Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
Işıkhan müjde verdi
Işıkhan müjde verdi
Yılmaz 'Aile Kurumu' yaklaşımını paylaştı
Yılmaz 'Aile Kurumu' yaklaşımını paylaştı
Şimşek’ten enflasyonla mücadele açıklaması
Şimşek’ten enflasyonla mücadele açıklaması
Piyasanın yıl sonu enflasyon beklentisi geriledi
Piyasanın yıl sonu enflasyon beklentisi geriledi
Ömer Arda Kara Futsal U19 Millî Takımı'nda
Ömer Arda Kara Futsal U19 Millî Takımı'nda
HABERLER>SPOR
19 Ocak 2010 Salı - 16:58

ERZURUMLU SÖZÜNÜZDE DURUN DİYOR!

Erzurumspor’un borçlardan kurtarılması için başlatılan girişimden bu güne kadar ortaya çıkan tek somut sonuç MHP İl Başkanı Zekai Kaya’nın verdiği sözü tutarak, Saffet Sancaklı’ya ait 2 milyon Tl tutarındaki alacağın temizlenmesi oldu.

ERZURUMLU SÖZÜNÜZDE DURUN DİYOR!

 

Yapılan toplantıda başta eski başkanlardan Tevfik Özel ve Bekir Ilıcalı olmak üzere çok sayıda isim, ellerini değil başlarını taşın altına koyma sözü verdikleri halde şu ana kadar en küçük bir gelişme yaşanmadı.
 
TEVFİK ÖZEL: “ALACAKLARIMI SİLECEĞİM” DEMİŞTİ.
Toplantıda kürsüye gelen Tevfik Özel, alacağını sileceğinin altını çizerek, “500 bin Tl getirin Erzurumspor’un bütün borçların sıfırlayayım” gibi iddialı sözler de sarfetmişti.
 
BEKİR ILICALI: “ALACAKLARIMIN 800 BİN TL’SİNİ SİLECEĞİM” SÖZÜNÜ VERMİŞTİ.
Yine eski başkanlardan Bekir Ilıcalı ise 1milyon 800 bin Tl tutarındaki alacağının 800 bin Tl’sini sileceğinin sözünü vermişti…
 
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ SAADETTİN AYDIN: TRABZONLU BAHRİ BEY’İN BÜTÜN ALACAKLARINI KALDIRMAYI BEN TAAHHÜT EDİYORUM
AK Parti Erzurum milletvekili Saadettin Aydın’ın Trabzonlu Bahri bey’in borçlarını sildirtmek benden sözü salondan büyük alkış alarak, kendisine “helal olsun” dedirtmişti.
 
LÜTFÜ YÜCELİK: 1 MİLYON 500 BİN TL BULACAKTI….
Öte yandan ETSO ve Aşkale Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik ise çok daha iddialı bir çıkış yaparak 1 milyon 500 bin Tl bulma vaadinde bulunmuş, bunun üzerine Erzurum Basını da  “ERZURUSPOR’U YÜCELİK KURTARDI” başlıklarıyla müjdeli haberi kamuoyuna duyurmuştu. Ancak, aradan geçen 15 günlük zaman diliminde, sadece MHP İl Başkanı Zekai Kaya’nın verdiği sözü tutması Erzurum’da ciddi tepkilere sebep oldu.
 
VATANDAŞ KIZGIN!
Konuya ilişkin olarak DADAŞTV’yi arayan çok sayıdaki vatandaş, “yeni bir yaklaşım tarzı çıktı, ‘SÖZ VERİP KIVIRMAK’ diye. Erzurum’da DADAŞ’lık kavramının tam tersi bir durumu ifade eden bu yeni tarzı Erzurumspor toplantısından sonra daha net bir biçimde görmeye başladık. DADAŞLIK, mertlik, yiğitlik, sözünde durmak gibi yüksek anlamlar içeriyor, tersini bizim söylememize gerek yok. Tevfik Özel, Bekir Ilıcalı ve Lütfü Yücelik’i sözlerinde durmaya ve Erzurumspor’u içine girdiği borç cenderesinden çıkarmaya davet ediyoruz.” diyerek olaya duydukları tepkiyi dile getirdiler.
 
CEMAL POLAT’IN NE İŞİ VAR!
Öte yandan eski Başkanlardan Cemal Polat’ın Erzurumspor’u bu denli borçlu hale getirdiğinin de altını çizen vatandaşlar, “bu adamı Erzurumspor toplantılarına çağıranları anlamakta zorluk çekiyoruz. Yıllarca Erzurumspor’un sırtından şan şöhret nam kazanan bu şahıs, bu borçların sorumlusu olduğu halde ne diye bu adam toplantılara çağırılır. Ciğer yeniden mi kediye teslim edilecektir. Bunu yapmak Erzurum’a ihanettir, küfürdür” açıklamasında bulundular.
 

 
MEVLÜT NEYİN KURBANI?
 
AKDAĞ ŞAŞIRTTI!
YORUMLAR
Toplam 16 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
fatih gümüş 22 Mart 2011 Salı 15:42

Sevgili Ali Kemal.Delikanlılık internet sayfasına girip bilir bilmez atıp tutmak değildir.Sen hiç delikanlı tanımadın sanırım.Bir araştır bakalım Saadettin AYDIN hayatı boyuncu ne sözü vermiş.Neyi yapmamış.Erzurumspor için de verdiği sözün arkasında durmuş mu durmamış mı? Bir araştır sonra dedikodu yap.Arkadan bilmeden atıp tutmakk delikanlılık değildir asıl.Allah doğrular ile birliktedir.Size yalan söylese nolurki.O tam bir müslümandır ve müslüman sözünü tutan adamdır.bir araştır kardeşim...

Yorumu oyla      0      0  
27 Ocak 2010 Çarşamba 22:43

şu AKP türkiye nin başına bela oldu bunların dönemin de koskocaman serhat şehri ne hale geldi

Yorumu oyla      0      0  
vay bee 23 Ocak 2010 Cumartesi 16:26

beyler eski başkanlar alacaklarından vazgeçmedikten sonra bulunacak 1 buçuk milyon liranın ne anlamı var. Lütfü Yücelik demiyor ki ben vaz geçtim... Para bulunacak sonra da iki başkan o paradan alacaklarını tahsil edecek...ne ala memleket... Zaten bildiğim kadar paranın hepsini de kefil olamamış Lütfü Yücelik Valilik, belediye ve siyasiler de var işin içinde...

Yorumu oyla      0      0  
Sedat 20 Ocak 2010 Çarşamba 16:38

Fani bey, dile kolay 2 trilyon, gerçekten böyle bir alacak varsa, neden yapıldığı söylenen sözleşme basına dağıtılmadı. Sözleşmenin fotokopisini basına bir versinler bakalım, sayın sancaklı hangi borcundan, hangi şartla vazgeçmiş?

Yorumu oyla      0      0  
Fani 20 Ocak 2010 Çarşamba 16:13

Sn Yalçın beye katılıyorum Saffet Sancaklı Menejerdir (aldıklarını saymazsak) demekci 20 Trilyonluk sporcu satmışki 2 Trilyon alacağı kalmış gariptir vede vaz geçiyor bunu iyi düşünmek lazım bu işin aslını yarğıya götürülse daha neler çıkar neler, Gençlik Spor Gn md Erzurumda Yarğı işini söyledi ama maalesef Erurum'un Ne mülki Amirleri ne basını nede Halkı bu işe sahip çımadı, eğer yargıya gidilseydi Sahte alacaklılar çoktan vaz geçmişti Takımda Kurtulmuştu...

Yorumu oyla      0      0  
dadaş ilo 20 Ocak 2010 Çarşamba 13:41

gardaş bu iş parti işi değil gönül işi sebeb olanlardan allah razı olsun helel sana ZEKAİ REİS allah yar ve yardımcın olsun hani kuyumcular hani esnaflar iş adamları 6 adet milletvekili var neredeler yazıklar olsun ELBET SEÇİM olacak bu memlekete yazık etmeyin

Yorumu oyla      0      0  
Yalçın 20 Ocak 2010 Çarşamba 10:36

Sayın yöneticiler, sizden objektif olmanızı bekliyorum. Basında bu kadar taraflı olmayı etik bulmuyorum. Allah aşkına söyleyin Saffet Bey'in sileceği borcu Tevfik Özel ve Bekir Ilıcalı'nın borçlarından vazgeçmesine bağlarken, 'ir tek dadaş o' gibi bir manşetle haber yapmak doğrumudur? Diyelimki eski başkanlar borçlarından vazgeçmedi, bu durumda da çıkıp desinler ki evet biz şartsız alacaklarımızı sildik. O zaman hep baraber alkışlayalım.

Yorumu oyla      0      0  
Reis 20 Ocak 2010 Çarşamba 00:48

MHP'den daha çok Erzurumu düşünen yoktur , MHP Erzuruma dosttur !! Milliyetçi harekete davet ediyorum ey Erzurumlular, Erzurumlu Ülkücüler Dadaşlar , Erzurum el'den gitmeden , yatırımlarımız çoğalsın , Erzurumlular geri dönsün gurbet bitsin memleketimize sahip çıkalım hep beraber , 2011 olimpiyatı olup bitecek ama devamı gelecek mi ? Erzurumspor ise ebediyete kadar yaşatılsın hepimiz sayesinde ayaklansın yaşasın, Erzurum ve Erzurumsporumuza sahip çıkalım lütfen başka Erzurum ve Erzurumspor yok !

Yorumu oyla      0      0  
Helal olsun... 19 Ocak 2010 Salı 21:02

Böyle yigit, böyle has, böyle delikanlı bir duruş için helal olsun MHP il başkanına... Bu duruşu özlemiştik. Gurur duyduk... Ayrıca Saffet Sancaklı'ya da teşekkür ederiz.

Yorumu oyla      0      0  
Ali Kemal 19 Ocak 2010 Salı 17:51

Saadettin Aydın bey de bir söz vermişti ama üstünü kapattı sanırım. Evet söz vermek başka şeye benzemez, söz vermek delikanlı işidir. Bu sebeple tutamayacağınız sözleri vermeyin.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
HAYAL KIRIKLIĞI MI?
Matematiksel Olarak Bir Alt Kümeye Düşmesi Kesinleşen Erzurumspor'u Kurtarmak ...
CUMARTESİ NELER OLACAK!
Erzurumspor'un içine düştüğü durumu görüşüp değerlendirecek ve bir karara ...
YAZIKLAR OLSUN!
Erzurumsporlu futbolcular maç sonunda “Bizden bu kadar” diye pankart açtılar… ...
 
TOYDAN SONRA NARA
Kendi saha ve seyircisi önünde oynayan Erzurumspor, Çankırı Belediyespor ...
TOKAT ÜSTÜNE TOKAT!
Kendi sahasında karşılaştığı Tokatspor'a yenilmekten kurtulamayan Erzurumspor'da ...
BİZE YİNE HÜSRAN DÜŞTÜ...
Erzurumspor yine aradığını bulamadı. Ofspor, 13. dakikada Hicabi'nin attığı ...
 
DİBE DEMİR ATTIK
TFF 2. Lig 3. Grup'ta Erzurumspor, Cemal Gürsel’de oynadığı Akçaabat Sebatspor ...
HESABIN NAMUSLUSU BUDUR İŞTE...
ERZURUMSPOR’un içinde bulunduğu kötü duruma rağmen, yönetim anlamında ...
KARDEŞ PAYI...
TFF 2. Lig B kategorisinde oynadığı 14’üncü maçında üçüncü kez puan alabilen ...
 
YAZARLAR
Orhan Kemal Karasu
Orhan Kemal Karasu
Ak Parti için artık tehlike canları ciddi ciddi çalıyor.
Selahattin Şener
Selahattin Şener
Haydi Erzurum (Bari) Güneşine Sahip Çık !..
Hayrullah Palanoğlu
Hayrullah Palanoğlu
HOBİ BAHÇELERİ TAM GAZDEVAM EDİYOR...
Cahit Okçu
Cahit Okçu
Her Neyse…
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ÇOK OKUNANLAR
Ana Sayfa Siyaset Gündem Asayiş Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Spor Türkiye Erzurum Türküleri
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva