba Kamil Hoca yüzünden bir karslı seçildi desek daha doğru olmaz mı? Yazıklar olsun ki, siz de erzurumlu olacaksınız,.

Yorumu oyla      0      0  
ümit kayacan 16 Haziran 2011 Perşembe 09:39

Mökkem Dadaş, sana bir soru İbrahim Aydemir mahallebaşı ülkü ocaklarında ülkücülük yaparken Kamil Aydın ne yapıyordu? Bilirsen seni kankanız Perinçek ve Yalçın Küçük'ün duruşmasına bedava göndereceğim.

Yorumu oyla      0      0  
Mökkem''e 16 Haziran 2011 Perşembe 09:33

Adını Mökkem koymuşsun ama belliki (siyasetten anlamayan birisin.) Ve tabi bir o kadar da cahil. Hesapta bilmiyorsun. bilsen, İbrahim Aydemir'in 47 900 oyunun şu anda boşta olduğunu, bu oyla bir çok il'de 2 milletvekili seçildiğini de bilirdin. Ha bir de, Kamil Dediğin kim? İbrahim Aydemir'in tırnağı olamayacak biri. Aydemir demek Erzurum demek, bunu bir güzel öğren sorada ahkam kes. O artık bu Erzurum'un gönlüne kazınmıştır. Ve silinmiyecektir. böyle bil.

Yorumu oyla      0      0  
MÖKKEM DADAŞ 15 Haziran 2011 Çarşamba 23:31

SAYESİNDE KAMİL HOCA SEÇİLEMEDİ

Yorumu oyla      0      0  
selim 15 Haziran 2011 Çarşamba 02:29

İbrahim aydemir Erzurumun vazgeçmemesi gereken donanım ve kişilikte birisi. Umarız sayın başbakan kendisini güzel şekilde değerlendirir. merakla bekliyoruz.

Yorumu oyla      0      0  
Op.Dr.Zakir ARAZ 14 Haziran 2011 Salı 15:09

Değerli Hemşehrim İbrahim Bey,seçim çalışmalarında büyük performans gösterdi,sıralamadaki yerinin yukarlarda olmasını ve TBMM de olmasını isterdim.Çünkü düzgün ve değerli bir Erzurumludur.Allah hakkından hayırlısını vermiştir.hizmete devam edecektir.İstanbuldan tebriklerimi ve sevgilerimi gönderiyorum

Yorumu oyla      0      0  
F-İSPİR 12 Haziran 2011 Pazar 15:33

oyumu verdim inşallah beklentimiz gerçekleşir 12 haziran akşamı sayın ibrahim AYDEMİR beyi mutlu olarak görürüz olsada olmasada o gönlümüzün milletvekili dualarımız seninle sandıklara yarım saat kaldı hayırlısı olur inşallah

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Seçim hayırlara vesile olsun'
AK Parti Milletvekili adayı Yavilioğlu, AK Parti eğitim yatırımlarıyla ...
İspir'de Ovit buluşması
Kardeş Belediyecilik projesi kapsamında Rize Belediyesi'nin İspir Pazaryolu ...
Kış cenneti, kuş cennetiydi
1950 yılında yapılan kanallarla kurutulan ‘Erzurum Sazlıkları’nın, bin ...
 
Tanpınar'ı rahmetle anıyoruz..
Erzurum’un, İpek Yolu üzerinde bulunması ve bu yüzden önemli bir ticaret ...
‘Biz artık Erzurum olmak istiyoruz’
AK Parti Ardahan Milletvekili adayı Orhan Atalay, "Muhalefet gördü hazinede ...
‘Mevlaya emanet Olsun Erzurum’
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Erzurum'da partisinin 12 Haziran seçimleri ...
 
Erzurum için yeni yaklaşım
Parti Milletvekili ve MKYK üyesi Prof. Dr. Muzaffer Gülyurt, Erzurum'un ...
Halka hizmette işbirliği
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, mahalle ve köy muhtarlarıyla öğle ...
Kentsel dönüşümde örnek kararlılık
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri, ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva